عجب شخصیتی دارین شما، خودتون بارها خودتون رو بی عدالتی و غرور و حرص و فساد متهم کردید بعد برای این گروه تعیین تکلیف میکنید؟ این گروه همه چیزش کاملا شفافه و دوستانه شماهم با این مغالطهها راه به جایی نمیبرید خیالتون راحت
برادر من اینهایی که اینجا ناظر هستن گل سرسبد انجمن بودن و هستن و خودشون کاربرن! کاربرایی که با صداقت و انگیزه و بیحاشیه و بدون چشمداشت به چیزی زحمت کشیدن و وقت گذاشتن برای کمک به دیگران. باید دست این دوستان رو بوسید و قدرشون رو دونست که اگر امروز متنباز تو ایران علاقهمندانی داره از برکت وجود و تلاشهای این بچههاست...
من اصلا نمیفهمم که شما چی میگی که کاربرا نقشی تو انتخاب ندارن وقتی خود این ناظرا و راهبران کاربر بودن و هستن. کِی کاربرا درخواست داشتن که کسی ناظر باشه و راهبران و ناظران قدیمیتر گفتن نه؟ شما با این دل پُر چرا تو همایش نیومدی خودی نشون بدی یه کمکی بکنی بشینی یه گپی با ما بزنی ببینیم چه هنرهایی غیر از ... داری؟
درخواست ما همیشه و همهجا از کاربران محترم فضای مجازی این بوده و هست که بیان و داوطلب بشن برای کمک و عضویت تو گروههای مختلف... بعد شما میگی باید این گروه فعلی برن تا من بیام؟ این بچهها رو ما با خواهش و التماس نگه داشتیم، شما فکر میکنی اینا بابت کارهای داوطلبانهای که دارن چی گیرشون میاد؟
شمام اگه مرد عمل هستین که یا علی، اگر هم نه که اینجا با این حرفا به جایی نمیرسین... ضمنا من شخصا خیلی دوست دارم چند مورد از مشارکتهای شما تو پروژههای متنباز رو بدونم
من بعید میدونم کاربران علاقهمند به گسترش متنباز این نوشتههای طولانی رو بخونن ولی اگه کسی میخونه خواهش میکنم آستین همت بالا بزنن و به جای حاشیه، فعالیت سازنده داشته باشن و بدونن ما با افتخار در خدمتشون هستیم و به هر روشی که بتونیم ازشون حمایت میکنیم