ولی به نظر من شما از گنو/لینوکس برای خودتون یه خدا درست کردید، حتی باور کردید که هیچکس وجود نداره که به ویندوز اهمیت بده.
عزیزم یه جورایی حرف شما درسته و آدم نباید تو هیچ چیزی زیاده روی کنه. فقط نمیدونم چرا این گنو/لینوکس اینجوریه که هرکی داخلش میشه نسبت بهش یه جورایی غیرت داره و نمیتونه تحمل کنه که کسی ازش بد بگه (منم همینطور هستم). تا کسی ازش بد میگه همه موضع میگیرن. ولی ویندوز اینجوری نیست هرکی صدتا فحش هم بهش بده کسی جیزی نمیگه (هرجای دنیا که میخواد باشه) فقط کافیه یکی به گنو/لینوکس توهین کنه اونوقت همه (=گنو/لینوکس کارها) بهشون بر میخوره. لین فرهنگ و رسم دنیای نرمافزار آزاد و متنباز هست، هر کی واردش بشه غرقش میشه.
اون موقع که XP تو اوج خودش بود یادمه (هنوز ویستا نیومده بود)، تو دبیرستان اونایی که عاشق بیل گیتس بودن مثل شما غیرت داشتن رو اسم مایکروسافت حتی تو مدرسه دنبالم میکردن من از مایکروسافت بد میگفتم!
یکی از دوستام تو اتاقش رو کمد عکس بیل گیتس چسبونده بود!
به نظرم این غیرت از روی حماقت نیست،فقط هم غیرت نیست.
شما وقتی برای درست کردن چیزی زحمت میکشید ، واز حاصل دست رنج خودتون به راحتی استفاده میکنید،نسبت بهش احساس پیدا میکنید.اما آیا نصبت به چیزی که دیگران برای شما ساختند و شما فقط مصرف کننده اید، همون حس رو دارید؟!
با در نظر گرفتن مهمترین عامل یعنی آزادی که هیچ ربطی به غیرت نداره ، وقتی شما به کمک یک جامعهی آزاد ، سیستم عاملی درست کردی که بدون هیچ سرمایهی انحصارطلبانه ای داره طبق نظر و سلیقه و تلاش شما پیشرفت میکنه و ساخته میشه (که به لحاظ فنی وبدون تعصب هم کمتر رقیب داره) ، یعنی نظر شما برای جامعه مهمه ، یعنی جامعه بر اساس نیاز های خودش چیزی رو ساخته ، قطعا ازش حمایت خواهی کرد.
حالا با تمام این تفاسیر شما میتونید سیستم عامل پیدا کنید؟!هرگز
مهمترین اصول برتری گنو/لینوکس ، دوچیزه 1) اتکا به رکنی استوار مانند
جامعه است که قابل قیاس با هیچ سرمایه داری مثل بیل گیتس یا هیچ کسه دیگه ای نیست.
2)
آزادی اگرچه به لحاظ فنی هم به خاطر همین دواصل قابل قیاس با هیچ سیستم عامل دیگری نیست ، وبیشتر سیستم عامل های دیگر هم برای پیشرفت متوصل به همین اصول شده اند(اگرجه بعد از کسب سود ،اصول رو زیر پامیزارن وخیانت میکنند ، وایده های ناب جوامع آزاد رو میدزدند ، مثه گوگل با اندرویدش ) .
پس غیرت احمقانه رو با حمایت منطقی و عاقلانه از جامعهی آزاد مساوی ندونیم.