برنامه خیلی خوبی هست اما یه مشکلی هست من رابط گرافیکی گنوم شل دارم و وقتی دانلود رو شروع می کنم هر چند دقیقه یک بار یه notification می یاد این خیلی خوبه ولی وقتی تعداد این notification ها زیاد می شه یه اتفاق نازیبایی می افته عکس فکر می کنم گویا باشه
فکر کنم اگر این اعلانات (به جز شروع و پایان) توی خود برنامه باشه خیلی بهتر بشه یا اینکه این اعلانات یکپارچه بشن و یا وقتی اعلان جدید می یاد اعلانات قبلی رو ببنده.
ای وای!!!
چی شده!
چشم درستش میکنم ممنون که گفتی
چون توی xfce خودش بسته میشه منم xfce دارم به این مشکل بر نخورده بودم
البته این ورژن چنتا مشکل دیگه هم داره که توی دو سه روز آینده آپدیت میدم و حلش میکنم
بازم مشکلی بود بگو لطفا
یه مشکل دیگه ای هم داشتم مربوط به عمکلرد بعد از اتمام دانلوده ! من قبل از شروع دانلود آدرس رو دادم و تنظیم کردم که بعد از دانلود به حالت خواب بره بعد یه پیغام اومد که Enter new text من هم فکر کردم پسورد روت رو می خواد بهش دادم(فکر کنم این عبارت از مقادیر پیش فرض zenity باشه چون نتونسته بود پیغام اصلی رو بگیره و فکر کنم پسوردی هم که بهش دادم نتونست بگیره) ولی بعد دانلود به خواب نرفت ولی یه لحظه صفحه سیاه شد دوباره روشن شد
بعد من دو دستور زیر رو در ترمینال زدم (از اسکریپتون در آوردم)
zenity --entry --hide-text --title="PerisanDM" --window-icon=$icon_path text="Please enter your ROOT password"
echo $password_input |sudo -S pm-suspend
ابتدا همون عبارت Enter new text اومد پسورد رو زدم بعد هم رفت به خواب !
فکر کنم خط اول باید به این شکل باشه
zenity --entry --hide-text --title="PerisanDM" --window-icon=$icon_path --text="Please enter your ROOT password"
یه چیز دیگه هم هست وقتی reconnecting می شه که می تونید ملاحظه بفرمایید که به تعداد reconnecting ها به پنجره ها اضافه می شه.
پ.ن
امروز داشتم اسکریپتون رو نگاه می کردم ! تو دلم گفتم دمش گرم ! من که اعصاب اینکارها رو نداشتم