خیلی سختگیری نکنید. انقدر ها هم که شما میفرمایید این مطلب توهین آمیز نبود یعنی به نظر من اصلا نه تنها توهین آمیز نبود بلکه خواننده را به گونه ای جذب خود میکرد که تا آخر آن را حتما بخواند. البته یک مقدار بهتر است ریچارد استالمن بزرگ در نثر خود جوانب دیگر را رعایت کند و از این توانایی خود در موقعیت های بهتری استفاده کند. درضمن شما هم اگر مشکلی دارید قبل از هرگونه قضاوتی باید آنرا به صورت واضح بیان کنید تا بفهمیم دقیقا از نظر شما کدام بند این متن توهین آمیز است
البته من نه مدیرم و نه کاره ای ولی ما میتوانیم مدیران را در دادن تذکر یاری کنیم!
- مرغ اصولا از تخم دائی ناصر بوجود آمده!
- داروین هم اون موقع در کلیسا برای آمرزش روح باباش دعا می کرده!
- لطفا یکم کمتر برای خودتون چائی پوست بگیرید!
- چون حرفه ائی ها اصولا مغزشون دچار تاب های بازی تاب تاب عباسی نشده که بیان لینوکس کار کنن
- حرفه ائی ها لینوکس کار نیستن بلکه در حال شکستن تخم خربزه هستن و لینوکس کارها بعدا تبدیل شدن به داروین که از بس برای آمرزش روح پدرشون دعا کردن توی همون کلیساهه کارشون رسید به کاشتن تخم لوبیا و خربزه و کشاورزی تا بعدا که خربزه ها رسید
لطفا ارتباط لوده گری های فوق با اوبونتو و اهداف انجمن فارسی اوبونتو را مشخص کنید و بگویید آیا واقعا در متون بالا توهین، لوده گری و دلقلک بازی و نقل مجلس بودن دیده می شود یا خیر؟
با شناختی که از مدیران انجمن دارم، شکیبایی و حسن برخورد آنان موجب شده که این کاربر همچنان اجازه فعالیت در انجمن را داشته باشد چه در غیر این صورت کاربری که همواره یک تاپیک را از هدف خود خارج می کند و با طرح موضوعات مضحک و بی فایده و پوچ و بحث و جدل، وقت دیگران را می گیرد و به ایجاد کننده تاپیک بی احترامی می نماید، بدون شک مستحق اخراج از انجمن است.
کاربر موصوف به دلیل عدم برخورد قاطع به خود اجازه می دهد با لوده بازی، تاکید می کنم، با لوده بازی پاسخی که می توان در یک پاراگراف و به شیوه ای مودبانه و منطقی عنوان کرد، با لحنی بچه گانه و توام با کنایه (نشانه نداشتن شهامت در رک گویی) بیان نماید و همانگونه که اشاره شد با خارج کردن بحث از هدف خود موجبات بی احترامی به ایجاد کننده بحث را فراهم آورد و جالب اینکه متون سراسر بی محتوای ایشان مورد تایید برخی نیز قرار می گیرد.
به هر حال با توجه به پیشینه این کاربر و تذکراتی که توسط سایرین و مدیران سایت انجام گرفته، می توان (در حالت مودبانه) چنین برداشت کرد که: نرود میخ آهنین در سنگ!