اره درسته دمتم گرم
mamadism حرفات خوبه ولی احساس میکنم یکم تند حرف میزنی، گفتم شاید متوجه نباشی، شایدم هستی نمیدونم
من شروع نکردم ! پیاماشونو بخون البته اگر ویرایششون نکنن !
به من میگن ماله کش ! نون خور نظام ! تا این حد توانایی تحمل نظر مخالف ندارن !
من با این تصور اومدم که اره همه از یه انحمنیم بالاخره احترام همو نگه میداریم منطقی بحث میکنیم و...
ولی ببین تورو خدا :
دقیقا خب اکثرا ما بیشعور تعصبی و.. خونده میشیم ولی برعکس اونام همین چیزا میگن، من خودم زیاد بسیج نبودم ولی همون کمی که بودم و دیگران بودن، نه مغز شستوشو دادن نه پولی میدن مثل یه سربازی حدودا..، حالا از توش افراطی هم باشه اون جداست..، و کلا بارها شده یه چیز مخالفت کنم همین چیزارو شنیدم که توهم پول میگیری مغزت شستوشو دادم و.. درصورتی که من تو پول نون ماستم موندم(: و خب شستوشو یعنی چی؟ یعنی چیزی که تو قبول نداری!
انقدر تو تلگرام و... ترول بازی در آوردن اینارو بهم گفتن منم خودم گفتم دیگه برام عادی شده یکم منم جواب طرف اکثرا با تایید حرفش یا شوخی و.. میدم و راستش به هرگونه فحش و توهینی حداقل تا الان کارم شده فقط خندیدن! که طرف یه بحثی جواب نداره و فقط فحش میده و از این عبارت های ساندیسی برو مالشی رهبری و... حداقل تا الان بیشتر برام خنده داره و طرف آخر خودش میفهمه تروله و مهم نیست برام؟!
هرچند موافقم نباید توهینی صورت بگیره و درک میکنم+ حالا این توهین از نظر اونها درست باشه یا نباشه بازم دلیل نمیشه توهین کرد..
ولی این اغتشاشات هست و.. همش میگن باید بزارن مردم عادی اعتراض کنن ولی دقت نمیکنن مهم نیست تو به خارج وصلی یا نه مهم نیست تو از حمایت اونا خوشحالی یا نه، مهم اینه اونا کارشون میکنن و حتی کشتن چند نفر از کسایی که اومدن اعتراض کنند به نفعشون هست که جو خراب کنند