ولی احتمالا ویندوز ۱۱ یه مشکلی تو دوال بوت ایجاد کنه چون میخواد secure boot رو برای نصبش ضروری کنه انگار
دقیقا همین چیزای ویندوز که رو مخه یه انحصاری که هرکاری که میخواد با ما میکنه و هیچ هیچ به صدای کسیم گوش نمیده
راستی برای نصب ویندوز 11 یه قابلیتی نیازه که تقریبا هیچ پردازنده قدیمی اونو ندارن!! و حتی لپ تاپ من و هیچ چیزی که دارم اونو پشتیبانی نمیکنند! فک کنم نسل 8 به بعد اینتل فقط میخوره
البته بهتر دیگه مسخره کرده مارو انگار ویندوز هرکاری بخواد میکنه بدون توجه به کاربرانش که فقط مجبورن سیستم ارتقا بدن!(اگه دست از این محدودیت بر نداره)
کلا ویندوز چیز آشغالیه و سر اینکه نظر شخصی هرکسی هست نیست و رسما میریم توی تله اش هرچی اطلاعات به فنا میدیم و هرکاری کنه با سیستم عاملش باید بگیم چشم ممنون بعدشم پول بدیم حالا یا کرک!
حالا گنو/لینوکس(نرم افزار آزاد) فقط یه تغییر کوچیک میکنه مثل systemd یا هرچی ده تا توزیع میدن بیرون برای کسایی که دلشون نمیخواد داشته باشن یا مثلا خیلی توزیع های گنو لینوکسی برای کامپیوتر های دهه های پیش هم پشتیبانی میکنه حالا ویندوز این طرف هر غلطی بخواد میکنه
منم با آقای بهزادی موافقم کااااااملا اخه یعنی چی سیستم عامل ابزار خودت درگیر نکن یا هرکی شاید از یه چیزی خوشش بیاد این حرفای ما اصن درمورد ظاهر خوشگلی و... نیس که..
پن: هروقت کسی میپرسه ویندوزم داری خیلی با ناراحتی میتونم بگم بله
امیدوارم دیگه بخاطر کار هایی که باید برم ویندوز هم دیگه نیازم نباشه و یکاریش کنم که دیگه قیافه این سیسدزده عامل هم نبینم.