۱. aggressive یعنی چی؟
۲. الان یعنی من اندروید ۱۲ بریزم بهتر از رام رسمی خود گوشی عمل می کنه؟ ۳. رابط کاربریش هم miui هست؟
در مورد حافظه سوال کرده بودم جواب ندادید.
۴. کلا سیستم عامل های جدبد تر حجیم تر نیستن؟
به عنوان مثال ویندوز ۱۱ ۶۴ گیگ حافظه نیاز داره ولی ویندوز ایکس پی ۱.۵ گیگ.
من برام مهمه که گوشیم جا داشته باشه بتونم کلی چیز میز نصب کنم یا فایل ذخیره کنم و مجبور نباشم بریزم توی هارد.
۵. فعلا با این اندروید مشکل آن چنان بزرگی بر نخوردم زیاد برنامه اضافه ندارم.
۶. ممکنه مثلا وسط نصب مشکلی پیش بیاد گوشی راهی سطل آشغال بشه؟
۱. یعنی اپهای کمتری در پسزمینه باز میمونن و هر بار اپی که terminate شده رو بخوای بازش کنی، یه کم بیشتر طول میکشه.
۲. باید تست کنی. لزوماً نسخهی اندروید رو بهش توجه نکن. شاید یه رام با اندروید ۹ هم پیدا کنی اما خیلی خوب کار کنه برات.
۳. بستگی داره بر پایهی چه رامی باشه. رام جامعهی اروپای شیائومی خیلی خوبه:
http://xiaomi.eu۴. نه لزوماً حجمشون زیادتر نشده. الان روی گوشی قدیمیم (mi 6 شیائومی) Bliss rom رو نصب کردهم که یکی از رامهای سابقهدار و خوبه. اندروید ۱۰. حجم فایل زیپ ۱.۱ گیگابایت.
۵. اگه حس نمیکنی مشکل یا کمبودی هست که دیگه رام فلش کردن لازم نیست.
۶. بله. هر بار که قراره از طریق fastboot چیزی رو فلش کنی ممکنه گوشی Hard Brick بشه و دیگه روشن نشه. البته همون هم تعمیر شدنیه. گوشی رو میبرن به حالت EDL و اگه بتونن و فایل loader موجود باشه، به کمک دانگل UMT لایههای امنیتی گوشی رو دور میزنن و یه رام EDL فلش میکنن. اما اگه فایل loader موجود نباشه مجبورن ۱۵ دلار بریزن به حساب شرکتهای تحت قرارداد شیائومی تا با اکانت Authorized بتونن ۱ بار رام EDL فلش کنن و گوشی رو زنده کنن.
اما اگه از داخل خود کاستوم ریکاوری (twrp) بخوای چیزی فلش کنی (که همیشه همین حالته)، نهایتش اینه که گوشی فقط بالا نمیاد و اسیر boot loop میشه. که مشکلی نیست میتونی از طریق fastboot یه رام رسمی فلش کنی و گوشی رو برگردونی به زندگی.