اینجا کسی از کسی بدش نمیاد. اصلا کسی کسی رو نمیشناسه که بدش بیاد یا نه. بحث ها کاملا دوستانه هستن.
آیا هزینه کردن برای یادگیری گنو/لینوکس مقرون به صرفه هست یا خیر؟
اگر بهش علاقه داشته باشی بله. اگه به کارت میاد بله. شما که ۱۰ سال واسه ویندوز وقت گذاشتی یه ۱۰ ماه هم واسه یه چیز جدید وقت بذار.
اینکه چرا از لینوکس استفاده می کنم در کنار ویندوز (توجه کن من ویندوز هم کار میکنم)
شما یک ویروس برای من نشون بده که باید تو سیستم من و خرابکاری کنه.
شما فرض کن در کشوری مانند انگلیس هستی.برای کارهای تحقیقاتی خودت نیز به سرور داری.سرهم کردن این سرور با ویندوز برای شما کم کم چندین هزار دلار هزینه خواهد داشت
شما برنامه نویس: می خواهی بدونی دستور کپی یا دستور dir چطور کار می کنه. عمرا اگع بفهمی ولی با نگاه به سورس اون تو لینوکس این کار به سادگی امکان پذیره
شما میخوای یه سیستم پیاده سازی کنی چند کاربره ی واقعی.بدون ویندوز سرور اینکار امکان پذیر نیست.
شما یه ابر رایانه تو دنیا معرفی کن که با ویندوز کار کنه
شما یه وب سایت بزرگ تو دنیا بگو که سرورش ویندوز باشه
شما یه دستگاه (Embeded) معرفی کن که توش ویندوز نصب باشه
شما بوت سکتور هاردت پرید اگه بدون نصب مجدد تونستی بیاریش بالا
شما اگه تونستی نصف ویندوز رو تو یه پارتیشن و بقیشو تو پارتیشن دیگه نصب کن
و هزاران کار دیگه
شما اولین بار که با ویندوز آشنا شدی می تونستی فایل کپی کنی؟ تا چند ماه بعد نمی تونستی سی دی رایت کنی؟ تا چند ماه نمی تونستی پارتیشن بندی کنی؟
مطمئن پروسه های زمان بری بوده. و فقط با وقت گذاشتن می تونی بهشون پی ببری.
چون شما به محیط ویندوز عادت کردی می گی این نام های سه حرفی چین. اگه از اول توی این محیط بودی می گفتی ویندوز هم عجب پوشه بندی داره ها. درایو سی دیگه چیه.
ولی در مورد راحتی حق با شماست. ویندوز راحتی رو برای کاربرانش به ارمغان آورد.ولی نباید فقط به خاطر اینکه ویندوز راحت نیست دیگر سیستم عاملها رو نادیده گرفت.
اصلا لینوکس برای کسانیه که ناراحتا