هممون میدونیم تو وبلاگ جادی مطالب +۱۸ وجود داره. من با دید مثبت میبینم. نیت کاملا درسته. ولی بعضی از مطالب واسه بزرگسالان نوشته شده اند. واقعا تو کشور ما هنوز این مسایل واسه یه نوجوان ۱۴-۱۵ ساله جا نیفتاده. مثلا
https://jadi.net/2017/12/fridays/
اتّفاقاً این مطلب برای همون سن نوشته شده و داخلش هم ذکر شده، وگرنه یه آدم ۱۸ ساله میدونه که هنگام رابطه باید از کاندوم استفاده کنه.
مطمعنن تمام وبلاگ ها و وب سایت ها و غیره که فیلتر شده اند، یا مطالب ضد امنیت ملی داشته اند، و یا هم مطالب نامناسب برای افراد زیر ۱۸ سال. همه جای دنیا همچنین قوانینی متناسب با کشور خودشون وجود داره.
خوشم مید اینقدر با اطمینان مطالب خلاف واقع میگین
ستار بهشتی اگه کشته شده، حتما دلایلی قابل نوجیه برای این کار وجود داشته
جدّی؟ تا جایی که من میدونم هیچ دلیل قابل توجیهی هم جز حکم دادگاه بعد از محاکمه و دفاع متّهم از خودش وجود نداره!
هر حکومتی هم این اجازه رو داره(حتی کمونیست و فاشیست و غیره) که برای بقای خودش مبارزه کنه. نمیتونیم ایرادی بگیریم. همه چیز منطقی بنظر میاد،نه؟!
نه. چهکسی این اجازه رو بهش داده؟ حکومت باید خدمتگزار مردم باشه، نه که بخواد خودش رو حفط کنه. اگه حکومتب خوب به مردمش خدمات بده، خود اون مردم ازش حمایت میکنن و حفظش میکنن!
۱. این اتفاق (اعدام بخاطر علیه نهنگ و پیامبر گفتن) و کشتهسازی توی نقشه نبود، یا من اشتباه میکنم! :-) ایران نیستی احتمالاً.
یه نفر رو زدن کشتن،شما میگی تو نقشه نبود بمیره؟
۲. دلیل (دانیال) شما با کی موافقه؟ همه میدونند چه کسانی موافق محاکمه بودند و هستند (فیلم جلسهها و فیلم شعارهای مردم هست) و چه کسانی مخالف. ما موافق بوده و هستیم!
پس چرا هنور در حصر غیرقانونی و غیردینی و غیرانسانی هستند؟ ما هم موافق محاکمهایم، ولی محاکمهٔ علیوار! تمام افرادی که دست داشتن، از بالاترین مقام تا پایینترینشون باید محاکمه و قضاوت عادلانه بشن و جایگاه افراد در نتیجهٔ دادگاه اثر نداشته باشه که با فاز «آقا خوشش بیاید» فعلی، این امر خیلی خوشبینانه است!
۴. «سن +۱۸» و «آگاهیدادن بجای سدشدن جلوی اندیشههای بد» یه نظریهٔ درست ولی ناقصه.
بد و خوب مفاهیم مطلق نیستن و تعریفشون در نظر هرکسی فرق داره.
اگه متخصصین امنیت و حقوق به این نتیجه رسیدهاند که هر محتوایی نباید هرجا پخش بشه تو چی ميگی؟ میگی زمین صافه؟ :-)
بسته به شناختی که از اون محقّق دارم میتونم حرفش رو قبول کنم یا نکنم. ولی هیچکس این حق رو نداره که به من بگه قبول کن یا نکن، و از اون بدتر نذاره من کاری رو بکنم یا نکنم!
ان شاالله که شما و دوستانتون هنوز از دست نرفته باشید. این فیلتر ها دقیقا بخاطر شماست.
در کرهٔ شمالی هم میگن این قطع ارتباط با دنیا دقیقاً به خاطر شماست!
تو این یه مورد بشر سیری ناپذیره.
کافر همه را به کیش خود پندارد. اتّفاقاً ثابت شده منع کردن هرچیزی (مطقاً
هرچیزی) انگیزهابه برای انجامش!
اگه فیلتر نبود که نوجوون های امثال شما از لای تشک و لحافشون بیرون نمی آمدند(واسه شوخی).
حتا شوخیش هم بسیار زشت و زنندهاست! /:
درضمن، این قوانین همه جا هست. ولی توسط والدین. والدین تو ایران هنوز این علم رو ندارند. شاید والدین نیمه دوم دهه نود. به همین خاطر دولت داره از جیبش هزینه میکنه.
این پول بیتالماله و داره از جیب من هزینه میشه!
۱. من راضی نیستم این پول برای این موارد خرج بشه
۲. من چهطور میتونم اعلام کنم نیازی به این لطف ندارم و اینترنت عادی میخوام؟
۳. ارائهدهندهها میتونن برای خانوادههایی که سوادش رو ندارن، طرحهای اینترنت فیلتردار ارائه کنن و پولش رو از همونکسی که چنین چیزی رو میخواد بگیرن!