انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اسنپ , خوب یا بد؟  (دفعات بازدید: 2804 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
پاسخ : اسنپ , خوب یا بد؟
« پاسخ #45 : 15 خرداد 1402، 04:31 ب‌ظ »
اقای بهزادی شما توسعه دهنده ی اوبونتو هستید؟
Its The legendery alireza138812

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #46 : 15 خرداد 1402، 06:25 ب‌ظ »
فکر می‌کنم این که اسنپ خوبه یا بد رو زمان مشخص می‌کنه، الان رو هواست.
من گاهی اسنپ و فلت‌پک رو برای سرگرمی مقایسه می‌کنم، از دید من فلت‌پک خیلی جلوتر و تمیزتره،
دربارهٔ اسنپ، یادمه یک یا دو ماه پیش برای امتحانش، vscode رو باهاش روی فدورا نصب کردم و به این مشکل عجیب بر خوردم:
https://github.com/microsoft/vscode/issues/180629
بسته‌های کانتینر بیس قاعدتا باید اجرای بدون مشکل روی توزیع‌های گوناگون رو تضمین می‌کردن، اما اسنپ نمی‌تونست ماژول مورد نیازش رو لود کنه حتی.
یادمه vlc هم مشکلاتی داشت، بعد از نصب اجرا نشد، انگار پیش‌نیازی لازم داشت، بعد از اون هم، نمی‌تونست با VA-API اقدام به رندر کردن ویدئوها کنه، درصورتی که VA-API باید به‌صورت یه پیش‌نیاز باید داخلش می‌بود.
از این‌ها گذشته.. مشکلات فلت‌پک هم کم نیستند، سند‌باکسش باعث شده که خیلی از ادیتورها (نه همه‌شون) نتونن از ترمینال داخلی استفاده کنند، این مشکل تو vscode و یا atom کاملا مشهوده و باید کلی بامبول کرد تا شاید کار کنه، البته شاید خود اپلیکیشن‌ها و توسعه‌دهندگانشون هم مقصر باشن (مثلا GNOME Builder و یا BlackBox به‌خوبی کار می‌کنند).
خیلی از برنامه‌ها جز ادیتورها هم دارای یه سری مشکلات هستند تو فلت‌پک، به‌عنوان مثال فایل منیجر استیم و دیسکورد دسترسی‌های لازم رو ندارند کاربر باید به‌صورت دستی این دسترسی‌ها رو بهشون بده، به طور کلی گه و گاه لازمه که موقع نصب فلان برنامه صفحه‌ش رو تو فلت‌هاب بخونید که مبادا نکتهٔ خاصی داشته باشه.
اگه یه کاربر مبتدی باشه و نسخهٔ فلت‌پک رو نصب کرده باشه، همیشه فکر می‌کنه که مشکل از سیستم‌عامله، درصورتی که اغلب نسخه‌های rpm و deb همون برنامه‌ها بدون مشکل هستند.
خواستم بگم حتی من هم به‌عنوان کسی که اسنپ و فلت‌پک برام جذابن، هرگز انتخاب اولم نبودن و فعلا ناامید کننده‌ن برام.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #47 : 15 خرداد 1402، 09:02 ب‌ظ »
مگه مک اواس از کتابخونه های اشتراکی استفاده نمیکنه؟ فکر کنم مثل بقیه داشته باشه.
نمی دونم اونجا چجوری نرم افزارها رو ارائه میدن ولی باید استفاده از کتابخونه های اشتراکی ممکن باشه

من فقط این رو توضیح بدم و برم :) چون باقی بحث از حوصله‌م خارجه.
در مک چند حالت نصب برنامه هست:

۱. دیسک ایمیج که روشیه که اکثر برنامه‌هایی که دانلود یا خریداری می‌کنید به این شکل نصب میشن. این روش همونیه که میگم کل دیسک رو به فنا میده  ;D
۲. مک یک سیستم عامل شبه‌یونیکسه. یعنی چی؟ یعنی شما امکان نصب نرم‌افزار از سورس هم دارید با کمک make, gcc, llvm و ... .
۳. یک روشی هست به اسم homebrew که خیلی هم شبیه apt عمل می‌کنه (البته بذارید اینطوری بگم، اگر apt صد باشه این در بهترین حالت ۶۹ عه) و بسته‌ها رو عین آدم نصب می‌کنه (تقریبا همه چی غیر از پایتون رو).
۴. روش دیگری هم هست که به خاطر پایه و اساس BSDای مک استفاده میشه MacPortsئه. این هم خودش یک روش جذاب نصب از سورسه که بخصوص روی مک‌های M1 خیلیا رو نجات داده.

موضوع اینجاست که روی همین سیستم‌عامل انحصاری و کثافت هم کلی راه هست که شما متناسب با نیازهات میری سراغش. ولی خب علمای اعظم اعتفاد دارند که بهتره apt (که هنوز تصاویر پایه‌ای اوبونتو رو هم باهاش میسازن) رو بریزیم دور و بریم سراغ اسنپ!

آفلاین ehsanavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 186
  • okgames.blog.ir
    • okgames.blog.ir
« پاسخ #48 : 15 خرداد 1402، 11:18 ب‌ظ »
سلام به دوستان وقت بخیر.
از نظر من اسنپ خوبه ولی بسیار سنگینه و به درد کسانی می خوره که کامپیوتر قوپ دارن.
اللهم عجل ولیک الفرج

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #49 : 16 خرداد 1402، 09:32 ب‌ظ »
من نمیدونم کی همچین آدم بی ادب و بی سوادی رو کرده مدیر اینجا
بچه جون من ۲ تا دکترا دارم و بزرگترین شرکت هایی که تو فکرش رو هم نمیتونی بکنی رو در خارج و داخل کشور تاسیس کردم.
اون موقع که تو هنوز به دنیا نیومدی بودی هم ما زبان فارسی صحبت میکردیم. کی اصلا به تو اجازه داده برای این سایت زبون اختراع کنی و ازش استفاده کنی؟ این کلمات من در آوردی چه بجای کلمات انگلیلسی استفاده میکنی؟
کسی که میاد میگه اندروید بده، ویندوز بده، مک بده، ابونتو بده. چرا؟ چون آقا قبولش نداره
مثل اینکه باورت شده علی آباد هم دهیه!
اگه میام اینجا صحبت میکنم برای اینه که یه سری آدم ها رو تو از روی نادونی از جامعه آزاد نرونی
من حتی ابونتو هم استفاده نمیکنم و فقط در حد علاقه روی ماشین مجازیه. خیلی وقته که روی مک هستم.
ای کاش یه رای گیری اینجا بود که این بچه ننه تعصبی رو از مدیریت این سایت حذف میکردیم.
Godisnowhere

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #50 : 16 خرداد 1402، 09:42 ب‌ظ »
اول از همه که "اوبونتو" نه "ابونتو"
دوم خب شما از اسنپ استفاده کنید!
Its The legendery alireza138812

آفلاین م.حسن

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 307
  • Lalo Salamanca
    • گیتهاب من
« پاسخ #51 : 16 خرداد 1402، 10:02 ب‌ظ »
من نمیدونم کی همچین آدم بی ادب و بی سوادی رو کرده مدیر اینجا
بچه جون من ۲ تا دکترا دارم و بزرگترین شرکت هایی که تو فکرش رو هم نمیتونی بکنی رو در خارج و داخل کشور تاسیس کردم.
اون موقع که تو هنوز به دنیا نیومدی بودی هم ما زبان فارسی صحبت میکردیم. کی اصلا به تو اجازه داده برای این سایت زبون اختراع کنی و ازش استفاده کنی؟ این کلمات من در آوردی چه بجای کلمات انگلیلسی استفاده میکنی؟
کسی که میاد میگه اندروید بده، ویندوز بده، مک بده، ابونتو بده. چرا؟ چون آقا قبولش نداره
مثل اینکه باورت شده علی آباد هم دهیه!
اگه میام اینجا صحبت میکنم برای اینه که یه سری آدم ها رو تو از روی نادونی از جامعه آزاد نرونی
من حتی ابونتو هم استفاده نمیکنم و فقط در حد علاقه روی ماشین مجازیه. خیلی وقته که روی مک هستم.
ای کاش یه رای گیری اینجا بود که این بچه ننه تعصبی رو از مدیریت این سایت حذف میکردیم.
این طرز صحبت کردن اصلا در شأن کسی که دوتا دکترا داره نیست.
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1402، 12:56 ق‌ظ توسط Mohammad H »
بیزار از دوپامین

آفلاین khalilshahr

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 377
  • تور سلاح من
« پاسخ #52 : 17 خرداد 1402، 12:47 ق‌ظ »
اقا من سیکل دارم به ماها نچسبونیدش احترام به دیگران واجبه دوستان
رهایم کن ویندوز من دلم لینوکس ازاد با تور میخواد .

آفلاین م.حسن

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 307
  • Lalo Salamanca
    • گیتهاب من
« پاسخ #53 : 17 خرداد 1402، 12:57 ق‌ظ »
اقا من سیکل دارم به ماها نچسبونیدش احترام به دیگران واجبه دوستان
آقا شرمنده واقعا. ویرایش کردم. معذرت میخوام
بیزار از دوپامین

آفلاین NADKARO

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • FREE
« پاسخ #54 : 17 خرداد 1402، 04:49 ق‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1402، 06:37 ب‌ظ توسط NADKARO »
N G - N M - N S - N B

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #55 : 17 خرداد 1402، 11:15 ق‌ظ »
درک می‌کنیم. درد دارد. ما این درد را به هنگامی که ۱۴ سال داشتیم و سر به سر افرادی که بینشی والا بس فرای اندیشه ما داشتند می‌گذاشتیم تجربه کردیم. آه... ما را یاد نوجوانی و دوران نابخردی خویش انداختید. بسیار شما را سپاسگزاریم که هر از گاهی در این کانون سر به بیرون می‌آورید تا به ما خاطرنشان کنید که مهم نیست چه مقدار از مراتب بالای علمی برخوردار باشیم، یا چه‌ها کرده‌ایم و می‌کنیم. مهم آن است که همچون آدمی رفتار کنیم. یعنی دقیقا مخالف رفتار شما. 

از صمیم قلب از شما سپاسگزاریم.
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1402، 11:35 ق‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
« پاسخ #56 : 12 تیر 1402، 05:09 ب‌ظ »
خب دوستان چرا نمیاین سمت دبیان اون که از اسنپ پشتیبانی نمیکنه سبکت ترم هستش من که چند وقتیه دارم استفاده میکنم خیلی خوبه ...
در ضمن اساتید نسخه گارودا لینوکس چطوری هستش از دبیان عملکردش بهتره
متاسفانه سیستم من دوال بوت هست و خودم هم باید لینوکس یاد می گیرم خیلی دلم میخوام برم به سمت آرچ  و کالی یا سایبورگ
اما هم باید لینوکس یاد بگیرم هم باید نسخع دوال بوت رو حذف کنم که واسه خودش دردسریه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #57 : 12 تیر 1402، 08:44 ب‌ظ »
خب دوستان چرا نمیاین سمت دبیان اون که از اسنپ پشتیبانی نمیکنه سبکت ترم هستش من که چند وقتیه دارم استفاده میکنم خیلی خوبه ...
در ضمن اساتید نسخه گارودا لینوکس چطوری هستش از دبیان عملکردش بهتره
متاسفانه سیستم من دوال بوت هست و خودم هم باید لینوکس یاد می گیرم خیلی دلم میخوام برم به سمت آرچ  و کالی یا سایبورگ
اما هم باید لینوکس یاد بگیرم هم باید نسخع دوال بوت رو حذف کنم که واسه خودش دردسریه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
منظورتون سیستم عامل گنو هست؟
:My Instagram
_.hartin._