با نادیده گرفتن این تمسخر و ترول کردن، گمان میکنم هدف از توزیع اوبونتو نوعی ایجاد تجربهی بد برای کسانی است که اولینبار سمت گنو/لینوکس میآیند، تا دوباره به همان ویندوز یا مکاواس کوچ داده شوند. نمیدانم در این وبسایتهای متعددی که همیشه اوبونتو را به تازهواردان پیشنهاد میکنند چهقدر دستان پشتبرده نقش دارد. آیا برای هر یک از اینها مایکروسافت مبلغ تشویقی پرداخت میکند یا خیر؟
این دیگه خیلی حرف عجیبی بود!
من ۱۲ ساله اوبونتو دارم. مشکلش چیه دقیقاً؟ اتفاقاً هر توزیعی که تست میکنی آخرش برمیگردی به همون اوبونتو. خیلی افراد رو دیدم که به دلیل ناآگاهی و عدم درک کافی، اوبونتو رو به سمت یه توزیع دیگه ترک میکنن در صورتی که همون کار رو با اوبونتو هم میتونستن انجام بدن. اینجا ایراد از خودشون بوده نه از اوبونتو!
اوبونتو توزیعی هست که برای هر کاری مفیده. هر کاری! به جای اینکه پسش بزنی پیشنهاد میکنم اول درکت رو از گنو/لینوکس بالا ببر. چون در اون صورت هیچ فرقی بین توزیعها نمیبینی. اگه فکر میکنی توزیعها با هم متفاوتن، یه جای کارت داره میلنگه.
شما میتونی از هر توزیعی که میخوای استفاده کنی ولی اینکه بخوای بگی بقیه چرا اوبونتو استفاده میکنن این اسمش دیکتاتوری هست. یعنی دقیقاً داری خلاف حرفت عمل میکنی.