من گنوم شل رو بر روی اوبونتو نصب کردم.
وقتی که به گنوم کلاسیک(فکر کنم همون گنوم۲ بهش میگن!) Login میکنم مشکلی نداره ولی ساده و بی روحه
ولی وقتی که به گنوم شل میرم(غیر کلاسیک که جدیدتره که فکر کنم بهش ۳ میگن ولی عده ای عقیده دارند این گنوم اصلی نیست و اوبونتو اون رو دستکاری کرده!) محیطش اصلا چنگی به دل نمیزنه هیچ خیلی هم مشکل داره.مثلا با اینکه گرافیک نصبه ولی موقعی که پنجره ها رو Move میکنم گیر داره.یا وقتی متنی رو انتخاب میکنم باید روی Taskbar کلیک کنم تا اون رو Highlight کنه یا وقتی متنی رو در ترمینال مینویسم اون رو نشون نمیده! مگه اینکه روی پنجره ترمینال با موس کلیک کنم.کلا مشکل گرافیکی داره
گنوم گنوم که میگفتن اینه
به نظر من برای لپ تاپ ۱۴ اینچی من محیط یونیتی خیلی فضای بهتری داره.منوها رو با پنل بالا ادغام کرده و کلا برای مانیتورهای کوچیک از فضای مانیتور بهینه تر استفاده کرده و همه جوره به نظرمن برای لپ تاپ از گنوم بهتره! نظر شما چیه؟ گنومم مشکل داره؟ یا به یونیتی عادت کردم!!!
من تجربه استفاده از محیط KDEرو ندارم.ولی فکر میکنم گنوم نمیتونه جایگزین خوبی برای اوبونتو و یونیتی من خصوصا روی مانیتور کوچیک لپتاپ من باشه.مگر محیط kde.
شما که تجربه kdeرو احیانا روی مانیتور ۱۴ اینچ داشتید.اون هم مثل یونیتی از فضا بهینه استفاده کرده یا نه؟
شنیدم بهتره kde desktop رو بر روی اوبونتو نصب نکنیم چون که تداخل پیش میاد(crossover) و کلا سیتسم دورگه میشه!!! و بهتره برای میز کار kde از سیستم عامل جداگانه ای مثل Arch,Chakra,openSUSE,Kubuntu یا ... استفاده بشه.من ترجیخ میدم kde رو هم توی اوبونتو داشته باشم تا نیاز به نصب نرم افزار ها و دوباره کاری نباشه.ولی ترس از به هم ریختگی و تداخل هم ریسک بالایی داره.
محیط cinnamon هم نصب کردم.با وجود نصب این میزکار و نصبش روی اوبونتو خوب فرق مینت با اوبونتو چیه!!! و به نظر من یونیتی جذاب تره.
شایدم فعلا یونیتی رو داشته باشم کافیه!!!ولی نرم افزارهای محیط kde زیاده و امکانات کاملی داره