انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟  (دفعات بازدید: 10016 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
پاسخ به: دلیل علاقه به لینوکس؟
« پاسخ #15 : 02 خرداد 1390، 07:50 ب‌ظ »
اگر تعصبی جواب بدین و برخورد کنید به جایی نخواهید رسید.

شما اول باید نیازهای کاربر رو در نظر بگیرید.

کاربری که نصف وقتش رو وب گردی میکنه و نصف دیگه رو مسنجر و فیس بوک و یوتوب و ...، اون وسط هم موزیک گوش میکنه و گاهی هم فیلم میبینه و صد البته بازی هم میکنه چه فرقی به حالش میکنه سیستم عاملش چقدر قدرتمنده، حتی برای کارهای پیچیده‌تر هم باز قدرت سیستم عامل مجالی برای رخ نمایی نداره، چون ویندوز کاری رو که کاربر میخواد راحت و بدون دردسر براش انجام میده. به این‌ها مفت بودن تمام نرم افزارهای تجاری رو هم اضاف کنید و میبینید دلیلی جز مورادی که قبلا گفتم باقی نمیمونه. پس لطفا بحث الکی و فرافکنی نکنید و رگ گردنتون رو هم خسته نکنید.

راستی دو نفر که تا به حال با کامپیوتر کار نکردن رو یکی بذارید از ویندوز استفاده کنه و دیگری از گنو/لینوکس، اونوقت تفاوت واقعی رو متوجه میشید!
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 07:53 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #16 : 02 خرداد 1390، 07:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگر تعصبی جواب بدین و برخورد کنید به جایی نخواهید رسید.

شما اول باید نیازهای کاربر رو در نظر بگیرید.

کاربری که نصف وقتش رو وب گردی میکنی و نصف دیگه رو مسنجر و فیس بوک و یوتوب و ...، اون وسط هم موزیک گوش میکنه و گاهی هم فیلم میبینه و صد البته بازی هم میکنه چه فرقی به حالش میکنه سیستم عاملش چقدر قدرتمنده، حتی برای کارهای پیچیده‌تر هم باز قدرت سیستم عامل مجالی برای رخ نمایی نداره، چون ویندوز کاری رو کاربر میخواد راحت و بدون دردسر براش انجام میده. به این‌ها مفت بودن تمام نرم افزارهای تجاری رو هم اضاف کنید و میبینید دلیلی جز مورادی که قبلا گفتم باقی نمیمونه. پس لطفا بحث الکی و فرافکنی نکنید و رگ گردنتون رو هم خسته نکنید.

راستی دو نفر که تا به حال با کامپیوتر کار نکردن رو یکی بذارید از ویندوز استفاده کنه و دیگری از گنو/لینوکس، اونوقت تفاوت واقعی رو متوجه میشید!

این رو هم قبول ندارم دوست من.
شما توزیعی مثل مینت رو با ویندوز مقایسه میکنی برای تازه کارا؟
تک تک میگم :
مسنجری که گفتید بصورت پیش فرض نصبه و کاملا با سیستم ادغام شده.
پلیری که گفتید... دوباره به بهترین شکل نصبه و با سیستم ادغام شده... چیزی مثل گوشی های موزیکال...
مرورگر... کی میتونه بگه اینترنت اکسپلورر از فایرفاکس برتره؟
برای کاربر تازه کار (با اینکه خودش اطلاع نداره) ولی مهم ترین چیز امنیته. چون ندونسته کارایی میکنه که سیستم پر از ویروس میشه.
در مورد بازی حرفی ندارم. در حال حاضر لینوکس در این زمینه قابل قبول نیست.

اتفاقا دو نفر رو با همین حالت دیدم. یکی دختر خاله خودم که 16 سالشه و بعد از 6 ماه فقط ویندوز رو حفظ کرده و خواهر خودم که 12 سالشه و خیلی خوب با مینت ارتباط برقرار کرده.

اینجا هم من نظر تعصبی ندادم. دادم؟ من همه حرفام رو منطقی و با دلیل بیان کردم . از اظهار نظر شخصی هم پرهیز کردم.  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 02 خرداد 1390، 08:03 ب‌ظ »
در مورد فیسبوک و یوتیوب هم یادم رفت بگم.
مثلا مینت : ویدئو پلیرش به راحتی با یوتیوب استریم میشه و اطلاعات رو دریافت میکنه. کافیه اطلاعات کاربری خودتون رو توی امپاتی وارد کنید و با کلاینی که با سیستم عامل ادغام شده فیسبوک رو مدیریت کنید.  ;)
توصیه میکنم بررسیش رو توی سایت ما بخونید.
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 02 خرداد 1390، 08:15 ب‌ظ »
خواهر شما مینت رو خودش نصب کرده و هر مشکلی براش پیش اومده خودش حل کرده یا چون شما داداششی خوب با مینت ارتباط برقرار کرده؟!!

مسنجر و وب برازر روی ویندوز هم هست، گرچه بحث ما اصلا به برنامه‌های پیش فرض ربطی نداره، شما هر جا نگاه کنی چن تا دی وی دی نرم افزار ریخته که پر از نرم افزارهایی هستش که بدون نیاز به اینترنت و رعایت دیپندنسی راحت نصب میشن.

شما یه بار ویندوز 7 و 2 تا درایور نصب میکنی تموم میشه میره (نرم افزار هم که مثه مور و ملخ ریخته)، اما گنو/لینوکس ذاتش پویاست و طوریه که باید مدام با مشکلات جدید و کوچیک و بزرگ سر و کله زد، مسئله اینه عزیز، نه وجود پلیر و برازر به صورت پیش فرض! کسی که حوصله و علاقه این کار رو نداره مسلما هیچ کدوم از دلایل شما نمیتونه توجیه یا قانعش کنه.

برای کاری که در پست قبلی هم گفتید کلی نرم افزار برای ویندوز وجود داره و چیز خاصی نیست.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #19 : 02 خرداد 1390، 08:24 ب‌ظ »
خواهر شما مینت رو خودش نصب کرده و هر مشکلی براش پیش اومده خودش حل کرده یا چون شما داداششی خوب با مینت ارتباط برقرار کرده؟!!

نصب مینت راحت تر از ویندوزه!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 02 خرداد 1390، 08:30 ب‌ظ »
 :)
شما کسی رو میشناسی که برای اولین بار سی دی ویندوز بدی دستش و به راحتی نصبش کنه؟!!!!
بله. الان بلده نصب کنه چون بهش یاد دادم و مشکلی وجود نداره که بخواد رفع بشه. مشکلات تو سیستم من هست و دلیلش هم اینه که با توجه به کاری که دارم میکنم هر دقیقه یه توزیع روش نصبه و دارم باهاش سر و کله میزنم.
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی ویندوز رو حتی با اینکه باهاش کار نمیکنم بعد از 4 ماه بالا آوردم و به کلی نابود شده بود. کرش های پشت سر هم و... این توجیه علمی نداره.
ولی ویندوز در اثر استفاده زیاد دچار به اصطلاح خستگی رجیستری میشه و به شدت دچار مشکل میشه. این بحث پایداری سیستم.
نقل‌قول
مسنجر و وب برازر روی ویندوز هم هست، گرچه بحث ما اصلا به برنامه‌های پیش فرض ربطی نداره، شما هر جا نگاه کنی چن تا دی وی دی نرم افزار ریخته که پر از نرم افزارهایی هستش که بدون نیاز به اینترنت و رعایت دیپندنسی راحت نصب میشن.

شما حرف خودت رو نقض میکنی!  :)
پس این میشه یه مزیت برای توزیع مینت. وقتی یه چیزی از پیش وجود داره یعنی راحتی کار بیشتر. پس برای کاربر تازه کار راحت تره... فقط یه بار مینت رو مثلا نصب میکنه و همه چیز داره. همه چیز.... اتفاقا دقیقا شما داری در مورد پیش فرض ها حرف میزنی. بعد میای میگی ربطی به پیش فرض نداره. منم از توی آرچ یه چیز فوق العاده کاربر پسند میتونم در بیارم. ولی پیش فرضش این نیست. چون هدفش این نیست.

نقل‌قول
شما یه بار ویندوز 7 و 2 تا درایور نصب میکنی تموم میشه میره (نرم افزار هم که مثه مور و ملخ ریخته)، اما گنو/لینوکس ذاتش پویاست و طوریه که باید مدام با مشکلات جدید و کوچیک و بزرگ سر و کله زد، مسئله اینه عزیز، نه وجود پلیر و برازر به صورت پیش فرض! کسی که حوصله و علاقه این کار رو نداره مسلما هیچ کدوم از دلایل شما نمیتونه توجیه یا قانعش کنه.

فکر میکنم بعد از این همه بررسی نوشتن برای توزیع های مختلف به این نکته میتونم با اطمینان اشاره کنم که مشکل اساسی شما نداشتن اطلاعات کافی در مورد توزیع هاست.
اگر آرچ نصب کنید مثل من. بله بسیار پویاست. ولی باور کنید. باور کنید الان 5 ماهه مینت 10 رو سیستم ما نصبه و هیچ مشکلی نداشتم. حتی یه کرش...
باید توزیع مناسب خودتون رو انتخاب کنید. پایداری بیشتر میخواید؟ دبیان استیبل و...
و در آخر حرفم رو یه بار دیگه تکرار میکنم. من اصلا علاقه ای به توجیح کاربران به استفاده از لینوکس ندارم. به کنونیکال هم به شدت انتقاد دارم. فقط دارم تصورات غلط رو گوشزد میکنم! ;)
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 08:32 ب‌ظ توسط Masoud.m »
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 02 خرداد 1390، 08:34 ب‌ظ »
نقل‌قول

راحت‌تر از کدوم ویندوزه؟!!! XP، سون یا ویستا؟!!! نصب سون و ویستا فوق العاده راحته، به مراتب راحت‌تر از هر توزیع گنو/لینوکسی. چون اولین چیزی که باید قبل از نصب گنو/لینوکس یاد بگیرید filesystem hierarchy گنو/لینوکسه که به دلیل ماهیت کاملا متفاوت و البته سخت‌ترش نسبت به ویندوز بدون شک نصب گنو/لینوکس رو سخت‌تر میکنه. حتی برای کاربرای با تجربه هم شما هرگز نمیتونی بگی نصب توزیعی راحت‌تر از نصب ویندوز سونه!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #22 : 02 خرداد 1390، 08:40 ب‌ظ »
نقل‌قول

راحت‌تر از کدوم ویندوزه؟!!! XP، سون یا ویستا؟!!! نصب سون و ویستا فوق العاده راحته، به مراتب راحت‌تر از هر توزیع گنو/لینوکسی. چون اولین چیزی که باید قبل از نصب گنو/لینوکس یاد بگیرید filesystem hierarchy گنو/لینوکسه که به دلیل ماهیت کاملا متفاوت و البته سخت‌ترش نسبت به ویندوز بدون شک نصب گنو/لینوکس رو سخت‌تر میکنه. حتی برای کاربرای با تجربه هم شما هرگز نمیتونی بگی نصب توزیعی راحت‌تر از نصب ویندوز سونه!
برای شما که ویندوز نصب کردی راحته برای من که از اول که کامپیوتر خریدم xp اش رو پاک کردم redhat ریختم سخته چون:

تو هفت نمی شه به راحتی پارتیشن بندی کرد و گزینه هاش خیلی کمن.

به نظرم درایو c و d و ... ابتدایی ترین نوع می تونه باشه! در ضمن توضیع مینت نصبش تو نیم ساعته و هم چیزش رو دستی انجام می دید یک خط تو ترمینال نمی نویسید.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 02 خرداد 1390، 08:52 ب‌ظ »
نقل‌قول

عزیز حداقل ماهیت بی طرفی خودت رو حفظ کن... :)
شما یه نفر که ویندوز رو بلده رو مقایسه میکنی با کسی که لینوکس بلد نیست.
خودت میگی دو نفر که تازه با کامپیوتر میخوان کار کنن رو بزار پشت این دو تا...
خوب کسی که تازه میخواد ویندوز رو نصب کنه با فایل سیستم ویندوز آشناس؟!!!
این همش به خاطر اینه که شما ویندوز رو بلدی ولی مثلا با لینوکس آشنا نیستی. وگرنه کسی که بخواد هر دو تا رو تازه شروع کنه فرقی نمیکنه براش.
شما مثلا سادگی کار پارتیشن بندی سوزه رو با کدوم ویندوز مقایسه میکنی؟
چون دارم در مورد مینت حرف میزنم بزارید منحرف نشم. توی هر لینوکسی فقط لازمه شما پارتیشن روت ( / ) رو بسازی. این که میگن هوم و سواپ و... برای بدست آوردن امکانات برتر لینوکس هست.
شما اگر هوم رو جدا کنی بعدا با تعویض سیستم عامل فایل ها و تنظیمات برنامه هات رو از دست نمیدی. این امکانیه که توی ویندوز نیست.
کجای کار نصب مینت سخت تره؟ شما توی اکثر نصاب های گنو/لینوکس حتی لازم نیست اسم شهرتون رو برای Time Zone مشخص کنید. فقط کافیه از روی نقشه روش کلیک کنید....
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 02 خرداد 1390، 08:56 ب‌ظ »
@ مسعود

خب مثل اینکه منظورم رو جاهایی بد بیان کردم.

این بار سعی میکنم واضح و خلاصه بگم.

ببینید ویندوز و گنو/لینوکس هر دو یه نمودار یادگیری دارن (learning curve). مسئله اینه که نمودار یادگیری گنو/لینوکس بسیار پیچیده‌تر از نمودار ویندوز هست و در این نه شکی هست و نه بحثی.

بله منم آرچ دارم و الان 8 ماهه جز مشکلات کوچکی بعد از آپدیت‌های بزرگ مشکل خاصی باهاش نداشتم، اما روز اولی که اومدم سمت گنو/لینوکس هم اینطور بود؟؟ آیا نصب و تنظیم آرچ برای اولین بار کار راحتی بود؟؟ آیا مشکلاتی که با درایورها و نت و گذشتن از فیLتر در اوایل داشتم حلشون راحت بود؟؟ حداقل 3 ماه طول کشید تا من یه درک کلی و مختصر از گنو/لینوکس داشته باشم.

راستی من کی در مورد پیش فرض‌ها صحبت کردم؟؟

اون همه چیز داره همه چیز... اولا که اشتباست، ممکن نیست توی 800 900 مگ همه چیز باشه! اگه منظورتون نیازهای روزمره هست ویندوز هم داره.

نصب ویندوز سون 4 5 تا کلیک بیشتر نیست و راحتی نصب هم به زمان نصب ربطی نداره، چون ویندوز سون 10 گیگه  بعد از نصب ولی مینت چقدره؟

در کل منظورم رو بیان کردم و قصد جر و بحث الکی ندارم ;)

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 02 خرداد 1390، 09:12 ب‌ظ »
 ;)

نقل‌قول
ببینید ویندوز و گنو/لینوکس هر دو یه نمودار یادگیری دارن (learning curve). مسئله اینه که نمودار یادگیری گنو/لینوکس بسیار پیچیده‌تر از نمودار ویندوز هست و در این نه شکی هست و نه بحثی.

منبع علمی لطفا... من چنین چیزی رو قبول ندارم چون نمونه عینی دیدم و خدمتتون مطرح هم کردم.

نقل‌قول
بله منم آرچ دارم و الان 8 ماهه جز مشکلات کوچکی بعد از آپدیت‌های بزرگ مشکل خاصی باهاش نداشتم، اما روز اولی که اومدم سمت گنو/لینوکس هم اینطور بود؟؟ آیا نصب و تنظیم آرچ برای اولین بار کار راحتی بود؟؟ آیا مشکلاتی که با درایورها و نت و گذشتن از فیLتر در اوایل داشتم حلشون راحت بود؟؟ حداقل 3 ماه طول کشید تا من یه درک کلی و مختصر از گنو/لینوکس داشته باشم.

منم دارم همین رو میگم که مشکل انتخاب نادرست توزیع هست. مشخصه که آرچ هدفش چیه. این توزیع به درد یه مبتدی با نیازهای روزمره نمیخوره. حرفتون خیلی عجیبه...!
چه نیازی هست کاربر تازه کار بره آرچ نصب کنه؟!!! حرفاتون پارادوکس داره. بالخره معلوم کنید کدوم قشر کاربری مد نظرتون هست.

نقل‌قول
راستی من کی در مورد پیش فرض‌ها صحبت کردم؟؟

وقتی میگید نیازهای یه کاربر ساده برای کارهای روزمره... معنی این پیش فرض ها هست. چون ساده و راحت در اختیار کاربر قرار داره. کسی برداشت دیگه ای داره؟!

نقل‌قول
اون همه چیز داره همه چیز... اولا که اشتباست، ممکن نیست توی 800 900 مگ همه چیز باشه! اگه منظورتون نیازهای روزمره هست ویندوز هم داره.

مغلطه میکنید. منظور من دقیقا نیازهای روزمره هست. ویندوز نداره... ویندوز بصورت پیش فرض اینا رو داره؟ : مسنجر . پلیر قوی . مرورگر قوی (نظر شخصی) . کلاینت فیسبوک . اجرای مستقیم یوتیوب (بدون نیاز به نصب فلش) . ویرایشگر نسبتا قدرتمند تصویر . مجموعه آفیس با قابلیت رفع نیازهای عمومی و هزار مورد دیگه که بخوام نام ببرم سر به فلک میزاره. همه اینا توی مینت هست.
اگر این سادگی کار برای یک مبتدی نیست پس چی هست؟!!!

نقل‌قول
نصب ویندوز سون 4 5 تا کلیک بیشتر نیست و راحتی نصب هم به زمان نصب ربطی نداره، چون ویندوز سون 10 گیگه  بعد از نصب ولی مینت چقدره؟

کیلویی میسنجین؟!!!! چون 10 گیگه؟ من همینجا به همه دوستان پیشنهاد میکنم برن مینت رو نصب کنن تا ببینن فرآیند نصبش سخته؟ چند تا کلیک میخواد؟ بعد بیان اینجا هم بگن.

نقل‌قول
در کل منظورم رو بیان کردم و قصد جر و بحث الکی ندارم

دوست من جر و بحث چیه؟ در شان خودم نمیبینم بخوام جر و بحث کنم. مثل دو تا آدم عاقل و بالغ داریم منطقی حرف میزنیم.
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 02 خرداد 1390، 09:24 ب‌ظ »
;)
نقل‌قول

منبع علمی لطفا... من چنین چیزی رو قبول ندارم چون نمونه عینی دیدم و خدمتتون مطرح هم کردم.

خب وقتی شما چیزی به این واضحی رو قبول ندارید و مدرک علمی میخواید دیگه بحثی نمیمونه. مدرک خواستن برای این موضوع مثه مدرک خواستن برای اثبات اینه که بگیم الان شبه، مدرک؟ چون روز نیست!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 02 خرداد 1390، 09:28 ب‌ظ »
 :)
خوب این هم نشونه برداشت غلط شماست.
بزارید بگم منظورم چیه : توی لینوکس چیزای خیلی خیلی زیادی برای درک کردن و یاد گرفتن وجود داره. ولی نیازی به درک و یادگیری همه اونها وجود نداره.
توی ویندوز چیزای بسیار کمی برای درک و یادگیری وجود داره و همه نیاز به درک دارن.

دلیلش اینه. شما تا بخوای کاربر حرفه ای لینوکس بشی شاید 10 سال طول بکشه. ولی ویندوز رو در عرض 2 سال حفظ میشین. چون نسبت به لینوکس چیزی برای یادگیری نداره.

ولی توی لینوکس اگر توزیع مناسب رو انتخاب کنید نیازی به درک همه چیز برای کاربر عادی نیست. در مینت مثلا شما فقط استفاده کن. قول میدم برای کاربر عادی هیچ نیازی به خط فرمان هم نباشه.

بنابراین همه تفاسیر و دلایل شما بصورت منطقی پاسخ داده شد. نظر من اینه. بهتره ببینیم نظر بقیه دوستان چیه.
اگر مورد دیگری هست در خدمتم.
[/color]

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #28 : 02 خرداد 1390، 09:37 ب‌ظ »
متشکرم از همگی که جواب دادین .امیدوارم به دلخوری دوستان از همدیگه نکشه
واقعیت اینه که خودم تصمیم دارم لینوکس رو یاد بگیرم .
از اوبونتو خوشم اومد . منظورم از بین فدورا . دبیان . اوبونتو هست . در زمان ثبت نام بیش از 2 ساعت درگیر ثبت نام بودم . اگر هر کار دیگه ایی بود بیخیالش میشدم اما چون تصمیم به فراگیری داشتم با کلی حرص عضو سایت شدم تا بتونم مشکلاتی که در زمینه فراگیری پیش میاد رو برطرف کنم.
در سایت آشیانه که عضوم در مورد لینوکس زیاد بحث میشه مخصوصا بک ترک که مخصوص هک هست .
اما من اول دوست دارم لینوکس رو بفهمم بعد برم از نسخه بک ترک اون استفاده کنم  و فکر کردم اوبونتو بهتره .
در این چند روز کلی درگیر نرم افزارها و نصب اونها و برطرف کردن نیازهام هستم . دنبال نرم افزارهای مشابه ویندوز میگردم که بتوم اینجا استفاده کنم. حجم زیادی از دانلود رو نیاز داره و وقت رو. کلا ذهنم بهم ریخته چون عملا از سیستم فقط برای اتصال به اینترنت و دنبال اطلاعات میگردم . در چند سایت که اوبونتو رو آموزش میدن میگردم تا ببینم چطور میشه مسیر رو زودتر طی کرد.
هوش و استعداد که خروار خروار دارم  ](*,)  فقط خودم موندم چرا از لیوکس خوشم اومده . شاید امنیت که در موردش زیاد گفته میشه. شاید اوپن سورس بودن و شاید تجربه یک سیستم عامل جدید و همینطور افزودن به دانسته هام در این زمینه
البته لینوکس یه ویژگیهای مثبتی هم داره که کم کم دارم اونها رو درک میکنم

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 02 خرداد 1390، 09:41 ب‌ظ »
نقل‌قول
متشکرم از همگی که جواب دادین .امیدوارم به دلخوری دوستان از همدیگه نکشه
واقعیت اینه که خودم تصمیم دارم لینوکس رو یاد بگیرم .
از اوبونتو خوشم اومد . منظورم از بین فدورا . دبیان . اوبونتو هست . در زمان ثبت نام بیش از 2 ساعت درگیر ثبت نام بودم . اگر هر کار دیگه ایی بود بیخیالش میشدم اما چون تصمیم به فراگیری داشتم با کلی حرص عضو سایت شدم تا بتونم مشکلاتی که در زمینه فراگیری پیش میاد رو برطرف کنم.
در سایت آشیانه که عضوم در مورد لینوکس زیاد بحث میشه مخصوصا بک ترک که مخصوص هک هست .
اما من اول دوست دارم لینوکس رو بفهمم بعد برم از نسخه بک ترک اون استفاده کنم  و فکر کردم اوبونتو بهتره .
در این چند روز کلی درگیر نرم افزارها و نصب اونها و برطرف کردن نیازهام هستم . دنبال نرم افزارهای مشابه ویندوز میگردم که بتوم اینجا استفاده کنم. حجم زیادی از دانلود رو نیاز داره و وقت رو. کلا ذهنم بهم ریخته چون عملا از سیستم فقط برای اتصال به اینترنت و دنبال اطلاعات میگردم . در چند سایت که اوبونتو رو آموزش میدن میگردم تا ببینم چطور میشه مسیر رو زودتر طی کرد.
هوش و استعداد که خروار خروار دارم  Brick Wall  فقط خودم موندم چرا از لیوکس خوشم اومده . شاید امنیت که در موردش زیاد گفته میشه. شاید اوپن سورس بودن و شاید تجربه یک سیستم عامل جدید و همینطور افزودن به دانسته هام در این زمینه
البته لینوکس یه ویژگیهای مثبتی هم داره که کم کم دارم اونها رو درک میکنم

مطمئن باشید دلخوری پیش نمیاد.
از اونجا که هدفتون یادگیریه اوبونتو مناسبه برای شروع. و مطمئنا یادگیری، سختی داره. یاد گرفتن حروف الفبا هم برای ما یه زمانی سخت بوده.  ;)
ولی اگر هدفتون رفع نیازهای روزمره بود بهتون مینت رو پیشنهاد میکردم.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 09:43 ب‌ظ توسط Masoud.m »
[/color]