سه باره سلام!
آزادی یعنی اینکه من بتونم از اوبونتو استفاده کنم و هرجا دلم خواست بدشو بگم!
این بحث - ویندوز بهتر است یا لینوکس - هم توی مصرف کنندگان ما داستانی داره ها. ما که از هر چی دلمون می خواد بطور قانونی و بدون اینکه مشکلی برامون پیش بیاد استفاده می کنیم. چیزیو که بقیه دنیا بابتش ۲۰۰۰ دلار پول می دن ما می ریم به سی دی فروشه می گیم رایتش کن اوریجینالش که ۴۰۰۰ تومن قیمتشه گرونه!
خداییش بیاین یه برنامه بریزیم ببینیم چطور میشه همین لینوکس رو هم کپی رایت دار کرد تا بعد بتونیم بیزززززززززززززززز
آقا برو حالشو ببر! چقدر زندگی رو جدی گرفتین شما. برای ما ایرانی ها همه چیز تحت لیسانس چی چی ال ( لطفا با جی پی ال اشتباه نشه! این لیسانسیه که ما می تونیم از محصولات تحت اون استفاده کنیم و به سازندش هم غر بزنیم و بدشو بگیم!) قابل استفادست.
حالا بعضیامون دلمون می خواد بیشتر تجربه کنیم ، بعضی هامون از تجربه بیشتر خوشمون نمیاد. بعضی با کامپیوتر فقط آهنگ گوش می دیم و بعضی باهاش موشک می فرستیم هوا (واقعا موشک می فرستیم هوا. فکر می کنید ماهواره امیدو با بادکنک فرستادن هوا؟)
یه قانون در زندگی هست که از همه چیز مهمتره: وقتی رسیدی به یه باغ پر از میوه های مختلف که صاحبش رفته بود سفر ، به صغار و کبارش رحم نکن و تا جائی که از حلقت براید بخور! از چی؟ از هرکدوم که دوست داری. آخه برای تو همش مفته!
یه چیز دیگه هم هست که مهمه (البته نه به اهمیت بادکنک های ماهواره بر!) این بحث های علم بهتر است یا ثروت فقط توی جماعت لینوکسی پیدا می شه که منشا اون هم بیسوادی مفرط ما کاربران معززه! بیسوادی تعصب میاره (انگار پسر تروالدزیم و باید حرفمون رو به کرسی بشونیم).
من خودم شخصا از بیل گیتس و شاتلورث به یه اندازه خوشم میاد (چون هر کدومو که دیدم اولین چیزی که بهش می گم درخواست یه پونصد هزار دلار وامه
)
کاش می شد باور کنیم که ویندوز (خائن !) بد نیست! چون به هر جهت مخاطبینی داره که باسلیقشون جوره. لینوکس هم بد نیست (البته اوبونتو بده چون این یعنی آزادی!) به همین دلیل .
مقایسه اون ها مثل این می مونه که بخوای ماهواره امید رو با هواپیمای ایرباس مقایسه کنی و بگی کدوم بهتره و منطقت هم این که خوب هر دوتاشون پرواز می کنن!
تازه چه شانسی آوردیم ما خوانندگان بدبخت ، که مصرف کنندگان ایرانی با مک آشنا نیستن و گرنه دیگه بیا و جمش کن
زنده باد اوبونتو و هرکی که گاوه ! مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراییل ، مرگ بر منافقین و صدام!