سید جان. بحث مهم نیست الان. من با شما بحثی نداشتم از اول. شما بودی که سند و مدرک خواستی. هر چی گفتم بحث فایده نداره باز گفتی میترسی و منطق نداری و از این حرفا. وقتی صحبتهای نایبرئیس همون مجلسشون رو فرستادم هم باز یه سری چیزای دیگه بافتی واسهم. انگار که نفس بحث کردن برات مهمتره از وضعیت کشور و زندگیت.
به هر حال که این دفه دیگه تر و خشک دارن با هم میسوزن. شاید پیش خودت بگی «من که مشکلی ندارم و میرم با کد ملی واسه استفاده از اینترنت احراز هویت میشم و یه vpn قانونی هم میگیرم و حالشو میبرم.» اما اینو بدون که یکی یکی دارن حقوق آدما رو ازشون سلب میکنن. نوبت خودتم میشه بالاخره. اینا ثابت کردهن واسه «خودی بودن» پشیزی ارزش قائل نیستن و در لحظه حاظرن نزدیکترین و وفادارترین نیروهاشون رو هم طرد کنن. حالا بیا اینجا هی لفظ بیا و واسه من منطق منطق کن. «ها ها کم آوردی کم آوردی» 🙄
اولا سید خودتی !
دوما چی میگی برای خودت ؟؟ من سوالم چی بود ؟ چی داری جواب میدی ؟
من هییییی بگم با طرحی که دادن مخالفم باز حرف خودتو میزنی !
داداش بیخیال من بدم من جیره خورم من بیمنطقم ... ولی برو ببین من چی گفتم
من میگم رهبری ربطی به این مجلسی هایی که طرح صیانت رو نوشتن نداره ! یعنی " توی نوشتن جزییات مدیریت فجازی دالختی ندارد"
تمام حرف من این بود
نمیپذیری ؟ باشه مرسی
ببخشید که من همیشه عادت دارم حتی توی اینستاگرام هم نگاه کنم ببینم یه خبری از یه جایی میدن از کدوم منابع خبری میگن !
ضمنا من نه خودی ام نه نخودی ! نه خیری بهم رسیده نه هیچی !
منم اگر گفتم "کم اوردی " فقط به این خاطر بوده که صاف جواب نمیدی ! میخوام صاف جواب بدی همین ! بت گفتم منبع اون حرفای مطهری رو بزار ! بده ؟ خب نزار ولی خب منم الان چنتا حرف از یه مسئولی میزارم همینجوری هم باید قبول کنی ! بزار مثالی بزنم تا از جای منم بکم نگاه کنی ! شاید درک کردی
اینو بگم این حرفا کاملا دورغن ! فقط میخوام بدونی چه حسی که من به بعضی حرفایی که میگید دارم
ببین :
فرض کن یه طرفدار نظام اینارو برات نقل قول کنه =
بایدن : من به خامنه ای ارادت دارم
اوباما : من شب ها قبل از خواب قران میخوانم
ترامپ : امسال در محرم 3 گله گوسفند نذر کردم
خنده ات نمیگیره ؟؟
باور میکنی ؟ صد در صد نمیکنی !
اما بیا فرض بگیریم یکی از اینا حین گفتن این ها فیلم گرفته باشه !
اونوقت بازم خنده داره ! اما چون فیلمه و مستنده باور میکنی !
بازم میگم اینایی که گفتم دروغ ان فقط خواستم بفهمی چرا منبع میخوام !
حالا تو اینا رو از یه طرفدار جناح کقابل شنیدی و برخوردت این بود
خب منم از یه طرف مقابلی دارم اینو میشنوم ! نه به این شدت ولی به هرحال!
صد در صد از روی حس انسان دوستیه که منو نصیحت میکنی ! شک ندارم درش
اما واقعا میگم ... تو زندگیم یاد گرفتم حرف حتی رهبر هم بدون دلیل قبول نکنم !
الان برخورد این اقا رو ببین :
دنیا به کسان و ناکسان راضی شد
گوساله خلیفه گشت و خر قاضی شد
خر باش که این جماعت از فرطِ خری
هر کو نه خر است، کافرش میخوانند
یکی همین جوری باهات حرف بزنه بدت نمیاد ؟
انتظار داری هرچی گفتی بپذریم ؟
از اول بحث قصد نداشتم یکذره بی ادبی کنم اما یهو شروع شد که نمیفهمی - پول میگیره و...
من اگر میگم منطقی باشید برای همینه ! من هیچ حرفی رو همینجوری نمیپذیرم ! حالا بعضیا اینجا میپذیرن ! به من ربطی نداره
واقعا میگم
اگر بی ادبی کردم معذرت میخوام ! وقتی چیزی از این حرفا به ما نمیرسه چرا بحث کنیم ؟
دوستان یک سوال ، چرا باید درحالی که وضعیت کشور رو میبینید بازم بیاید و از سرانش دفاع کنید ؟ چه دلیلی داره ؟ وقتی بی لیاقتیشونو میبینید ، دزدی هاشونو ، حالا چه مسعولین چه رهبر ! چرا ؟ چرا دفاع میکنید از کسانی که چنین وضعیتی رو ساختن ؟
ببین بالاتر گفتم
تو میگی مسببش اینان من میگم اوکی ! ادعایی میکنی براش دلیل محکم بیار
همین !
الان هم نگاه میکنم ادامه بحث واقعا چیزی جز عصبانیت دو طرف نداره !
بیخیال دوستان ، ولش کن اصلا ، بحث دیگه ادامه ای نداره ، فقط بیشتر همو ناراحت میکنیم ، ادامش تهی از محتوا و اهمیته ، انرژیمونو هدر ندیم و بریم تا جنگ جهانی سوم شروع نشده ، در کنار اعضای خانواده و بیشتر باهاشون وقت بگذرونیم عزیزان …
موافقم
اتفاقا همه این کاراشون (دزدی ها و اختلاص ها) رو فقط و فقط واسه خودی هاشون می کنن و گرنه این همه پول رو می خوان چکار کنن؟
هان ؟؟؟؟