با عرض سلام.
سلام:)
ویندوز فون امن ترین سیستم عامل موبایل هست اینو میتونم به راحتی اثبات کنم
اگه میتونی این رو به راحتی اثبات کنی،شرکت های بزرگ رو هوا میبرنت.
(خودتونم گوگل کنید مفهمید)
الان با گوگل کردن میخوای به راحتی این رو اثبات کنی؟اگه با گوگل میشه متخصص امنیت شد به ما هم یاد بده.
الان دو یا سه ساله که اومده چه انتظاری دارین؟
درست متوجه نشدی منظورشون رو! کاربر کمتر=تمایل کمتر به ویروس نویسی.
این تاپیک ها معمولا نتیجه ی درست و حسابی نداره.مقایسه ای که کردی هم درست نیست.لینوکس که یه توزیع نیست.نمیشه دبیان استیبل و توزیعی که تو خونه با خوندن چهار تا راهنما سر هم میشه رو یکی کرد.مقایسه این ها با ویندوز هم در سطحی که تو تاپیک مطرح کردی(امنیت و کرش و این ها) نیازمند دانش بالاتری هست.
به طور کلی هدف من از ای تایپک ...... در برخی وبلاگ ها میبینم
پ.ن:
سرت شکست رحم کن !من متخصص امنیت نیستم و به امنیت هم علاقه ندارم.هرچیزی شنیدم از اینترنت بوده.کلا تو عمرم یه بار
هم به کلاس کامپیوتر نرفتم مثل خیلی ها.
دلایل این که ویندوز فون امن تر از اندرویده:
۱- محدودیت:ببینید منبع باز بودن این حسن رو تو امنیت داره که چون سورس نرم افزار در دسترس همه هست باگ هاش زود کشف میشن اما من یه سوال دارم.وردپرس امن تره یا یه cms که توسط یه شرکت ساخته شده و فقط برای یه سایت؟
محدودیت این حسن رو داره که دسترسی هکر رو محدود میکنه و تا وقتی کاربر خوش سوتی نده هکر کار زیادی نمیتونه بکنه
توی ویندوز فون شما فقط میتونید با تکنیک هایی خودتون رو به عنوان یه برنامه نویس به مایکروسافت معرفی کنید و بعد ۱۰ تا برنامه رو بدون دانلود از store نصب کنید!فقط ۱۰ برنامه !!هر برنامه ای که تو store هست بار ها توسط مایکرو سافت تست میشه.که این کار تو google play انجام نمیشه نمونه اس هم همین برنامه ای که ادعا میکرد انتی ویروسه و هیچ کاری نمیکرد و سازنده اش چند میلیون دلار به جیب زد و گوگل مجبور شد پول خریداران رو برگردونه.الان موبایل فروشی محله ما هم میتونه android 4.4.2 رو روت کنه(البته ربط زیادی به امنیت
آندروید نداره)اما تاحالا هیچ گروه هکری نتوسنته ویندوز فون ۸ رو جیل بریک کنه چه برسه به ویندوز فون ۸.۱
۲- یک ماجرایی که برای نوکیا x,xl,x+ به وجود اومد اینه که بعد از عرضه در عرض ۳ ساعت هک شد! و میشه به راحتی روش آندروید خام نصب کرد.درحالیکه به هیچ عنوان نمیشه روی ویندوز فون آندروید نصب کرد رام هایی برای ویندوز فون ۷ و ۷.۵ وجود دارند تا اندروید رو روش نصب کنید ولی وقتی آپگرید کنید به ویندوز فون ۸ دیگه این امکان وجود نداره ویندوز فون گواهی
FIPS 140-2 رو
دریافت کرده کهاهمیتش خیلی بالاست و برای مایکروسافت خبر خوبیه این گوهی الگوریتم های امنیتی رو تست میکنه و کار های دیگه