انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نسل جدید کامپیوتر Raspberry Pi معرفی شد  (دفعات بازدید: 10778 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
پاسخ : نسل جدید کامپیوتر Raspberry Pi معرفی شد
« پاسخ #45 : 30 تیر 1393، 12:20 ب‌ظ »
فقط دعا کنین این دستگاه توسط صنف رایانه وارد و توزیع نشه که اگه این اتفاق بیوفته قیمتش بالای 500 تومن خواهد شد!!
صنف موبایل طَمَعش کمتره (نسبت به صنف رایانه) و قیمتهاش معقولتره و به قیمت جهانی بیشتر شباهت داره، زودتر هم پایین میکشه قیمت رو. (البته این دستگاه به صنف موبایل فروشها نمیخوره و متأسفانه توسط همون صنف رایانه توزیع خواهد شد)
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1393، 02:27 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #46 : 30 تیر 1393، 02:34 ب‌ظ »
من از دیشب تاحالا خیلی به این دستگاه فکر کردم، هرچی فکر میکنم میبینم یه نِتبوکِ کوچیکِ 7 اینچی از این بهتره، چون همۀ کارهای این رو میتونه انجام بده + اینکه مانیتورش هم رو خودشه، تازه باتری هم داره که این نداره. اولش میخواستم بگم تبلت ولی دیدم تبلتها معمولأ پورت usb استاندارد ندارن، اونایی هم که دارن ویندوزین و نمیشه روشون لینوکس ریخت. یه نِتبوکِ کوچولو بهترین گزینه هست به نظر من.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #47 : 30 تیر 1393، 03:25 ب‌ظ »
من از دیشب تاحالا خیلی به این دستگاه فکر کردم، هرچی فکر میکنم میبینم یه نِتبوکِ کوچیکِ 7 اینچی از این بهتره، چون همۀ کارهای این رو میتونه انجام بده + اینکه مانیتورش هم رو خودشه، تازه باتری هم داره که این نداره. اولش میخواستم بگم تبلت ولی دیدم تبلتها معمولأ پورت usb استاندارد ندارن، اونایی هم که دارن ویندوزین و نمیشه روشون لینوکس ریخت. یه نِتبوکِ کوچولو بهترین گزینه هست به نظر من.
نمی‌خواستم جواب بدم اما مجبورم
کلا اساس کار این دستگاه و کاربردش و ... با نت‌بوک و لپ‌تاپ و پی‌سی و .... متفاوت هست
این بار هزارم

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 30 تیر 1393، 03:48 ب‌ظ »

کلا اساس کار این دستگاه و کاربردش و ... با نت‌بوک و لپ‌تاپ و پی‌سی و .... متفاوت هست
این بار هزارم
شما یه جوری میگی اساس کارشون فرق میکنه که یکی ندونه فکر میکنه ما داریم کباب رو با تلویزیون LED مقایسه میکنیم!
دوست عزیز اینها همه PC هستن، تنها تفاوتشون اینه که نِتبوک پردازندش x86 هست ولی این آرمه. (تبلتها هم معمولأ آرمه). هر کاری این انجام میده با یه لپتاپ هم میشه اون کار رو انجام داد. البته نقشه و طراحی فنیش در دسترسه برای کسایی که میخوان مطالعه کنن یا دولوپرها این بهتره ولی از نظر کاربرد هر کاری که این انجام میده رو میشه با یک تبلت یا نتبوک هم انجام داد.
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1393، 03:53 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #49 : 30 تیر 1393، 04:01 ب‌ظ »

این بار هزارم
شما یه جوری میگی اساس کارشون فرق میکنه که یکی ندونه فکر میکنه ما داریم کباب رو با تلویزیون LED مقایسه میکنیم!
دوست عزیز اینها همه PC هستن، تنها تفاوتشون اینه که نِتبوک پردازندش x86 هست ولی این آرمه. (تبلتها هم معمولأ آرمه). هر کاری این انجام میده با یه لپتاپ هم میشه اون کار رو انجام داد. البته نقشه و طراحی فنیش در دسترسه برای کسایی که میخوان مطالعه کنن یا دولوپرها این بهتره ولی از نظر کاربرد هر کاری که این انجام میده رو میشه با یک تبلت یا نتبوک هم انجام داد.
دقیقاً شما داری کباب رو با تلویزیون مقایسه می‌کنی
این برد به هیچ وجه یه PC نیست همون‌طوری که لپ‌تاپ و تبلت پی‌سی نیستن
این برد سیستم شبه-امبدد هست و پی‌سی نیست و اساس کارش کاملاً با پی‌سی متفاوت هست
بایوس نداره و خیلی چیزای دیگه
از نظر کاربرد این می‌تونه کار یه تبلت و لپ‌تاپ رو انجام بده اما اونا نه ! مثلاً گاهی لازمه یه فایروال کوچیک یا روتر یه‌جا نصب شه که نمیشه یه‌ لپ‌تاپ و کلی منابعش رو صرف این کار کرد
اینجاست که چنین چیزی به درد می‌خوره
خواهشمندم قبل از پست دادن در موردش فکر + جستجو کنین

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 30 تیر 1393، 04:22 ب‌ظ »
دقیقاً شما داری کباب رو با تلویزیون مقایسه می‌کنی
این برد به هیچ وجه یه PC نیست همون‌طوری که لپ‌تاپ و تبلت پی‌سی نیستن
دوست عزیز شما حتی لپتاپ رو جزو PCها نمیدونید؟؟!!  :o دیگه من چی بگم آخه؟؟!
نقل‌قول
این برد سیستم شبه-امبدد هست و پی‌سی نیست و اساس کارش کاملاً با پی‌سی متفاوت هست
شما تعریفتون از سیستم امبدد چیه؟
امبدد یعنی تو-کار، یعنی چیزی که داخل چیزهای دیگه کار گذاشته میشه. شما میتونی یک PC رومیزی رو هم توی یه چیزی کار بزاری ولی حجمش خیلی زیاد میشه. میخوام بگم اینا همه PC هستن و میتونن (ولو به بدبختی و نکبتی هم که شده) میتونن کارهای همدیگه رو انجام بدن، یعنی از لحاظ تئوریک شدنیه یعنی غیر ممکن نیست، نتیجه اینکه اینا همه PC هستن و میتونن کارای همدیگه رو انجام بدن ولی بخاطر اختلاف در سایز و یه سری چیزهای دیگه، بعضیهاشون در بعضی جاها بیشتر به درد میخورن.
نقل‌قول
بایوس نداره و خیلی چیزای دیگه
گوشی ها و تبلتهای اندرویدی هم بایوس نداره
نقل‌قول
از نظر کاربرد این می‌تونه کار یه تبلت و لپ‌تاپ رو انجام بده اما اونا نه ! مثلاً گاهی لازمه یه فایروال کوچیک یا روتر یه‌جا نصب شه که نمیشه یه‌ لپ‌تاپ و کلی منابعش رو صرف این کار کرد
اینجاست که چنین چیزی به درد می‌خوره
شما اول میگی نتبوک نمیتونه این کارو بکنه بعدش میگی میتونه ولی برق زیاد مصرف میشه، پس بلاخره شدنیه دیگه، پس حرفی که زدم اشتباه نبود، اینها میتونن جای همدیگه کار کنن ولی اگه کسی فقط بعنوان روتر بخاد استفاده بکنه این مناسبتره نسبت به نتبوک.
نقل‌قول
خواهشمندم قبل از پست دادن در موردش فکر + جستجو کنین
دوست عزیز مگه پست قبلی رو نخوندی؟ عرض کردم از دیشب تاحالا دارم به این فکر میکنم، سرچ هم کردم.
--------------------------------------------------
وسیله خیلی خوبیه ولی من به خودم که نگاه میکنم میبینم یه نتبوک بخرم بهتره (چون که صد آید نود هم پیش ماست)، ولی خب هستن کسایی که این بیشتر به دردشون میخوره، مثل دولوپرها یا مثلأ شمایی که روی مدارهای الکترونیک کار میکنی.
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1393، 04:31 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #51 : 30 تیر 1393، 04:34 ب‌ظ »
همونطور که Numb گفت این دستگاه کاربردش با یک رایانه ی شخصی متفاوته، من سری B این دستگاه رو دارم و ازش به عنوان سرور فایل و ویدیو استریمینگ استفاده می کنم، مطمئنا ارزش نداره لپ تاپم رو با اون همه منابع که هی اینور اونور میبرم درگیر کنم :) در واقع اگه بخوام خلاصه بگم این دستگاه کاربردش گیک بازیه!، مثل سرور و فایروال و حتی رباتینگ، یه جست و جو در مورد پروژه هایی که باهاش انجام شده بکن متوجه میشی چه کاربردهایی داره.

پ.ن: سیاوش وقتی اینجوری پست میدی کسی جوابت رو نمیده و از طرفی اطلاعات غلط میدی و از طرفی این اطلاعاتت به بقیه هم منتقل میشه، اینجا یه انجمن گفت و گو هست و ما توقع داریم که باهم گفت و گو کنیم، این که کی درست میگه و کی برتره مهم نیست مهم اینه که به اطلاعاتمون اضافه بشه و اگر اطلاعات غلطی داریم اصلاح بشه. اگرم پست غلط بدیم و تو پست بعدی کسی اصلاح کنه ضایع نمیشیم بلکه اطلاعاتمون اصلاح میشه :)
وقتی میگیم جست و جو کن منظورمون این نیست که میزان سخت افزار ها رو مقایسه کن، منظورمون اینه که وقتی میگی فرقشون تو معماریشونه جست و جو کن ببین این دو معماری چقدر متفاوتن!

در ضمن، ویندوز روی رزبری نصب نمیشه :)
پ.ن۲: این دستگاه مدول های خیلی زیادی داره که باهاش میشه کارای خیلی جالبی کرد. آیا این مدول ها و کاربرد ها رو یک نت بوک ۷ اینچی با اون همه محدودیت داره؟ خیر!
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1393، 04:39 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #52 : 30 تیر 1393، 04:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز شما حتی لپتاپ رو جزو PCها نمیدونید؟؟!!  :o دیگه من چی بگم آخه؟؟!
۰-این رو می‌پذیرم که یه کم در مورد لپ‌تاپ کوتاهی کردم و اونو در دسته‌ی پی‌سی قرار ندادم!
البته ممکنه یه لپ‌تاپ یه پی‌سی نباشه یا باشه

نقل‌قول
شما تعریفتون از سیستم امبدد چیه؟
امبدد یعنی تو-کار، یعنی چیزی که داخل چیزهای دیگه کار گذاشته میشه. شما میتونی یک PC رومیزی رو هم توی یه چیزی کار بزاری ولی حجمش خیلی زیاد میشه. میخوام بگم اینا همه PC هستن و میتونن (ولو به بدبختی و نکبتی هم که شده) میتونن کارهای همدیگه رو انجام بدن، یعنی از لحاظ تئوریک شدنیه یعنی غیر ممکن نیست، نتیجه اینکه اینا همه PC هستن و میتونن کارای همدیگه رو انجام بدن ولی بخاطر اختلاف در سایز و یه سری چیزهای دیگه، بعضیهاشون در بعضی جاها بیشتر به درد میخورن.

۰-گفتم شبه امبدد
۲-تعریفی ناقص ( از نظر من) در مورد امبدد ارائه کردین
توصیه می‌کنم یه مروری به این لینک داشته باشید
https://en.wikipedia.org/wiki/Embedded_system

نقل‌قول
گوشی هاو تبلتهای اندرویدی هم بایوس نداره
بایوس یه نمونه‌ای بود از تفاوت‌های این دوتا سیستم

نقل‌قول
شما اول میگی نتبوک نمیتونه این کارو بکنه بعدش میگی میتونه ولی برق زیاد مصرف میشه، پس بلاخره شدنیه دیگه، پس حرفی که زدم اشتباه نبود، اینها میتونن جای همدیگه کار کنن ولی اگه کسی فقط بعنوان روتر بخاد استفاده بکنه این مناسبتره نسبت به نتبوک.
شدنیه اما اصلا مقرون به صرفه نیست

نقل‌قول
دوست عزیز مگه پست قبلی رو نخوندی؟ عرض کردم از دیشب تاحالا دارم به این فکر میکنم، سرچ هم کردم.
هرچقدر بیشتر سرچ بشه بهتره
اینجا ما از هم قرار چیز یادبگیریم ;)

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 30 تیر 1393، 04:46 ب‌ظ »
همونطور که Numb گفت این دستگاه کاربردش با یک رایانه ی شخصی متفاوته، من سری B این دستگاه رو دارم و ازش به عنوان سرور فایل و ویدیو استریمینگ استفاده می کنم، مطمئنا ارزش نداره لپ تاپم رو با اون همه منابع که هی اینور اونور میبرم درگیر کنم :) در واقع اگه بخوام خلاصه بگم این دستگاه کاربردش گیک بازیه!، مثل سرور و فایروال و حتی رباتینگ، یه جست و جو در مورد پروژه هایی که باهاش انجام شده بکن متوجه میشی چه کاربردهایی داره.
سالارجان منم دقیقأ همینو دارم میگم! من گفتم اینا میتونن جای همدیگه کار بکنن ولی به دلایلی بهضی از اینها برای بعضی جاها مناسبترن.
نقل‌قول
پ.ن: سیاوش وقتی اینجوری پست میدی کسی جوابت رو نمیده و از طرفی اطلاعات غلط میدی و از طرفی این اطلاعاتت به بقیه هم منتقل میشه،
چجوری پست دادم مگه؟!  :o کدوم اطلاعات غلط؟! میشه بفرمایید؟
نقل‌قول
وقتی میگیم جست و جو کن منظورمون این نیست که میزان سخت افزار ها رو مقایسه کن، منظورمون اینه که وقتی میگی فرقشون تو معماریشونه جست و جو کن ببین این دو معماری چقدر متفاوتن!

سالار مگه من چیزی مغایر با این گفتم؟ منم گفتم فرقشون در معماری پردازندشونه (برگرد بخون) . و هرگز نگفتم معماری آرم با x86 یکیه، ولی هردو وظیفشون پردازشه. خواهشأ قبل از اینکه پست بدی کامنتها رو با دقت بخون عزیز من.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #54 : 30 تیر 1393، 04:51 ب‌ظ »
شدنیه اما اصلا مقرون به صرفه نیست
خب منم همینو دارم میگم دیگه. شما اول گفتی نمیشه ولی من گفتم میشه، اما بصرفه نیست که یه لپتاپ بخواد کار روتر رو بکنه.
-----------------
از همه دوستان خواهش میکنم کامنتهای این حقیر رو با دقت بخونن تا بیخودی سوء تفاهم پیش نیاد.  ;)

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 30 تیر 1393، 04:53 ب‌ظ »

هرچقدر بیشتر سرچ بشه بهتره
اینجا ما از هم قرار چیز یادبگیریم ;)
موافقم  :D

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #56 : 30 تیر 1393، 04:53 ب‌ظ »
احتمالا یه میس آندرستندیگ برزگ این وسط رخ داده

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #57 : 30 تیر 1393، 04:59 ب‌ظ »
من چیزی مغایر با این گفتم؟ منم گفتم فرقشون در معماری پردازندشونه (برگرد بخون) . و هرگز نگفتم معماری آرم با x86 یکیه، ولی هردو وظیفشون پردازشه. خواهشأ قبل از اینکه پست بدی کامنتها رو با دقت بخون عزیز من.
ای کاش لینک رو می خوندی :D اینجور که من برداشت کردم شما میگید این دو دستگاه کار همدیگه رو میتونن انجام بدن من میگم نه! یه سری کارارو رزبری انجام میده که تو لپ تاپ نمیشه انجام داد، مثل:
پ.ن۲: این دستگاه مدول های خیلی زیادی داره که باهاش میشه کارای خیلی جالبی کرد. آیا این مدول ها و کاربرد ها رو یک نت بوک ۷ اینچی با اون همه محدودیت داره؟ خیر!
یه سری کارا رو لپ تاپ میشه روی اون نمیشه مثل:
در ضمن، ویندوز روی رزبری نصب نمیشه :)
و یه سری تفاوت ها و حتی محدودیت ها(البته مزایایی هم داره) که بخاطر نوع معماریشون به وجود میاد:
http://www.zoomit.ir/articles/hardware/cpu/3915-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-arm
انگلیسی رو با نگارش فارسی مینویسی؟! :D

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #58 : 30 تیر 1393، 05:00 ب‌ظ »
:D

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #59 : 30 تیر 1393، 09:05 ب‌ظ »
وسیله جالبیه.ولی همون طور که دوستان گفتند ایران بیاد 300-400 می فروشند.اگه 100-150 بود من یکی می گرفتم.
خوب آخرین بار که د فروشگاه سی‌تو دیدم ( مدل بی ) قیمتش ۱۸۵ بود البته با تخفیف
اصل قیمتش هم ۲۱۰ بود ، توی یک فروشگاه آنلاین دیگه هم دیدم که ۲۵۰ بود
از اونجا که هم مدل بی و هم مدل بی+ ، ۳۵ دلار قیمت دارند ، فکر نمیکنم تفاوت چندانی در قیمت داشته باشند
سپاس دوست عزیز.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها