الان ویدیو رو نگاه کردم بسیار جالب بود.واقعا جلوه های گرافیکیش زیبا بود اما بازهم مشکل برای کاربران عادی حل نشده چون یه کاربر عادی مثل شما حوصله نداره بگرده تا جلوه های گرافیکی رو فعال کنه.یه کاربر عادی میخواد مثل ویندوز به محض اینکه سیستم عامل نصب شد با یه محیط کاربرپسند ارتباط برقرار کنه.من فرق کرنل و سیستم عاملو میدونم. میدونم که لینوکس کرنله و میزکارای متفاوتی براش ساخته میشه.در ضمن بزرگترین مشکل من ظاهر لینوکس نیست.اگه فقط بحث خودم باشه من به همون اوبونتوی 12 هم راضی هستم.مشکل من نرم افزارای تخصصی و فناوری اپتیموسه.من لپ تاپ asus u41sv دارم و سخت افزار قوی داره.
اپتیموس حل شده!اگر اوبونتو ۱۴.۰۴ داری و کارت گرافیکت nvidia هست درایور خود nvidia رو نصب کن،بالاخره شرکت فخیمه nvidia از خر شیطون اومده پایین و یه فن آوری در درایورش برای سیستم های لینوکسی گذاشته به نام prime (فکر کنم کسی که انتخاب اسم کرده زیاد فیلم میدیده ، اسم فن آوری ویندوزشون آپتیموس هست و اسم لینوکسش پرایم! کنار هم میشه آپتیموس پرایم
که شخصیت یکی از فیلم های تخیلی و اکشن هست)
با این فن آوری شما میتونی کارت گرافیک دومت رو خاموش کنی و بینشون سوییچ کنی
در ضمن کاربر تازه کار مجبور نیست مثل ویدیوی من از xfce استفاده کنه!از یونیتی استفاده کنه یا KDE استفاده کنه.
دلیل اینکه از اول افکت ها فعال نیست دقیقا همون بحث قدرت سخت افزاری سیستم کاربر و هماهنگی اون با سیستمش هست.برای همین پیش فرض غیر فعاله!حالا اگه کاربر خواست فعالش میکنه