انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل علاقه به گنو/لینوکس؟  (دفعات بازدید: 10005 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
پاسخ به: دلیل علاقه به لینوکس؟
« پاسخ #30 : 02 خرداد 1390، 09:42 ب‌ظ »
:)
خوب این هم نشونه برداشت غلط شماست.
بزارید بگم منظورم چیه : توی لینوکس چیزای خیلی خیلی زیادی برای درک کردن و یاد گرفتن وجود داره. ولی نیازی به درک و یادگیری همه اونها وجود نداره.
توی ویندوز چیزای بسیار کمی برای درک و یادگیری وجود داره و همه نیاز به درک دارن.

دلیلش اینه. شما تا بخوای کاربر حرفه ای لینوکس بشی شاید 10 سال طول بکشه. ولی ویندوز رو در عرض 2 سال حفظ میشین. چون نسبت به لینوکس چیزی برای یادگیری نداره.

ولی توی لینوکس اگر توزیع مناسب رو انتخاب کنید نیازی به درک همه چیز برای کاربر عادی نیست. در مینت مثلا شما فقط استفاده کن. قول میدم برای کاربر عادی هیچ نیازی به خط فرمان هم نباشه.

بنابراین همه تفاسیر و دلایل شما بصورت منطقی پاسخ داده شد. نظر من اینه. بهتره ببینیم نظر بقیه دوستان چیه.
اگر مورد دیگری هست در خدمتم.

خیلی دوست دارید که تمام حرفاتون حقیقت داشت و اینطوری که میگین بود، ولی بزرگترین مدرک و دلیل بر اشتباهتون واقعیت هست و این طور که پیداست شما دوست ندارید باهاش روبه رو بشید.

اگر اینطوری که شما میگین بود از بین 10 15 نفری که لینوکس رو با اشتیاق بهشون معرفی کردم و حتی کلی وقت برای نصب و تشویقشون به استفاده از اون گذاشتم حداقل یکی دو تا گنو/لینوکسی میشدن، ولی نشدن! این یک واقعیته، حالا شما میخوای تا فردا صبح تایپ کن و آخرشم نتیجه گیری کن که منطقی جواب دادی :D

روز اولی که من رفم سراغ کامپیوتر پیش یه نفر نصب ویندوز 98 رو یاد گرفتم و بعدش راحت شروع به استفاده از ویندوز کردم. در صورتی که توی گنو/لینوکس فقط کلی از من انرژی گرفت تا بتونم 4 تا درایور نصب کنم و بدون مشکل به نت وصل شم. هنوز که هنوزه من با یکی از ابتدایی ترین موارد یعنی نت توی اوبونتو مشکل دارم!

با واقعیت نمیتونید بجنگید دوستان، بهتره که اونو قبول کنید، گنو/لینوکس حالا حالا مونده تا توی راحتی استفاده به پای ویندوز برسه و این یکی از دلایلی هست که دوستش دارم.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #31 : 02 خرداد 1390، 09:47 ب‌ظ »
متاسفم که وقت خودم رو تلف کردم. ولی دوستانی که حرفای ما رو خوندن مطمئنم نتیجه گیری بهتری دارن...
شما برمیگردی سر خونه اول و... من این همه منطقی توضیح دادم و شما پاسخ هیچ کدوم رو ندادی.
دلیل اینکه شما میری اوبونتو رو معرفی میکنی و کسی نمیاد طرفش مشخصه.
1. انتخاب اشتباه. برای وضعیت نت ایران اوبونتو یه اشتباهه. بهتر بود مینت رو معرفی میکردین.
2. عادت به ویندوز. شما نمیتونی کسی رو که به ویندوز عادت کرده و با مشکلاتش میسازه و نیازهاش رو رفع میکنه به راحتی گنو/لینوکس تشویق کنی. چون حتی دلیلی برای فکر کردن بهش نداره.

دیگه پاسخی نمونده که به شما بدم. نتیجه گیری با خود دوستانه. موفق باشی  ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 02 خرداد 1390، 09:50 ب‌ظ »
در ضمن یه بار دیگه خواهش میکنم هدف کنونیکال رو دنبال نکنید و کسی که به درک درستی از کامپیوتر و سیستم عامل نرسیده و دزدی نرم افزار براش کار ساده ای هست رو به لینوکس دعوت نکنید و بزارید کاربران لینوکس در سطح خوب خودشون بمونن.
در ضمن من حدسم این بود که اوبونتو رو معرفی کردید. ولی دلیل دوم که دلیل اصلی تره برای همه توزیع ها صدق میکنه.
[/color]

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #33 : 02 خرداد 1390، 09:52 ب‌ظ »
متاسفم که وقت خودم رو تلف کردم. ولی دوستانی که حرفای ما رو خوندن مطمئنم نتیجه گیری بهتری دارن...
شما برمیگردی سر خونه اول و... من این همه منطقی توضیح دادم و شما پاسخ هیچ کدوم رو ندادی.
دلیل اینکه شما میری اوبونتو رو معرفی میکنی و کسی نمیاد طرفش مشخصه.
1. انتخاب اشتباه. برای وضعیت نت ایران اوبونتو یه اشتباهه. بهتر بود مینت رو معرفی میکردین.
2. عادت به ویندوز. شما نمیتونی کسی رو که به ویندوز عادت کرده و با مشکلاتش میسازه و نیازهاش رو رفع میکنه به راحتی گنو/لینوکس تشویق کنی. چون حتی دلیلی برای فکر کردن بهش نداره.

دیگه پاسخی نمونده که به شما بدم. نتیجه گیری با خود دوستانه. موفق باشی  ;)

مطمعنا وقتتون تلف نشده . از این که وقت گذاشتید و پاسخ دادین ممنونم
اما هر کس نظری داره و نظر همه محترمه چون سلیقه ها فرق میکنه و برداشت هر کسی هم متفاوته . مطمعنا خیلی از دوستان نظر شما و بسیار هم نظر دوستمون PedramPaakzad  رو دارن

در مورد خودم شاید نسخه 11.04 که انتخاب کردم اشتباه باشه بدلیل اینکه مطمعنا تا اینکه بشه ایرادها و رفع ایرادهای این نسخه رو شناخت کمی طول میکشه و بحث در مورد نسخه فوق کم انجام شده . فکر میکنم باید نسخه های قبلی رو امتحان میکردم اما الان دیگه دیر شده .
بله هدف من یادگیریه . همیشه سعی میکنم تا در هر زمینه ایی اطلاعات خوبی داشته باشم . در این مورد هم همینطوره.
امیدوارم دوستان  وارد و خبره به تازه واردان کمک کنند تا بهتر پیشرفت کنند . خودتون میدونین که چند وقت عضویت سایت بسته بود . کسانی که عضو میشن مطمپنا نیاز زیادی به دانستن و زود دانستن دارند

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 02 خرداد 1390، 09:57 ب‌ظ »
عذر میخوام که پشت سر هم پست میدم.
خواستم بگم که اگر روش شما درست بود اینطور نمیشد.
من به کسانی که میدونستم میتونن منظورم رو بفهمن گنو/لینوکس رو پیشنهاد کردم و از 13 نفر 11 نفرشون گنو/لینوکس کار شدن.
البته این بطور مستقیم بود.
نقل‌قول
مطمعنا وقتتون تلف نشده . از این که وقت گذاشتید و پاسخ دادین ممنونم
اما هر کس نظری داره و نظر همه محترمه چون سلیقه ها فرق میکنه و برداشت هر کسی هم متفاوته . مطمعنا خیلی از دوستان نظر شما و بسیار هم نظر دوستمون PedramPaakzad  رو دارن

در مورد خودم شاید نسخه 11.04 که انتخاب کردم اشتباه باشه بدلیل اینکه مطمعنا تا اینکه بشه ایرادها و رفع ایرادهای این نسخه رو شناخت کمی طول میکشه و بحث در مورد نسخه فوق کم انجام شده . فکر میکنم باید نسخه های قبلی رو امتحان میکردم اما الان دیگه دیر شده .
بله هدف من یادگیریه . همیشه سعی میکنم تا در هر زمینه ایی اطلاعات خوبی داشته باشم . در این مورد هم همینطوره.
امیدوارم دوستان  وارد و خبره به تازه واردان کمک کنند تا بهتر پیشرفت کنند . خودتون میدونین که چند وقت عضویت سایت بسته بود . کسانی که عضو میشن مطمپنا نیاز زیادی به دانستن و زود دانستن دارند

از اون نظر میگم وقتم تلف شده که دوستمون روی حرف خودش بدون دلیل پا فشاری میکنه. من با دلیل حرف میزنم ولی ایشون میگه خیلی دلت میخواست حرفات درست باشه.  :)
به هر حال مهم نیست.
امیدوارم حرفی نزذه باشم که منشا غیر علمی و غیر منطقی داشته باشه و یا باعث آزار کسی باشه.
شما هم مطمئن باشید از حمایت بچه های اینجا برخوردارین. ولی حتما سعی کنید به درک صحیحی از فلسفه نرم افزار آزاد برسین. منم همین سعی رو دارم.  ;)
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 02 خرداد 1390، 10:09 ب‌ظ »
@ مسعود

من گفتم که اوبونتو رو معرفی میکردم؟ مینت هم همون اوبونتو هست با یه سری نرم افزار اضافی و یه منوی باحال! اصلا مشکل با اوبونتو یا مینت نیست، مشکل با نتورک منجر گنو/لینوکسه. میخواد آرچ باشه میخواد اوبونتو. من در حال حاضر فقط از طریق ترمینال کانکت میشم. در ضمن خیلی وقته که دیگه هرگز گنو/لینوکس رو تبلیغ نمیکنم و فقط جواب کسانی که خودشون با علاقه اومدن به سمتش و سئوال میپرسن رو میدم.

در مورد اوبونتو هم با شما موافقم، کنونیکال از همون اول هدفش با هدف گنو/لینوکس از لحاظ اخلاقی و معنوی یه جورایی در تضاد بود ولی مهم قانونی هست که خب دنیای نرم افزارهای آزاد به دلیل اصل اول خودش یعنی آزادی نمیتونه جلوی کنونیکال رو بگیره. از نظر من اوبونتو در حال حاضر نه گنو/لینوکسه، نه مک و نه ویندوز، یه معجون بی اصالته که شبیه یه سیستم عامل جداگانست! البته همیشه اینطوری نبود از 10.04 به بعد داره به این سمت میره.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 10:12 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
پاسخ به: پاسخ به: دلیل علاقه به لینوکس؟
« پاسخ #36 : 02 خرداد 1390، 10:18 ب‌ظ »
@ مسعود

من گفتم که اوبونتو رو معرفی میکردم؟ مینت هم همون اوبونتو هست با یه سری نرم افزار اضافی و یه منوی باحال! اصلا مشکل با اوبونتو یا مینت نیست، مشکل با نتورک منجر گنو/لینوکسه. میخواد آرچ باشه میخواد اوبونتو. من در حال حاضر فقط از طریق ترمینال کانکت میشم. در ضمن خیلی وقته که دیگه هرگز گنو/لینوکس رو تبلیغ نمیکنم و فقط جواب کسانی که خودشون با علاقه اومدن به سمتش و سئوال میپرسن رو میدم.

در مورد اوبونتو هم با شما موافقم، کنونیکال از همون اول هدفش با هدف گنو/لینوکس از لحاظ اخلاقی و معنوی یه جورایی در تضاد بود ولی مهم قانونی هست که خب دنیای نرم افزارهای آزاد به دلیل اصل اول خودش یعنی آزادی نمیتونه جلوی کنونیکال رو بگیره. از نظر من اوبونتو در حال حاضر نه گنو/لینوکسه، نه مک و نه ویندوز، یه معجون بی اصالته که شبیه یه سیستم عامل جداگانست! البته همیشه اینطوری نبود از 10.04 به بعد داره به این سمت میره.
من که به سمت لینوکس اومدم هدفم یادگیریه وگرنه رو همون ویندوز میموندم
ولی آیا اوبونتو از نظر شما قابل قبول نیست ؟ یعنی همین الان بیخیالش بشم برم سراغ نسخه دیگه ؟

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 02 خرداد 1390، 10:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
من هم گفتم حدسم اینه.  ;)
مینت فراتر از اینه دوست من. توی مینت بسیاری از مشکلات همون نسخه ی اوبونتو حل میشه. نرم افزارهای اختصاصی اضافه میشه. ( اون موقع که قابلیت امتیاز دهی و خوندن بررسی پکیج ها توی پکیج منیجر مینت وجود داشت هیچ توزیعی اون رو نداشت )  و بسیاری موارد دیگه.
مشکل شما با نت چیه دقیقا؟ نتورک منیجر کی دی ای مشکل داره ولی گنوم نه... اگر با Lan وصل کنید مودم رو اصلا نیازی به کار اضافی نیست...
به هر حال این مشکل 1 در 100 شاید باشه... کم پیش میاد کسی رو با این مشکل ببینم. نکته جالب اینه که مودم من توی ویندوز با حالت usb مشکل داره ولی بصورت معمولی توی گنو/لینوکس شناخته میشه. در حالت lan هم که اصلا نیازی به شناسایی نیست
نقل‌قول

به هر حال کنونیکال هدف خودش رو داره و باید هنوز به خاطر اینکه بصورت مستقیم مفاهیم گنو رو زیر پا نمیزاره ( مثلا نصب پیش فرض کدک ها ) ازش تشکر کرد.
کارش خوبی هایی هم داشته. خیلی ها با اوبونتو شروع کردن و الان به درک لینوکس رسیدن.
ولی به هر حال انتقاداتی هم به کارش وارده... ولی اوبونتو همیشه گنو/لینوکسه و نمیتونه از این محدوده خارج بشه. فقط هدفش خیلی خوشایند بعضی ها نیست.

نقل‌قول
من که به سمت لینوکس اومدم هدفم یادگیریه وگرنه رو همون ویندوز میموندم
ولی آیا اوبونتو از نظر شما قابل قبول نیست ؟ یعنی همین الان بیخیالش بشم برم سراغ نسخه دیگه ؟

شما با اوبونتو شروع کن. دلیلی نداره به خاطر هدفش کنارش بزارین. وقتی خوب با مفاهیم پایه آشنا شدین برین سراغ یه چیز دیگه. از این بابت نگران نباشید
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 10:27 ب‌ظ توسط Masoud.m »
[/color]

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 02 خرداد 1390، 11:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
مینت فراتر از اینه دوست من. توی مینت بسیاری از مشکلات همون نسخه ی اوبونتو حل میشه. نرم افزارهای اختصاصی اضافه میشه. ( اون موقع که قابلیت امتیاز دهی و خوندن بررسی پکیج ها توی پکیج منیجر مینت وجود داشت هیچ توزیعی اون رو نداشت )  و بسیاری موارد دیگه.

"مینت هم همون اوبونتو هست با یه سری نرم افزار اضافی"، که شامل اونایی که شما گفتی هم میشه! مینت در سطوح متوسط و پایین هیچ فرقی با اوبونتو نداره و هیچ کار خاصی انجام نداده، ظاهر رو عوض کرده و GUI آپدیت منجر و پکج منجر رو یه خورده تغییر داده. برای مثال به هیچ عنوان قابل مقایسه با اوبونتو نسبت به دبیان نیست.

نقل‌قول
مشکل شما با نت چیه دقیقا؟ نتورک منیجر کی دی ای مشکل داره ولی گنوم نه... اگر با Lan وصل کنید مودم رو اصلا نیازی به کار اضافی نیست...

الان شما من رو چی فرض کردی دقیقا؟!! که از lan و مودم برای من میگی؟!! جای بحثش اینجا نیست اما مطمئن باش از هر 10 نفر حداقل 6 7 نفر مشکلات من رو دارن، که شامل سرعت کم، باز نشدن بعضی سایت‌ها و کلی موارد جزیی دیگه میشه.

@ janbarkaff

تنها دلیلی که اوبونتو یا مشتقاتش رو توصیه میکنن جامعه کاربری به نسبت بزرگشه. غیر از این هیچ دلیل دیگه‌ای از نظر من نداره.

اگر میتونی گلیم خودتو از آب بکشی بیرون برو سراغ فدورا یا اوپن سوزه، اگه نه اوبونتو بمون، راه که افتادی بعد میتونی هر توزیعی خواستی انتخاب کنی. مینت نسخه جدیدش (11) تا چن روز دیگه باید ریلیس شه، از اون استفاده کن اگه میخوای نزدیک اوبونتو بمونی.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 02 خرداد 1390، 11:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
"مینت هم همون اوبونتو هست با یه سری نرم افزار اضافی"، که شامل اونایی که شما گفتی هم میشه! مینت در سطوح متوسط و پایین هیچ فرقی با اوبونتو نداره و هیچ کار خاصی انجام نداده، ظاهر رو عوض کرده و GUI آپدیت منجر و پکج منجر رو یه خورده تغییر داده. برای مثال به هیچ عنوان قابل مقایسه با اوبونتو نسبت به دبیان نیست.

دعوت به مطالعه و تحقیق بیشتر...

نقل‌قول
الان شما من رو چی فرض کردی دقیقا؟!! که از lan و مودم برای من میگی؟!!

متاسفم براتون.
حالا میفهمم چرا روز به روز از تعداد کاربران حرفه ای که اینجا فعالیت میکردن کم میشه.
این انجمن در اختیار شما نظرات خشک و غیر قابل انعطافتون.
موفق باشید.
[/color]

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #40 : 02 خرداد 1390، 11:40 ب‌ظ »
بنده از وقتی لینوکس نصب کردم احساس میکنم که اختیار کامپیوترم دست خودمه.چون به کسی اجازه دست درازی به فایلهای من رو نمیده.ایکون ها و دسکتاب هر طور که من میخوام تغییر میکنه.در سیستم هیچ چیر پنهان وجود نداره که ازش نگران باشم ودر یک کلام سیستم مال منه.
اما در ویندوز همیشه از وجود پارتیشنهای مخفی که چند 10 گی گا از هارد من رو می دزده نگران بودم.تنها کسی که اختیاری رو کامپیوتر نداشت من بودم و میکروسفت و انواع کرم ها و ویروسها هر غلطی میخواستند میکردند.
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 11:43 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 02 خرداد 1390، 11:49 ب‌ظ »
نقل‌قول

شما که مطالعه و تحقیق میکنی تفاوت‌های اساسی مینت با اوبونتو رو بگو تا ما هم یاد بگیریم ;)

نقل‌قول
متاسفم براتون.
حالا میفهمم چرا روز به روز از تعداد کاربران حرفه ای که اینجا فعالیت میکردن کم میشه.
این انجمن در اختیار شما نظرات خشک و غیر قابل انعطافتون.
موفق باشید.

خیلی جالبه، دست پیش میگیری که پس نیفتی! من هیچ حرف بدی نزدم، بی احترامی هم نکردم، شما من رو گاگول فرض کردی ;)

بنده از وقتی لینوکس نصب کردم احساس میکنم که اختیار کامپیوترم دست خودمه.چون به کسی اجازه دست درازی به فایلهای من رو نمیده.ایکون ها و دسکتاب هر طور که من میخوام تغییر میکنه.در سیستم هیچ چیر پنهان وجود نداره که ازش نگران باشم ودر یک کلام سیستم مال منه.
اما در ویندوز همیشه از وجود پارتیشنهای مخفی که چند 10 گی گا از هارد من رو می دزده نگران بودم.تنها کسی که اختیاری رو کامپیوتر نداشت من بودم و میکروسفت و انواع کرم ها و ویروسها هر غلطی میخواستند میکردند.

:D

موفق باشی...
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1390، 11:57 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #42 : 03 خرداد 1390، 01:29 ب‌ظ »
سلام . وقتی ویندوز هست که محیط بهتر و کاربردی تری در اختیار قرار میده و نرم افزارهای موجود در محیط اون بسیار بیشتر و دسترسی به اونها راحتتره ! و براحتی مشکلات موجود در محیط اون حل میشه بدلیل وسیع تر بودن محیط استفاده اون (خودم الان 3 روزه که 11.04 رو بری اولین بار نصب کردم درگیر تنظیم رزلوشن مانیتور و تغییر سایز آیکونهای دسکتاپم ) و هنوز حل نشده  .  محیطی که باید دستورات رو بیشتر مواقع در ترمینال اجرا کرد و ارورها و پیغام های ناشناخته گرفت .در زمینه شناخت سخت افزارها مثل کارت گرافیک مشکل داره . سرعت پایینتری از ویندوز داره (سیستم خودم) . موارد بسیار دیگه که کم کم با اون مواجه میشم .
میبینم که بسیاری دارن از لینوکس استفاده میکنن و بسیار هم به این سیستم عامل علاقه مندن . اما نمیدونم دلیلش چیه
دوستان میتونن در این مورد توضیح بدن ؟ . دلیل علاقه به لینوکس چیه ؟
چه چیزی داره که انسان رو متقاعد به استفاده از اون میکنه ؟
هیچ یک از این ساده ترها و بهترهایی که شما درباره ویندوز گفتید را من در این سیستم عامل ندیدم به همین دلیل به سوی لینوکس آمدم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #43 : 12 خرداد 1390، 05:54 ب‌ظ »
سلام
دلایل من این‌ها هستند
  -- گنو --
شبکه راحت‌تر
سرعت بیشتر
انعطاف پذیرتر بودن
سبکتر ( فضای نصب شده ، میزان رم رو مورد استفاده )
نصب آسونتر :p
بعد نصب آماده به کاره
یه چیزی کار نکنه با یه دستور معلوم میشه چه مرگشه و نیازی به نصب مجدد نیست
امنیت هم که نیازی به ذکر شدن نداره

در آخر هم نیدونم :x
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #44 : 13 خرداد 1390، 11:09 ق‌ظ »
@PedramPaakzad

به نظرم شما نسبتا با تعصب و خشک و بی‌منطق صحبت میکنید. موافقم که:

نقل‌قول

پ.ن.۱) این رو هم اضافه کنم که فکر کردم شاید بد نباشه نظر یه خواننده سوم که از بیرون به بحث نگاه میکنه رو هم بشنوید.

پ.ن.۲) احتمالا این پست من باعث دلخوری بشه، این طوری شد بگید که پاکش کنم، یا شاید یکی از دوستان مدیر این کار رو بکنه.
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1390، 11:22 ق‌ظ توسط amirhomayoun »