انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26469 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #60 : 21 اردیبهشت 1389، 08:51 ب‌ظ »

نقل‌قول
مگر انسان از یه سیستم عامل غیر از راحتی چی می خواد؟
سیستم عامل باید در خدمت انسان باشه یا انسان در خدمت سیستم عامل؟
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم

جواب شما خیر هست :)
خرف شما در مورد کاربر عادی شاید تا مقداری درست باشه ولی اگر بخوایم واقعیت رو ببینیم

دنیای IT  بدون لینوکس -   BSD - Solaris و ... مسخره و بی معنی هست
کاربر های عادی هم نیاز به سیستم هایی مثل google - yahoo- facebook -,.........  دارند که اصلاً نمی تونن  از سیستم عامل هایی مثل ویندوز استفاده کنند ( یا سیستم های تجاری و سازمانی که کاربران عادی غیر مستقیم ازشون استفاده می کنند یا سود می برند )

ویندوز یک سیستم عامل هست با تمام مزایا و معایب خودش :) ولی اصلاً سیستم عامل حرفه ای برای کار های بزرگ و حساس نیست :)

این شما هستید که بر اساس نیازتون تشخیص می دید که معایب کدوم سیستم عامل رو قبول می کنید تا از مزایاش استفاده کنید
این یعنی آزادی
موفق باشید

تصمیم گرفتم جواب دوستان رو بدم.
کرگدن درسته که دنیای آی تی بدون لینوکس مسخره و بی معنی هست و گوگل و فیس بوک و یاهو و... از لینوکس استفاده می کنند اما بحث بنده در مورد سیستم عامل های دسکتاپ لینوکسی بود سیستم عامل هایی که هدف اصلیشون جذب کاربران عادی و خانگیه
مگه چند درصد از ما کاربران حرفه ای هستیم یا سایتی به بزرگی فیس بوک داریم؟!
شاید خیلی کمتر از 1%
درسته که ویندوز برای کارهای بزرگ و حساس نیست ولی برای کارهای روزمره خیلی خوبه. برای یک کاربر عادی عالیه.
یکی از مشکلات لینوکس اینه که فقط کاربرای حرفه ای میتونند به خوبی ازش استفاده کنند(همون کمتر از 1 درصد ها). به نظر من کسی که از لینوکس استفاده میکنه یا باید حرفه ی اصلیش لینوکس باشه یا باید از همه ی امور زندگیش بزنه تا شاید یه روزی بتونه در لینوکس هیچ مشکلی نداشته باشه(هیچ مشکل که نه). در یک کلام سیستم عامل های لینوکسی در جذب کاربران عادی و خانگی(که خیلی از کاربران حرفه ای بیشترند) ناکام مونده در حالی که بزرگترین هدفش همین جذب کاربران خانگیه...

بازم می گم که حرف شما درسته ( در مورد مشکلات )
کسی هم نمی گه لینوکس راحت تر از ویندوز هست:)
توزیع اوبونتو ساختار تست خوبی نداره ( مثل توزیع های شبیه فدورا و opensuse و .....) ولی الان داره رو این قضیه کار می کنه و چند ابزار تست اضافه کرده که نتایجش بعداً معلوم میشه

خب حالا می رسیم به کاربرای خونگی و کسایی که به قول شما فقط کار های روزانه دارن :)
واقعیت فقط چیزی نیست که شما می بیند :)
این ها هم واقعیت داره

شرکتی مانند گوگل و نوکیا سیستم عامل لینوکس ( با محدودیت و تغییر فراوان ) رو برای موبایل مناسب می دونن و شرکت های بزرگی مانند htc روی این قضیه حساب می کنند
و واقعاً هم می بینیم هر دو محصول بسیار راحت و پایدار هست
شرکت intel  و amd ,.. هم برای استقاده کاربران عادی بسیار سرمایه گذاری کردن
شرکت های HP-Dell -Acer -Asus که از بزرگترین شرکت های تولید نوتبوک و نت بوک هستن دارن سرمایه گذاری می کنن برای کاربران نهایی

و به این نتیجه رسیدن که لینوکس برای کاربران عادی هم می تونه مناسب باشه
البته خیلی تغییرات دادن و ابزار های خوبی بهش اضافه کردن

واقعیت اینه که این شرکت ها بی حساب و کتاب این کار هارو نمی کنن :) و سرمایه هاشون رو نمی خوان از دست بدن

نباید مشکلات این توزیع ( ویا بیشتر این نسخه ) رو به تمام توزیع ها بسط بدید
چند هفته بعد آپدیت های مناسب میاد و اکثر مشکلات رفع می شه

من خیلی وقته از لینوکس استفاده می کنم ( حدود ۷ ۸ سال )و بهتون می گم شاید ۳ سال پیش انقدر به آينده لینوکس امیدوار نبودم
با تشکیل Linux foundation  توسعه کرنل بسیار عالی شده و از اون مسخرگی گذشته در اومده
توسعه لینوکس بسیار هدفمند شده و خیلی از شرکت های تجاری مثل oracle - IBM - Intel -Google -HP -Dell - Nokia-Novell- Redhat
که غول های بزرگی هستن سرمایه گذاریشون رو در زمینه های مختلف شروع کردن که نتایجشون رو می تونیم ببینم
حتی ماکروسافت هم داره وارد این بازار میشه و نمی تونه این آینده رو نادیده بگیره :)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 09:05 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #61 : 21 اردیبهشت 1389، 08:57 ب‌ظ »

بازم می گم که حرف شما درسته ( در مورد مشکلات )
کسی هم نمی گه لینوکس راحت تر از ویندوز هست:)
توزیع اوبونتو ساختار تست خوبی نداره ( مثل توزیع های شبیه فدورا و opensuse و .....) ولی الان داره رو این قضیه کار می کنه و چند ابزار تست اضافه کرده که نتایجش بعداً معلوم میشه

خب حالا می رسیم به کاربرای خونگی و کسایی که به قول شما فقط کار های روزانه دارن :)
واقعیت فقط چیزی نیست که شما می بیند :)
این ها هم واقعیت داره

شرکتی مانند گوگل و نوکیا سیستم عامل لینوکس ( با محدودیت و تغییر فراوان ) رو برای موبایل مناسب می دونن و شرکت های بزرگی مانند htc روی این قضیه حساب می کنند
و واقعاً هم می بینیم هر دو محصول بسیار راحت و پایدار هست
شرکت intel  و amd ,.. هم برای استقاده کاربران عادی بسیار سرمایه گذاری کردن
شرکت های HP-Dell -Acer -Asus که از بزرگترین شرکت های تولید نوتبوک و نت بوک هستن دارن سرمایه گذاری می کنن برای کاربران نهایی

و به این نتیجه رسیدن که لینوکس برای کاربران عادی هم می تونه مناسب باشه
البته خیلی تغییرات دادن و ابزار های خوبی بهش اضافه کردن

واقعیت اینه که این شرکت ها بی حساب و کتاب این کار هارو نمی کنن :) و سرمایه هاشون رو نمی خوان از دست بدن

نباید مشکلات این توزیع ( ویا بیشتر این نسخه ) رو به تمام توزیع ها بسط بدید
چند هفته بعد آپدیت های مناسب میاد و اکثر مشکلات رفع می شه

من خیلی وقته از لینوکس استفاده می کنم ( حدود ۷ ۸ سال )و بهتون می گم شاید ۳ سال پیش انقدر به آينده لینوکس امیدوار نبودم
با تشکیل Linux foundation  توسعه کرنل بسیار عالی شده و از اون مسخرگی گذشته در اومده
توسعه لینوکس بسیار هدفمند شده و خیلی از شرکت های تجاری مثل oracle - IBM - Intel -Google -HP -Dell - Nokia-Novell- Redhat
که قول های بزرگی هستن سرمایه گذاریشون رو در زمینه های مختلف شروع کردن که نتایجشون رو می تونیم ببینم
حتی ماکروسافت هم داره وارد این بازار میشه و نمی تونه این آینده رو نادیده بگیره :)

خدا كنه اينجوري كه شما ميگيد باشه. من از خدامه كه لينوكس پيشرفت كنه و جاي ويندوزو در خانه ها بگيره. ولي با اين شرايطي كه هست فعلا نبايد زياد اميدوار بود. به اميد فراگيري لينوكس...
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 09:00 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #62 : 21 اردیبهشت 1389، 09:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
درسته که ویندوز برای کارهای بزرگ و حساس نیست ولی برای کارهای روزمره خیلی خوبه. برای یک کاربر عادی عالیه.
یکی از مشکلات لینوکس اینه که فقط کاربرای حرفه ای میتونند به خوبی ازش استفاده کنند(همون کمتر از 1 درصد ها). به نظر من کسی که از لینوکس استفاده میکنه یا باید حرفه ی اصلیش لینوکس باشه یا باید از همه ی امور زندگیش بزنه تا شاید یه روزی بتونه در لینوکس هیچ مشکلی نداشته باشه(هیچ مشکل که نه). در یک کلام سیستم عامل های لینوکسی در جذب کاربران عادی و خانگی(که خیلی از کاربران حرفه ای بیشترند) ناکام مونده در حالی که بزرگترین هدفش همین جذب کاربران خانگیه...
راستش من دیگه با اینجای حرفتون خیلی موافق نیستم. به نظر من لینوکس برای کسایی که مک و ویندوز رو ندیدن و به اون عادت نکردن هم میتونه گزینه خوبی باشه. من که با ویندوز بزرگ شدم نمی تونم با بعضی چیزهای لینوکس کنار بیام. (مثلا همین dependency  ها و وابستگی شدید به محیط های متنی) ولی یه کاربر تازه وارد که ویندوز و مک رو ندیده می تونه اینو راحت قبول بکنه. اونوقت ممکنه اون بعد از اینکه به لینوکس عادت کرد، وقتی اولین بار بخواد ویندوز نصب کنه تعجب کنه که چرا اینهمه درایورهای مختلف باید نصب کنه، چرا همش باید از ویروس بترسه و ... .

راستش یه مقدار از مشکل از خود ماست. ما میخوایم لینوکس یه ویندوزی باشه که ویروسی نمیشه و همه برنامه هاش مجانین و راحت نصب میشن. ولی لینوکس لینوکسه با همه خصوصیات خوب و بدش.

یه حقیقت دیگه هم وجود داره به نظر من، لینوکس هم موجود وحشی رام نشویی هست که حاضر نیست قبول کنه که بیشتر کاربراش قبل اینکه با لینوکس آشنا بشن با ویندوز آشنا شدن؛ و (لینوکس) هیچ جوره حاضر نیستن بیاد و با ویندوز رقابت کنه و بعد که شکستش داد هر کاری خواست بکنه. لینوکس می خواد راه خودش رو بره و آزاد باشه. مساله ای که من با ذهن رقابتیم نمی تونم درکش کنم.

در مورد dependency ها

اگر بدونید چه نعمت بزرگی هست :)
یعنی شما لازم نیست برای هر نرم افزار قسمت هایی که با نرم افزار های دیگه مشابه هست رو دانلود و نصب کنید
مثال: شما در ویندوز یک بار پک .net رو نصب می کنید تا برنامه های دیگه ازش استفاده کنن
حالا فکر کنید همراه همه برنامه ها . net هم بود و شما مجبور بودید همه رو با هم دانلود کنید یا توی همه cd  های نرم افزاری جا می گرفت :)

در مورد لینوکس این خیلی زیبا تره مثلاً شما gtk و qt  که کتابخانه های اصلی هستن رو برای  ۱۰۰ ها محصول دیگه لازم دارید
اینطور میشه که حجم خیلی از برنامه ها کاهش پیدا می کنه و مثلاً می بینید با ۴ مگ یک پلیر بسیار عالی دارید ( که وابستگی هاش قبلا نصب شده  )
اینطوری برنامه نویس ها :
۱- کار تکراری نمی کنن و از چیز های آماده استفاده می کنن
۲- کامپوننت های تخصصی تری به وجود میاد و کیفت محصول ها بالا میره
۳- توسعه و نگهداری سریعتر و راحت تر میشه
۴- حجم برنامه ها کاهش پیدا می کنه
و...............

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #63 : 21 اردیبهشت 1389، 09:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
يعني به نظر شما لينوكس در جذب كاربران عادي و خانگي موفق بوده؟!!
من تجربه خودم رو طی 13 سال براتون تعریف کردم (اون داستان پرده اول ...). لینوکس طی این مدت خیلی پیشرفت کرده. اگه تو ورژن های اولی نمی تونستی حتی یه برنامه نصب کنی الان خودش بیشتر سخت افزارها رو شناسایی می کنه و به اینترنت وصل میشه و به شکل هوشمندانه ای برنامه هاش رو نصب می کنه و ... .

اگر توی یه بازه بلند به این موضوع نگاه کنیم به لینوکس خیلی میشه امیدوار بود.

از طرفی لینوکس توی این مدت تونسته آمار کاربراش رو زیاد هم بکنه. آمارهایی که ویندوزیا میدن میگن که لینوکس روی 1% ثابت مونده ولی آمارهایی که خود لینوکسیا میدن حاکی از اونه که لینوکس تا 7-8% بازار رو تونسته تصاحب کنه. حتی این آمار ها هم به شکل خامش به نظر من خیلی مهم نیستن ، این مهمه که لینوکس داره پیشرفت میکنه.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #64 : 21 اردیبهشت 1389، 09:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
راستش من دیگه با اینجای حرفتون خیلی موافق نیستم. به نظر من لینوکس برای کسایی که مک و ویندوز رو ندیدن و به اون عادت نکردن هم میتونه گزینه خوبی باشه. من که با ویندوز بزرگ شدم نمی تونم با بعضی چیزهای لینوکس کنار بیام. (مثلا همین dependency  ها و وابستگی شدید به محیط های متنی) ولی یه کاربر تازه وارد که ویندوز و مک رو ندیده می تونه اینو راحت قبول بکنه. اونوقت ممکنه اون بعد از اینکه به لینوکس عادت کرد، وقتی اولین بار بخواد ویندوز نصب کنه تعجب کنه که چرا اینهمه درایورهای مختلف باید نصب کنه، چرا همش باید از ویروس بترسه و ... .

راستش یه مقدار از مشکل از خود ماست. ما میخوایم لینوکس یه ویندوزی باشه که ویروسی نمیشه و همه برنامه هاش مجانین و راحت نصب میشن. ولی لینوکس لینوکسه با همه خصوصیات خوب و بدش.

یه حقیقت دیگه هم وجود داره به نظر من، لینوکس هم موجود وحشی رام نشویی هست که حاضر نیست قبول کنه که بیشتر کاربراش قبل اینکه با لینوکس آشنا بشن با ویندوز آشنا شدن؛ و (لینوکس) هیچ جوره حاضر نیستن بیاد و با ویندوز رقابت کنه و بعد که شکستش داد هر کاری خواست بکنه. لینوکس می خواد راه خودش رو بره و آزاد باشه. مساله ای که من با ذهن رقابتیم نمی تونم درکش کنم.

در مورد dependency ها

اگر بدونید چه نعمت بزرگی هست :)
یعنی شما لازم نیست برای هر نرم افزار قسمت هایی که با نرم افزار های دیگه مشابه هست رو دانلود و نصب کنید
مثال: شما در ویندوز یک بار پک .net رو نصب می کنید تا برنامه های دیگه ازش استفاده کنن
حالا فکر کنید همراه همه برنامه ها . net هم بود و شما مجبور بودید همه رو با هم دانلود کنید یا توی همه cd  های نرم افزاری جا می گرفت :)

در مورد لینوکس این خیلی زیبا تره مثلاً شما gtk و qt  که کتابخانه های اصلی هستن رو برای  ۱۰۰ ها محصول دیگه لازم دارید
اینطور میشه که حجم خیلی از برنامه ها کاهش پیدا می کنه و مثلاً می بینید با ۴ مگ یک پلیر بسیار عالی دارید ( که وابستگی هاش قبلا نصب شده  )
اینطوری برنامه نویس ها :
۱- کار تکراری نمی کنن و از چیز های آماده استفاده می کنن
۲- کامپوننت های تخصصی تری به وجود میاد و کیفت محصول ها بالا میره
۳- توسعه و نگهداری سریعتر و راحت تر میشه
۴- حجم برنامه ها کاهش پیدا می کنه
و...............
تاحالا از اين زاويه بش نگاه نكرده بودم. واقعا جالبه

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #65 : 21 اردیبهشت 1389، 09:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد dependency ها

ولی باز هم به نظر من این مساله با تمام خوبی هاش یه مشکلاتی داره. ویندوز هم API های خودش رو داره که برنامه ها از اون استفاده می کنن. ولی ما وقتی ویندوز رو نصب می کنیم با خود ویندوز نصب میشن ولی در مورد اغلب توزیع ها اوبونتو بعد از نصب تازه متوجه میشی که نصف سیستم عاملتو هنوز نصب نکردی و باید دانلود کنی.

تازه من خیلی وقت ها موقع کامپایل یه برنامه تازه متوجه شدم که مثلا فلان برنامه با فلان نسخه make کانفیگ نمیشه. مجبور شدم چندین نسخه ار make رو با هم داشته باشم.

می خوام بگم اینجور نیست که همش حسن باشه.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #66 : 21 اردیبهشت 1389، 09:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد dependency ها

ولی باز هم به نظر من این مساله با تمام خوبی هاش یه مشکلاتی داره. ویندوز هم API های خودش رو داره که برنامه ها از اون استفاده می کنن. ولی ما وقتی ویندوز رو نصب می کنیم با خود ویندوز نصب میشن ولی در مورد اغلب توزیع ها اوبونتو بعد از نصب تازه متوجه میشی که نصف سیستم عاملتو هنوز نصب نکردی و باید دانلود کنی.

تازه من خیلی وقت ها موقع کامپایل یه برنامه تازه متوجه شدم که مثلا فلان برنامه با فلان نسخه make کانفیگ نمیشه. مجبور شدم چندین نسخه ار make رو با هم داشته باشم.

می خوام بگم اینجور نیست که همش حسن باشه.

این مهمه که یک سیستم ساختار قوی و انعطاف پذیری داشته باشه :)
وقتی این ساختار رو داشت و شما ازش مطمئن بودید توسعه و گسترشش خیلی راحت میشه :)
تا وقتی شما  از زیر ساخت ها مطمئن نباشید بقیش ارزشی نداره
جالا زمان اینه که پکیج منیجر ها قوی بشن ( apt- pacman - yast -yum و......)

حالا زمان اینه که ریپوزیتوری ها گسترش پیدا کنند (lunchpad - koji ,.......)

و حتی حالا وقتشه از سورس کامپایل کردن هم دردسر dep ها رو نداشته باشه  ;)
http://aur.archlinux.org/
http://wiki.archlinux.org/index.php/AUR_User_Guidelines

نقل‌قول
“    Relying on complex tools to manage and build your system is going to hurt the end users. [...] "If you try to hide the complexity of the system, you'll end up with a more complex system". Layers of abstraction that serve to hide internals are never a good thing. Instead, the internals should be designed in a way such that they NEED no hiding.    ”

— Aaron Griffin, http://phraktured.net/arch-way.html
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 09:34 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #67 : 21 اردیبهشت 1389، 10:06 ب‌ظ »
یه سوال داشتم وسط این آشفته‌بازار:
کی گفته که گنو/لینوکس می‌خواد دسکتاپ رو تسخیر کنه؟
«گنو/لینوکس ویندوز نیست» را بخونید.
تنها چیزی که مهمه اینه که گنو/لینوکس برای من که کاربرش هستم از به اندازه‌ی کافی بیشتر خوبه. همین و بس.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #68 : 21 اردیبهشت 1389، 10:25 ب‌ظ »
کاش دوستان اوبونتو رو نبینن فقط.

لینوکس که فقط اوبونتو نیست !!

کرگدن عزیز به AUR اشاره کرد. مخازن AUR آرچ واقعا غنی هست و مزایای زیادی داره ... من تا بحال نیازی به کامپایل دستی نداشتم.مخازن رسمی آرچ و AUR کاملا نیازهای منو رفع کردن.

چرا چسبیدین به اوبونتو ؟ یک کم افق دیدتون رو وسیع تر کنین.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 10:28 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #69 : 21 اردیبهشت 1389، 10:32 ب‌ظ »
یه سوال داشتم وسط این آشفته‌بازار:
کی گفته که گنو/لینوکس می‌خواد دسکتاپ رو تسخیر کنه؟
«گنو/لینوکس ویندوز نیست» را بخونید.
تنها چیزی که مهمه اینه که گنو/لینوکس برای من که کاربرش هستم از به اندازه‌ی کافی بیشتر خوبه. همین و بس.

من اون مقاله رو 6- 7 ماه پیش خوندم. واقعا مقاله خوبی هست. اتفاقا با خوندن اون مقاله مطمئن شدم که لینوکس در حال حاضر به درد من نمی خوره.

ولی ما هم واقعا بحثمون راجع به تسخیر دسکتاپ نیست. ما دوست داریم این اتفاق هم بیفته و داریم فیدبک میدیم. خدا رو چه دیدی شاید یکی این ایده ها رو پسندید.
ما هم داریم راجع به ویژگی های یه سیستم عامل خوب صحبت می کنیم. آرزوها و مشکلاتمون رو می گیم. همین.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #70 : 21 اردیبهشت 1389، 11:09 ب‌ظ »
خيلي از دوستان در مورد arch‏ صحبت ميكنند. راستشو بخوايد از arch ‎‏ وحشت دارم! من از طريق راديو لينوكس fm‏ با arch‏ آشنا شدم.‎ ‎‏ برداشتي كه ازش كردم اينه: يه سيستم عامل خشك و بي روح كه هيچ برنامه اي روش نصب نيست و اكثر كارهارو بايد با خط فرمان انجام داد.
البته اين برداشتيه كه از بعد از شنيدن لينوكس اف ام برداشتم!شايد اينجوري نباشه.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #71 : 21 اردیبهشت 1389، 11:28 ب‌ظ »
خيلي از دوستان در مورد arch‏ صحبت ميكنند. راستشو بخوايد از arch ‎‏ وحشت دارم! من از طريق راديو لينوكس fm‏ با arch‏ آشنا شدم.‎ ‎‏ برداشتي كه ازش كردم اينه: يه سيستم عامل خشك و بي روح كه هيچ برنامه اي روش نصب نيست و اكثر كارهارو بايد با خط فرمان انجام داد.

بله ! این توزیع به صورت پیشفرض بعد از نصب به همین صورتِ ! ولی بعد از نصب اون و نصب میزکار و پیکج های دلخواه می تونید یه توزیع گرافیکی و اکتیو و پویا داشته باشید...
محبوبیت آرچ به خاطر قدرت و پایداری و انعطاف پذیری اونه...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #72 : 21 اردیبهشت 1389، 11:49 ب‌ظ »
در ادامه ی حرفهای آق روزبه ... عرض کنم که شما که نگفتن بیا آرچ خالی رو نصب کن و خودت کانفیگ کن ...

شما آرچ +‌ KDEmod = چاکرا رو نصب کن ... یه تست بزن ... ضرر نداره که . بعد بیا با هم صحبت کنیم ;D

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #73 : 22 اردیبهشت 1389، 12:35 ق‌ظ »

ایده ی اصلی این سیستم  اینه که شما یک سیستم رو برای یک بار و برای نیاز خودت بساز :) و همیشه به روز باش با همون سیستم

دردسرش کم نیست ولی مزایای خودشم داره
۱- خیلی چیزا یاد می گیری
۲- همیشه سیستمتون به روز هست
۳-با جامعه کاربری حرفه ای و داکیومنت های حرفه ای همراه هستید
۴-دسکتاپ kdemod رو دارید که یکی از بهترین kde  ها هست
۵-AUR رو دارید و می تونید خیلی از برنامه ها رو از رو سورس نصب کنید
۶- سرعت بالای سیستم و دسکتاپ kde بخاطر بهینه سازی های زمان کامپایل و کامپایل برای ۶۸۶
7- با اینکه سیستم به روزه ولی بسیار پایداری قابل قبول و بیشتر از حد انتظاری رو داره
۸- پکیج منجر قوی  pacman + yaourt
۹- آرچ :نصاب تکست مود که از شبکه پکیج های به روز رو می گیره و نصب می کنه ( برای نصب بار اول آپدیت الکی ندارید )  
۱۰ - نسخه چاکرا ==== لایو سی دی + kdemod+ نصاب گرافیکی و درایور های پیشبینی شده

تفاوت ها با توزیع های دیگه
۱- ساختار شبیه bsd داره و متفاوت با لینوکس های دیگه هست
۲-موقع نصب برنامه ها باید توجه زیادی به خروجی های نمایش داده شده داشته باشید

مشکلاتی که ممکنه باهاش رو برو بشید
۱- حجم بالای آپدیت ها که شاید بشه گفت به طور متوسط هر هفته ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگ
۲- پشتیبانی کم توسط شرکت های دیگه  ( مثلاً به ندرت محصولی رو می بینید که توسط سازنده برای این توزیع پکیج شده باشه )  و داکیومنت های همراهشون
۳-مطالعه بیشتر و وقت بیشتری باید بذارید
۴- همگام نبودن مخازن میرور
۵-بعد از آپدیت ها مهم مثل کرنل باید بعضی از پیکج ها رو دوباره کانفیگ کنید ( مثل VBOX ,......)
۶- ابزار های کم گرافیکی برای نصب نرمافزار ( و یا با ایراد )
7-آرچ : نصاب تکست مود بسیار قدرتمند و کمی پیچیده برای کسایی که نصاب های تکست مود رو ندیدند و باید همه سخت افزار ها رو دستی خودتون نصب کنید
۸-برای چاکرا محیط گرافیکی نصب همراه با باگ  :)

البته این تجربه ۸ ماهه من از arch هست که خودم روش kdemod نصب کرده بودم
دوستان دیگه می تونن تکمیل و تصحیح کنن :)
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 12:45 ق‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #74 : 22 اردیبهشت 1389، 01:31 ق‌ظ »

ایده ی اصلی این سیستم  اینه که شما یک سیستم رو برای یک بار و برای نیاز خودت بساز :) و همیشه به روز باش با همون سیستم

دردسرش کم نیست ولی مزایای خودشم داره
۱- خیلی چیزا یاد می گیری
۲- همیشه سیستمتون به روز هست
۳-با جامعه کاربری حرفه ای و داکیومنت های حرفه ای همراه هستید
۴-دسکتاپ kdemod رو دارید که یکی از بهترین kde  ها هست
۵-AUR رو دارید و می تونید خیلی از برنامه ها رو از رو سورس نصب کنید
۶- سرعت بالای سیستم و دسکتاپ kde بخاطر بهینه سازی های زمان کامپایل و کامپایل برای ۶۸۶
7- با اینکه سیستم به روزه ولی بسیار پایداری قابل قبول و بیشتر از حد انتظاری رو داره
۸- پکیج منجر قوی  pacman + yaourt
۹- آرچ :نصاب تکست مود که از شبکه پکیج های به روز رو می گیره و نصب می کنه ( برای نصب بار اول آپدیت الکی ندارید ) 
۱۰ - نسخه چاکرا ==== لایو سی دی + kdemod+ نصاب گرافیکی و درایور های پیشبینی شده

تفاوت ها با توزیع های دیگه
۱- ساختار شبیه bsd داره و متفاوت با لینوکس های دیگه هست
۲-موقع نصب برنامه ها باید توجه زیادی به خروجی های نمایش داده شده داشته باشید

مشکلاتی که ممکنه باهاش رو برو بشید
۱- حجم بالای آپدیت ها که شاید بشه گفت به طور متوسط هر هفته ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگ
۲- پشتیبانی کم توسط شرکت های دیگه  ( مثلاً به ندرت محصولی رو می بینید که توسط سازنده برای این توزیع پکیج شده باشه )  و داکیومنت های همراهشون
۳-مطالعه بیشتر و وقت بیشتری باید بذارید
۴- همگام نبودن مخازن میرور
۵-بعد از آپدیت ها مهم مثل کرنل باید بعضی از پیکج ها رو دوباره کانفیگ کنید ( مثل VBOX ,......)
۶- ابزار های کم گرافیکی برای نصب نرمافزار ( و یا با ایراد )
7-آرچ : نصاب تکست مود بسیار قدرتمند و کمی پیچیده برای کسایی که نصاب های تکست مود رو ندیدند و باید همه سخت افزار ها رو دستی خودتون نصب کنید
۸-برای چاکرا محیط گرافیکی نصب همراه با باگ  :)

البته این تجربه ۸ ماهه من از arch هست که خودم روش kdemod نصب کرده بودم
دوستان دیگه می تونن تکمیل و تصحیح کنن :)

در مورد Tribe و نصاب گرافیکی چاکرا موافقم ولی نصاب چندان مشکل حادی برای کاربران نیست ! چون با توجه به rolling release بودن چاکرا ٫ نصاب آن و استفاده از آن یکبار برای همیشه است ! همچنین این مورد رو در نظر داشته باشید چاکرا هنوز در مرحله آلفا قرار داره و نسبت به آلفا بودنش به نظر من هم پایداری هم روند توسعه رو به جلوی قابل قبولی داره !

از طرفی Tribe در نسخه Alpha 5 v4 پیشرفت خوبی داشته و خیلی از مشکلاتی که در آلفا ۴ داشته در این نسخه بر طرف شده .

این وعده رو هم بدم که نصاب گرافیکی چاکرا توی نسخه بتا ۱ واقعا دیدنیه ٫ امکاناتی که شاید توی کمتر توزیعی ببینید....
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 01:37 ق‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com