وای ! وای ! فحش؟ بی ادبی!
وااااااااااااااااااای ! وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وای ی ی ی ی ی ی یی !
بی ادبی؟ سیستم عامل؟ اوپن سورس؟
درود بر ویندوز خائن؟
اوبونتو شیره! مثل شمشیره! زوبونتو موشه مثل خرگوشه!
مرگ بر آمریکا ! مرگ بر شوروی ! مرگ بر منافقین و صدام!
اصلا خودت متوجهی چی داری میگی!
ابونتو طبل تو خالیه.خیلی سروصداش زیاده وظاهر فریبنده داره ولی از محتوا کمی خالیه ومتاسفانه باعث بد نام شدن همه لینوکسها شده.
در خود این انجمن اگر بگردید میبیند که اپن سوسه بیشترین رای رو آورده.
من خودم هم کاربر openSuSE هستم. ولی با این حرفت چندان موافق نیستم.
هر توزیعی هدف و سیاست خودشو داره. نمیشه گفت...
مثلا اگر از من بپرسن که بهترین توزیع چیه بسته به مخاطبم جواب میدم. مثلا:
طرف فیزیکر باشه Scientific.
اهل پویانمایی( )باشه Animux.
پایداری بخواد Debian یا openSuSE.
و خیلی چیزای دیگه.
پس اینطوری قضاوت نکنیم که چون به درد من نخورد طبل توخالی یا همچین چیزیه...
مرسی
اوبونتو رو به کی پیشنهاد می کنید؟؟؟ دشمنا
؟
جدای همه این حرف ها من که خودم رو مدیون اوبونتو می دونم. شاید بدون اون هیچ وقت با لینوکس آشنا نمی شدم. ای کاش یه روزی برسه که اوبونتوی ایرانی ای داشته باشیم که به درد ایرانیا بخوره (مثلا مودم ساپورت کنه! درایورهاش زیاد باشه! درایورشاش اصلی باشه (مال خود کارخونه باشه)! بسته هاش تو خودش باشه بشه بدون اینترنت نصبش کرد! تقویم پیش فرضش جلالی باشه و ... ولی منوهاش فارسی نباشه یا اگه باشه بشه انگلیسیش کرد! کیبردش از اول فارسی و انگلیسی داشته باشه) با نسخه اصلی هماهنگ باشه و یک هفته بعد از انتشار نسخه اصلی منتشر بشه. افراد بی سواد وکم سواد هم بتونن ازش استفاده کنن.
خودش برای خودش update بشه. هی دو روز یه دفعه دیسترو نده، بدون دیسترو update باشه!
(یعنی برنامه هاش update بشن، مثلا فایرفاکس 3.6 میاد خودش مثل بچه آدم نصب کنه دیگه بجاش نره برامون 3.0.19 نصب کنه)
image روی سایتشو مرتب update کنه ماهی یه دونه ورژن بده مثلا 10.4.1 ماه بعد 10.4.2 بعد 10.4.3 و ... هی مجبور نشیم با این انترنت نفتی update کنیم.
اونا خودشون اینترنت پر سرعت اینقدر براشون عادیه که نمی فهمم با adsl 128 چند ساعت طول میکشه که 350 مگو دانلود کنی. نمی فهمن 2 گیگ فضای مجازی به هیچ درد ما نمی خوره نمی فهمن face-book و tweeter فیلتره یعنی چی نمی فهمن جهان سوم چیه. نمی فهمن adsl 128 سپنتا ماهی 30000 تومان یعنی چی؟
نمی فهمن اینترنتی که پینگش 400 ms استو جیترش 100 اصلا به در cloud computing نمی خوره.
نمی فهمن یه بابایی که با مودم وصل میشه اصلا نمی تونه این 350 مگو نصب کنه. نمی فهمن ایرانی دوست داره برنامه هاشو رو هاردش داشته باشه با یه کلیک نصب کنه. نه اینکه مجبور باشه 500 تا dependency رو کنارش دانلود کنه.
به شخصه خیلی دوست داشتم رو کامپیوتر فامیلا و دوستا لینوکس نصب کنم ولی وقتی به این مشکلاتش فکر می کنم هیچ وقت جرات نمی کنم.