ضمنا من حرفی از وضع جامعه نزدم ! سوال من اینه که شما میگید یه قبله عالم فقط دستور میده خب با چه استدلال و استنادی ؟
همون قانون اساسی که ازش نطق میکنی تو اصل ۵۷ به قبلهٔ عالم لقب ولایت "مطلقهٔ" فقیه رو میده، تو اصل ۱۱۰ تمام اختیارات کشور رو دو دستی داده دستش، همونیه که با یه "کشش ندهید" سر و ته بزرگترین فساد مالی کشور رو میبنده، همون که با یه انگشت بالا گرفتن و ممنوع کردن ورود واکسن آمریکایی جان هزاران ایرانی رو میگیره، اونوقت مدرک واسه دستور دادنِ قبلهٔ عالم میخواید!؟ D:
من قانون اساسی جفتمه ! از روش اصل رو مینویسم
اصل 57:
قوای حاکم در حمهوری اسلامی ایران عبارت اند از : قوه مقننه قوه مجریه و قوه قضاییه زیر نظر ولایت مطلقه "امر و امامت امت " بر طبق اصول اینده این قانون اعمال میگردد . این قوا مستقل از یکدیگرند.
اصل 110 هم مشخصه نخوندی ! این دیگ طولانیه برو یدونه قانون اساسی برای خودت بخر واسه دفعات بعدی لازمت میشه جایی رفتی میفهمن چیزی بلد نیستی
نیروهای حکومتن که هر چیزی رو به سمت اغتشاش میبرن، نه که بهمن ۵۷ با گل و بلبل انقلاب کردن سرانشون.
بازم حرف رو هوا ! برو تاریخ بخون بعد بیا ! البته قبلش قانون اساسی بخر
عجب… از کی تا حالا قانون اساسی، یه متن عملیاتی شده؟
عجب ! از شما انتظار داشتم حداقل مطالعاتتون بیشتر باشه !
اصلا قانون اساسی چرا نوشته شده ؟
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86_%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8Cیه سر بزنید بد نیست براتون !
چیزی که دستگاههای اجرایی باید بهش عمل کنن، قانون مدنیه که در مجلسی تصویب میشه.
که باید براساس قانون اساسی باشه نه مغایرش !
خب اینجا در مورد قطع اینترنت به صورت خاص چیزی نگفته. تنها حرفش این بوده که شورای عالی امنیت ملی، میتونه یه تصمیمهایی بگیره. خب هرکسی که اختیار تام برای تصمیمگیری داشته باشه، میتونه هر تصمیمی که میحواد رو بگیره. مثلاً آب رو به روی مردم ببنده. به فرق آدمها سر نماز باشمشیر ضربه بزنه، کسی رو مسموم کنه، با در بکوبه تو پهلوی یه نفر و اون رو بکشه، با تیر سهشعبه، نوزادی رو به قتل برسونه و… این ها همه «تصمیم» هستن و هنوز عملیاتی نشدنو این تصمیمها طبق جملهٔ آخر همون متن، برای عملیاتی شدن نیاز به «تأیید مقام رهبری» دارن. اگه شما به این نمیگید «فرمودهٔ قبلهٔ عالم» دو حالت داره. یا یکی بودنش رو نمیفهمید که مشکل از توان ذهنیتونه؛ یا انکارش میکنید که مشکل از نونیه که میخورید!
درباره قسمت اول حرفتون
اینا کلیات اختیاراتش هستن ! جزییاتش توی مجلس تصویب میشه ! پس استدلالتون مردوده اصلا !
و ضمنا انگار فرق "تایید" و "تعیین" رو نمیفهمید ! که مشکل از نداشتن عقلتونه ! خوبه منم بات اینجوری حرف بزنم ؟ حد خودتو نگه دار در بهترین حالت تو هم همونقدر حق صحبت داری که من دارم ! ادب هم خوب چیزیه ! ضمنا اگر میخوای بگی فلان مسئول که اینجوری بی ادبی کرده و اینا ...
من مسئول جایی نیستم اون مسئول هم به وقتش باید جواب بده و منم مسئول بیشعوری یه مسئول نیستم پس بدون به کی چه چیزی باید بگی !
توی آبان ۹۸ لااقل تا زمانی که در ۳ روز، ۱۵۰۰ نفر رو بکشید، کسی دست به سلاج نبرده بود. با اسلام هم که کاری نداشت. پس یک کار کاملاً آزادانه داشت انجام میشد. این که شما اون آزادیهایی که خودتون دادید رو هم تهدید علیه خودتون می دونید، ناشی از پارانویای حادتونه!
1500 نفر با کدوم منبع ؟ چیه لابد اینم مشخصه تو جامعه هست ؟ اینو که دیگ میتونید منبع بگید (منظورم اقای mrostd هست)
شما ثایت کن سلاح باهاشون نبوده ! خوبه خودم جلوی خوابگاه خودم دیدم به نیروهای نظامی سنگ میزدن ! خوبه هم اتاقی خودم هم سنگ زده بود ! خوبه یکی از دوستام رو دیدم که چطور سنگ خورده بود !
خوبه توی خیلی شهرا خیابونا رو بسته بودن ! خوبه فیلمای اغتشاش گرا هنوز هست !
https://www.aparat.com/v/JTuVe/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D9%84%D9%88_%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%BA%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86_98فیلم زیاده میگردم پیدا میکنم برا بعدا میفرستم داشته باشی !
احسنت. این همه مرگ بر آمریکا گفتیم که آمریکا بشه کعبهٔ آمالمون!
امریکا رو گفتم چون اوج ارمان و ازادی و دموکراسی برای غربزده هایی مثل شما اونجاست !
آهان اونوقت چطور محصولات دیگه از فایزر وارد کشور میشن و دقیقا همون واکسن شده بود معضل آقا؟ اونوقت چطور بود که تو ماجرای بنزین، همین قبلهٔ عالم فرمود که سر رشته ندارم، اما ماجرای واکسن که پیش اومد یهو سر از علم پزشکی در آورد و باعث مرگ هزاران نفر سر همین تاخیر ورود واکسن شد!؟
برو اثرات واکسن فایزر رو ببین همون موقعی که ما تحریمش کردیم ! ضمنا فقط بخشی از ماجرا رو خوندی برو ببین موقعی که دانشمندای ایرانی گفتن ما میتونم واکسن بسازیم روحانی چی گفت ؟
ضمنا سران سه قوا برای این گرونی اتفاق نظر نداشتن ! ایشون دیگ نمیتونست کاری کنه ! قانون اساسی را بخوانید لطفاااااا
شما یا نمیفهمید یا پول میگیرید که نفهمید.
هرچی از دهنتون درمیاید میگیدا ! بعد میگید ما بی احترامی کردیم ! حد خودتو نگهدار ! درسته بحث میکنیم و اختلاف نظر داریم اما نمیشه هرجور دلت میخواد صحبت کنی ! حرمت نگه داریم بهتره
جلوی پای همون شخص کلی مانع هست، از مجلس فرمایشیش که تمام نمایندگان باید التزام به مقبولیت خود ولایت فقیه برای تایید شدن داشته باشن تا شورای نگهبانی که اعضاش باید مورد تایید خود ولی فقیه باشن،
اها باید مخالف نظام باشه ! واقعا داری اینو به عنوان ایراد مطرح میکنی ؟؟! اصلا حواست هست ؟ حکومت اسلامی باشه بعد بیاد مسئولش مخالف اسلام باشه ؟ حکومت براساس ولایت فقیه باشه بعد طرف مخالف ولایت باشه بیاد نماینده شه ؟
مثل اینه بگیم حکومت ما دموکراسیه بعد بیایم توش قوانین متضاد بزاریم !
نگرانم ، برای انجمنمون خیلی نگرانم ...
هیچی نمیشه