دقیقاً شما داری کباب رو با تلویزیون مقایسه میکنی
این برد به هیچ وجه یه PC نیست همونطوری که لپتاپ و تبلت پیسی نیستن
دوست عزیز شما حتی لپتاپ رو جزو PCها نمیدونید؟؟!!
دیگه من چی بگم آخه؟؟!
این برد سیستم شبه-امبدد هست و پیسی نیست و اساس کارش کاملاً با پیسی متفاوت هست
شما تعریفتون از سیستم امبدد چیه؟
امبدد یعنی تو-کار، یعنی چیزی که داخل چیزهای دیگه کار گذاشته میشه. شما میتونی یک PC رومیزی رو هم توی یه چیزی کار بزاری ولی حجمش خیلی زیاد میشه. میخوام بگم اینا همه PC هستن و میتونن (ولو به بدبختی و نکبتی هم که شده) میتونن کارهای همدیگه رو انجام بدن، یعنی از لحاظ تئوریک شدنیه یعنی غیر ممکن نیست، نتیجه اینکه اینا همه PC هستن و میتونن کارای همدیگه رو انجام بدن ولی بخاطر اختلاف در سایز و یه سری چیزهای دیگه، بعضیهاشون در بعضی جاها بیشتر به درد میخورن.
بایوس نداره و خیلی چیزای دیگه
گوشی ها و تبلتهای اندرویدی هم بایوس نداره
از نظر کاربرد این میتونه کار یه تبلت و لپتاپ رو انجام بده اما اونا نه ! مثلاً گاهی لازمه یه فایروال کوچیک یا روتر یهجا نصب شه که نمیشه یه لپتاپ و کلی منابعش رو صرف این کار کرد
اینجاست که چنین چیزی به درد میخوره
شما اول میگی نتبوک نمیتونه این کارو بکنه بعدش میگی میتونه ولی برق زیاد مصرف میشه، پس بلاخره شدنیه دیگه، پس حرفی که زدم اشتباه نبود، اینها میتونن جای همدیگه کار کنن ولی اگه کسی فقط بعنوان روتر بخاد استفاده بکنه این مناسبتره نسبت به نتبوک.
خواهشمندم قبل از پست دادن در موردش فکر + جستجو کنین
دوست عزیز مگه پست قبلی رو نخوندی؟ عرض کردم از دیشب تاحالا دارم به این فکر میکنم، سرچ هم کردم.
--------------------------------------------------
وسیله خیلی خوبیه ولی من به خودم که نگاه میکنم میبینم یه نتبوک بخرم بهتره (چون که صد آید نود هم پیش ماست)، ولی خب هستن کسایی که این بیشتر به دردشون میخوره، مثل دولوپرها یا مثلأ شمایی که روی مدارهای الکترونیک کار میکنی.