بنده به عنوان یک کاربر که کارم برنامه سازیه و شبکه هست اینطور ویندوز و لینوکس رو ارزیابی میکنم
۱ـاگر به دنبال برنامه نویسی برای دسکتاپ هستید چون بیشتر دسکتاپ های دنیا osشون ویندوزه پس برید دنبال ویندوز و کشف نیازهای کاربران ویندوزی
۲ـاگر روی برنامه های سرور کار میکنید باید گفت که لینوکس و کشف خواسته های مدیران شبکه که اکثرا برپایه لینوکسه بهترین انتخاب میتونه باشه
۳ـاگر برنامه ی وب مینویسید این دیگه یعنی آزادی هرکدوم رو دوست دارید انتخاب کنید البته برپایی asp که نیاز به توضیح نداره
۴-اگه دنبال امنیت هستید و کارتون فقط وبگردیه لینوکس بهترین گزینه ممکنه بطوری که نیاز به هیچ سیستم عامل دومی ندارید
۵-اگر دنبال کارهای گرافیکی و بازی هستید ویندوز قطعا نیازهاتون رو به خوبی برآورده میکنه
۶-اگر دنبال کشف دنیایی جدید هستید لینوکس میتونه سالها شما رو به سفرهای عجیب و ژرف ببره
۷-اگر هم خواسته های شما برآیندی از همه اینهاست تعصب رو بزارید کنار و هر دو سیستم عامل رو روی سیستمتون نصب کنید و درخور موقعیت ازشون بهره ببرید
1- جاوا نیاز به ویندوز را رفع می کنه. جا داره بگم سی شارپ که گل سر سبد زبان های برنامه نویسی مایکروسافت شده، کوپی جاوا ست.
مشکلات net framework و آمدن نسخه جدید اون هر چند سال یکبار. یکبار برنامه ای به استادم دادم و روز بعد که رفتم نتیجه را جویا بشم فهمیدم که استاد نتونسته بود برنامه را اجرا کنه و مشکل از net بود.
در ظمن جاوا قابل اجرا بر روی تمام سیستم عامل ها و حتی گوشی های تلفن همراست.
5.1- مک بهترین انتخاب برای کارهای مولتی مدیا، از جمله گرافیک هست. کار کردن به عنوان یک هنرمند، نیاز به کامپیوتری دارد که نیاز های طراحی شخص را برطرف کنه، نه اینکه از او یک نیمچه گیک بسازه. بسیاری از نرم افزارهای گرافیکی برای اولین بار در نسخه های قابل اجرا بر روی مک تولید می شوند. کافی است کتابهای آموزش فتو شاپ را نگاهی بیندازید، اکثرا از فتوشاپ تحت مک آموزش داده شده اند.
5.2- پلی استیشن خیلی بهتره. نمی دونم چرا بعضی ها این را نمی فهمن. واقعا خیلی ها کارشون با کامپیوتر شده فقط بازی، حتی یک سگای قدیمی جذاب تر از ویندوز های امروزی است.
پلی استیشن نیاز به ویروس یابی و نصب مجدد نداره، بهترین جوی استیک هم همراهش هست. قیمتش هم بسیار مناسب تره. تجربه بازی کردن باهاش هم قابل مقایسه با کامپیوتر و ویندوز نیست. بسیاری از بازی ها ممکنه نسخه پلی استیشن داشته باشن و برای پی سی هنوز تولید نشده باشن.
7- سخت افزاری که ویندوز اون را مدیریت کنه، یک تیکه آشغاله. من دقیقا قصد توهین دارم. مدیران مایکروسافت افراد بی شخصیتی هستند و تقلب از ویژگی های بارز شخصیتی اونهاست. پیشرفت های دنیای کامپیوتر، وقتی رنگ مایکروسافت به خودشون می گیرن، دیوار ضخیمی از جهالت بین مصرف کننده و جهان کامپیوتر کشیده میشه. محصولات مایکروسافت تنبلی و سردرگمی و درجا زدن در حماقت را ترویج می کنند.