با احترام و سپاس، سوشا جان شاید حدود ۷۰-۸۰ خط متن نوشتی ولی متاسفانه من نتونستم حتی یک پیشنهاد که بتونه کار رو یک قدم جلو ببره از توش پیدا کنم. چقدر حیف که اینقدر وقت میزاری بدون حتی یک خط خروجی که بتونه گرهای رو باز کنه!
با سپاس و احترام، اولا گروههایی که میفرمایید هیچکدام محدودیت عضو ندارن که حتما لازم باشه کسی بره بیرون تا فرد جدیدی وارد بشه! نکته دوم اینه که همه فعالیتها صرفا فعالیت در انجمنها نیست. نکته سوم هم این هست که شما از کجا میدونید افرادی که فعالیتی ندارن دارن خودکامگی میکنن شاید بهتر باشه بگید افراد یا ناظران فعال دارن خودکامگی میکنن که ما هم میتونیم با نظرتون موافق باشیم یا مخالف
در مورد اضافه شدن افراد جدید با انرژی و با انگیزه و خلاق ما همیشه استقبال کردیم. به بعضی از دوستان فعال پیشنهاد دادیم ولی قبول نکردن و چند نفری رو هم در نظر داریم که قراره به زودی بهشون پیشنهاد بدیم
پیشنهاد کلی من به دوستانی که تمایل به همکاری داشتن همیشه این بوده که یکی از ناظران رو به عنوان مربی انتخاب کنن و با هم پیش برن تا بتونن راحتتر عضو گروهها بشن و همکاری مثبتی داشته باشند.
در مجموع از پیشنهادت ممنونم و چرا که نه حتما خانهتکانی هم بررسی میشه
امیدوارم خوب باشید،
نظر و پیشنهاد من و خیلیای دیگه برای شروع انحلال کامل گروه نظارت، راهبران و کاربران بود که توی همون توییتر بهتون گفتم.( خود شما هم به دلیل غیرفعال بودن شدید باید طی یه فرایند کاملا دموکراتیک که توسط تمامی انجمن دنبال میشه، نظارت کل انجمن رو به فرد دیگهای بدید یا دست کم فعالتر بشید)
تا موقعی که تیم کنونی روی کار هست، هیچی پیش نخواهد رفت. هیچ پیشنهادی دنبال نخواهد شد و با بیاحترامی تمام با افراد برخورد خواهد شد.(نمونه دیشب که جناب معین زیر پست ترول کرد بعدم بخاطر واکنش کاربر پست رو بست)
این اتفاق هر بار توی انجمن در حال تکرار هست و تبدیل شده به یک روند عادی مدیریت در پاسخگویی به مشکلات
.
تا دیشب من و دوستان، موقعی که اون پیام رو در توییتر بهتون رسوندم بر این عقیده بودیم که انجمن رو میشه درست کرد، اما بعد از کار ناظر انجمن که برای چندمین بار تکرار میشد به این نتیجه رسیدیم دیگه هیچ راهی که بشه خیلی معقول وارد یه گفتگو شد و پیشنهادای ارائه داد که مشکلات حل بشن فایده نداره.
نهایتا همگی اون افراد به این نتیجه رسیدیم بهترین کار ممکن ایجاد یک سایت جدید با شرایط جدید هستش.
این انجمن ضعف ساختاری داره، ضعف مدیریتی داره و قطعا هر کس بیاد رو کار دیگه نمیتونه درستش کنه و اگر بتونه خیلی سخت و طولانی میشه.(سایتا باید بروز بشن، سیاستها باید بروز بشه، قوانین باید شفافتر بشن و ...)
بعد از نوشتهی کاربر ساسان و نوشتهی آخری خودتون که رسما لطف کردید تکلیف رو روشن کردید، همگی ما قانع شدیم بهترین کار ایجاد یک مجموع جدید با ساختاری بهتر، سیاستهایی بهتر و قوانینی شفافتر هست.
لذا هر پیشنهاد و ایدهای که به سرمون بزنه پیش جمع خودمون تا زمان اجرا میمونه و دیگه با این انجمن در میون گذاشته نخواهد شد.
این مجموع نشون داد که توانایی حل مشکلاتش رو نداره و مادام به مشکلاتش افزوده میشه.
امیدوارم سایر کاربران این مجموع مثل ما نشن و هنوز معتقد باشن این مجموع اصلاحپذیره و تمام تلاششون رو بکنن برای بهبود اینجا.
موفق باشید...