0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
برعکس من موافقم که حتما پرچم باشه.چه عیبی داره ،کجاش سیاست بازی هست. مگر وقتی تو دیستروواچ میزنی جزییات یه توزیع بیاد یه قسمت داره Origin اسم کشور رو می نویسه .حالا ما هم در اینجا پرچم رو می زنیم چه اشکالی داره؟
ولی بچه ها، ما تا اینجا گروهی با هم کار کردیم، پس راهی رو بریم که همه با هم قبول داشته باشیم.من تا حالا جلد مجله خودمونو ندیدیم، ولی اگه صفحه اولش مثل همون نسخه اصلی هستش خب ما هم مثل نسخه اصلی از لوگوی رسمی مجله استفاده کنیم بهتره.
نقلقول از: shafaghi در 31 شهریور 1391، 01:53 بظبرعکس من موافقم که حتما پرچم باشه.چه عیبی داره ،کجاش سیاست بازی هست. مگر وقتی تو دیستروواچ میزنی جزییات یه توزیع بیاد یه قسمت داره Origin اسم کشور رو می نویسه .حالا ما هم در اینجا پرچم رو می زنیم چه اشکالی داره؟من هم موافقم ۸) اما دوستان میخواید QR Code درست کنم برای انجمن؟ اینطوری در صفحه آخر مجله میتونند با دوربین موبایل وارد انجمن بشن (البته QR Reader الزامیه که روی گوشی ها نصب باشه. ).
اینجوری نمی شه که قرار بر این بود که نشانه و بحث های های مذهبی و سیاسی و چیز نا مربوط استفاده نشه. اینها تنها باعث تفرقه و چند دستگی بین کاربرها میشهنمی خوام بحث سیاسی کنم ولی این پرچم به رژیم مربوط میشه و نه به یک جامعه آزاد این مجله هیچ ربطی به کشور و مسائل حکومتی نداره همانطور که اونها از نمادهای ملی و مذهبی و حکومتی استفاده نکردن بهتره ما هم همچین کاری نکنیم و مجله رو مثل مجله انگلیسی درست کنیمما توی معرفی خودمون از جامعه کاربری پارسی استفاده کردیم که به یک کشور محدود نمی شه و اگرم همه کاربرها از ایران باشن بازم دلیلی به استفاده از پرچم جمهوری اسلامی به عنوان نماد جامعه پارسی زبان اوبونتو نداره اگر قرار بر استفاده از یک نماد باشه اون آرم مجله حلقه کامله که همه ما رو با هم متحد کرده
نخستین نسخه پارسی حلقه کامل منتشر شد => نخستین شمارهٔ پارسی «حلقه کامل» منتشر شد. - مهرماه 91
من همچنان دسترسی به گوگا داک ندارم.لطفا بررسی کنید