انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مگر لینوکس پایدار تر از ویندوز نیست؟  (دفعات بازدید: 7629 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
مگر لینوکس پایدار تر از ویندوز نیست؟
« : 25 خرداد 1393، 11:03 ق‌ظ »
با عرض سلام.
من هرجایی رفتم یه چیزی درباره پایداری فوق العاده لینوکس نسبت به ویندوز شنیدم این که هنگ نمیکنه و کرش نداره و حتی ویروس نداره
برخی ها هم اینو به کرنل پیشرفته و فضایی لینوکس نسبت دادند و گفتند هسته nt مایکروسافت طراحیش ضعیفه و خرابه!
توی دنیای کامپیوتر این حرف ها درسته ولی وقتی میایم تو دنیای موبایل این حرف دقیقا برعکس میشه
یعنی ویندوز فون برنامه کمتری به آندروید داره و ویروس کمتری میگیره و پایدار تره ولی هنوز فراگیر نشده.
من اینو به تجربه خودم با گوشیه lumia 525 که حدود ۵۰۰ هزار تومنه با گوشی sony xperia z که حدود ۱میلیون و دویسته مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم.
حالا پس پایداری به چه چیزی مربوطه؟؟مگه به هسته و کرنل مربوط نیست؟؟
با این حال برتری لینوکس نسبت به ویندوز چیه؟؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
پاسخ : مگر لینوکس پایدار تر از ویندوز نیست؟
« پاسخ #1 : 25 خرداد 1393، 01:00 ب‌ظ »
با عرض سلام.
من هرجایی رفتم یه چیزی درباره پایداری فوق العاده لینوکس نسبت به ویندوز شنیدم این که هنگ نمیکنه و کرش نداره و حتی ویروس نداره
برخی ها هم اینو به کرنل پیشرفته و فضایی لینوکس نسبت دادند و گفتند هسته nt مایکروسافت طراحیش ضعیفه و خرابه!
توی دنیای کامپیوتر این حرف ها درسته ولی وقتی میایم تو دنیای موبایل این حرف دقیقا برعکس میشه
یعنی ویندوز فون برنامه کمتری به آندروید داره و ویروس کمتری میگیره و پایدار تره ولی هنوز فراگیر نشده.
من اینو به تجربه خودم با گوشیه lumia 525 که حدود ۵۰۰ هزار تومنه با گوشی sony xperia z که حدود ۱میلیون و دویسته مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم.
حالا پس پایداری به چه چیزی مربوطه؟؟مگه به هسته و کرنل مربوط نیست؟؟
با این حال برتری لینوکس نسبت به ویندوز چیه؟؟
ویندوز هم نسبت به قبل از نظر پایداری و امنیت  خیلی بهتر شده بخصوص در نسخه های ۷ و ویندوز ۸.۱ اگه از ویندوزهای ۹۸ و اکس پی استفاده کرده باشید و اون رو با ویندوز ۷ و ۸.۱ مقایسه کنید متوجه منظورم میشید! اما اگه بخواهیم برتری های لینوکس رو نام ببریم یکیش قابلیت شخصی سازی بالایی هست که داره مهمترین برتری که به نظرم داره همینه، چون باعث شده سازمانهای مختلف بنا به نیازهاشون اون رو بهینه کنن دوم امنیت بالاش من از وقتی که یادمه اصلا از آنتی ویروس استفاده نکردم و مشکلی هم بران تا حالا پیش نیومده اما خب امنیت یه امر نسبی هستش و به خود کاربر هم خیلی ربط داره در لینوکس هم امنیت ۱۰۰ درصد معنی نداره! بازم میگم قابلیت شخصی سازی مهترین دلیل برتری لینوکس نسبت به ویندوز است که این هم به خاطر باز بودن سورس لینوکس است همین امر باعث شده اگه مشکلی هم پیش بیاد زودتر رفع بشه
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1393، 01:11 ب‌ظ توسط Bijan »

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
« پاسخ #2 : 25 خرداد 1393، 01:14 ب‌ظ »
دوست عزیز اندروید رو چه به لینوکس!!!!!
اندروید لینوکس نیست. اندروید یک ماشین مجازی جاوا است که روی لینوکس اجرا میشه ربطی به لینوکس نداره
امنیت و پایداری به همه چیز بستگی داره به هستنه به نرم افزارهای استفاده شده، رفتار کاربر و ....
ویندور فون هم الان دیگه خیلی با ویندوز فرق میکنه اما کی میکه امنیتش ار اندروید بیشتره؟(البته بازم میگم اندروید لینوکس نیستات)
ویندوز فون کاربری نذاره (این بحث در مورد لینوکس هم هست اما لینوکس در سرورها کاربرد بیشتری داره وسرور طعمه یمناسبی برای یک هکر حساب میشه)
هزارتا دلیل دیگه
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 خرداد 1393، 01:43 ب‌ظ »
ویندوز فون امن ترین سیستم عامل موبایل هست اینو میتونم به راحتی اثبات کنم(خودتونم گوگل کنید مفهمید)
پس از حرف های بالا مفهمیم تنها برتری که لینوکس به ویندوز داره شخصی سازیه بالاست(خیلی بالا)و در بقیه موارد با ویندوز رقیبه
نمونه اش هم همین ویندوز فون
نقل‌قول
ویندوز فون کاربری نذاره
الان دو یا سه ساله که اومده چه انتظاری دارین؟
نقل‌قول
اندروید لینوکس نیست. اندروید یک ماشین مجازی جاوا است که روی لینوکس اجرا میشه ربطی به لینوکس نداره
خوب از جاوا استفاده کنه.جاوا کند هست ولی نه اونقدری که پردازنده های هشت هسته ای و رم های ۳ گیگابایتی از پسش برنیان
با این حال باید از مزایای جاوا هم استفاده کنه مثل امنیت بالا که بازم ویندوز فون ازش جلو هست

به طور کلی هدف من از ای تایپک این بود که کورکورانه از لینوکس حمایت نکنید مطالبی در برخی وبلاگ ها میبینم که از سرم بخار در میاد
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1393، 01:49 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #4 : 25 خرداد 1393، 04:32 ب‌ظ »
نقل‌قول
با عرض سلام.
سلام:)
نقل‌قول
ویندوز فون امن ترین سیستم عامل موبایل هست اینو میتونم به راحتی اثبات کنم
اگه میتونی این رو به راحتی اثبات کنی،شرکت های بزرگ رو هوا میبرنت.:)
نقل‌قول
(خودتونم گوگل کنید مفهمید)
](*,)
الان با گوگل کردن میخوای به راحتی این رو اثبات کنی؟اگه با گوگل میشه متخصص امنیت شد به ما هم یاد بده.  ](*,)
نقل‌قول
](*,)
نقل‌قول
درست متوجه نشدی منظورشون رو! کاربر کمتر=تمایل کمتر به ویروس نویسی.

این تاپیک ها معمولا نتیجه ی درست و حسابی نداره.مقایسه ای که کردی هم درست نیست.لینوکس که یه توزیع نیست.نمیشه دبیان استیبل و توزیعی که تو خونه با خوندن چهار تا راهنما سر هم میشه رو یکی کرد.مقایسه این ها با ویندوز هم در سطحی که تو تاپیک مطرح کردی(امنیت و کرش و این ها) نیازمند دانش بالاتری هست. ;)

نقل‌قول
به طور کلی هدف من از ای تایپک ...... در برخی وبلاگ ها میبینم
:)

پ.ن:
نقل‌قول
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 25 خرداد 1393، 05:07 ب‌ظ »
بقیه موارد با ویندوز رقیبه نمونه اش هم همین ویندوز فون
...
...
به طور کلی هدف من از ای تایپک این بود که کورکورانه از لینوکس حمایت نکنید مطالبی در برخی وبلاگ ها میبینم که از سرم بخار در میاد

سیستم‌عامل Android یک گنو-لینوکس نیست!

شروع توسعه ویندوز برای دستگاه‌های همراه با Windows CE بود که ۱۷ سال پیش در سال ۱۹۹۶ شروع شد. در سال ۲۰۰۰ یک شاخه از Windows CE به نام Windows Mobile جدا شد که سیستم‌عاملی با هدف گوشی‌های همراه بود (۱۴ سال پیش). ۴ سال پیش اسم این سیستم‌عامل به Windows Phone تغییر پیدا کرد.

چیزی که واضح هست، اینه که توی این ۱۷-۱۸ سال، مایکروسافت توی سیستم‌عامل برای دستگاه‌های همراه موفق نبوده و همیشه یکی از کمترین سهم‌ها رو در این بازار داشته.

منابع: لینک، لینک، لینک

لطفا قبل از اینکه برای روشن کردن بقیه پست بزنید و به بقیه نگاه عاقل اندر سفیه بکنید، اطلاعات خودتون رو افزایش بدید :)
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1393، 05:27 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 25 خرداد 1393، 10:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
با عرض سلام.
سلام:)
نقل‌قول
ویندوز فون امن ترین سیستم عامل موبایل هست اینو میتونم به راحتی اثبات کنم
اگه میتونی این رو به راحتی اثبات کنی،شرکت های بزرگ رو هوا میبرنت.:)
نقل‌قول
](*,)
الان با گوگل کردن میخوای به راحتی این رو اثبات کنی؟اگه با گوگل میشه متخصص امنیت شد به ما هم یاد بده.  ](*,)
نقل‌قول
](*,)
نقل‌قول
درست متوجه نشدی منظورشون رو! کاربر کمتر=تمایل کمتر به ویروس نویسی.

این تاپیک ها معمولا نتیجه ی درست و حسابی نداره.مقایسه ای که کردی هم درست نیست.لینوکس که یه توزیع نیست.نمیشه دبیان استیبل و توزیعی که تو خونه با خوندن چهار تا راهنما سر هم میشه رو یکی کرد.مقایسه این ها با ویندوز هم در سطحی که تو تاپیک مطرح کردی(امنیت و کرش و این ها) نیازمند دانش بالاتری هست. ;)

نقل‌قول
به طور کلی هدف من از ای تایپک ...... در برخی وبلاگ ها میبینم
:)

پ.ن:
نقل‌قول
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
سرت شکست رحم کن !من متخصص امنیت نیستم و به امنیت هم علاقه ندارم.هرچیزی شنیدم از اینترنت بوده.کلا تو عمرم یه بار
هم به کلاس کامپیوتر نرفتم مثل خیلی ها.
دلایل این که ویندوز فون امن تر از اندرویده:

۱- محدودیت:ببینید منبع باز بودن این حسن رو تو امنیت داره که چون سورس نرم افزار در دسترس همه هست باگ هاش زود کشف میشن اما من یه سوال دارم.وردپرس امن تره یا یه cms که توسط یه شرکت ساخته شده و فقط برای یه سایت؟
محدودیت این حسن رو داره که دسترسی هکر رو محدود میکنه و تا وقتی کاربر خوش سوتی نده هکر کار زیادی نمیتونه بکنه
توی ویندوز فون شما فقط میتونید با تکنیک هایی خودتون رو به عنوان یه برنامه نویس به مایکروسافت معرفی کنید و بعد ۱۰ تا برنامه رو بدون دانلود از store نصب کنید!فقط ۱۰ برنامه !!هر برنامه ای که تو store هست بار ها توسط مایکرو سافت تست میشه.که این کار تو google play انجام نمیشه نمونه اس هم همین برنامه ای که ادعا میکرد انتی ویروسه و هیچ کاری نمیکرد و سازنده اش چند میلیون دلار به جیب زد و گوگل مجبور شد پول خریداران رو برگردونه.الان موبایل فروشی محله ما هم میتونه android 4.4.2 رو روت کنه(البته ربط زیادی به امنیت آندروید نداره)اما تاحالا هیچ گروه هکری نتوسنته ویندوز فون ۸ رو جیل بریک کنه چه برسه به ویندوز فون ۸.۱

۲- یک ماجرایی که برای نوکیا x,xl,x+ به وجود اومد اینه که بعد از عرضه در عرض ۳ ساعت هک شد! و میشه به راحتی روش آندروید خام نصب کرد.درحالیکه به هیچ عنوان نمیشه روی ویندوز فون آندروید نصب کرد رام هایی برای ویندوز فون ۷ و ۷.۵ وجود دارند  تا اندروید رو روش نصب کنید ولی وقتی آپگرید کنید به ویندوز فون ۸ دیگه این امکان وجود نداره ویندوز فون گواهی FIPS 140-2 رو دریافت کرده کهاهمیتش خیلی بالاست و برای مایکروسافت خبر خوبیه این گوهی الگوریتم های امنیتی رو تست میکنه و کار های دیگه
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1393، 10:43 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 خرداد 1393، 10:41 ب‌ظ »
بقیه موارد با ویندوز رقیبه نمونه اش هم همین ویندوز فون
...
...

سیستم‌عامل Android یک گنو-لینوکس نیست!

شروع توسعه ویندوز برای دستگاه‌های همراه با Windows CE بود که ۱۷ سال پیش در سال ۱۹۹۶ شروع شد. در سال ۲۰۰۰ یک شاخه از Windows CE به نام Windows Mobile جدا شد که سیستم‌عاملی با هدف گوشی‌های همراه بود (۱۴ سال پیش). ۴ سال پیش اسم این سیستم‌عامل به Windows Phone تغییر پیدا کرد.

چیزی که واضح هست، اینه که توی این ۱۷-۱۸ سال، مایکروسافت توی سیستم‌عامل برای دستگاه‌های همراه موفق نبوده و همیشه یکی از کمترین سهم‌ها رو در این بازار داشته.

منابع: لینک، لینک، لینک

لطفا قبل از اینکه برای روشن کردن بقیه پست بزنید و به بقیه نگاه عاقل اندر سفیه بکنید، اطلاعات خودتون رو افزایش بدید :)
من غلط کنم به بچه های فروم با نگاه عاقل اندر سفیه نگاه کنم!!وقتی دوستم بهم windows phone رو پیشنهاد داد اولش کلی بهش خندیدم اما بعد از اون بعد از ۵ ماه تحقیق خودم یه دونه lumia 525 خریدم .تا ۳ سال پیش بازار موبایل به این مقدار داغ نبود و قصد رقابت با اندروید رو نداشت.شما هم حرف منو تایید میکنید که ویندوز فون ۳ ساله اومده و اندروید ۶ یا ۷ سال  :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 25 خرداد 1393، 11:06 ب‌ظ »
شما هم حرف منو تایید میکنید که ویندوز فون ۳ ساله اومده و اندروید ۶ یا ۷ سال  :)
خیر! انگار متن من رو نخوندید، توسعه ویندوز موبایل ۱۴ سال پیش شروع شده :)

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 25 خرداد 1393، 11:07 ب‌ظ »
شما هم حرف منو تایید میکنید که ویندوز فون ۳ ساله اومده و اندروید ۶ یا ۷ سال  :)
خیر! انگار متن من رو نخوندید، توسعه ویندوز موبایل ۱۴ سال پیش شروع شده :)
ویندوز موبایل نه ویندوز فون.ویندوز فون برای رقابت با ندروید و ای او اس اومده و به طور کلی اهداف و ساختارش با ویندوز موبایل فرق میکنه

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #10 : 25 خرداد 1393، 11:09 ب‌ظ »
اگر دلیل به محدودیت هست الان باید ویندوز سر خود ویروس نگیره ولی هنوز که هنوزه NewFolder که برای سال هزار و سیصد و پیچ و مهرست روی ویندوز 7 کار میده. با یه فلش آلوده بدون انجام کار اضافی فقط با اتصالش به سیستم، سیستم رو آلوده میکنه.یعنی هنوز وابسته به نرم افزار های امنیتی جانبی هست و هیچ آپدیتی برای این که از ورودش جلو گیری بشه داده نشده( واسه ما که یه بار این اتفاق افتاد دیگه ویندوز بدون آنتی ویروس نمیگذارم :D )

امنیت یه چیز نسبی هست.اپن سورس بودن و آزادی عمل تو شخصی سازی اون محصول حسن خوبی هست ولی این که چه طور این کار رو انجام بدیم به خودمون بستگی داره.

همین وردپرس رو هر کس میتونه شخصی سازی و پیکربندی خودش رو داشته باشه برای خودش بنابر این کسی سخت میتونه ( یا شاید هم نتونه! ) بفهمه کی چه نقطه ضعفی داره یا کجا سوتی داده.( در صورتی که طرفی که کانفیگ کرده کار بلد باشه )

بنابراین محدودیت تو دیدن سورس امنیت به وجود نمیاره و اپن سورس بودن مشکل امنیتی نیست.کانفیگ کردن و شخصی سازی طرف مهمه.و یه مورد که بهش اشاره کردید اشتباه کاربر یا به قول خودتون سوتی دادن تو هر دو مشترک هست و ممکنه مشکل ساز بشه.

تو ویندوز ما به یه سری ابزار ثابت محدود میشیم ولی اگه ریشه کار مشکل داشته باشه باید منتظر اون شرکت باشیم که واسمون درستش کنه.حتی اگه خودمون تخصص این کار رو داشته باشیم ولی چون محدود هستیم نمیتونیم کاری بکنیم ولی اگه آزاد بودیم میتونستیم مشکل رو حل کنیم و راه حل رو منتشر کنیم تا بقیه استفاده کنند ::)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #11 : 25 خرداد 1393، 11:09 ب‌ظ »
ویندوز موبایل نه ویندوز فون.ویندوز فون برای رقابت با ندروید و ای او اس اومده و به طور کلی اهداف و ساختارش با ویندوز موبایل فرق میکنه
تنها تغییر اسم داشته. حتی کرنلش هم تا چند وقت پیش مال Windows CE بود که عمرش بر می‌گرده به ۱۷-۱۸ سال پیش.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 25 خرداد 1393، 11:35 ب‌ظ »
اگر دلیل به محدودیت هست الان باید ویندوز سر خود ویروس نگیره ولی هنوز که هنوزه NewFolder که برای سال هزار و سیصد و پیچ و مهرست روی ویندوز 7 کار میده. با یه فلش آلوده بدون انجام کار اضافی فقط با اتصالش به سیستم، سیستم رو آلوده میکنه.یعنی هنوز وابسته به نرم افزار های امنیتی جانبی هست و هیچ آپدیتی برای این که از ورودش جلو گیری بشه داده نشده( واسه ما که یه بار این اتفاق افتاد دیگه ویندوز بدون آنتی ویروس نمیگذارم :D )
محدودیت ویندوز فون با ویندوز ۷ یا ۸ از زمین تا اسمان فرق میکند من خودم ویندوز فون دارم اصن یه وضی یعنی گریه ام در اومده  :'(
با تکنیک های پیچیده فقط میتونی ۱۰ برنامه رو نصب کنی و بقیش رو باید از استور دانلود کنی.اون ۱۰ برنامه نصبی هم پر شده و ویروس نویس باید اول یه راهی واسه اجرای ویروسش پیدا کنه !!!(به نظر من باید هم این طور باشه چون اندروید موبایل رو بیشتر به کامپیوتر نزدیک کرده تا موبایل)

نقل‌قول
تو ویندوز ما به یه سری ابزار ثابت محدود میشیم ولی اگه ریشه کار مشکل داشته باشه باید منتظر اون شرکت باشیم که واسمون درستش کنه.حتی اگه خودمون تخصص این کار رو داشته باشیم ولی چون محدود هستیم نمیتونیم کاری بکنیم ولی اگه آزاد بودیم میتونستیم مشکل رو حل کنیم و راه حل رو منتشر کنیم تا بقیه استفاده کنند

اگه منظورت ویندوزه روی دسکتاپه که اگه طرف متخصص باشه میتونه مشکلش رو حل کنه اگه ویندوز فونه که درسته و حق با شماست

آفلاین mohsenznu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #13 : 25 خرداد 1393، 11:53 ب‌ظ »
تو امنیت داره که چون سورس نرم افزار در دسترس همه هست باگ هاش زود کشف میشن اما من یه سوال دارم.وردپرس امن تره یا یه cms که توسط یه شرکت ساخته شده و فقط برای یه سایت؟
محدودیت این حسن رو داره که دسترسی هکر رو محدود میکنه و تا وقتی کاربر خوش سوتی نده هکر کار زیادی نمیتونه بکنه
توی ویندوز فون شما فقط میتونید با تکنیک هایی خودتون رو به عنوان یه برنامه نویس به مایکروسافت معرفی کنید و بعد ۱۰ تا برنامه رو بدون دانلود از store نصب کنید!فقط ۱۰ برنامه !!هر برنامه ای که تو store هست بار ها توسط مایکرو سافت تست میشه.که این کار تو google play انجام نمیشه نمونه اس هم همین برنامه ای که ادعا میکرد انتی ویروسه و هیچ کاری نمیکرد و سازنده اش چند میلیون دلار به جیب زد و گوگل مجبور شد پول خریداران رو برگردونه.الان موبایل فروشی محله ما هم میتونه android 4.4.2 رو روت کنه(البته ربط زیادی به امنیت آندروید نداره)اما تاحالا هیچ گروه هکری نتوسنته ویندوز فون ۸ رو جیل بریک کنه چه برسه به ویندوز فون ۸.۱

۲- یک ماجرایی که برای نوکیا x,xl,x+ به وجود اومد اینه که بعد از عرضه در عرض ۳ ساعت هک شد! و میشه به راحتی روش آندروید خام نصب کرد.درحالیکه به هیچ عنوان نمیشه روی ویندوز فون آندروید نصب کرد رام هایی برای ویندوز فون ۷ و ۷.۵ وجود دارند  تا اندروید رو روش نصب کنید ولی وقتی آپگرید کنید به ویندوز فون ۸ دیگه این امکان وجود نداره ویندوز فون گواهی FIPS 140-2 رو دریافت کرده کهاهمیتش خیلی بالاست و برای مایکروسافت خبر خوبیه این گوهی الگوریتم های امنیتی رو تست میکنه و کار های دیگه
سلام
اساتید ببخشن که ما تازه کارها هم نظر میدیم اما چند تا نکته به ذهنم رسید:
اینکه دوستمون گفتن که یکی از مزایای بسته بودن امنیت بیشتر هست رو می خوام توضیح بدم:
من رشته ام رمزنگاری و مخابرات امنه و حداقل توی الفبای کار به ما چند تا قانون گفته شده که اصلی ترین قوانین توی دنیای امنیت قوانین کیرشف هستن (با کیرشهف مدارهای الکتریکی فرق داره!) یکی از این قوانین میگه که امنیت یک الگوریتم (منظور الگوریتم رمزنگاری، هر چند شاید بگید که کلیت سیستم عامل که یک الگوریتم نیست اما خب هر بخش از جنبه های امنیتی با اجرای یک الگوریتم  پیاده سازی میشه) نباید به محرمانه بودن خود الگوریتم بستگی داشته باشه. یعنی الگوریتمی واقعا امنه که خودش در اختیار همه باشه و هر کسی هم بتونه بهش حمله کنه! نمونه های تجربیش الگوریتم های سری A5 هستن که توی gsm بودن و البته محرمانه بودن اما همه شون الان با تهدید جدی روبرو شدن و چند تاش که شکسته شده و کلا امنیت gsm رو هواست. در طرف دیگه میشه AES رو مثال زد که با اینکه جزییاتش در دسترس همه هست اما جزو امن ترینها محسوب میشه.
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1393، 11:57 ب‌ظ توسط mohsenznu »
هر روز حداقل باید یک چیز جدید یاد گرفت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #14 : 26 خرداد 1393، 12:45 ق‌ظ »
بهتره اندروید رو وارد بحث نکنید.

اینم بخونید:

http://azadrah.net/2011/09/is-android-really-free-software/

شما موضوع بحثت لینوکس و ویندوز هست ولی پای همه چیز رو داری میکشی وسط :D
اگه منظورت ویندوزه روی دسکتاپه که اگه طرف متخصص باشه میتونه مشکلش رو حل کنه اگه ویندوز فونه که درسته و حق با شماست
جدی؟

یعنی به فرض من متخصص باشم اگه اکسپلورر یا یکی از قسمت های سیستمی ویندوز مشکلی داشته باشه که مشخص بشه باگ هست میتونم کدش رو ببینم و براش راه حل پیدا کنم؟