انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26473 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #90 : 22 اردیبهشت 1389، 06:28 ب‌ظ »
این وعده رو هم بدم که نصاب گرافیکی چاکرا توی نسخه بتا ۱ واقعا دیدنیه ٫ امکاناتی که شاید توی کمتر توزیعی ببینید....
چطوری شده ؟‌ یک کم بگو کنجکاو شدم ;D

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #91 : 22 اردیبهشت 1389، 08:38 ب‌ظ »
واقعا انجمن عجیب و غریبیه.تبلیغ همه جور توضیعی اینجا میشه جز ابونتو ???

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #92 : 22 اردیبهشت 1389، 08:44 ب‌ظ »
واقعا انجمن عجیب و غریبیه.تبلیغ همه جور توضیعی اینجا میشه جز ابونتو ???
منظورتون چيه؟؟؟

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #93 : 22 اردیبهشت 1389، 09:27 ب‌ظ »
فکر کنم منظورش اینه که واقعا انجمن عجیب و غریبیه.تبلیغ همه جور توضیعی اینجا میشه جز ابونتو  ???
 ;D
راست میگه دیگه. تو همین topic نه تنها از توزیعهای دیگه تعریف و تمجید شد بلکه کلی هم اوبونتو را له کردند.
به قول خودشون آزادیه دیگه !   :o
راستی توزیعهای دیگه لینوکس فوروم ندارن ؟
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 09:32 ب‌ظ توسط emoshiri »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #94 : 22 اردیبهشت 1389، 09:30 ب‌ظ »
فکر کنم منظورش اینه که واقعا انجمن عجیب و غریبیه.تبلیغ همه جور توضیعی اینجا میشه جز ابونتو  ???
 ;D
راست میگه دیگه. تو همین topic نه تنها از توضیعهای دیگه تعریف و تمجید شد بلکه کلی هم اوبونتو را له کردند.
به قول خودشون آزادیه دیگه !   :o
راستی توضیعهای دیگه لینوکس فوروم ندارن ؟
خوب خوبه كه ما شما رو توي اين انجمن داريم تا كاراي ترجمه رو هم انجام بديد!!!
اما به نظر من اين خوبه كه يه توضيع اونقدر حرف براي گفتن داشته باشه كه بتونه از خودش دفاع كنه.
اما بايد تعريفها و له كردن ها (به قول شما) در يك چارچوب و با دلايل درست و واقعي باشه.

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #95 : 22 اردیبهشت 1389، 09:40 ب‌ظ »
خوشحالم که منو به عنوان مترجم انجمن قبول کردین.  :D
حرف شما هم کاملا درست. ولی نا سلامتی اینجا انجمن ابونتو است و برای ایراداش باید یک topic جداگانه زد و باید در برابر ایرادهایی که بهش وارد میکنن دفاع کرد.
اصولا باید اعضای خانواده ابونتو تو انجمنش عضو باشن.
ما یه دوستی داریم که به شدت به MicroSoft آلودگی خونی داره و همه دوره هاشم رفته و مدرک گرفته. اگه بخوای از ویندوز بد بگی مثل اینه که به عمو بیل گیتسش بد و بیراه گفتی.
داغ میکنه.
(ولی گاهی یواشکی با من از مزایای لینوکس میگه !)
چرا ؟ چون اون از خانواده مایکروسافته.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #96 : 22 اردیبهشت 1389، 09:55 ب‌ظ »
خوشحالم که منو به عنوان مترجم انجمن قبول کردین.  :D
حرف شما هم کاملا درست. ولی نا سلامتی اینجا انجمن ابونتو است و برای ایراداش باید یک topic جداگانه زد و باید در برابر ایرادهایی که بهش وارد میکنن دفاع کرد.
اصولا باید اعضای خانواده ابونتو تو انجمنش عضو باشن.
ما یه دوستی داریم که به شدت به MicroSoft آلودگی خونی داره و همه دوره هاشم رفته و مدرک گرفته. اگه بخوای از ویندوز بد بگی مثل اینه که به عمو بیل گیتسش بد و بیراه گفتی.
داغ میکنه.
(ولی گاهی یواشکی با من از مزایای لینوکس میگه !)
چرا ؟ چون اون از خانواده مایکروسافته.

در كل با طرفداريه تعصبي از چيزي مخالفم!
لينوكس يه مزايا و يه معايبي داره و ويندوز هم همينطور(براي جز ضرر چيزي نداره!).
نميشه يه جانبه دفاع كرد اين تاپيك هم همينه ديگه كه شما ميگيد.من البته به جز چند تا پستش نخوندمش اما همين پستهاي اخير گواه همين مطلب هست.اتفاقا بازم به نظره بنده بهتره اينجا معايب گفته بشه تا كسي كه تازه كاره بدونه چيرو داره انتخاب ميكنه.البته بازم ميگم در يه چارچوب بايد ايرادها و مزايا بشه تا حتي ب عنوان يه منبع خوب براي آگاهي گرفتن هم استفاده بشه.
در مورد خانواده هم كاملا مخالفم ...! خانواده چيه ديگه ؟؟ كجا تشكيل خانواده دادن كه اعضاش از كجا باشن؟؟!!!! مايكروسافت اگه مرد بود مينشت يه آنتي ويروس مينوشت  پدر يوزرهاش تو سراسر دنيا در نياد ................

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #97 : 22 اردیبهشت 1389، 10:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
مايكروسافت اگه مرد بود مينشت يه آنتي ويروس مينوشت  پدر يوزرهاش تو سراسر دنيا در نياد ................

آقا همه حرف های شما درست. باهاتون موافقم. گل گفتی ولی این یه موردش ایراد داشت: بنده خداها به جای یه دونه دوتاشو نوشتن:

windows defender
Security Essentials

اتفاقا جفتشونم مجانی هستن و خیلی برنامه های خوبی هستن و نقدهای خوبی در موردشون چاپ شده. به عنوان مثال تو سیستم من که nod32 آپدیت شده نصب بود Security Essentials تونست یه ویروس واقعی شناسایی کنه.

قبلا هم که onecare رو پولی می فروختن. اینم که هیچ.

7 و ویستاهم که فایروال قوی و UAC دارن.

security update هاشون هم که مرتب داره منتشر میشه.

خواهشن نگین فلانی طرفدار مایکروسافته. من فکر می کنم دارم واقعیت رو می گم.
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 10:09 ب‌ظ توسط Keivan »

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #98 : 22 اردیبهشت 1389، 10:52 ب‌ظ »
کیوان جان درست میگه.
ولی مشکل ویندوز بدلیل اینه که هسته محکمی نداره. رجیستریش که یه مشکل دیگه برای سیستم عامل شده. بسیاری ایراداتش و کند شدنش بر میگرده به همین رجیستریش.
علیرضا جان اگه از کلمه خانواده خوشت نمیاد. مثلا بگیم ملت ؟ ملت اوبونتو یا مثلا امت. ؟! امت مایکروسافت. خوب شد ؟  ::)

ضمنا بین خودمون باشه کلمه خانواده اوبونتو در خیلی جاها استفاده میشه.  :-X

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #99 : 22 اردیبهشت 1389، 10:58 ب‌ظ »
این رو همیشه در نظر بگیرید که میکروسفت سیستمی بیرون نمیده که خودش هم نتونه در اون رخنه کنه.و بنا بر این اگه خود میکروسفت بتونه چرا دیگران نتونن.و دوم اینکه مقاوم کردن یک سیستم این نیست که بیرون اون سستیم رو سیم خاردار بکشن بلکه باید نقاط ضعف و سوراخ رخنه رو از درون پوشوند.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #100 : 22 اردیبهشت 1389، 11:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
مايكروسافت اگه مرد بود مينشت يه آنتي ويروس مينوشت  پدر يوزرهاش تو سراسر دنيا در نياد ................

آقا همه حرف های شما درست. باهاتون موافقم. گل گفتی ولی این یه موردش ایراد داشت: بنده خداها به جای یه دونه دوتاشو نوشتن:

windows defender
Security Essentials

اتفاقا جفتشونم مجانی هستن و خیلی برنامه های خوبی هستن و نقدهای خوبی در موردشون چاپ شده. به عنوان مثال تو سیستم من که nod32 آپدیت شده نصب بود Security Essentials تونست یه ویروس واقعی شناسایی کنه.

قبلا هم که onecare رو پولی می فروختن. اینم که هیچ.

7 و ویستاهم که فایروال قوی و UAC دارن.

security update هاشون هم که مرتب داره منتشر میشه.

خواهشن نگین فلانی طرفدار مایکروسافته. من فکر می کنم دارم واقعیت رو می گم.
شما تا حدودی درست میگید،ببخشید من یه مقدار تند رفتم.

کیوان جان درست میگه.
ولی مشکل ویندوز بدلیل اینه که هسته محکمی نداره. رجیستریش که یه مشکل دیگه برای سیستم عامل شده. بسیاری ایراداتش و کند شدنش بر میگرده به همین رجیستریش.
علیرضا جان اگه از کلمه خانواده خوشت نمیاد. مثلا بگیم ملت ؟ ملت اوبونتو یا مثلا امت. ؟! امت مایکروسافت. خوب شد ؟  ::)

ضمنا بین خودمون باشه کلمه خانواده اوبونتو در خیلی جاها استفاده میشه.  :-X
با شما در مورد خانواده اوبونتو موافقم خیلی جاها استفاده میشه چون باید استفاده بشه و دقیقا مفهوم خانواده رو میده.یه هسته که خیلی از اعضا رو دور خودش با میل خودشون نه با اجبار و بدون هیچ محدودیت رنگی و مادی و مرزی و... جمع کرده و یه چیزی رو بهشون میده تا اگر ایراد داره بگن و اون ایراد رو رفع کنه تا هسته پیشرفت کنه که پیشرفت هسته همون پیشرفت خانوادست.که این به نظر من در مورد مایکروسافت اصلا درست نیست.اصلا.

این رو همیشه در نظر بگیرید که میکروسفت سیستمی بیرون نمیده که خودش هم نتونه در اون رخنه کنه.و بنا بر این اگه خود میکروسفت بتونه چرا دیگران نتونن.و دوم اینکه مقاوم کردن یک سیستم این نیست که بیرون اون سستیم رو سیم خاردار بکشن بلکه باید نقاط ضعف و سوراخ رخنه رو از درون پوشوند.
دقیقا حرف بنده هم همینه.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #101 : 23 اردیبهشت 1389، 12:51 ق‌ظ »
سه باره سلام!
آزادی یعنی اینکه من بتونم از اوبونتو استفاده کنم و هرجا دلم خواست بدشو بگم!
این بحث  - ویندوز بهتر است یا لینوکس - هم توی مصرف کنندگان ما داستانی داره ها. ما که از هر چی دلمون می خواد بطور قانونی و بدون اینکه مشکلی برامون پیش بیاد استفاده می کنیم. چیزیو که بقیه دنیا بابتش ۲۰۰۰ دلار پول می دن ما می ریم به سی دی فروشه می گیم رایتش کن اوریجینالش که ۴۰۰۰ تومن قیمتشه گرونه!
خداییش بیاین یه برنامه بریزیم ببینیم چطور میشه همین لینوکس رو هم کپی رایت دار کرد تا بعد بتونیم بیزززززززززززززززز ;D
آقا برو حالشو ببر! چقدر زندگی رو جدی گرفتین شما. برای ما ایرانی ها همه چیز تحت لیسانس چی چی ال ( لطفا با جی پی ال اشتباه نشه! این لیسانسیه که ما می تونیم از محصولات تحت اون استفاده کنیم و به سازندش هم غر بزنیم و بدشو بگیم!) قابل استفادست.
حالا بعضیامون دلمون می خواد بیشتر تجربه کنیم ، بعضی هامون از تجربه بیشتر خوشمون نمیاد. بعضی با کامپیوتر فقط آهنگ گوش می دیم و بعضی باهاش موشک می فرستیم هوا (واقعا موشک می فرستیم هوا. فکر می کنید ماهواره امیدو با بادکنک فرستادن هوا؟)
یه قانون در زندگی هست که از همه چیز مهمتره: وقتی رسیدی به یه باغ پر از میوه های مختلف که صاحبش رفته بود سفر ، به صغار و کبارش رحم نکن و تا جائی که از حلقت براید بخور! از چی؟ از هرکدوم که دوست داری. آخه برای تو همش مفته!
یه چیز دیگه هم هست که مهمه (البته نه به اهمیت بادکنک های ماهواره بر!) این بحث های علم بهتر است یا ثروت فقط توی جماعت لینوکسی پیدا می شه که منشا اون هم بیسوادی مفرط ما کاربران معززه! بیسوادی تعصب میاره (انگار پسر تروالدزیم و باید حرفمون رو به کرسی بشونیم).
من خودم شخصا از بیل گیتس و شاتلورث به یه اندازه خوشم میاد (چون هر کدومو که دیدم اولین چیزی که بهش می گم درخواست یه پونصد هزار دلار وامه  ;) )
کاش می شد باور کنیم که ویندوز (خائن !) بد نیست! چون به هر جهت مخاطبینی داره که باسلیقشون جوره. لینوکس هم بد نیست (البته اوبونتو بده چون این یعنی آزادی!) به همین دلیل .
مقایسه اون ها مثل این می مونه که بخوای ماهواره امید رو با هواپیمای ایرباس مقایسه کنی و بگی کدوم بهتره و منطقت هم این که خوب هر دوتاشون پرواز می کنن!
تازه چه شانسی آوردیم ما خوانندگان بدبخت ، که مصرف کنندگان ایرانی با مک آشنا نیستن و گرنه دیگه بیا و جمش کن
زنده باد اوبونتو و هرکی که گاوه ! مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراییل ، مرگ بر منافقین و صدام!

من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #102 : 23 اردیبهشت 1389، 10:58 ق‌ظ »
سه باره سلام!
...

خوب نظره شما هم اینه اما در چند نکته باهاتون حرف دارم،
اول اینکه خیلی موضوع رو بیخود باز کردید و به خیلی از جنبه ها هم بیخود وارد شدید و در ضمن نظرتون رو قالب بر همه دونستید و همه رو هم مثل خودتون! خوب اگر شما نظرتون اینه که کاربری بی سواد نباید به دیگران توحین کنید که!(این همون چارچوب هست که گفتم که اگر رعایت نشه این مشکل پیش میاد)  :-X
دوم اینکه شما از کجا میدونید کی ویندوز رو خریده کی داره کرکی استفاده میکنه؟؟  :-X
با این حرفتون موافقم که اگر پول چیزی رو ندادیم نبای در موردش ایراد بگیریم  :-X ،اما بحثی که مطرح شده بود این بود که بدیهای یه توضیع رو بدونیم حالا چه پولی چه کرکی و بیایم یه سیستم عامل خوب رو انتخاب کنیم/و اگر انتخابمون لینوکس بود حالا چون این رایگان هست پس حق داریم ارور بدیم!!!  چون باید باگها گزارش بشه تا یه سیستم عامل خوب پیدی بیاد ! در ضمن زندگی برای بنده جدی هست.
در مورد مقایسه آخرتون خیلی متاسفم!!! لینوکس برای بنده از هواپیمای ایرباس...
نقل‌قول
تازه چه شانسی آوردیم ما خوانندگان بدبخت ، که مصرف کنندگان ایرانی با مک آشنا نیستن و گرنه دیگه بیا و جمش کن
زنده باد اوبونتو و هرکی که گاوه ! مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراییل ، مرگ بر منافقین و صدام!
در ضمن خیلی حرفای بی ربط به موضاعات انجمن میزنید.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #103 : 23 اردیبهشت 1389، 11:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
بابا جدی نگیر، حرفاش بامزس. با اینکه یه کلمشم نمی فهمم. یه سبک خاص خودش رو برای نمک ریختن داره. پارازیت میده دیگه. :D :D :D

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #104 : 23 اردیبهشت 1389، 12:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
بابا جدی نگیر، حرفاش بامزس. با اینکه یه کلمشم نمی فهمم. یه سبک خاص خودش رو برای نمک ریختن داره. پارازیت میده دیگه. :D :D :D
+1