کدکها غیرآزاد نیستن، در برخی مناطق غیرقانونی هستن که البته در ایران اینگونه نیست
من کاری به این ندارم.
اصلا همه چی آزاد.
ولی به رفتار خودتون دقت کردید؟ آریوس رو من دیشب همچین شل شدم نصب کنم ببینم چیه انقدر ازش تعریف میکنند.
ولی خیلی ساده بگم ، سشن پیشفرض که فرقی با یونیتی نداره که هیچ، تازه نظر من رو بخواید بدتر هم هست. نصف پانلهای مورد نیاز یک کاربر حذف شدند. موقع تخلیه Trash کرش داشتم. لوگوهای اوبونتو هنوز باقی هست.
شما این چیزا رو نمی بینید؟ جبیر رو مسخره میکردید بخاطر اروری که اول کار میداد! خب این نسخه اول بود!
در ضمن ؛ حجم آریوس هم از جبیر بالاتر بود.
من خودم نیازی به جبیر یا آریوس یا در کل لینوکس ندارم. ولی وقتی کسی میاد در این زمینه یک اقدامی میکنه؛ باید حمایت بشه.
کاملا با حرفای این دوستم موافقم!
اقای بهزادی از شما توقع نداشتم!
و اینم بگم تو این تایپیک خیلی چیزا واسم روشن شد!درسته یکم دیر دیدم ولی دیدم!
و در اخر با این تعاریفی که این دوستمون کردن به این نتیجه رسیدم که اگه روزی بین جبیر و آریوس یه انتخاب داشته باشم جبیر رو انتخاب میکنم!من با خود جبیر مشکل داشتم و فکر میکردم انحصاریه نه آزاد!ولی مثل اینکه بعضی از دوستان اومدن موشکافی کردن!جالبه
اگه اینطوره برنامه ی wine که اکثر برنامه و بازی های ویندوز رو اجرا میکنه باید مورد نقد و برسی قرار بگیره!اونی که میاد واژه ی ویندوز رو ویندوزد خطاب میکنه خودش یه پا دزده!یادش رفته تا یه مدت تو کف این بود که نسخه ی سون رو نصب کنه!من خودم به شخصه یه زمون میترسیدم از ویندوز حرفی بزنم یا حتی اسمشو ببرم و بهش میگفتم اسمشو نبر!چون فکر میکردم امتیاز منفی داره و این تاثیر میزاره تو کارم ولی الان که ناظر انجمن و دارو دستشو میبینم میگم به درک!اوبونتویی که طرفداراش این باشن بهتره بره سینه قبرستون!و کسایی که خیلی روش تعصب دارن باهاش برن!
من حالم از این دوگانگی و خود شیفتگی بعضیها بهم میخوره کاش علم اینقدر پیشرفت کنه که روزی بتونم از پشت مانیتور تو فروم بالا بیارم!