یه انقلابی عزیز همون طور که تو تاپیک قبلی گفتم به نظرم جواب خوبی دادین .
شما در مورد آنچه مالکش هستید حق دارید ولی کپیرایت حقی فراتر از آنچه شما مالکش هستید به شما میدهد.
فکر می کنم منظور آقا دانیال هم همین باشه .
این بحث اسمش اسلامیه ولی در اصل به نظرم اصلا فقهی نیست . میگیم اسلام برای اینکه تو این دین میگه حق هیچ کس نباید ضایع بشه که فکر کنم این یه آرمان کلیه و ربطی به دین نداره کما اینکه استالمنم دنبال همینه .
آقا ساسان شاید به نظر شما این تاپیک مفید نباشه ولی اولا که اینجا یه جمعه ( البته دوستانه
) که خب هر کی دوست داره در مورد مساله ای که براش مهمه و صد البته در همین حوزه بحث کنه ( طبق قوانین و حتی گروه بندی این فروم میشه بحث هایی با محوریت نرم افزار آزاد کرد ) اگر برای شما اهمیتی نداره می تونید شرکت نکنید کم اینکه برای من خیلی از بحثای اینجا جالب نیست ولی نمی گم حذفشون کنن !
در جواب اینکه گفتن اینجا همش بحثه فلسفیه !! بله حق با شماست ولی مگه بده ؟ نمی گم همش اینا باشه ولی به نظرم اینام خوبه ! من خودم شخصا که اگه یه مشکل داشته باشم تو فرومای خارجی می پرسم ولی برای این جور بحثا میام اینجا چون راحت ترم !
در کل پیشنهاد می کنم به جای اینکه دنبال بهونه برای از هم دور شدن باشیم دنبال دلیل برای نزدیک تر شدن باشیم . ما کلی نکته مشترک داریم خب طبیعیه یه سری هم اختلاف داریم