شرمنده دوستان من به بحث دیر رسیدم. آخه مگه این امتحانات برای آدم وقت میذاره
خوشبختانه همه نظرات رو تونستم بخونم
میتونید پستهای اعتراضی بنده رو تو خیلی از تاپیکها مشاهده کنید. خودتون رو خسته نکنید. جوابی نخواهید گرفت. جواب دریافتی بنده همراه با توهین بود و ترجیح میدم دیگه چیزی نگم. بهتره وقت خودم رو روی پروژههای اساسی تر بزارم تا نتیجه بهتری به جامعه کاربری برسه.
الان جامعه کاربری اوبونتو مستقیما داره چوب اشخاصی مثل مدیران اینجا رو میخوره چون حاضر نیستن جایگاهشون رو رها کنند. انجمنهای جامع هم هرگز جای اینجا رو نخواهد گرفت چون نمیتونه فعالیتهاش رو پوشش بده.
یه خواستنامه بنویسین و به امضای موافقانش برسونید و مستقیما بفرستید برای مدیریت که یا بیاد کاری که میخواین رو انجام بده یا دسترسی رو واگذار کنه به یکیتون...
چند نفر که سابقه داشته باشن هم اعلام آمادگی کنن که مسئولیتها رو بعهده بگیرن. هم سابقه مدیریت سایت و فعالیتهای گروهی هم تجربه مناسب در گنو/لینوکس.
مسئولیتها واقعا سنگینه پس مراقب باشید چی میگید. اینجا باید ویکیش باز-فعال بشه... انجمن تغییرات اساسی میخواد... ایندکس اساسا تغییر باید بکنه... از همه دشوارتر مسئولیت برگزاری جشن انتشارها و همایشها و کنفرانسها هست. هر وقت جمعی آماده شد و تیمی تشکیل شد اونوقت حرف منطقیتر هست. چون الان مسلما اگر مدیرا کنار هم بکشن کسی حاضر نیست مسئولیتهاشون رو به دست بگیره.
از اونجا که دامین های اساسی ساپرت اوبونتو برای ایران (ubuntu.ir و ubuntu-ir.org) دست مدیران اینجا هست به فکر راه اندازی سایت جدید هم نباشید بهتره.
کاملا موافقم.
یه چیزی رو هم من بگم. من خودم برای مدت کوتاهی تو انجمن وردپرس فارسی فعالیت میکردم. جالبه که اونجا هم دقیقا وضع اینجا رو داره! البته شاید بهتر باشه بگم که اینجا وضع اونجا رو داره! توی یه تاپیک هم که یکی اعتراض کرده بود من هم اعتراض کردم جوابی که یکی از کاربرا بهم داد این بود (اصلا مدیر اونجا جناب گناهکار فکر کنم فقط میومد 2ماه یکبار بلاگ فروم رو برای نسخه جدید وردپرس آپ میکرد!). جواب این بود: این سایت (منظورش فروم وردپرس فارسی هست) براساس 30یاستهای wordpress.org اداره میشه و به همین خاطر نمیشه توش تغییرات ایجاد کرد! حالا جوابش دقیق یادم نیست ولی تو مایههای همین بود :ی
حالا جالب واس منه که چرا کلا فرومهایی که مربوط به مساپل اوپن سورس میشن فعالیت چندانی ندارن؟ اینجور که به نظر میرسه اینجا محدودیت کمتری داره و مدیران مجبور نیستن که دستور بگیرن فروم باید اینجوری باشه اونجوری باشه...... آخه چرا هیچ مدیری به فکر کاربرانش نیست؟ شاید به این خاطر هستش که مدیرا با خودشون میگن این انجمن واس ما که سودی نداره پس چرا به نظر ملت رسیدگی کنیم؟ خوشون برن مشکلات همدیگه رو برطرف کنن هرکی هم که نتونست به ما چه....!
اگه یکی از مدیران اینجا داره این پست رو میخونه خواهشا جواب بده که چرا به هیچ وجه خبری از مدیری تو این انجمن نیست؟ (لااقل تو این مدتی که من اینجا دارم فعالیت میکنم مدیری رو ندیدم)
چی نوشتم!
---------------------------------------------------------
ببخشید من مزاحم بحث کارشناسان محترم شدم، فقط یه سوال کسی هست که تقویم جلالی رو برای SMF 2 پورت کرده باشه؟
شما انجمن رو آپگرید کنید من قول میدم که کسی نگه چرا تاریخش میلادی هست و شمسی نیستش.