انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گنو یا لینوکس ! مسئله این است ...  (دفعات بازدید: 23300 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین My Prior

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پاسخ : گنو یا لینوکس ! مسئله این است ...
« پاسخ #30 : 23 خرداد 1395، 06:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
ریچارد استالمن سازندهٔ این سیستم‌عامله و می‌تونه اون رو هرچی که دوست داره بنامه.

من به این می گم دیکتاتوری !

نقل‌قول
که به کم‌تر از یک درصد می‌رسه!

چه جالب ! مثلا گنوم و کا دی ای و .... جز پروژه گنو هستن ! یا اینکه فایرفاکس و مرورگرها ! یا اینکه بسیاری از اجزای دیگه ؟‌ این اجزا نه جز لینوکس هستن نه جز گنو !

نقل‌قول
این حرف شما به دلیل ناآگاهی از هرده. توصیه می‌کنم این مطلب رو بخونید: https://danialbehzadi.github.io/weblog/2015/gnu-hurd

من با مقاله خودتون جوابتون رو می دم

نقل‌قول
گنو هرد با تمام خوبی‌هایش، نواقصی نیز دارد که ناشی از کمبود نیروی انسانی داوطلب برای توسعهٔ آن است. برای مثال در حال حاضر هنوز نسخهٔ ۶۴ بیتی از آن موجود نیست و نمی‌تواند با دیسک‌های ساتا کار کند. هم‌چنین راه‌اندازهای سخت‌افزاری آن محدود هستند و ممکن است با خیلی از دستگاه‌ها کار نکند.

نقل‌قول
در واقع این‌جا توروالدز داره خودش رو به نفهمی مصلحتی می‌زنه. چرا که خودش هم می‌دونه توزیع «گنو لینوکس» با سیستم‌عامل «گنو/لینوکس» تفاوت داره.

همون طور که گفتم اجزای سیستم عامل فقط گنو و لینوکس نیستن ! پس چه گنو لینوکس چه گنو / لینوکس  و چه حتی گنو و چه حتی لینوکس همش حرف مفته ! اون چیزی که ما داریم توزیع هست ! مثلا اوبونتو یا فدورا یا آرچ ! هیچکدوم هم نگفتن ما اوبونتو گنو / لینوکس یا فدورا گنو / لینوکس  و .... هستیم همون طوری که توی منبعی که دوستمون ارائه کردن بود ! هر وقت توزیعی از خود بنیاد منشعب شد می تونه هر چی خواست اسمش رو بگذاره !

نقل‌قول
بله. جناب گتیز بسیار حرف درستی می‌زنن و این حرفشون دقیقاً برخلاف گفته‌های پیشین شماست.

این حرف دقیقا خلاف حرف شماست ! اون می گه گفتن گنو / لینوکس مثل اینه که بخوایم اجزای یه اتوبوس رو جداگونه فرض کنیم!

نقل‌قول
جنگ قدرت نیست. یه آدم خودمحوری به نام توروالدز می‌خواد به خاطر کار کوچیکی که کرده، اسمش همراه با این سیستم‌عام برده بشه و حتا به «گنو/لینوکس» نامیدن سیستم‌عامل گنو با کرنل لینوکس هم راضی نمی‌شه و می‌خواد تمامش رو به اسم خودش بزنه. از اسم‌های پروژه‌ها هم کاملاً مشخّصه. استالمن اسم سیستم‌عاملش رو نذاشته استالمنیکس!

خود محوری نیست ! خود محور بنیاد آزاد هست که می گه ما کلا گنو داریم حالا واسه اینکه قاطی نشن می گیم گنو / لینوکس ، گنو /هرد و ....
بهتره کتاب ((فقط برای تفریح )) رو بخونید اونجا خود تروالدز اعلام کرده من روی شونه غول ها اومدم بالا ! این یعنی اوج احترام به بنیاد نرم افزار های آزاد !

وقتی ما می گیم لینوکس منظورمون سیستم عاملی هست که هستش لینوکس هست ! حالا اگر به جای ابزارهای گنو من بیام و ابزارهای غیر گنو نصب کنم باز شما می تونی ادعا کنی که ربطی به گنو / لینوکس داره ! ابزارهای گنو می تونن عوض بشن ! و سیستم عامل از لحاظ ماهیت هم عوض نمی شه ! ولی اگر هسته عوض بشه ! کل ساختار سیستم عامل عوض می شه !
مثل یه ساختمون می مونه که یه پی داره و مثلا آجر داره و شیشه و دود کش و غیره ، اگر شما پی رو ور داری کلا سیستم عوض می شه ولی مثلا شما می تونی جنس آجرت رو عوض کنی و به جای شیشه اصلا پلاستیک شفاف بزاری و .... ، مثلا به جای gcc بری از یه کامپایلر غیر گنو استفاده کنی !
اما یادتون باشه تمام سیستم عامل هم گنو یا لینوکس نیست ! بخش اعظمش غیر از ایناس !
بنیاد نرم افزار آزاد به جای اینهمه جنگ و دعوا باید می رفت یه توزیع خالص گنویی می زد ! اونوقت هر ادعایی که روش بخواست می تونه بکنه ! هر چند که بعیده همچین توزیعی قابل استفاده باشه

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #31 : 23 خرداد 1395، 07:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
وقتی ما می گیم لینوکس منظورمون سیستم عاملی هست که هستش لینوکس هست !

و مشکل اصلی همین جاس!
لینوکس کرنل سیستم عامل هایی هم هست که گنو (نرم افزار آزاد) نیستن!
پس صرفا گفتن لینوکس، مقصود ما از نرم افزار آزاد رو نمیرسونه! چه بسا اندروید هم هسته‌ش لینوکسه.
وقتی میگیم لینوکس، معلوم نیست دقیقا چه سیستم عاملی رو داریم میگیم! ولی وقتی میگیم گنولینوکس یعنی داریم سیستم عاملی رو میگیم که از نرم افزار آزاد تشکیل شده!  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #32 : 23 خرداد 1395، 08:01 ب‌ظ »
الان یعنی میشه از هرد استفاده کرد؟ اینکه میگه توسعه هرد به چیزی بسیار پر قدرت تر می‌انجامد یعنی چی؟منظورم چقدر پر قدرت تره؟

آفلاین My Prior

• Newbie
  • *
« پاسخ #33 : 23 خرداد 1395، 08:03 ب‌ظ »
نقل‌قول

و مشکل اصلی همین جاس!
لینوکس کرنل سیستم عامل هایی هم هست که گنو (نرم افزار آزاد) نیستن!
پس صرفا گفتن لینوکس، مقصود ما از نرم افزار آزاد رو نمیرسونه! چه بسا اندروید هم هسته‌ش لینوکسه.
وقتی میگیم لینوکس، معلوم نیست دقیقا چه سیستم عاملی رو داریم میگیم! ولی وقتی میگیم گنولینوکس یعنی داریم سیستم عاملی رو میگیم که از نرم افزار آزاد تشکیل شده!  :)

نخیر ! نرم افزارهای گنو غیر از نرم افزارهای آزاد هستن ! نرم افزار گنو یعنی نرم افزاری که توسط بنیاد ریچارد استالمن و رفقا توسعه داده می شه ولی خیلی از برنامه ها از جمله X و wayland و گنوم ، کا دی ای و ... فایرفاکس ! ، ssh حتی و اکثریت قاطع نرم افزارهای توزیع های لینوکس به هیچ وجه توسط اون بنیاد ارائه نشدن ! و صد البته اگر اون بنیاد بیاد و یه توزیع صد در صد گنویی بده ! هیچ ایرادی نداره که اسمش رو بگذاره گنو / لینوکس ، تازه این در صورتی هست که تمام نرم افزارهای روی یک توزیع لینوکس آزاد باشن و در غیر این صورت کلا آزاد هم نیستن !
مثلا بعید می دونم کسی از unrar استفاده نکنه ! یا ویرچوال باکس ! یا بسیاری نرم افزاهای دیگه که اساسا آزاد هم نیستن !
و صد البته ذکر این نکته هم ضروری هست که توزیع هایی که از لینوکس - لیبره هم استفاده نکنن اساسا نمی شه گفت گنو / لینوکس !
پس ما متوجه می شیم ! توزیع های لینوکس چندان بی شباهت به اندروید هم نیستن

الان یعنی میشه از هرد استفاده کرد؟ اینکه میگه توسعه هرد به چیزی بسیار پر قدرت تر می‌انجامد یعنی چی؟منظورم چقدر پر قدرت تره؟

نه بابا ! خود ریچارد استالمن هم می دونه هرد الان تو وضعی نیست که ازش بشه دفاع کرد ! روی کاغذ بهترین هستس ! ولی توی عمل .....
عجیب تر اینکه XNU و هرد از یه خانوادن ! ولی بنیاد نرم افزار آزاد سر این قضیه که باید ، گنویی گنویی باشه ! نیومده اونو توسعه بده و در ازاش برگشته به سی سال پیش داره هرد رو توسعه می ده ! واقعا جالب هست این بنیاد
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1395، 08:07 ب‌ظ توسط My Prior »

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #34 : 23 خرداد 1395، 09:22 ب‌ظ »

نقل‌قول

نه بابا ! خود ریچارد استالمن هم می دونه هرد الان تو وضعی نیست که ازش بشه دفاع کرد ! روی کاغذ بهترین هستس ! ولی توی عمل .....
عجیب تر اینکه XNU و هرد از یه خانوادن ! ولی بنیاد نرم افزار آزاد سر این قضیه که باید ، گنویی گنویی باشه ! نیومده اونو توسعه بده و در ازاش برگشته به سی سال پیش داره هرد رو توسعه می ده ! واقعا جالب هست این بنیاد
یعنی شما دوتا رو نصب کردین و روی سخت افزار‌های متفاوت تست کردین در هر شرایطی؟!!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #35 : 23 خرداد 1395، 10:17 ب‌ظ »
من به این می گم دیکتاتوری !
دقیقاً راز موفّقیت نرم‌افزار آزاد، دیکتاتوری بودنشه!

چه جالب ! مثلا گنوم و کا دی ای و .... جز پروژه گنو هستن ! یا اینکه فایرفاکس و مرورگرها ! یا اینکه بسیاری از اجزای دیگه ؟‌ این اجزا نه جز لینوکس هستن نه جز گنو !
شما مثل این که تعریف سیستم‌عامل رو نمی‌دونی. البته گنوم جزو پروژهٔ گنوست، ولی جزو سیستم‌عامل نیست! برای آشنایی با سیستم‌عامل این رو ببین: https://wiki.ubuntu.com/wiki/OS

من با مقاله خودتون جوابتون رو می دم

نقل‌قول
گنو هرد با تمام خوبی‌هایش، نواقصی نیز دارد که ناشی از کمبود نیروی انسانی داوطلب برای توسعهٔ آن است. برای مثال در حال حاضر هنوز نسخهٔ ۶۴ بیتی از آن موجود نیست و نمی‌تواند با دیسک‌های ساتا کار کند. هم‌چنین راه‌اندازهای سخت‌افزاری آن محدود هستند و ممکن است با خیلی از دستگاه‌ها کار نکند.
خب؟ سی سال روی این پروژه کار نشده. چه‌طور انتظار داری از تغییرات این سی سال پشتیبانی داشته باشه؟

همون طور که گفتم اجزای سیستم عامل فقط گنو و لینوکس نیستن ! پس چه گنو لینوکس چه گنو / لینوکس  و چه حتی گنو و چه حتی لینوکس همش حرف مفته ! اون چیزی که ما داریم توزیع هست ! مثلا اوبونتو یا فدورا یا آرچ ! هیچکدوم هم نگفتن ما اوبونتو گنو / لینوکس یا فدورا گنو / لینوکس  و .... هستیم همون طوری که توی منبعی که دوستمون ارائه کردن بود ! هر وقت توزیعی از خود بنیاد منشعب شد می تونه هر چی خواست اسمش رو بگذاره !
شما هم‌چنان معنی سیستم‌عامل رو نمی‌دونی. اون توزیع‌هایی که می گی توزیع چی هستن؟ توزیع‌های سیستم‌عامل گنو!

این حرف دقیقا خلاف حرف شماست ! اون می گه گفتن گنو / لینوکس مثل اینه که بخوایم اجزای یه اتوبوس رو جداگونه فرض کنیم!
نه. یه بار دیه بخون حرفش رو. حرفش اینه که ما یه سیستم‌عامل گنو داریم. حالا چرا لینوکس می‌خواد خودش رو جدا از این سیستم‌عامل بدونه؟

خود محوری نیست ! خود محور بنیاد آزاد هست که می گه ما کلا گنو داریم حالا واسه اینکه قاطی نشن می گیم گنو / لینوکس ، گنو /هرد و ....
بهتره کتاب ((فقط برای تفریح )) رو بخونید اونجا خود تروالدز اعلام کرده من روی شونه غول ها اومدم بالا ! این یعنی اوج احترام به بنیاد نرم افزار های آزاد !
ممکنه خیلی حرف‌ها بزنه، ولی در عمل کار دیگه‌ای می‌کنه!

البته هسته با کرنل فرق داره.
هسته: https://wiki.ubuntu.com/wiki/Core
کرنل: https://wiki.ubuntu.com/wiki/Kernel
و وقتی می‌گی سیستم‌عاملی که کرنلش لینوکسه کدوم سیستم‌عامل رو می‌گی؟ اندروید؟ گنو/لینوکس؟ تایزن؟ یا چیزهای دیگه؟

حالا اگر به جای ابزارهای گنو من بیام و ابزارهای غیر گنو نصب کنم باز شما می تونی ادعا کنی که ربطی به گنو / لینوکس داره ! ابزارهای گنو می تونن عوض بشن ! و سیستم عامل از لحاظ ماهیت هم عوض نمی شه ! ولی اگر هسته عوض بشه ! کل ساختار سیستم عامل عوض می شه !
نه. ۱۰۰٪ غلطه این حرف. برای مثال ما گنوم و برنامه‌های کاربردی و… یعنی حدود ۹۰ درصد مخازن دبیان رو روی گنو هرد و گنو کی‌فری‌بی‌اس‌دی و گنو مینیکس و… هم داریم و یه کاربر عادی ممکنه متوجّه تفاوتشون هم نشه، چون همون سیستم‌عامله، با یه تغییر جزیی! ولی نمی‌تونیم اون‌ها رو روی اندروید یا تایزن یا… داشته باشیم! چون اون‌ها یه سیستم‌عامل دیگه هستن!

مثل یه ساختمون می مونه که یه پی داره و مثلا آجر داره و شیشه و دود کش و غیره ، اگر شما پی رو ور داری کلا سیستم عوض می شه ولی مثلا شما می تونی جنس آجرت رو عوض کنی و به جای شیشه اصلا پلاستیک شفاف بزاری و .... ، مثلا به جای gcc بری از یه کامپایلر غیر گنو استفاده کنی !
مثالت هم با توجّه به حرف بالا صددرصد اشتباهه!

اما یادتون باشه تمام سیستم عامل هم گنو یا لینوکس نیست ! بخش اعظمش غیر از ایناس !
یک بار دیگه توصیه می‌کنم تعریف سیستم‌عامل رو بخونی!

بنیاد نرم افزار آزاد به جای اینهمه جنگ و دعوا باید می رفت یه توزیع خالص گنویی می زد ! اونوقت هر ادعایی که روش بخواست می تونه بکنه ! هر چند که بعیده همچین توزیعی قابل استفاده باشه
بنیاد نرم‌افزار آزاد کارش توزیع دادن نیست، توسعهٔ نرم‌افزار آزاده! و در کنارش از همهٔ توزیع‌های آزاد حمایت می‌کنه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین My Prior

• Newbie
  • *
« پاسخ #36 : 23 خرداد 1395، 10:19 ب‌ظ »

نقل‌قول

یعنی شما دوتا رو نصب کردین و روی سخت افزار‌های متفاوت تست کردین در هر شرایطی؟!!!

ببین هرد در حد یه نوزاده ! حتی بهتره بگم یه جنین هست هنوز ! چیزی که معماری ۶۴ بیتی رو پشتیبانی نکنه ! همچنین هارد ساتا رو هم به رسمیت نشناسه ! کلا قابل استفاده نیست ! چه برسه به اینکه تست بشه ! شاید بشه گفت این سیستم عامل رو اکثر افراد توی ماشین مجازی اجرا می کنن و این یعنی عملا یه سیستم عاملی نیست که عموم بتونن نصبش کنن

دوستانی که باز هم به گنو / لینوکس اصرار دارن ! چون نرم افزار های گنو + لینوکس هست ! بهشون یادوآوری می کنم ! اکثر توزیع ها برنامه های غیر گنو هم دارن ! پس صحیح این عبارت یه همچین چیزی می شه
Gnu / firefox/ Bash / Open ssh / Virtualbox / unrar / gnome / KDE / Xfce / xterm / X / wayland / ....... / Linux / Linux Bulbs
هر وقت یه توزیع فقط از ابزارهای گنو استفاده کرد می شه بش گفت گنو / لینوکس ! که در حال حاضر فقط به لینوکس - لیبره و gnewsense و ... رو اونم با اغماض می شه گنو / لینوکس دونست ! اونم چون تمام ابزارهاش گنو نیست
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1395، 10:33 ب‌ظ توسط My Prior »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #37 : 23 خرداد 1395، 10:25 ب‌ظ »
الان یعنی میشه از هرد استفاده کرد؟
بله. تعداد زیادی از سرورهای پروژهٔ گنو و بنیاد نرم‌افزار آزاد داره روی سیستم‌عامل گن با کرنل هرد می‌چرخه. توی همون مقاله رو هم اگه نگاه کنی، من عکس‌های میزکارم رو توی گنو/هرد گذاشتم. به خاطر تو یه عکس هم الآن پیوست می‌کنم به همین ارسال (:

اینکه میگه توسعه هرد به چیزی بسیار پر قدرت تر می‌انجامد یعنی چی؟منظورم چقدر پر قدرت تره؟
قدرت از نظر ساختار. برای درک بهترش باید تفاوت‌های بین این دو مدل رو بخونی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #38 : 23 خرداد 1395، 11:19 ب‌ظ »
بله. تعداد زیادی از سرورهای پروژهٔ گنو و بنیاد نرم‌افزار آزاد داره روی سیستم‌عامل گن با کرنل هرد می‌چرخه. توی همون مقاله رو هم اگه نگاه کنی، من عکس‌های میزکارم رو توی گنو/هرد گذاشتم. به خاطر تو یه عکس هم الآن پیوست می‌کنم به همین ارسال (:

اینکه میگه توسعه هرد به چیزی بسیار پر قدرت تر می‌انجامد یعنی چی؟منظورم چقدر پر قدرت تره؟
چه جالب شده
الان  این معماری میتونه روی این سی‌پی‌یو بشینه پنتیوم4 2.4 گیگاهرتز i686 ؟
روی این سیستم یه دبیان با میز mate دارم که با 512 مگ رم راحت کارش رو میکنه

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
« پاسخ #39 : 24 خرداد 1395، 02:07 ق‌ظ »
دیکتاتوری شده راز موفقیت ](*,) ](*,)
دیکتاتوری در هر زمینه ای که باشه محکوم به فناست

دقیقاً همین طوره. مهم‌ترین ویژگی‌ای که تونسته نرم‌افزار آزاد رو به پیشرفت برسونه، دیکتاتوری و آنارشی موجود در اونه. تمام پروژه‌های آزاد موفّق مثل گنو، لینوکس، اوبونتو و… این دیکتاتوری رو اعمال می‌کنن. مثلاً مارک شاتلورث خودش رو SABDFL می‌نامه که به معنی دیکتاتور خودخواندهٔ خیراندیشه. منبع: https://community.ubuntu.com/community-structure/governance/

یا در این‌جا استالمن توضیح می‌ده که چرا در نرم‌افزار آزاد نیاز به دموکراسی نداریم: http://lists.gnu.org/archive/html/gnu-system-discuss/2014-12/msg00008.html

تمام دیکتاتور ها خودشون رو خیراندیشه میدونن!!!
کسی که خودش رو دیکتاتور خیراندیشه می نامه(باید به انسانیت اون شخص شک کرد)

« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1395، 02:15 ق‌ظ توسط anonym »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 24 خرداد 1395، 10:56 ق‌ظ »
دیکتاتوری شده راز موفقیت ](*,) ](*,)
دیکتاتوری در هر زمینه ای که باشه محکوم به فناست

دقیقاً همین طوره. مهم‌ترین ویژگی‌ای که تونسته نرم‌افزار آزاد رو به پیشرفت برسونه، دیکتاتوری و آنارشی موجود در اونه. تمام پروژه‌های آزاد موفّق مثل گنو، لینوکس، اوبونتو و… این دیکتاتوری رو اعمال می‌کنن. مثلاً مارک شاتلورث خودش رو SABDFL می‌نامه که به معنی دیکتاتور خودخواندهٔ خیراندیشه. منبع: https://community.ubuntu.com/community-structure/governance/

یا در این‌جا استالمن توضیح می‌ده که چرا در نرم‌افزار آزاد نیاز به دموکراسی نداریم: http://lists.gnu.org/archive/html/gnu-system-discuss/2014-12/msg00008.html

تمام دیکتاتور ها خودشون رو خیراندیشه میدونن!!!
کسی که خودش رو دیکتاتور خیراندیشه می نامه(باید به انسانیت اون شخص شک کرد)
این حرف شما در رابطه با دولت‌ها در کشورهاست! جایی که شما مجبورید بخشی از اون باشید و به دلیل دیکتاتوری نمی‌تونید توی تصمیماتش مشارکت داشته باشید. ولی در نرم‌افزار آزاد، کسی برای شما دعوت‌نامه نفرستاده. پیش از این که بخواید واردش بشید، این موارد به شما گفته شده و شما با قبول اون واردش می‌شید. هروقت هم که احساس کردید باهاش مخالفید، خیلی راحت می‌تونید دیگه ازش استفاده نکنید، فورکش کنید و تصمیم خودتون رو روی فورک خودتون اعمال کنید. این‌جاست که اگه دیکتاتوری شما روی محصول خودتون،‌نتیجهٔ بهتری داشته باشه، مردم می‌آن سراغ شما! در واقع همیشه بهترین دیکتاتوری به حیاتش ادامه می‌ده.
در این‌جا توضیح داده شده که چرا نرم‌افزار آزاد نیازی به ساختار دموکراتیک نداره: https://lists.gnu.org/archive/html/gnu-system-discuss/2014-12/msg00008.html

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #41 : 27 شهریور 1395، 01:01 ب‌ظ »

نقل‌قول

ببین هرد در حد یه نوزاده ! حتی بهتره بگم یه جنین هست هنوز ! چیزی که معماری ۶۴ بیتی رو پشتیبانی نکنه ! همچنین هارد ساتا رو هم به رسمیت نشناسه ! کلا قابل استفاده نیست ! چه برسه به اینکه تست بشه ! شاید بشه گفت این سیستم عامل رو اکثر افراد توی ماشین مجازی اجرا می کنن و این یعنی عملا یه سیستم عاملی نیست که عموم بتونن نصبش کنن

دوستانی که باز هم به گنو / لینوکس اصرار دارن ! چون نرم افزار های گنو + لینوکس هست ! بهشون یادوآوری می کنم ! اکثر توزیع ها برنامه های غیر گنو هم دارن ! پس صحیح این عبارت یه همچین چیزی می شه
Gnu / firefox/ Bash / Open ssh / Virtualbox / unrar / gnome / KDE / Xfce / xterm / X / wayland / ....... / Linux / Linux Bulbs
هر وقت یه توزیع فقط از ابزارهای گنو استفاده کرد می شه بش گفت گنو / لینوکس ! که در حال حاضر فقط به لینوکس - لیبره و gnewsense و ... رو اونم با اغماض می شه گنو / لینوکس دونست ! اونم چون تمام ابزارهاش گنو نیست

یعنی با نصب یک نرم افزار ماهیت سیستم عامل تغییر می کنه ؟؟ ](*,) ](*,)
این حرف شما مثل این می مونه بگی چون روی اندروید یک نرم افزار نصب کردم که خودم درستش کردم پس گوشی دست من اندرویدی نیست .
شما اینجا در مورد سیستم عامل حرف می زنی ( ایا لینوکس به تنهایی قدرتی داره یا فقط یک کرنل هست ؟)

آفلاین su

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Weblog
« پاسخ #42 : 03 آذر 1395، 11:27 ق‌ظ »
دوستانی که اوبونتو استفاده میکنن میشه گفت که تا حد زیادی گنویی محسوب نمیشن دیگه.سیستم عاملای مورد قبول حضرت استالمن اینان دیگه:
https://www.gnu.org/distros/free-distros.html
اگه تا هفده مهر ۱۳۹۶ یعنی روز اول ۳۱ سالگیم  به جایی خواستم نرسیدم . شروع میکنم به روزمرگی

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #43 : 03 آذر 1395، 11:42 ق‌ظ »
دوستانی که اوبونتو استفاده میکنن میشه گفت که تا حد زیادی گنویی محسوب نمیشن دیگه.سیستم عاملای مورد قبول حضرت استالمن اینان دیگه:
خودت خوندیش کامل؟ :o
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #44 : 03 آذر 1395، 03:04 ب‌ظ »

اتفاقا من الان اوبونتوم هیچ فرقی با تریسکل نداره!
اوبونتو الان برای من یه توزیع کاملا آزاد و گنولینوکسی هست که سیستم عامل (گنو) کاملا آزاد و کرنل (لینوکس) هم کاملا آزاد!
برو بخون دلیل اینکه
http://www.gnu.org/distros/common-distros.html
اومده اوبونتو و دبیان و ... رو لیست کرده چیه! عکس همونو انجام بده! میشه Free-Distros!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت