فکر میکنم این که اسنپ خوبه یا بد رو زمان مشخص میکنه، الان رو هواست.
من گاهی اسنپ و فلتپک رو برای سرگرمی مقایسه میکنم، از دید من فلتپک خیلی جلوتر و تمیزتره،
دربارهٔ اسنپ، یادمه یک یا دو ماه پیش برای امتحانش، vscode رو باهاش روی فدورا نصب کردم و به این مشکل عجیب بر خوردم:
https://github.com/microsoft/vscode/issues/180629بستههای کانتینر بیس قاعدتا باید اجرای بدون مشکل روی توزیعهای گوناگون رو تضمین میکردن، اما اسنپ نمیتونست ماژول مورد نیازش رو لود کنه حتی.
یادمه vlc هم مشکلاتی داشت، بعد از نصب اجرا نشد، انگار پیشنیازی لازم داشت، بعد از اون هم، نمیتونست با VA-API اقدام به رندر کردن ویدئوها کنه، درصورتی که VA-API باید بهصورت یه پیشنیاز باید داخلش میبود.
از اینها گذشته.. مشکلات فلتپک هم کم نیستند، سندباکسش باعث شده که خیلی از ادیتورها (نه همهشون) نتونن از ترمینال داخلی استفاده کنند، این مشکل تو vscode و یا atom کاملا مشهوده و باید کلی بامبول کرد تا شاید کار کنه، البته شاید خود اپلیکیشنها و توسعهدهندگانشون هم مقصر باشن (مثلا GNOME Builder و یا BlackBox بهخوبی کار میکنند).
خیلی از برنامهها جز ادیتورها هم دارای یه سری مشکلات هستند تو فلتپک، بهعنوان مثال فایل منیجر استیم و دیسکورد دسترسیهای لازم رو ندارند کاربر باید بهصورت دستی این دسترسیها رو بهشون بده، به طور کلی گه و گاه لازمه که موقع نصب فلان برنامه صفحهش رو تو فلتهاب بخونید که مبادا نکتهٔ خاصی داشته باشه.
اگه یه کاربر مبتدی باشه و نسخهٔ فلتپک رو نصب کرده باشه، همیشه فکر میکنه که مشکل از سیستمعامله، درصورتی که اغلب نسخههای rpm و deb همون برنامهها بدون مشکل هستند.
خواستم بگم حتی من هم بهعنوان کسی که اسنپ و فلتپک برام جذابن، هرگز انتخاب اولم نبودن و فعلا ناامید کنندهن برام.