انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب گرافیک گنوم شل و سردرگمی در انتخاب میزکار  (دفعات بازدید: 9613 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
من گنوم شل رو بر روی اوبونتو نصب کردم.
وقتی که به گنوم کلاسیک(فکر کنم همون گنوم۲ بهش میگن!) Login میکنم مشکلی نداره ولی ساده و بی روحه
ولی وقتی که به گنوم شل میرم(غیر کلاسیک که جدیدتره که فکر کنم بهش ۳ میگن ولی عده ای عقیده دارند این گنوم اصلی نیست و اوبونتو اون رو دستکاری کرده!) محیطش اصلا چنگی به دل نمیزنه هیچ خیلی هم مشکل داره.مثلا با اینکه گرافیک نصبه ولی موقعی که پنجره ها رو Move میکنم گیر داره.یا وقتی متنی رو انتخاب میکنم باید روی Taskbar کلیک کنم تا اون رو Highlight کنه یا وقتی متنی رو در ترمینال مینویسم اون رو نشون نمیده! مگه اینکه روی پنجره ترمینال با موس کلیک کنم.کلا مشکل گرافیکی داره
گنوم گنوم که میگفتن اینه  :P

به نظر من برای لپ تاپ ۱۴ اینچی من محیط یونیتی خیلی فضای بهتری داره.منوها رو با پنل بالا ادغام کرده و کلا برای مانیتورهای کوچیک از فضای مانیتور بهینه تر استفاده کرده و همه جوره به نظرمن برای لپ تاپ از گنوم بهتره! نظر شما چیه؟ گنومم مشکل داره؟ یا به یونیتی عادت کردم!!!
من تجربه استفاده از محیط KDE‌رو ندارم.ولی فکر میکنم گنوم نمیتونه جایگزین خوبی برای اوبونتو و یونیتی من خصوصا روی مانیتور کوچیک لپتاپ من باشه.مگر محیط kde.
شما که تجربه kdeرو احیانا روی مانیتور ۱۴ اینچ داشتید.اون هم مثل یونیتی از فضا بهینه استفاده کرده یا نه؟
شنیدم بهتره kde desktop رو بر روی اوبونتو نصب نکنیم چون که تداخل پیش میاد(crossover) و کلا سیتسم دورگه میشه!!! و بهتره برای میز کار kde از سیستم عامل جداگانه ای مثل Arch,Chakra,openSUSE,Kubuntu یا ... استفاده بشه.من ترجیخ میدم kde رو هم توی اوبونتو داشته باشم تا نیاز به نصب نرم افزار ها و دوباره کاری نباشه.ولی ترس از به هم ریختگی و تداخل هم ریسک بالایی داره.
محیط cinnamon هم نصب کردم.با وجود نصب این میزکار و نصبش روی اوبونتو خوب فرق مینت با اوبونتو چیه!!! و به نظر من یونیتی جذاب تره.
شایدم فعلا یونیتی رو داشته باشم کافیه!!!ولی نرم افزارهای محیط kde زیاده و امکانات کاملی داره
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1393، 09:31 ب‌ظ توسط milad.ir86 »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
اگر میخوای تجربه کاملی از گنوم ۳ داشته باشی فدورا نصب کن. اگر این مشکلات گرافیکی رو همچنان با فدورا هم داشتی بگو.
توصیه میکنم برای تجربه‌های بیشتر elementary os و xubuntu رو هم تست کنی.
من الان xubuntu 14.04 دارم. به نظرم بهترین عضو خانواده اوبونتوئه. سریع، زیبا، قابل سفارش سازی بالا.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
من هم تجربه خودم رو میگم! ;D

در شروع کار حدودا ۲ هفته از اوبونتو و یونیتی استفاده کرده بودم و بعد رفتم سراغ مینت با میزکار cinnamon که تفریبا یه ۳-۴ ماهی رو با هم گذروندیم بعد اون تریسکل رو به همراه میزکار گنوم که با اون هم چند ماهی کار کردم و بعد دوباره برگشتم به مینت البته این بار با میزکار xfce که یه مدت با هم بودیم!

بعد از این مدت الان چند روزی هست که اوبونتو 14.04 رو نصب کردم و الان میفهمم که واقعا یونیتی یه چیز دیگست!!
و احتمالا تا نسخه LTS بعدی به هیچ عنوان حاضر نیستم با چیز دیگه ای عوضش کنم!
نه سیستم عامل رو و نه نصب میزکار دیگه ای در کنار یونیتی! چون بهم یه حس آشفتگی دست میده و حالم رو میگیره!
وقتی از خود اوبونتو به همراه یونیتی استفاده میکنی احساس میکنی همه چیز یک پارچه و مستحکمه و این واقعا برام لذت بخشه!!

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
من هم یونیتی رو دوست دارم چون همه چیز در دسترس و ساده و در عین حال زیباست
البته همون طور که گفتند برای گنوم شل فدورا رو امتحان کنید
بی نظیره
با این حال من هم با گنوم روی اوبونتو مشکلات مشابهی دارم
در مورد میزکار kde
شما با دستور kde-desktop نصب کردید درسته؟
چون من هم این دستور رو زدم و یونیتی نسبتا خراب شد ، همون دورگه که گفتید
kde-full رو امتحان کردید؟
من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی شابد با این دستور ، بهتر نصب بشه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من الان xubuntu 14.04 دارم. به نظرم بهترین عضو خانواده اوبونتوئه. سریع، زیبا، قابل سفارش سازی بالا.
به شدت تایید میشه
:D

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
وقتی از خود اوبونتو به همراه یونیتی استفاده میکنی احساس میکنی همه چیز یک پارچه و مستحکمه و این واقعا برام لذت بخشه!!
منم همین حس رو دارم.من خیلی تنوع طلب نیستم.از کنجکاوی دوست دارم میزهای کاری رو تست کنم.کیفیت و پایداری خوب رو به تنوع زیاد ترجیح میدم.موافقم میزکار یونیتی با اوبونتو خیلی خوبه و هماهنگه.و باز هم میگم که برای یه مانیتور کوچک ۱۴ اینچی یونیتی خیلی خوبه.اینکه منو بالا رو با پنل ادغام میکنه.و میتونی پنل Dash home سمت چپ رو Auto Hide کنی و حساسیت اون رو بالا ببری و با موس که به سمت چپ بری و قلقش دستت بیاد کار باهاش آسون میشه.و محیط صفحه ای که میبینی خیلی بزرگ تر میشه.چون که با پنل های اضافی هم محیط شلوغ نیست و هم پنجره Browser یا File manager و ... خیلی کوچیک نمیشه.حالت 3D و لغزان پنل یونیتی هم خیلی باحاله و اجازه میده تعداد آیکون بیشتری رو بتونی روی اون داشتی باشی و بهتر مدیریت (Handle) میشه.از این جهت من یونیتی رو میپسندم
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
شما با دستور kde-desktop نصب کردید درسته؟
چون من هم این دستور رو زدم و یونیتی نسبتا خراب شد ، همون دورگه که گفتید
kde-full رو امتحان کردید؟
من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی شابد با این دستور ، بهتر نصب بشه
من KDE Desktop رو خواستم نصب کنم.اما قبلش یه جستجو زدم.دیدم هم دوستان ایرانی و هم خارجی از اون راضی نیستند و میگن سیستمشون به هم ریخته.و باتجربه های سایت این کار رو قبول نداشتند و گفتند برای KDE باید از OS مخصوص اون که در بالا بهش اشاره کردم استفاده بشه.به همین دلیل من اصلا KDE‌رو روی Ubuntu نصب نکردم و منصرف شدم.و دیگه هم نصب نخواهم کرد.چون که اولا از یونیتی راضیم.ثانیا بخوام کنجکاوی کنم یه OpenSuse یا Kubuntu یا ... که KDE‌هست نصب میکنم.و اون رو هم تجربه میکنم.و یونیتی رو خراب نمیکنم.
ولی من گنوم شل و cinnamon رو نصب کردم و از نصبشون هم پشیمونم.چون که پایداری نداره.مشکلات گرافیکی و ... داره.با اینکه گنوم شل و سینامون با یونیتی تضاد ندارند.چون که گنوم شل و سینامون و یونیتی همگی پایه وبیسشون گنوم کلاسیک هستش.ولی بازهم احساس میکنم با هم ناسازگارند.و به نظر من بهتره برای تجربه میزکار جدید باید سیستم عامل جدیدی رو نصب کرد که به صورت پیش فرض اون میز کار رو نصب میکنه و هماهنگی بالایی با اون داشته باشه.مثلا برای یونیتی اوبونتو و برای سینامون مینت و برای گنوم فدورا و برای KDE هم OpenSuse رو نصب کنی تجربه بی اشکال و کاملی از این میزکارها میتونی داشته باشی.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
به شدت تایید میشه
:D
علیرضا خان قبولت داریم.شدید.پس xfce رو هم ندیده و نشناخته قبول داریم شدید.حیف وقت ندارم نصبش کنم.یک سر و هزار سودا  ;)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
تجربه شخصی من این بوده که اگه میخوای یه میزکار همه چیش درست کار کنه برو توزیع مربوط بهش رو نصب کن وگرنه باید انتظار مشکلا ت داشته باشی
برای گنوم ubuntu gnome و برای xfce ، xubuntu برای kde , kubuntu و برای lxde توزیع lubuntu و برای یونیتی ubuntu
مثلا من یه بار یونیتی رو در زوبونتو نصب کردم و یه سری مشکلات برام به وجود آورد و بدون مشکل کار نمیکرد  و طبیعتا نباید نتیجه بگیرم یونیتی ناپایداره!واقعیتش اینه که برای تست یه میزکار میشه نصبش کرد ولی اگه بخوای به عنوان میزکار پیش فرضت داشته باشی بهتره توزیع اونو نصب کنی

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
آقا توزیعی نداریم که از اول Awesome داشته باشه؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
تجربه شخصی من این بوده که اگه میخوای یه میزکار همه چیش درست کار کنه برو توزیع مربوط بهش رو نصب کن وگرنه باید انتظار مشکلا ت داشته باشی
برای گنوم ubuntu gnome و برای xfce ، xubuntu برای kde , kubuntu و برای lxde توزیع lubuntu و برای یونیتی ubuntu
مثلا من یه بار یونیتی رو در زوبونتو نصب کردم و یه سری مشکلات برام به وجود آورد و بدون مشکل کار نمیکرد  و طبیعتا نباید نتیجه بگیرم یونیتی ناپایداره!واقعیتش اینه که برای تست یه میزکار میشه نصبش کرد ولی اگه بخوای به عنوان میزکار پیش فرضت داشته باشی بهتره توزیع اونو نصب کنی
من تعریف های علیرضا منو وسوسه کرد و از Ubuntu soft center بسته Xubuntu desktop‌رو نصب کردم.الان وارد محیطش شدم.خیلی سریع بود.و مشکل گرافیکی نداشت.خیلی Customizable(فرایند تغییر یک قطعه از نرم افزار یا سخت افزار همه منظوره جهت بالا بردن کارایى ان) بود ولی Indicator اون مشکل داشت.(برای بعضی ها که این دسکتاپ رو روی اوبونتو نصب میکنند اصلا Indicator وجود نداشته!!! من شانس اوردم وجود داره ولی مشکل داره)
Indicator دو تا bluetooth رو نشون میداد.که تونستم با دستور sudo apt-get remove blueman یکی از اونها رو حذف کنم(یونیتی خودش برای بلوتوث یه برنامه داشت و نیاز به نصب برنامه blueman نبود ولی من زدم نصبش کردم.البته نیاز به نصب Abiword هم نبود ولی خوب این سبک تر و Lightweight تر از LiberOffice هستش و طبیعتا دوتا واژه پرداز داشتن خیلی هم ضایع نیست ولی دوتا بلوتوث به دردمون نمیخوره!!!)
من محیط Xubuntu رو ندیده بودم.و نمیدونم چه مشکلات احتمالی میتونه داشته باشه.ولی درکل مشکلات گرافیکی ضایع مثل Cinnamon و Gnome-Shell نداشته.ولی مشکلاتی که در اون دیدم اینا بود
‍۱-indicator میزان شارژ باتری رو نشون نمیده.درصد استفاده از باتری لپ تاپ
۲-اسکرول های فایرفاکس خیلی اذیت میکنه.اسکرول عمودی خیلی ریزه و گرفتنش سخت شده.و اسکرول افقی هم که میخوای با موس بگیریش میره زیر نوار ابزار Auto hide محیط Xfce.یعنی این نوار مثل مال یونیتی چپ نیست و برای اسکرول افقی مزاحمت ایجاد میکنه.اینا مشکل محسوب میشن؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

۲-اسکرول های فایرفاکس خیلی اذیت میکنه.اسکرول عمودی خیلی ریزه و گرفتنش سخت شده.و اسکرول افقی هم که میخوای با موس بگیریش میره زیر نوار ابزار Auto hide محیط Xfce.یعنی این نوار مثل مال یونیتی چپ نیست و برای اسکرول افقی مزاحمت ایجاد میکنه.اینا مشکل محسوب میشن؟
عجیبه!من این دو تا مشکل رو ندارم
xfce-goodies نصب کردی؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی

xfce-goodies نصب کردی؟
همه بسته ها رو نصب کردم.ولی این بسته  xfce-goodies توی لیست نبود.سرچ کردم نصبش کنم.ولی تو سافتور سنتر نبود!
مگه شما هم مثل من میز کار XFCE زوبونتو رو روی اوبونتو نصب کردید؟ شاید به خاطر همون مشکل حال گیر نصب میزکار غیراصلی است

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

xfce-goodies نصب کردی؟
همه بسته ها رو نصب کردم.ولی این بسته  xfce-goodies توی لیست نبود.سرچ کردم نصبش کنم.ولی تو سافتور سنتر نبود!
مگه شما هم مثل من میز کار XFCE زوبونتو رو روی اوبونتو نصب کردید؟ شاید به خاطر همون مشکل حال گیر نصب میزکار غیراصلی است
اگه از xfce خوشت میاد،توزیع زوبونتو یا توزیع اوبونتو استدیو رو به شکل جدا دانلود کن و نصب کن
http://xubuntu.org/
http://ubuntustudio.org/
من همیشه میگم اگه میخوای یه میزکار پیش فرضت باشه توزیع مربوط به میزکار رو نصب کن
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1393، 11:11 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من فعلا مطمین نشدم که از اوبونتو(یونیتی) بهتره
خوب سریع بودنش خوبه ولی برای سیستم من یونیتی هم کند نیست.
Customization اون هم خوبه/باید تست کنم ببینم که این سفارشی سازی ها به دردم میخوره یانه
در ضمن ممنون از علیرضا خان که هم اینجا خیلی راهنماست و هم توی وبلاگش خیلی XFCE رو سفارشی کرده
از اون آموزشها استفاده میکنم.شاید من هم عاشق XFCE شدم.
ولی اگه عاشقش بشم خیلی بده.چون باید جور نصب دوباره یه عالمه نرم افزار رو بکشم.خیلی حوصله میخواد.شما سختتون نیست این همه توزیع عوض میکنید