انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟  (دفعات بازدید: 19150 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
من دو ساله  یونیتی و یه مدت از سینامون و kde و گنوم شل استفاده کردم. بعضا باگ های خیلی مسخره ای دارن مثلا تو گنوم شل بعضی وقتا داکش میومد وسط صفحه. یا یونیتی بعضی وقتا خودش به صورت خودجوش رست میشه و بعضی وقتا هنگ میکنه! مثلا سینامون هم پنجره کپی اش مشکل داشت و ...  ](*,)

ناگفته نماند ظاهر یونیتی من رو به به گنو/لینوکس جذب کرد :D
سجاد جان توی دنیای لینوکس توزیع و میزکار مثل انتخاب برای ازدواج نیست!هر وقت دیدی مشکل داره طلاقش بده داداش :D
برو یه توزیع دیگه با میزکار دیگه رو امتحان کن!مثلا دنبال یه حالت کاملا پایداری برو دبیان نصب کن.اونوقت میبینی که همه چی آرووومه :)

دبیان رو تو یه سیستم قدیمی نصب کردم اصلا هم همه چی آروم نبود   ](*,) البته گنوم شل یکم براش سنگین بود  :D

من الان فقط از یه چیز یونیتی خوشم میاد اونم global menu هستش چون لپ تاپ من صفحه اش کوچک هست یک سانتی متر هم تو فضا صرفه جویی بشه غنیمته  :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من دو ساله  یونیتی و یه مدت از سینامون و kde و گنوم شل استفاده کردم. بعضا باگ های خیلی مسخره ای دارن مثلا تو گنوم شل بعضی وقتا داکش میومد وسط صفحه. یا یونیتی بعضی وقتا خودش به صورت خودجوش رست میشه و بعضی وقتا هنگ میکنه! مثلا سینامون هم پنجره کپی اش مشکل داشت و ...  ](*,)

سجاد جان توی دنیای لینوکس توزیع و میزکار مثل انتخاب برای ازدواج نیست!هر وقت دیدی مشکل داره طلاقش بده داداش :D
برو یه توزیع دیگه با میزکار دیگه رو امتحان کن!مثلا دنبال یه حالت کاملا پایداری برو دبیان نصب کن.اونوقت میبینی که همه چی آرووومه :)

دبیان رو تو یه سیستم قدیمی نصب کردم اصلا هم همه چی آروم نبود   ](*,) البته گنوم شل یکم براش سنگین بود  :D

من الان فقط از یه چیز یونیتی خوشم میاد اونم global menu هستش چون لپ تاپ من صفحه اش کوچک هست یک سانتی متر هم تو فضا صرفه جویی بشه غنیمته  :D
خب دیگه بنده خدا روش گنوم نصب کردی نکشیده خب :D
دبیان رو با xfce نصب کن روش ببین که همه چی آرومه و با سرعت خوب!

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
الان ویدیو رو نگاه کردم بسیار جالب بود.واقعا جلوه های گرافیکیش زیبا بود اما بازهم مشکل برای کاربران عادی حل نشده چون یه کاربر عادی مثل شما حوصله نداره بگرده تا جلوه های گرافیکی رو فعال کنه.یه کاربر عادی میخواد مثل ویندوز به محض اینکه سیستم عامل نصب شد با یه محیط کاربرپسند ارتباط برقرار کنه.من فرق کرنل و سیستم عاملو میدونم. میدونم که لینوکس کرنله و میزکارای متفاوتی براش ساخته میشه.در ضمن بزرگترین مشکل من ظاهر لینوکس نیست.اگه فقط بحث خودم باشه من به همون اوبونتوی 12 هم راضی هستم.مشکل من نرم افزارای تخصصی و فناوری اپتیموسه.من لپ تاپ asus u41sv دارم و سخت افزار قوی داره.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
الان ویدیو رو نگاه کردم بسیار جالب بود.واقعا جلوه های گرافیکیش زیبا بود اما بازهم مشکل برای کاربران عادی حل نشده چون یه کاربر عادی مثل شما حوصله نداره بگرده تا جلوه های گرافیکی رو فعال کنه.یه کاربر عادی میخواد مثل ویندوز به محض اینکه سیستم عامل نصب شد با یه محیط کاربرپسند ارتباط برقرار کنه.من فرق کرنل و سیستم عاملو میدونم. میدونم که لینوکس کرنله و میزکارای متفاوتی براش ساخته میشه.در ضمن بزرگترین مشکل من ظاهر لینوکس نیست.اگه فقط بحث خودم باشه من به همون اوبونتوی 12 هم راضی هستم.مشکل من نرم افزارای تخصصی و فناوری اپتیموسه.من لپ تاپ asus u41sv دارم و سخت افزار قوی داره.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
در زمینه ی تم ها هم حرف علیرضا مثال خوبی هست... از یه تم خوشت نمی آد برو سراغ یکی دیگه... اگه تم با حال گیر نمی آری بیا با هم بگردیم... اگه بازم گیر نیاوردی می تونی تلاش کنی تم مورد علاقه ی خودت رو بسازی...
این جا کسی جلوی آدم رو نگرفته! مطمئن باش اگه یه روزی روبات ها علیه انسان ها توطئه کنن! روبات های ویندوزی/مایکروسافتی هستن نه گنویی/لینوکسی! ;D
Void Linux + XFCE

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448

این جا دیگه یه جورایی می تونم بگم باهات موافقم! شدیدا به یه نرم افزارهای حرفه، جامع و تر و تمیز که به طور پیش فرض نصب شده باشه برای تازه کارها نیاز هست! همه که حال و حوصله ندارن برن ببینن چه طوری شخصی سازی کنن! این شرایطی که فعلا هست برای تازه وارد ها راضی کننده نیست! یکی باید دست به کار بشه!
چرا باید برای عوض کردن ظاهر Desktop ات سه ساعت بری تحقیق کنی! البته بگم بستگی به Desktop و توزیعی که استفاده می کنی هم داره ها... ولی من همه رو امتحان نکردم...
در مورد نرم افزارهای حرفه ای هم باید همه ی کاربر ها همت کنن و دست به کار شن...
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 03:25 ق‌ظ توسط Overlord »
Void Linux + XFCE

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
اپتیموس حل شده!اگر اوبونتو ۱۴.۰۴ داری و کارت گرافیکت nvidia هست درایور خود nvidia رو نصب کن،بالاخره شرکت فخیمه nvidia از خر شیطون اومده پایین و یه فن آوری در درایورش برای سیستم های لینوکسی گذاشته به نام prime (فکر کنم کسی که انتخاب اسم کرده زیاد فیلم میدیده ، اسم فن آوری ویندوزشون آپتیموس هست و اسم لینوکسش پرایم! کنار هم میشه آپتیموس پرایم :D که شخصیت یکی از فیلم های تخیلی و اکشن هست)
با این فن آوری شما میتونی کارت گرافیک دومت رو خاموش کنی و بینشون سوییچ کنی

در ضمن کاربر تازه کار مجبور نیست مثل ویدیوی من از xfce استفاده کنه!از یونیتی استفاده کنه یا KDE استفاده کنه.
دلیل اینکه از اول افکت ها فعال نیست دقیقا همون بحث قدرت سخت افزاری سیستم کاربر و هماهنگی اون با سیستمش هست.برای همین پیش فرض غیر فعاله!حالا اگه کاربر خواست فعالش میکنه

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
اپتیموس حل شده!اگر اوبونتو ۱۴.۰۴ داری و کارت گرافیکت nvidia هست درایور خود nvidia رو نصب کن،بالاخره شرکت فخیمه nvidia از خر شیطون اومده پایین و یه فن آوری در درایورش برای سیستم های لینوکسی گذاشته به نام prime (فکر کنم کسی که انتخاب اسم کرده زیاد فیلم میدیده ، اسم فن آوری ویندوزشون آپتیموس هست و اسم لینوکسش پرایم! کنار هم میشه آپتیموس پرایم :D که شخصیت یکی از فیلم های تخیلی و اکشن هست)

در ضمن کاربر تازه کار مجبور نیست مثل ویدیوی من از xfce استفاده کنه!از یونیتی استفاده کنه یا KDE استفاده کنه.
دلیل اینکه از اول افکت ها فعال نیست دقیقا همون بحث قدرت سخت افزاری سیستم کاربر و هماهنگی اون با سیستمش هست.برای همین پیش فرض غیر فعاله!حالا اگه کاربر خواست فعالش میکنه
ولی هنوز این پرایم(برخلاف شخصیت تخیلی اون فیلمه :D) باهوش نیست و باید دستی بین کارت های گرافیکی سویچ کنیم!

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
کجای ویندوز این جلوه های جذاب رو داره که من ندیدم  :D
المنتری اواس نصب کنید کلا جلوه اس  \\:D/

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

ولی هنوز این پرایم(برخلاف شخصیت تخیلی اون فیلمه :D) باهوش نیست و باید دستی بین کارت های گرافیکی سویچ کنیم!
حالا تا همینجا هم که nvidiaاز خرشیطون اومده پایین خوبه :D
حالا nvidia قول همکاری بیشتر داده
احتمالا دنده اتوماتیکشم همین روزا بده بیرون ;D

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
تا اینجا که نتیجه گرفتم که ورژن جدید اوبونتو کاربرپسند شده.از طرفی انویدیا هم داره از خر شیطون میاد پایین. اگه بتونم نرم افزارای تخصصی که لازم دارم نسخه لینوکسشونو نصب کنم این مشکل هم حل میشه و به امید خدا به زودی به لینوکس برمیگردم.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
اگه به لینوکس برگردم صددرصد یه سایت مخصوص لینوکس و اوبونتو میزنم و تمام نرم افزارهای عمومی و تخصصی رو برای دانلود قرار میدم و تمام آموزش های مورد نیاز رو به زبان ساده میزارم تا هر کاربر غیرحرفه ای هم خیلی راحت بتونه به لینوکس مهاجرت کنه.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila

دقیقا منظورم از باگ این مشکلاته. یه کاربر عادی که تا حالا با ویندوز کار کرده وقتی لینوکس نصب کنه و با باگ های متنوع روبرو بشه و یه میزکار کاربرپسند مثل ویندوز نبینه مطمئن باشید به ویندوز برمیگرده.
اینطور که من از صحبت هاتون متوجه شدم ، شما کاملا به محیط ویندوز عادت کردید و براتون کمی سخته که ازش دل بکنید
از طرفی هم یه علاقه ای به لینوکس پیدا کردید و داریر باهاش محتاط رفتار میکنید

به شخصه وقتی به اوبونتو اومدم برام نا آشنا بود و محیط ویندوز برام جذاب تر بود
حالا نگاشم نمیتونم بکنم وقتی میبینم که اینقدر محیطش تکراریه  :)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
اول اینکه مشکلت معلوم نیست با ظاهر گرافیکی توزیع های لینوکس یا کاربرپسند بودنش و راحتی کار با اونا!
دوما مقایسه اندروید با سیستم عامل های desktop که از سیر تا پیاز تو طراحی GUI و نحوه تعاملشون با کاربر تفاوت وجود داره قیاس مع الفارغه
سوما مایکروسافت از همون روز اول که پا به طراحی GUI برای سیستم عامل هاش گذاشت از رابط گرافیکی UNIX که جد سیستم های لینوکس هست شروع به کپی کاری کرد
در ضمن همین ویندوزی که میگی فلانه تا ۷۰ ۸۰ درصد داره از میز کار KDE لینوکس الگو میگیره و در رابطه با file manager کافی یکبار با dolphin کار کنی تا معنی واقعی file manager و قابل شخصی سازی بودن رو حس کنی به لحاظ افکت هم لینوکس قویتره
درباره ی کاربر پسند بودن و راحت شخصی سازی کردن کافی kde رو تست کنی برای تنظیم هر سوراخ صومبه ای ی دکمه get new.. داره که کافی با ی کلیک تم و ایکن و بردر و ... رو نصب کنی
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
مطمئن باش اگه یه روزی روبات ها علیه انسان ها توطئه کنن! روبات های ویندوزی/مایکروسافتی هستن نه گنویی/لینوکسی! ;D
مخالفم
روبات های ویندوزی عمرا اینقدر باهوش باشن که بخوان کاری کنند   ;D  >:D
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2