با سلام
دوستان خون سردی خودتون رو حفظ کنین و در مورد یک چیزی که هنوز اتفاق افتاده این طوری کارشناسی نظر ندین.
باید صبر کنیم تا ببینیم نحوه ی اجراش چطوریه ؟ آیا صرفاً از عملکردی مشابه یک VM داره یا نه قراره یک تحول بنیادین رخ بده (مورد دوم رو خودم بعید می دونم و حدسم اینه که با الگوریتمی شبیه به یک ماشین مجازی طرف خواهیم بود تا یه نرم افزار کامل که هم خوانی خوب و کاملی رو با ویندوز داشته باشه (مثل نرم افزارهای نوشته در #C که هم خوانی خوبی با ویندوز دارن))
باید صبر کرد ...
تجربه نیشون داده ویندوز حتی در اجرای نرم افزارهای گنو/لینوکسی هم قدرت خوبی رو نداره چه برسه به اجرای کل سیستم عامل ! فقط باید صبر کرد و دید (نمونش Bash که با جنجال زیاد گفتن به ویندوز اومده ولی واقعیتش اینه که اینقدر ضعیف بود که من به شخصه Power shell رو توی ویندوز ترجیح می دم تا بشی که روی ویندوز قرار داره)
فقط زمان می تونه مشخص کنه آینده چی میشه ولی وظیفه ی ما به عنوان کاربر اینه که تحت هر شرایطی
بهترین رو انتخاب کنیم اونم
بدون تعصب !
من در این مورد با سلمان عزیز (که یه چند وقتی هم کم پیدا بود
) هم نظرم و کلیت این کار رو بدون اشکال می بینم
من بر خلاف خیلی ها به هیچ عنوان رو اسم مایکروسافت حساسیت ندارم (و با اومدن اسمش اقدام به فرار نمی کنم) مشکل من با سیاست های مایکروسافته نه خودش , که خوشبختانه با روی کار اومدن ساتلا نادلا اوضاع این سیاست گذاری کلان مایکروسافت نسبت به زمان استیو بالمر بهتر شده (نمی گم همه چی اوکیه می گم فقط بهتر شده همین !)
و اگر یک روز مایکروسافت به طور
کامل دست از این سیاسیتش برداره و به دنیای اوپن سورس بیاد و برای مثال یک توزیع گنو/لینوکسی بده بیرون (یا اصن یه چیز اوپن سورس بهتر رو رونمایی کنه مثلاً یه چیز تو مایه های گنو(با کرنل hurd)) من به شخصه از این حرکت مایکروسافت استقبال می کنم ...
در کل این حرکت مایکروسافت و نحوه ی اجرای این حرکت و حرکات بعدی مایکروسافت می تونه تاثیر گذار باشه تو اقدام های آتی کاربران گنو پس فقط باید صبر کرد چون تمام این اتفاقات قراره تو آینده اتفاق بیوفته ولی اگه یه نگاه به گذشته بندازیم مایکروسافت هیچ وقت تو حذف و نابود کردن گنو (که بعضی از کاربرا بهش اشاره کردن) موفق نبوده و در تمام دوران ها فقط شعار حذف کردن داده شده همین !