انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164608 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
من کوبونتو کارمیک با نسخه نهایی kde 4.3 را هم دانلود کرده ام. ولی چون Network Managerش مشکل داره نصب نمی کنم! برای مثال به هیچ وجه با کانکشن چیز پی ان نمی تونم کانکت بشم.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
من کوبونتو کارمیک با نسخه نهایی kde 4.3 را هم دانلود کرده ام. ولی چون Network Managerش مشکل داره نصب نمی کنم! برای مثال به هیچ وجه با کانکشن چیز پی ان نمی تونم کانکت بشم.

مشکل network manager با این راه حل موقت قابل حل هست ...

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
قابل توجه طرفداران سه آتیشه میزکارهای gnome و KDE
« پاسخ #107 : 02 آذر 1388، 11:54 ب‌ظ »

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
۱۰۸ نفر به GNOME رای دادن و این یعنی اینده

سلام گرامی

اینکه ۱۰۸ نفر به GNOME رای دادند معنی آینده نمیده چون این رای گیری مال قبل از پست من و شماست .

اما اینکه چرا من از KDE طرفداری میکنم یه قضیه قابل بحث هستش . اینجا مینویسم چون مربوط به این تاپیک میشه .

اگر به اواتار بنده دقت بفرمائید آرم اوبنتو هستش و زیرش نوشته شده آزاد شده توسط اوبنتو لینوکس و این حقیقت مطلق هستش من با اوبنتو و میز کار GNOME از بند مایکروسافت آزاد شدم و بعد از آزادی و لذت بردن از اون سعی کردم که هر کسی رو که میشناسم به این آزادی دعوت کنم .

بعد از یه مدت که یکم با این محیط آشنا شدم دیدم که خیلی از پکیجهای لینوکس متعلق به KDE هستش شما خودتون حتما به این مسئله بر خورد کردید که حتی داخل سیناپتیک که میگردید خیلی از پکیجها مختص این میز کار هستن بخصوص پکیجهای گرافیکی

از گوشه کنار هم شنیده بودم که KDE برای کارهای حرفه‌ای طراحی شده و اکثر حرفه‌ای ها از این میز کار استفاده میکنند . اما شنیده بودم که میز کار سنگینیه و نیاز یه سخت افزار قوی داره

تا یه روز توی IRC دنبال یه پلیر فیلم خوب میگشتم که همین ناربه عزیز Kaffeine رو بهم معرفی کرد . چون من فیلمهای با کیفیت خیلی بالا استفاده میکنم تقریبا هیچ کدوم از پلیرهای لینوکسی نتونسته بود تا اون زمان نیاز منو بر طرف کنه ولی کافئین این کار رو انجام داد حتی خیلی بیشتر از تصور من بود .

من خیلی لذت بردم از این پلیر بعد از یه مدت کوتاه تازه متوجه شدم که این پلیر دیفالت کوبنتو هستش . پس تصمیم گرفتم برای یه مرتبه هم که شده این KDE رو ببینم

بر خورد اول من با KDE دقیقا مثل زمانی بود که از ویندوز به GNOME اومده بودم همه چیز یه جور دیگه بود و متفاوت . حقیقت بخوام بگم شاید یکمی سخت تر از GNOME بود و هست .

خوب حالا بر میگردیم به انگیزها و نیازها : در اوبنتو من به میزان کافی آزادی دارم پس انگیزه ای برای اینکه بخوام یه تغییر جدید رو بپزیرم ندارم . این دلیل یه دلیل اصلیه به نظر من که خیلی از دوستان رو در GNOME نگه داشته

و خیلی از دوستان واقعا نیاز به کارهای گرافیکی با وضوح بالا ندارند که بخواند یه میز جدید را آزمایش کنند

اگر شما روز اول بجای اوبنتو با کوبنتو شروع به کار میکردید به شما قول میدم که حتی یک لحظه هم به GNOME فکر نمیکردید

حالا اینکه من گفتم آینده منظورم چی بود ؟ منظورم این بود که با پیشرفت KDE همونطور که احتمالا تازگی شنیدید این میز کار داره خیلی سبک و سریع میشه جوری که الان به عنوان یه میز سنگین قلمداد نمیشه ( که قبلا میشد ) و همینطور سخت افزار های قدرتمند و پر توان آینده نیاز به خود نمائی دارند که این خود نمائی به نظرم در KDE خیلی بیشتر جای مانور داشته باشه تا GNOME

اگر میبینید KDE کارها اینقدر از این میز کار طرفداری میکنند به خاطر لذت زیادی است که این میز کار به اونها میده و میخوان این لذت رو با بقیه تقسیم کنند . ( نه به خاطر جناح بندی که توی کشور ما متداوله )

اگر شما ۱۰ ساعت از زمانتون رو کنار بگذارید و بگوئید که این ۱۰ ساعت رو برای یاد گرفتن KDE کنار گذاشتم و بیائید بدون تعصب این میز کار رو بررسی کنید خیلی بعید میدونم که پشت سرتون رو نگاه کنید  ;)

و نکته آخر اینکه اگر کنونیکال به جای اوبنتو روی کوبنتو تبلیغاتش رو متمرکز کرده بود احتمالا ۱۴۲ رای KDE و یک رای GNOME داشت

موفق و شاد باشید

پینوشت : بزارید این کوبنتو ۸.۱۰ بیاد تمام این اوبنتوهائی که این مدت نصب کردم را تبدیل کنم ، به همشون میگم بیان اینجا رای بدن  :P

سلام
بالاخره توی این فروم یه نفر پیدا شد که به صورت  حرفه ای یه توضیح خوب برای تازه کاری مثل من داده باشه، من از لحاظ گرافیکی با اوبونتو مشکل دارم برای مثال کیفیت pdf هایی که می خونم توی ubuntu خیلی پایین تر از ویندوز هست (adobe reader روی هر دو سیستم عاملم نصب هست)، به نظرتون اگر از کوبونتو استفاده کنم بهتر می شه؟
کلا احساس می کنم بعضی جاها از نظر گرافیکی ubuntu نسبت به ویندوز حسابی کم میاره، البته بعضی جاها هم خیلی بهتره مثلا رابط گرافیکی خودش اگر از ویندوز بیشتر نباشه کمتر نیست.
خیلی ممنون
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
سلام
من یه تازه کارم و برای تازه کار ها می گم
اوبونتو زیبایی کمتری داره ولی بسیار راحت تره بنابر این به عنوان یه پیشنهاد اگر خواستید بین این دو یکی رو انتخاب کنید حتما Gnome یا همون اوبونتو رو انتخاب کنید
من Gnome & KDE هر دو رو همزمان با هم نصب کردم و فکر می کنم در 80٪ موارد از Gnome استفاده می کنم

مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
جالبه لاینوس توروالدس kde رو پیشنهاد می کنه:

I personally just encourage people to switch to KDE.

This "users are idiots, and are confused by functionality" mentality of Gnome is a disease. If you think your users are idiots, only idiots will use it. I don't use Gnome, because in striving to be simple, it has long since reached the point where it simply doesn't do what I need it to do.

Please, just tell people to use KDE.

به شخصه مردم را به استفاده از kde ترغیب می کنم
این کاربران دیوانه اند و خود را با کارائی سردرگم کرده اند. فکر پشت gnome یک بیماری است.اگر فکر می کنید کاربرانتان دیوانه اند، تنها دیوانگان از آن استفاده خواهند کرد.من از gnome استفاده نمی کنم. زیرا در عین راحتی اصلا کاری که من می خواهم را انجام نمی دهد.
لطفا بگین مردم از kde استفاده کنند.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
شنیده بودم که نظر لینوس توروالدز برگشته و بعد از انتشار kde 4 رفته سراغ گنوم

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
گنوم 2 هر چند زیبایی نداشت ولی پایداری وراحتی اون از kde بیشتر بود در ضمن گنوم 3 هم قراره هم قدرتمندتر و هم زیبا بشه (کارهای زیادی کردند) به طوری که دیگر از kde نامی نخواهند برد .
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
به طوری که دیگر از kde نامی نخواهند برد .
منم طرفدار گنوم هستم ولی از انحصارطلبی اصلاً خوشم نمیاد!  ;) رقابت باید وجود داشته باشه تا پیشرفت حاصل بشه! (شعاری شد! ;D )

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
جالبه لاینوس توروالدس kde رو پیشنهاد می کنه:

I personally just encourage people to switch to KDE.

This "users are idiots, and are confused by functionality" mentality of Gnome is a disease. If you think your users are idiots, only idiots will use it. I don't use Gnome, because in striving to be simple, it has long since reached the point where it simply doesn't do what I need it to do.

Please, just tell people to use KDE.

به شخصه مردم را به استفاده از kde ترغیب می کنم
این کاربران دیوانه اند و خود را با کارائی سردرگم کرده اند. فکر پشت gnome یک بیماری است.اگر فکر می کنید کاربرانتان دیوانه اند، تنها دیوانگان از آن استفاده خواهند کرد.من از gnome استفاده نمی کنم. زیرا در عین راحتی اصلا کاری که من می خواهم را انجام نمی دهد.
لطفا بگین مردم از kde استفاده کنند.

یعنی اینا رو توروالدس گفته! :o

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
توروالدز معمولا از این حرفا زیاد می زنه ! پارسال که مهاجرت کرده بود به Gnome همه KDE کار ها رو احمق فرض کرده بود  :D

Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
توروالدز معمولا از این حرفا زیاد می زنه ! پارسال که مهاجرت کرده بود به Gnome همه KDE کار ها رو احمق فرض کرده بود  :D
;D
اسمش مونده روی سیبستم‌عامل (لینوکس) مغرور شده فکر کرده کیه!! هر چی از دهنش درمیاد میگه!!  ](*,) من ندیدم استالمن از این جور حرفا بزنه.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
ببخشید ولی استالمن هم یه جور دیگه!!!

من نمیدونم Ati چطور آزادی منو ازم میگیره که نباید ازش خرید بکنم؟؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
من نمیدونم Ati چطور آزادی منو ازم میگیره که نباید ازش خرید بکنم؟؟
آزادی که می‌گیره اینه که وقتی کارت ATI داشته باشی، نمی‌تونی از ورژن‌های جدید توزیع‌های لینوکس استفاده کنی، چون درایورهاش همیشه کلی تاخیر فاز دارن و پشتیبانی‌شون هم مزخرفه!
وقتی یه شرکت سخت‌افزاری درایور آزاد برای سخت‌افزارش نمیده، و حتی همون درایور غیرآزادش رو هم فقط برای ویندوز میده... اینا که دارن این همه پول سخت‌افزار رو می‌گیرن دیگه چه مرگشونه؟!  ](*,) بازم صد رحمت به مایکروسافت. چون مایکروسافت درآمدش از طریق نرم‌افزار هست، ولی شرکت‌های سخت‌افزاری که درآمدشون از سخت‌افزاره دیگه نباید کاربران رو بخاطر نرم‌افزارش محدود کنن. یا درایورش رو بصورت آزاد منتشر کنن یا اینکه حداقل برای همهٔ سیستم‌عامل‌های معروف درایورهای باینری منتشر کنن.
البته جای بحثش اینجا نبود...
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1389، 09:34 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
سعیدجان اگه درایور به صورت آزاد منتشر بشه،خواه-ناخواه طرز کار جی.پی.یو هم تا حدی لو میره و شرکت رقیب میفهمه چی به چیه
اینه که سر انتشار مستندات هم دست و دلشون میلرزه چه برسه به انتشار سورس درایور!