انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3659 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
دوست خوبم، شما هنوز به درک خوبی از مفهوم ازادی نرسیدی و ارزشش رو پیدا نکردی.
نرم افزار باید در خدمت انسان باشه، نه اینکه انسان در خدمت نرم افزار! ظاهراً بعضی از اعضای انجمن همین نکته ساده رو فراموش کرده اند. من خودمو زجر بدم که نرم افزار راحت و آزاد باشه؟   ???
چرا برعکس نباشه؟
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 12:29 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
ول کن بابا حوصله داریا. میخوای نرم‌افزار انحصاری  استفاده  کن میخوای نرم‌افزار آزاد. ولی در این انجمن تشویق به استفاده و معرفی نرم‌افزار های انحصاری ممنوعه. کلی انجمنم داریم که برای نرم‌افزار های انحصاری هست.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
ول کن بابا حوصله داریا. میخوای نرم‌افزار انحصاری  استفاده  کن میخوای نرم‌افزار آزاد. ولی در این انجمن تشویق به استفاده و معرفی نرم‌افزار های انحصاری ممنوعه. کلی انجمنم داریم که برای نرم‌افزار های انحصاری هست.
از انحصار و نرم افزار انحصاری خوشم نمیاد ولی اینقدر عقل دارم که بفهمم نرم افزار باید در خدمت آسایش انسان باشه نه اینکه انسان در خدمت نرم افزار.

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
از انحصار و نرم افزار انحصاری خوشم نمیاد ولی اینقدر عقل دارم که بفهمم نرم افزار باید در خدمت آسایش انسان باشه نه اینکه انسان در خدمت نرم افزار.
درود بر شعور و همت شما
نظراتم با شما یکیه
چه کاریه کاستوم رام
!Its alireza

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
چه کاریه کاستوم رام
لطفا وقتی کار رو انجام ندادید الکی در باره اش نظر ندید، نصب کاستوم رام رو یجوری جلوه میدید که انگار یه جهنمیه، در حالی که اگر راهنما رو درست پیش برید هییییییچ اتفاقی نمیوفده و پروسه فانی هم هست، تازه بعد از نصب کاستوم رام یه نفس راحت هم میکشید! این رو از کسی میشنوید که زود زود کاستوم رام عوض میکنه که هر کدوم یه دنیای دیگه و جذابه!
حتی من gsi های مختلف و ubuntu touch رو هم نصب کردم! پس تجربه خوبی در این زمینه دارم! شما دارید فقط به بخش بریک شدن فکر میکنید که ۱ درصده امکان اتفاق افتادنش! که چند بار این اتفاق واسم افتاد و به سادگی درستش کردم گوشیمو!

در برند های معروف مثل سامسونگ و شیائومی، هیچ سختی خاصی نداره نصب کاستوم رام، مگر اینکه برای گوشیتون کاستوم رام و کاستوم ریکاوری نباشه که:
1. میتونید خودتون کاستوم ریکاوری و کاستوم رام براش کامپایل کنید
2. میتونید از gsi های استفاده کنید که یه دنیاییه برای خودش (طرف اومده one ui رو روی شیائومی نوت هشت با gsi نسب کرده  ;D)

ولی در برند هایی مثل هواوی، مشکل خود شرکته که کارو سخت کرده، نه کاستوم رام!

و البته اینم هست، من به نظرتون درباره نرم افزار احترام میزارم و زور نیست که همه کاستوم رام نصب کنن، اما وقتی اصلا یه کاستوم رام نصب نکردید، لطفا درباره کل دنیای کاستوم رام و مود کردن گوشی ها نظر ندید!
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 02:25 ب‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ ғᴀɴɴɪᴀsʟ »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
درود بر شعور و همت شما
نظراتم با شما یکیه
چه کاریه کاستوم رام
ممنونم لطف دارید. البته من کاستوم رام رو به صورت مطلق رد نمیکنم، در موارد نادری میتونه راه گشا باشه (مثلاً یه نفر Developer هست) ولی نه برای مواردی که در این تاپیکها دیدم. به نظرم همه دوستانی که در این انجمن در مورد کاستوم رام صحبت کردند همان رام اصلی گوشی بیشتر براشون کارایی داره و معمولاً به خاطر ارضاء کردن حس کنجکاوی و پر کردن وقت به این قبیل کارها روی میارن.
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 02:14 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
به نظرم همه دوستانی که در این انجمن در مورد کاستوم رام صحبت کردند همان رام اصلی بیشتر براشون کارایی داره و معمولاً به خاطر ارضاء کردن حس کنجکاوی و پر کردن وقت به این قبیل کارها روی میارن.
زمانی که برای گوشی هیچ آپدیتی نمیاد و رو اندروید ده و memeui گیر کرده، نصب اندروید ۱۲ با یه محیط قشنگ و ساده و استیبل تر که سریع تر از miui با اندروید ده هم کار میکنه، کارایی کمی داره و رام اصلی بهتره؟  ;D ;D

اگر هم بخاطر اپ های شرکت سازنده میگید، همه اونها ب میتونن رو کاستوم رام ها نصب بشن! الان رو لینیجی که من نصب دارم، دوربین miui نصبه : )))

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
فقط میتونم یچیز بگم، یا یبار لینج نصب کردین مشکلی داشته و تا آخر عمر میخواید بگید نه کاستوم رام اشغاله همشون گوشیتون داغون میکنه.
یا کلا بیرون گود هستید و نمیتونید گارانتی گوشی و اندروید خودش بیخیال بشید به هر دلیلی، حالا دلیل تراشی میکنید همه کاستوم رام ها مشکل دارن..

منم که لینج دارم نمیگم همه لینج ها ۱۰۰ درصد درست کار میکنن، ولی واقعا این حرف که آسایش ما با لینج ریختن از بین میره یا کارایی نداره برام خنده داره، وقتی با همین لینج دارم این رو می‌نویسم، وقتی فامیلم لینجم رو دید تشخیص نداد کاستوم رام هست و بهم میگفت ووو چقد سریعه چقد خوبه این گوشی و من متوجه نمیشم وقتی همه بازی ها و برنامه هام رو بدون مشکل آورده چه آسایشی رو از دست دادم..
حتا از لحاظ از دست دادن قدرت گوشی بخاطر نداشت درایور هم یه گوشی رو نمیشه بر فرض همه گوشی ها قرار داد، ممکنه یه گوشی اینطور بوده یا چندی گوشی نه همه گوشی ها

تنها و تنها مشکلم الان اینه که بعضی نرم افزار ها که به خدمات گوگل وابسته هستن‌رو بالا نمیاره(بعضیاشونم میان) اگه این رو نگید وای همین دیگه اشغاله، خب خودم اصلا نمیخواستم گوگل نصب باشه، پس مشکلی از این بابت ندارم.

خودم هم فکر میکردم لینجم مشکل داشته باشه. یا جوگیری باشه، ولی از روز اول که نصبش کردم از پایداری که داشت خیلی خوشحال شدم، اصلا گیریم همین الان لینجم دیگه بروزرسانی نده هم به اندازه کافی پایدار هست!
یجوری بعضیا میگن بروزرسانی امنیتی و اندروید از دست میدی انگار توسعه دهنده گوشی چیکار میکنه؟ گوشی قبلیم اندرویدش ۸ بود وقتی خریدم، یکی دوتا اپدیت امنیتی داد و تمام، هنوزم ۸، تازه بخاطر آشغال بودن توسعه دهنده اش قفلش باز نمیشه و نمیتونم کاستوم رام بریزم، اینم مزایا رام رسمی! نماد معروف هواوی یه اندروید هم حتا برام منتشر نکرد!

ویرایش: گوشی قبلیم یه سری باگ ریزی(بعضی موقع رو مخ) هم داشت که درست شدنش میشه گفت دیگه غیر ممکنه با این توسعه دهنده فعال..
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 02:27 ب‌ظ توسط aboldom »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
من با سودو موافقم چرا یه تاپیک ایجاد نمیکنید برای اموزش لینیج جناب بهزادی؟؟؟
نرم افزار آزاد قرار نیست فقط گنو باشه که لینیج هم هست اونم آموزش بزارید محشره میشه خود من خیلی بهش نیاز دارم
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
زمانی که برای گوشی هیچ آپدیتی نمیاد و رو اندروید ده و memeui گیر کرده، نصب اندروید ۱۲ با یه محیط قشنگ و ساده و استیبل تر که سریع تر از miui با اندروید ده هم کار میکنه، کارایی کمی داره و رام اصلی بهتره؟  ;D ;D
کامنتها رو خوندی نیما جان؟ در همین تاپیک توضیح دادم که با نصب کاستوم رام یه چیزایی رو بدست میارید و یه چیزایی رو هم از دست میدید. دو تا از مواردی که از دست میدید Performance ایدعال و ایرادات ریز در قسمتهای مختلف گوشی هست که بعضی وقتها میتونه آزار دهنده باشه. آپدیت کاستوم رام هم تا ابد نیست، یک یا دو سال بعد اونم قطع میشه.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
نرم افزار آزاد قرار نیست فقط گنو باشه که لینیج هم هست اونم آموزش بزارید محشره میشه خود من خیلی بهش نیاز دارم
آموزش نصبش؟ رو گوشی های مختلف متفاوته آخه  ;D ;D

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
کامنتها رو خوندی نیما جان؟ در همین تاپیک توضیح دادم که با نصب کاستوم رام یه چیزایی رو بدست میارید و یه چیزایی رو هم از دست میدید. دو تا از مواردی که از دست میدید Performance ایدعال و ایرادات ریز در قسمتهای مختلف گوشی هست که بعضی وقتها میتونه آزار دهنده باشه. آپدیت کاستوم رام هم تا ابد نیست، یک یا دو سال بعد اونم قطع میشه.
بله خوندم : ))
من که با استفاده از چند تا ماجول مجیسک و کاستوم کرنل، پرفورمنس بیشتری بدست آوردم و تا حالا اون مشکلات ریزی که میگید رو تجربه نکردم!
البته درسته، تو بعضی از کاستوم رام ها مشکلات کوچیک هست، اما اونقدری نیست که آزار بده و معمولا تو آپدیت بعدیش حل میشه : )
درسته، البته برای اون شرکتی نیست که قطعش کنه، خودتون نسخه جدید رو کامپایل میکنید و نصب میکنید!
خیلی وقتا شده که طرف بخاطر اینکه یه گوشی رو بازم زنده کنه، که کاستوم رام براش کامپایل کرده و منتشر کرده  (مثال)
البته اگز هیچ کدوم از این کار هارو هم نخوام انجام بدم، ترجیح میدم بجای اینکه مثلا رو اندروید ۸ کارخونه گیر کنم، رو اندروید ۱۲ گیر کنم : ))))
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 02:34 ب‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ ғᴀɴɴɪᴀsʟ »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
موضوع من هست روش فلش هم گفته شده

نیما زیاد تلاش نکن بعضی دوستان گوششون بده کار نیست تا وقتی هم خودشون نخوان مثال بلا نصبت یاسیت تو گوش خر خوندنه
فقط شما اقای الکترو و علیرضا لطف کنژد تا زمانی که پیش رو نگزفتید از از نرم افزار ازاد _ فلسفه اش _ دلیل استفاده اش _ شرکت های انحصار گر _ بیگ داده ها _ تبلیغات هدفمند _ حریم خصوصی و...به اندازه کافی اطلاعات مسب نکردید لطف کنید درمورد چنین موضوعاتی نظر ندید و رساله منتشر نکنید . اشتباه هم بردلشت نشه من دشمنی با کسی ندارم از دماغ فیل هم نیوفتاده ام خودم رو هم شخص خاصی نمیدونم فقط میگم بی اطلاعی شما درباره این موضوعات و پافشاری روی اونها فقط باعث گمراهی افراد دیگه میشه همه ما هم بدون رد خور ممینطوری بودیم میتونید ارسال های اول من رو ببینید تک تک دوستان اوایل همین دیدگاه رو داشتند توی این چند سالی که اینجا بودم هفته ای حد اقل دو سه کاربر به همین شکل هستن دوستانی هستند که اطلاعات کسب می کنن و موندگار میشن دوستانی هم طرف مقابل رو متعصب میخونن و بعد چند وقت میرن پس در اولین فرصت دربارن این موضوعات از منبعی درست اطلاعات کسب کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
درود بر شعور و همت شما
نظراتم با شما یکیه
چه کاریه کاستوم رام
ممنونم لطف دارید. البته من کاستوم رام رو به صورت مطلق رد نمیکنم، در موارد نادری میتونه راه گشا باشه (مثلاً یه نفر Developer هست) ولی نه برای مواردی که در این تاپیکها دیدم. به نظرم همه دوستانی که در این انجمن در مورد کاستوم رام صحبت کردند همان رام اصلی گوشی بیشتر براشون کارایی داره و معمولاً به خاطر ارضاء کردن حس کنجکاوی و پر کردن وقت به این قبیل کارها روی میارن.
منم نمیگم کار بدیه اره برای زنده کردن یه گوشی قدیمی خوبه ولی اینکه یه گوشی نو بگیری روش کاستوم رام بزنی رو مخالفم
!Its alireza

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مردم از گوشی شون انتظار حداکثر قدرت پردازشی رو دارند که با رام های کاستوم و درایور آزاد هیچوقت بدست نمیاد.
غلطه. اتّفاقاً شما با رام استوک هرگز نمی‌تونی از تمام توان سخت‌افزار استفاده کنی. مخصوصاً سامسونگ‌ها که خودشون گوشی رو آندرکلاک می‌کنن بعد از چند وقت!

از نظر اشغال رم هم کاستوم رام هیچ برتری نداره
اگه لینیج رو هم با آشغال‌هایی مثل خدمات پل گوگل و… آلده کنی شاید. ولی در حالت عادی، تعداد خدمات در حال اجرا روی یه لینیج رسمی خیلی کم‌تره که باعث می‌شه مصرف حافظه و توان کم‌تر بشه و طول عمر دستگاه و باتریش بیش‌تر شه!

وجود مشکلات ریز و درشت در کاستوم رام هم یکی دیگه از مواردی بود که شما انکار کردی در حالیکه هر شخصی اگه فقط یک بار کاستوم رام ریخته باشه با این مشکلات آشناست.
چنین مشکلاتی در یک رام رسمی تمیز مثل لینیچ وجود ندارن. اتّفاقاً یکی از دلایلی که مردم می رن سراغ این رام‌ها، اینه که از مشکلات ریز و درشت موجود در رام‌های استوک خلاص بشن!

پس کاستوم رام چیزهای زیادی رو از شما میگیره و تنها چیزی که به شما میده دریافت پچ امنیتی اندروید هست که اونم ابدی نیست، بعد از یک یا دو سال اونم قطع میشه و ناچار میشید به رام های ناشناس تر و ریسکی تر روی بیارید که حداکثر ۶ ماه دیگه هم آپدیت باشید و بعدش دیگه کلاً آپدیتی در کار نیست.
به عنوان نمونه، گوشی سامسونگ گلکسی S4 از سال ۲۰۱۳ تا الآن (نزدیک ۱۰ سال) داره وصله‌های امنیتی اندروید رو از سایانوژن‌مود و لینیج می‌گیره و در حالی که خودش اندروید ۴ داشت، الآن با لینیج از اندروید ۱۲ برخورداره!

نرم افزار باید در خدمت انسان باشه، نه اینکه انسان در خدمت نرم افزار!
این دقیقاً دلیل به وجود اومدن نرم‌افزار آزاده. چرا که نرم‌افزاری که آزاد نباشه، هرگز نمی‌تونه در خدمت کاربر باشه؛ بلکه کاربر رو به خدمت خودش (در واقع به خدمت توسعه‌دهنده‌اش) در می‌آره!

چون ارتباطی به این انجمن‌ها نداره.

اینکه یه گوشی نو بگیری روش کاستوم رام بزنی رو مخالفم
اتّفاقاً یک انسان عاقل، تا زمانی که ریکاوری شخصی و لینیج رسمی گوشی‌ای رو بارگیری نکرده، اقدام به خریدش نمی‌کنه. نصب لینیج همیشه بخشی از فرایند جعبه‌گشایی گوشی برای منه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن