این متن مال بیست سال پیشه.جایی هم نگفته سیستم عامل بلکه گفته سیستم قابل استفاده.
پس برای درکش برو به بیست سال پیش، زمانی که لینوس جوان بسیار مشتاق بود بتونه کرنلی که نوشته رو به همراه «سیستمعامل گنو» ارائه کنه!
من میتونم شباهت های این آقای بهزادی و امپراتور قبلی ژاپن رو قشنگ حس کنم،
ممنون از حسن تشبیهت D:
حداقل هر دو خودشون رو در مقام خدایی میبینن و این خیلی بده. خیلی از «سیستم عامل» های کوچکی که در میکروکنترلرها و ... استفاده میشن فقط کرنل هستند (نه فقط لینوکس، حتی ممکنه یک سیستم عامل چند خطی که وظیفش تعیین مقدار صفر و یک برای سایر قسمت ها باشه رو هم شامل بشه) و هیچ چیز اضافی ندارند.
من خودم رو خدا نمیدونم، ولی اونقدر میدونم که روی میکروکنترلر «سیستمعامل» نصب نمیشه! لینوکس به تنهایی هم استفاده میشه، البته با برخی برنامههای کوچیک دیگه (ممکنه همون چیزی باشه که بهش میگی سیستمعامل چند خطی)، این برنامههای کوچیک فرسنگها با اونیزی که بهش میگیم سیستمعامل گنو تفاوت دارن! اینها برنامههایی نیستن که کاربرها روی سیستمشون نصب میکنن. گفتمان دقیقتر اینه که این اپلاینسها که شما ازش اسم میبری فقط از لینوکس استفاده میکنن، نه از هیچ سیستمعاملی!
من همین الان دارم اوبونتو رو استفاده میکنم، اما از zsh استفاده میکنم، ادیتورم ee هست، و بوت لودرم هم بوت لودر ویندوز ۸ که با EasyBCD ادیتش کردم!
و در تلاشم تا gcc رو با llvm جایگزین کنم. این همه آلترناتیو که بسیار مدرن تر از چیزی هستن که گنو ارائه میکنه.
تلاشت قابل تقدیره، ولی چرا این همه زحمت میدی به خودت؟ برو یه FreeBSD نصب کن یا اصلاً یه مکبوک بخر! فکر میکنی اگه یه ویندوز بگیری و IE رو با فایرفاکس، محیطش رو با کایرو، مدیاپلیر رو با vlc و… عوض کنی، دیگه اون ویندوز نیست؟
متاسفانه گنو همراه فلسفش نوع بسیار خاص «خشک مغزی» رو به همراه داره، درست مثل نازیسم و نژاد پرستی میمونه.
بهتره بهجای این مغالطهها یه جواب درست و منطقی برای پرسشی که در بالا مطرح کردم بیاری: اندروید چیست؟ شباهت و تفاوت اندروید با گنو در چیه؟
مگه سیستم عامل بستری برای اجرای نرم افزار نیست
پس چطور میشه که نرم افزار بخشی از سیستم عامل باشه در حالی که خودش به واسطه سیستم عامل با سخت افزار ارتباط برقرار میکنه ؟؟؟
کلا هرچی میدونستم زیر سوال رفت
نه، اینجوری نیست. نرمافزارها اقسام مختلفی دارن و همینطور سیستمهای عامل. اینجا نمیشه قشنگ توضیح داد، چون عجله دارم و باید برم جایی الآن. شاید یه روز سر فرصت توضیح دادم این رو. فعلاً ميتونم پیشنهاد کنم کتاب سیستمعامل پیشرفتهی آقامون تتنباوم رو بخونی فقط (;
حرف شما کاملا درسته، و لینوکس امکان ران شدن خیلی چیزا مثل GCC رو فراهم میکنه. اگر اینطور نبود، نیازی نبود برای FreeBSD و Linux دو تا پورت کاملا مجزا از GCC موجود باشه.
این حرف به هیچ عنوان منافاتی با این نداره که لینوکس یک نرمافزاره! اگه این رو نمیدونی واقعاً باید از ابتدا با مفاهیم رایانه آشنا بشی
پ.ن : آقای بهزادی، کاملا شکم برطرف شد که دانشگاه آزادی هستید
با احترام به همهی دوستان دانشگاه آزادی، من دارم کارشناسی ارشد مهندسی نرمافزار دانشگاه تهران میخونم دوست عزیز. به جای برچسب زدن به بقیه برید دنبال کسب سواد
---
پ.ن: شاید تا فردا عصر دیگه نتونم ادامه بدم بحث رو. ولی خوشحال میشم بازهم ابهاماتتون رو بنویسید که راهنماییتون کنم. شاید خودشون نتونید ازش استفاده کنید چون تصمیم گرفتید فقط چیزی که تو گوشتون خوندن رو باور کنید به جای واقعیت، ولی مطمئناً بقیه که این متنها رو میخونن خیلی راحت میتونن تشخیص بدن حق با کیه و چی درسته، چی غلط (;