...
توزیع باس نصبش آسون و جوری باشه که وقتی مودم یا فلش رو وصل میکنی خودش اونو شناسایی کنه
نه اینکه دنبال راه حل باشی چجوری اونو به سیستم بشناسونم
آرچ ، جنتو و ... توزیع های (خودت انجام بده ) هستند و باید یه سری دستورات رو از بر باشی و حوصله زیادی میخاد
دیگه بخاطر همین سخت بودنشون کسی سراغشون نمیره
اره برای همین گفتم اگه جنتو خودش یه توزیع لایو-زنده(با قابلیت نصب) داشت عالی میشد ولی بنظر سیاستش نمیخواد به این سمت ببر و میخواد کاربر انجام بده..
بازم ولی توزیع های زیادی هست شاید من خوشم نیاد که سلیقه شخصی ولی زیاد هست توزیع های آسون برای کاربران عادی یا برای راحتی! حالا شاید به اندازه سیستمدی نباشن ولی خب بازم هستن و قابل قبول(حدودا)ولی خب مثل استفاده نکردن از ویندوز..
آدرس یه پایگاه(سایت) که بعضیاش معرفی میکنه که گذاشتش دوستمون دیگه(: داخل
distrowatch.com
هم میتونی تعدادی پیدا کنی با تنظیم روی توزیع های بدون سیستمدی
https://www.reddit.com/r/linux4noobs/comments/apebnq/systemd_controversy
هرچند انگلیسیم خوب نیست(مترجم
) ولی جالب بود نظرات
یه مدت هم بود ذهنم درگیر مرگ سازنده دبیان بود که مشکوکه که اخر بخاطر چی بود بخاطر نذاشتن systemd یا همینطوری افسردگی یا خشونت پلیس یا بیماری روانی! توییت آخرشم هم که مبهم بود کلا../:
سیتمدی طراحی بدی داره، ولی به نظر الآن من، هنوز اونقدر بد نیست (مثل اسنپ) که فعّالانه ازش دوری کنم. هرچند که ممکنه نظرم عوض شه.
دقیقا اونقدر بد نیست و شایدم کلا نیست
ولی خب یه نوع پیشگیری.. البته خب درست هم نیست گفته بشه سیستمدی کاملا استفادش خوب نیست حداقل ترجیح من اینه استفاده نکنم..، جالبه برام اسنپ فک نمیکردم در این حد بد باشه! فک کنم مشکلاتش فقط کندی سیستم و اشغال فضا زیاد بود دیگه!؟ و که نرم افزار آزاد و غیر آزاد جدا نمیکنه که فلتپک هم همینطوره
(هرچند خودم از snap کلا استفاده نمیکنم)