انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26497 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #45 : 21 اردیبهشت 1389، 01:53 ب‌ظ »
ابونتو طبل تو خالیه.خیلی سروصداش زیاده وظاهر فریبنده داره ولی از محتوا کمی خالیه ومتاسفانه باعث بد نام شدن همه لینوکسها شده. :'(
در خود این انجمن اگر بگردید میبیند که اپن سوسه بیشترین رای رو آورده. :o

خیلی مسخرست! معنی تو خالی رو هم فهمیدیم!‌ خوب بودن اپن سوزه یا فدورا یا هر توزیع دیگه چه ربطی به تو خالی بودن اوبونتو داره؟

شما اگه قبلش یه نگاه به اون لانچپد کانونیکال می نداختی و اون عظمتش رو می دیدی هیچوقت این  حرفو نمی زدی . از همین الان شما برو کانال ubuntu+1 که مخصوص نسخه بعدی اوبونتو هست! یعنی از همین الان کارا شروع شده...

همون کرنل رو هم که ۲.۶.۳۲ بود شما فک میکنی توش درایور اپن سورس انویدیا بود؟ به خاطر اینکه کاربر نهایی بتونه از کرنل پایدار استفاده کنه، زحمت پورت کردنش رو کشیدن.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #46 : 21 اردیبهشت 1389، 01:58 ب‌ظ »
سخیف؟ :o
این همه تعصب بخاطر یک سیستم عامل؟ ???اگر موضوع فرهنگی یا عقیدتی بود چه واژه ای بکار میبردید؟ ::)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 02:00 ب‌ظ توسط sasan67 »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #47 : 21 اردیبهشت 1389، 02:10 ب‌ظ »
وای ! وای ! فحش؟ بی ادبی!
وااااااااااااااااااای ! وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وای ی ی ی ی ی ی یی !
بی ادبی؟ سیستم عامل؟ اوپن سورس؟
درود بر ویندوز خائن؟

اوبونتو شیره! مثل شمشیره! زوبونتو موشه مثل خرگوشه!

مرگ بر آمریکا ! مرگ بر شوروی ! مرگ بر منافقین و صدام!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #48 : 21 اردیبهشت 1389، 02:47 ب‌ظ »
وای ! وای ! فحش؟ بی ادبی!
وااااااااااااااااااای ! وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وای ی ی ی ی ی ی یی !
بی ادبی؟ سیستم عامل؟ اوپن سورس؟
درود بر ویندوز خائن؟

اوبونتو شیره! مثل شمشیره! زوبونتو موشه مثل خرگوشه!

مرگ بر آمریکا ! مرگ بر شوروی ! مرگ بر منافقین و صدام!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D اصلا خودت متوجهی چی داری میگی!

ابونتو طبل تو خالیه.خیلی سروصداش زیاده وظاهر فریبنده داره ولی از محتوا کمی خالیه ومتاسفانه باعث بد نام شدن همه لینوکسها شده. :'(
در خود این انجمن اگر بگردید میبیند که اپن سوسه بیشترین رای رو آورده. :o
من خودم هم کاربر openSuSE هستم. ولی با این حرفت چندان موافق نیستم.
هر توزیعی هدف و سیاست خودشو داره. نمی‌شه گفت...
مثلا اگر از من بپرسن که بهترین توزیع چیه بسته به مخاطبم جواب می‌دم. مثلا:
طرف فیزیکر باشه Scientific.
اهل پویانمایی( ;))باشه Animux.
پایداری بخواد Debian یا openSuSE.
و خیلی چیزای دیگه.
پس اینطوری قضاوت نکنیم که چون به درد من نخورد طبل توخالی یا همچین چیزیه...
مرسی

اوبونتو رو به کی پیشنهاد می کنید؟؟؟ دشمنا :D ؟

جدای همه این حرف ها من که خودم رو مدیون اوبونتو می دونم. شاید بدون اون هیچ وقت با لینوکس آشنا نمی شدم. ای کاش یه روزی برسه که اوبونتوی ایرانی ای داشته باشیم که به درد ایرانیا بخوره (مثلا مودم ساپورت کنه! درایورهاش زیاد باشه! درایورشاش اصلی باشه (مال خود کارخونه باشه)! بسته هاش تو خودش باشه بشه بدون اینترنت نصبش کرد! تقویم پیش فرضش جلالی باشه و ... ولی منوهاش فارسی نباشه یا اگه باشه بشه انگلیسیش کرد! کیبردش از اول فارسی و انگلیسی داشته باشه) با نسخه اصلی هماهنگ باشه و یک هفته بعد از انتشار نسخه اصلی منتشر بشه. افراد بی سواد وکم سواد هم بتونن ازش استفاده کنن.

خودش برای خودش update بشه. هی دو روز یه دفعه دیسترو نده، بدون دیسترو update باشه! :D (یعنی برنامه هاش update بشن، مثلا فایرفاکس 3.6 میاد خودش مثل بچه آدم نصب کنه دیگه بجاش نره برامون 3.0.19 نصب کنه)

image روی سایتشو مرتب update کنه ماهی یه دونه ورژن بده مثلا 10.4.1 ماه بعد 10.4.2 بعد 10.4.3 و ... هی مجبور نشیم با این انترنت نفتی update کنیم.

اونا خودشون اینترنت پر سرعت اینقدر براشون عادیه که نمی فهمم با adsl 128 چند ساعت طول میکشه که 350 مگو دانلود کنی. نمی فهمن 2 گیگ فضای مجازی به هیچ درد ما نمی خوره نمی فهمن face-book و tweeter فیلتره یعنی چی نمی فهمن جهان سوم چیه. نمی فهمن adsl 128 سپنتا ماهی 30000 تومان یعنی چی؟
نمی فهمن اینترنتی که پینگش 400 ms استو جیترش 100 اصلا به در cloud computing نمی خوره.

نمی فهمن یه بابایی که با مودم وصل میشه اصلا نمی تونه این 350 مگو نصب کنه. نمی فهمن ایرانی دوست داره برنامه هاشو رو هاردش داشته باشه با یه کلیک نصب کنه. نه اینکه مجبور باشه 500 تا dependency  رو کنارش دانلود کنه.

به شخصه خیلی دوست داشتم رو کامپیوتر فامیلا و دوستا لینوکس نصب کنم ولی وقتی به این مشکلاتش فکر می کنم هیچ وقت جرات نمی کنم.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 03:24 ب‌ظ توسط Keivan »

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #49 : 21 اردیبهشت 1389، 02:54 ب‌ظ »
یکی از داغترین بحثها تو این انجمن اینه که کدوم توضیع بهتره درحالی که چنین تاپیکهایی رو در دیگر انجمنها خیلی کم میبینیم. دلیلش هم نارضایتی از این توضیعه و کاربران در فکر فرار از اون و مهاجرت به دیگر توضعها هستند.
تاپیکهای دیگه هم با این تیتر شروع میشن :مشکل با ........
اما اگر به انجمن های دیگه سر بزنین میبینید که کاربران بیشتر در جوستجوی نرم افزارها هستن نه دنبال رفع اشکال.البته اشکال هست ولی نا تا این حد.حالا خودتون قضاوت کنید \\:D/

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #50 : 21 اردیبهشت 1389، 04:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
خودش برای خودش update بشه. هی دو روز یه دفعه دیسترو نده، بدون دیسترو update باشه! :D (یعنی برنامه هاش update بشن، مثلا فایرفاکس 3.6 میاد خودش مثل بچه آدم نصب کنه دیگه بجاش نره برامون 3.0.19 نصب کنه

سلام Keivan

اینی که شما میگید یعنی یه بار نصب کنید و دیگه نسخه نده یا عبارتی دیگه اصلا نیاز به نصب مجدد تو بازه های زمانی مختلف نباشه و به جاش کلیه پکیجهاش دائما اپدیت بشه و همچنین پکیجهاش برای نسخه خاص نباشه اسمش میشه رولینگ ریلیز  ;)
که اصلا ارتباطی با توزیعهای فیکس ریلیز عادی نداره نمونه رولینگ میشه توزیعهای مثل Arch و Gentoo که توشون نسخه معنی نداره ! حتی توزیع به اون صورتی که همه میشناسن معنی نداره چون چیزی اماده نیست جز انبوهی از پکیجها که دائما در حال اپدیت هستن دیسکشون صرفا یه بیس کم حجم متنی نصب میکنه که با اون بیس فرد باث اونی که خودش دوست داره رو توسط پکیج منجر و ..... ازشون بسازه  با هر فرم و میز کار و حالتی که خودش دوست داره که این روند مستلزم پیش زمینه و مطالعه لازم و کافیه و برای شروع و یا عموم نمیتونه پیشنهاد بشه

برای شروع و یادگیری و یا کاربری عمومی توزیعی مثل openSUSE که ساده هم هست در عین حال مستندات خوبی هم داره میتونه مناسب باشه و یا کمی جلوتر توزیع در حال ساخت چاکرا ( مرحله الفا )

در ضمن اینم تاریخ انتشار نسخه بعدیش 2010-07-15: openSUSE 11.3

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 04:24 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #51 : 21 اردیبهشت 1389، 04:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
خودش برای خودش update بشه. هی دو روز یه دفعه دیسترو نده، بدون دیسترو update باشه! :D (یعنی برنامه هاش update بشن، مثلا فایرفاکس 3.6 میاد خودش مثل بچه آدم نصب کنه دیگه بجاش نره برامون 3.0.19 نصب کنه

سلام Keivan

اینی که شما میگید یعنی یه بار نصب کنید و دیگه نسخه نده یا عبارتی دیگه اصلا نیاز به نصب مجدد تو بازه های زمانی مختلف نباشه و به جاش کلیه پکیجهاش دائما اپدیت بشه و همچنین پکیجهاش برای نسخه خاص نباشه اسمش میشه رولینگ ریلیز  ;)
که اصلا ارتباطی با توزیعهای فیکس ریلیز عادی نداره نمونه رولینگ میشه توزیعهای مثل Arch و Gentoo که توشون نسخه معنی نداره ! حتی توزیع به اون صورتی که همه میشناسن معنی نداره چون چیزی اماده نیست جز انبوهی از پکیجها که دائما در حال اپدیت هستن دیسکشون صرفا یه بیس کم حجم متنی نصب میکنه که با اون بیس فرد باث اونی که خودش دوست داره رو توسط پکیج منجر و ..... ازشون بسازه  با هر فرم و میز کار و حالتی که خودش دوست داره که این روند مستلزم پیش زمینه و مطالعه لازم و کافیه و برای شروع و یا عموم نمیتونه پیشنهاد بشه

آقا از ما هم سلام
باید بگم خیلی جلبه.  ;) اینو نمی دونستم. من آخرش باید همین Arch رو نصب کنم. من چند دفعه کرنل اوبونتو رو پچ و کامپایل کردم. فکر می کنید بتونم ازش استفاده کنم.
ولی بیشتر از اون دوست دارم یه بار کرنلو با کامپایلر intel کامپایل کنم. میگن 20 - 30 % سریعتر میشه.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #52 : 21 اردیبهشت 1389، 06:23 ب‌ظ »
واقعا که! از جبهه‌گیریتون مقابل این دوست عزیز واقعا شاکیم. زشت بود این برخورد...(توجه کنید ازش دفاع نمی‌کنما... ولی واقعا متاسف شدم از یه رفتار بد جمعی...)
Keivan: به دشمنا که Vista معرفی می‌کنم... :D
hadi3457: ایول، باحال بود...

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #53 : 21 اردیبهشت 1389، 06:30 ب‌ظ »
واقعا که! از جبهه‌گیریتون مقابل این دوست عزیز واقعا شاکیم. زشت بود این برخورد...(توجه کنید ازش دفاع نمی‌کنما... ولی واقعا متاسف شدم از یه رفتار بد جمعی...)
Keivan: به دشمنا که Vista معرفی می‌کنم... :D

کدوم جبهه گیری؟ کدوم دوستمون؟ ???

خدایی آخرش اوبونتو رو به کی معرفی می کنی؟ :D

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #54 : 21 اردیبهشت 1389، 08:23 ب‌ظ »

نقل‌قول
مگر انسان از یه سیستم عامل غیر از راحتی چی می خواد؟
سیستم عامل باید در خدمت انسان باشه یا انسان در خدمت سیستم عامل؟
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم

جواب شما خیر هست :)
خرف شما در مورد کاربر عادی شاید تا مقداری درست باشه ولی اگر بخوایم واقعیت رو ببینیم

دنیای IT  بدون لینوکس -   BSD - Solaris و ... مسخره و بی معنی هست
کاربر های عادی هم نیاز به سیستم هایی مثل google - yahoo- facebook -,.........  دارند که اصلاً نمی تونن  از سیستم عامل هایی مثل ویندوز استفاده کنند ( یا سیستم های تجاری و سازمانی که کاربران عادی غیر مستقیم ازشون استفاده می کنند یا سود می برند )

ویندوز یک سیستم عامل هست با تمام مزایا و معایب خودش :) ولی اصلاً سیستم عامل حرفه ای برای کار های بزرگ و حساس نیست :)

این شما هستید که بر اساس نیازتون تشخیص می دید که معایب کدوم سیستم عامل رو قبول می کنید تا از مزایاش استفاده کنید
این یعنی آزادی
موفق باشید

تصمیم گرفتم جواب دوستان رو بدم.
کرگدن درسته که دنیای آی تی بدون لینوکس مسخره و بی معنی هست و گوگل و فیس بوک و یاهو و... از لینوکس استفاده می کنند اما بحث بنده در مورد سیستم عامل های دسکتاپ لینوکسی بود سیستم عامل هایی که هدف اصلیشون جذب کاربران عادی و خانگیه
مگه چند درصد از ما کاربران حرفه ای هستیم یا سایتی به بزرگی فیس بوک داریم؟!
شاید خیلی کمتر از 1%
درسته که ویندوز برای کارهای بزرگ و حساس نیست ولی برای کارهای روزمره خیلی خوبه. برای یک کاربر عادی عالیه.
یکی از مشکلات لینوکس اینه که فقط کاربرای حرفه ای میتونند به خوبی ازش استفاده کنند(همون کمتر از 1 درصد ها). به نظر من کسی که از لینوکس استفاده میکنه یا باید حرفه ی اصلیش لینوکس باشه یا باید از همه ی امور زندگیش بزنه تا شاید یه روزی بتونه در لینوکس هیچ مشکلی نداشته باشه(هیچ مشکل که نه). در یک کلام سیستم عامل های لینوکسی در جذب کاربران عادی و خانگی(که خیلی از کاربران حرفه ای بیشترند) ناکام مونده در حالی که بزرگترین هدفش همین جذب کاربران خانگیه...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 21 اردیبهشت 1389، 08:26 ب‌ظ »

اما مشکلات شما از کجا شروع می شود:

کرده اید
۲- در مورد رابطه سخت افزارها و سیستم عامل چیزی نمی دانید به همین دلیل شناخته نشدن مودم و کارت گرافیک را مشکل سیستم عامل می دانید نه سازنده سخت افزار
۳- توان حل مشکلات را ندارید و همواره باید مشکلاتتان را برایتان حل کنند
۴- برای انتخاب همواره از روی احساس عمل کرده اید و نه شناخت چرا که انتخاب همراه با شناخت بدون شک نتایج بهتری در بر خواهد داشت
۵- در همین رابطه برای انتخاب وسیله هرگز به میزان کارآیی آن در مقابل خواسته ها و نوع استفاده ای که می خواهید ببرید توجه ننموده اید
نکته: شما که در نسخه ۹.۰۴ با مشکلات کمتری مواجه بوده اید به چه دلیل نسخه جدیدتر را نصب کردید؟ در حالی که مخالف ارایه نسخه جدید در هر ۶ ماه هستید!

اما: صلاح کار خویش خسروان دانند

واقعا یکی از بی منطق ترین جواب هایی که شنیده بودم پاسخ شما بود!Linuxrevo
 یعنی چی توان حل مشکلات را ندارم؟! مثل اینکه شما مادرزاد لینوکس کار بودید و از همان اوان کودکی استاد لینوکس بودید.احسنت به شما که خودتون مشکلاتتونو حل می کنید.مشکل اینجاست که بعداز 2 سال کار کردن با لینوکس هنوز مشکلات زیادی باش دارم.مشکلات کمتر که نمیشن بیشتر هم میشن.چرا؟! جوابش واضحه چون لینوکس فقط برای کاربران حرفه ای هست. در حالی که وقتی برای اولین بار کامپیوتر خریدم و سیستم عاملش ویندوز اکس پی بود بعد از گذشت 1 ماه کمتر مشکلی بود که نتونم در محیط ویندوز حل کنم.یکم منطقی به مسائل نگاه کنید. مشکلات در لینوکس تمام نشدنی هست. بازم میگم برای استفاده از لینوکس یا باید حرفه ی اصلیت لینوکس باشه یا باید از همه ی امور زندگیت بزنی تا یه لینوکس کار موفق باشی و بتونی خودت مشکلاتتو حل کنی درست مثل شما دوست عزیز که توان حل مشکلات خودتونو دارید!
 من نسخه ی 10.04 رو نصب کردم چون نسخه ی ال تی اس بود و به شدت در موردش تبلیغات کاذب شده بود. یه جورایی گول خوردم!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #56 : 21 اردیبهشت 1389، 08:28 ب‌ظ »
و توی اینجور تاپیک همیشه بهترین سوال/جواب اینه: چی شد که اومدین اوبونتو و گنو/لینوکس؟
جادی عزیز اومدم گنو لینوکس تا ببینم چیه!
در ضمن به قول یکی از دوستان من هنوز ته دلم اوبونتو رو دوست دارم ولی انصافا اوبونتو برای من بچه کنکوری مناسب نیست!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #57 : 21 اردیبهشت 1389، 08:31 ب‌ظ »
جواب ساير دوستان:

جواب Moham unix

به هر حال نسخه ی 10.04 نسخه ی ال تی اس هست و معمولا نسخه ی ال تی اس باید نسخه ی بهتری باشه به همین دلیل نصب کردم. در ضمن مایکروسافت هیچوقت این کارو نمیکنه. فرض محال نکنید. هرچند به قول یه آخوندی فرض محال، محال نیست!

جواب Parsiboxمن یه نسخه ی ویندوز اکس پی و یه ویندوز ویستای اصل دارم. ولی همون ویندوز  500 تک تومنی هم خیلی راحت تره اوبونتو 10.04 هست.(البته وقتی خارج از کشور بودم ویندوز اکس پی رو خریدمش تو ایران کسی از این کارا نمیکنه!)
ولی دست دوستمه و فکر کنم سگ خوردش.
ویندوز ویستا هم که با لپتاپ برادرم بود.

جواب سعید رسولی
سعید رسولی عزیز شما خودتو ناراحت نکن. من فقط تجربه ی خودمو نوشتم تا شاید به درد کسی بخوره و هیچ هدف دیگه ای نداشتم. حالا شما هر جور دوست داری برداشت کن. مختاری

جواب  MOSLEM.B

اگه کمک می خواستم میگفتم کمک می خوام و کاربرای زیادی تو این انجمن و انجمن های دیگه هستند که کمکم کنند و نیازی به این کارا نبود. من به متن باز ایمان دارم ولی وقت  سر و کله زدن با مشکلاتشو ندارم ولی هیچ وقت دست از حمایت از متن باز نمی کشم.
مطمئن باش حد اقل سالی 2 تا نسخه کوبونتو و 2 تا نسخه اوبونتو و اگه هما منتشر شه 2 تا هما می خرم و این خودش یه جور حمایته.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #58 : 21 اردیبهشت 1389، 08:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
درسته که ویندوز برای کارهای بزرگ و حساس نیست ولی برای کارهای روزمره خیلی خوبه. برای یک کاربر عادی عالیه.
یکی از مشکلات لینوکس اینه که فقط کاربرای حرفه ای میتونند به خوبی ازش استفاده کنند(همون کمتر از 1 درصد ها). به نظر من کسی که از لینوکس استفاده میکنه یا باید حرفه ی اصلیش لینوکس باشه یا باید از همه ی امور زندگیش بزنه تا شاید یه روزی بتونه در لینوکس هیچ مشکلی نداشته باشه(هیچ مشکل که نه). در یک کلام سیستم عامل های لینوکسی در جذب کاربران عادی و خانگی(که خیلی از کاربران حرفه ای بیشترند) ناکام مونده در حالی که بزرگترین هدفش همین جذب کاربران خانگیه...
راستش من دیگه با اینجای حرفتون خیلی موافق نیستم. به نظر من لینوکس برای کسایی که مک و ویندوز رو ندیدن و به اون عادت نکردن هم میتونه گزینه خوبی باشه. من که با ویندوز بزرگ شدم نمی تونم با بعضی چیزهای لینوکس کنار بیام. (مثلا همین dependency  ها و وابستگی شدید به محیط های متنی) ولی یه کاربر تازه وارد که ویندوز و مک رو ندیده می تونه اینو راحت قبول بکنه. اونوقت ممکنه اون بعد از اینکه به لینوکس عادت کرد، وقتی اولین بار بخواد ویندوز نصب کنه تعجب کنه که چرا اینهمه درایورهای مختلف باید نصب کنه، چرا همش باید از ویروس بترسه و ... .

راستش یه مقدار از مشکل از خود ماست. ما میخوایم لینوکس یه ویندوزی باشه که ویروسی نمیشه و همه برنامه هاش مجانین و راحت نصب میشن. ولی لینوکس لینوکسه با همه خصوصیات خوب و بدش.

یه حقیقت دیگه هم وجود داره به نظر من، لینوکس هم موجود وحشی رام نشویی هست که حاضر نیست قبول کنه که بیشتر کاربراش قبل اینکه با لینوکس آشنا بشن با ویندوز آشنا شدن؛ و (لینوکس) هیچ جوره حاضر نیستن بیاد و با ویندوز رقابت کنه و بعد که شکستش داد هر کاری خواست بکنه. لینوکس می خواد راه خودش رو بره و آزاد باشه. مساله ای که من با ذهن رقابتیم نمی تونم درکش کنم.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #59 : 21 اردیبهشت 1389، 08:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
راستش من دیگه با اینجای حرفتون خیلی موافق نیستم. به نظر من لینوکس برای کسایی که مک و ویندوز رو ندیدن و به اون عادت نکردن هم میتونه گزینه خوبی باشه. من که با ویندوز بزرگ شدم نمی تونم با بعضی چیزهای لینوکس کنار بیام. (مثلا همین dependency  ها و وابستگی شدید به محیط های متنی) ولی یه کاربر تازه وارد که ویندوز و مک رو ندیده می تونه اینو راحت قبول بکنه. اونوقت ممکنه اون بعد از اینکه به لینوکس عادت کرد، وقتی اولین بار بخواد ویندوز نصب کنه تعجب کنه که چرا اینهمه درایورهای مختلف باید نصب کنه، چرا همش باید از ویروس بترسه و ... .

راستش یه مقدار از مشکل از خود ماست. ما میخوایم لینوکس یه ویندوزی باشه که ویروسی نمیشه و همه برنامه هاش مجانین و راحت نصب میشن. ولی لینوکس لینوکسه با همه خصوصیات خوب و بدش.

یه حقیقت دیگه هم وجود داره به نظر من، لینوکس هم موجود وحشی رام نشویی هست که حاضر نیست قبول کنه که بیشتر کاربراش قبل اینکه با لینوکس آشنا بشن با ویندوز آشنا شدن؛ و (لینوکس) هیچ جوره حاضر نیستن بیاد و با ویندوز رقابت کنه و بعد که شکستش داد هر کاری خواست بکنه. لینوکس می خواد راه خودش رو بره و آزاد باشه. مساله ای که من با ذهن رقابتیم نمی تونم درکش کنم.
يعني به نظر شما لينوكس در جذب كاربران عادي و خانگي موفق بوده؟!!