ولی به نظر من شما از گنو/لینوکس برای خودتون یه خدا درست کردید، حتی باور کردید که هیچکس وجود نداره که به ویندوز اهمیت بده.
عزیزم یه جورایی حرف شما درسته و آدم نباید تو هیچ چیزی زیاده روی کنه. فقط نمیدونم چرا این گنو/لینوکس اینجوریه که هرکی داخلش میشه نسبت بهش یه جورایی غیرت داره و نمیتونه تحمل کنه که کسی ازش بد بگه (منم همینطور هستم). تا کسی ازش بد میگه همه موضع میگیرن. ولی ویندوز اینجوری نیست هرکی صدتا فحش هم بهش بده کسی جیزی نمیگه (هرجای دنیا که میخواد باشه) فقط کافیه یکی به گنو/لینوکس توهین کنه اونوقت همه (=گنو/لینوکس کارها) بهشون بر میخوره. لین فرهنگ و رسم دنیای نرمافزار آزاد و متنباز هست، هر کی واردش بشه غرقش میشه.
اون موقع که XP تو اوج خودش بود یادمه (هنوز ویستا نیومده بود)، تو دبیرستان اونایی که عاشق بیل گیتس بودن مثل شما غیرت داشتن رو اسم مایکروسافت حتی تو مدرسه دنبالم میکردن من از مایکروسافت بد میگفتم!
یکی از دوستام تو اتاقش رو کمد عکس بیل گیتس چسبونده بود!
از نظر من اون آدم دیگه خیلی خود باخته بوده.
ببین مسعود عزیز، اگه شما از ویندزد ۹۵ تا حالا کار کردی من همه محصولات مایکروسافت (از داس تا وین ۸) به صورت حرفهای (شایدم فوق حرفهای یا مثلا خیلی تخصصی!) باهاشون کار کردم و کاملا به زیر و بمشون آشنا هستم (روزی که به دنیا اومدم خونمون کامپیوتر بود و از دو سالگی من wolf n stain 3D بازی میکردم!)
من دو سال پیش کامل اومدم ویندزد رو پاک کردم (بزرگترین اشتباهم همین بود) و چسبیدم و اوبونتو ولی خیلی زود ازش زده شدم و تنها نتیجه عملی که اینکار برام داشت حروم کردن ۲، ۳ گیگ ترافیک بود.
چرا؟
چون باهاش آشنایی نداشتم و یهو افتادم توش، هیچ کاری نمیتونستم بکنم، نرمافزارهای معادل رو نمیدونستم و ... .
بعد از این دو سال الان ۲، ۳ ماهه که دوباره اوبونتو نصب کردم ولی اینبار کنار یه وین سون ۶۴ بیت.
اما فرقش اینه که توی این ۲، ۳ ماه ۲، ۳ بار هم نرفتم توی ویندزد (به جز کارهای خاص مثلا وقتی میخوام garena بازی کنم) چرا؟
چون یهو نسبت بهش تعصب بهخرج ندادم. مث بچه آدم گشتم، فکر کردم، کمک گرفتم، یاد گرفتم و حالا میگردم، فکر میکنم، یاد میگیرم و تا جایی که بتونم کمک میکنم.
من از ویندزد خسته شدم چون هیچ چیز جدیدی برام من نداره دیگه...
اما فک میکنم تا آخر عمر هم توی گنو/لینوکس بگردم بازم مطلب برای یادگیری هست (به خاطر تنوع بسیار بالاش).
امیدوارم فهمیده باشی من چی گفتم...