0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: *mahdiar* در 11 دی 1389، 12:58 بظسلام ببخشید تاپیک زنده می کنم نمی خواستم تاپیک جدید بزنم . می خواستم در صورت امکان یک راهنمای خوب برای کسانی که می خوان از ۳۲ به ۶۴ بیتی مهاجرت کنن بذارید . من می خوام ۶۴ بریزم ولی می ترسم به مشکل بخورم . از اونجایی که شنیدم برای برنامه هایی مثل بلندر خیلی بهتره برای همین وسوسه شدم راهنمايي در چه موردي ميخوايد؟؟در هر مورد مشكلي داريد سوال كنيد.
سلام ببخشید تاپیک زنده می کنم نمی خواستم تاپیک جدید بزنم . می خواستم در صورت امکان یک راهنمای خوب برای کسانی که می خوان از ۳۲ به ۶۴ بیتی مهاجرت کنن بذارید . من می خوام ۶۴ بریزم ولی می ترسم به مشکل بخورم . از اونجایی که شنیدم برای برنامه هایی مثل بلندر خیلی بهتره برای همین وسوسه شدم
نقلقول از: AliRezaiMi در 11 دی 1389، 06:52 بظنقلقول از: *mahdiar* در 11 دی 1389، 12:58 بظسلام ببخشید تاپیک زنده می کنم نمی خواستم تاپیک جدید بزنم . می خواستم در صورت امکان یک راهنمای خوب برای کسانی که می خوان از ۳۲ به ۶۴ بیتی مهاجرت کنن بذارید . من می خوام ۶۴ بریزم ولی می ترسم به مشکل بخورم . از اونجایی که شنیدم برای برنامه هایی مثل بلندر خیلی بهتره برای همین وسوسه شدم راهنمايي در چه موردي ميخوايد؟؟در هر مورد مشكلي داريد سوال كنيد.من خدا رو شکر خیلی کم بازی می کنم برای همین زیاد برام مهم نیست بازیا اجرا بشن . بیشتر برام بحث ساپورت برنامه هاست و اینکه چه مشکلاتی بعد از نصب ممکن است برام پیش بیاد .