انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ترجمه مجله حلقه کامل شماره 64  (دفعات بازدید: 106676 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : ترجمه مجله حلقه کامل شماره 64
« پاسخ #270 : 31 شهریور 1391، 08:07 ب‌ظ »
من دسترسی تعدادی از کاربرها رو از ویرایش به دیدن تغییر دادم ولی همه کسانی که در ترجمه شرکت داشتند (به اسم می شناختم) همون ویرایش گذاشتم
اگه کسی رو به اشتباه دسترسیش رو کم کردم اعلام کنه تا یکی از مدیرها (10 نفر) اجازه ویرایش بده
اینکار برای امنیت و قانونمند شدن لازم بود و بهتره تا زمانی که یکسری قانون تعیین نکردیم دسترسی ها رو زیادتر نکنیم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین zeinab.n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #271 : 31 شهریور 1391، 08:13 ب‌ظ »
من دسترسی تعدادی از کاربرها رو از ویرایش به دیدن تغییر دادم ولی همه کسانی که در ترجمه شرکت داشتند (به اسم می شناختم) همون ویرایش گذاشتم
اگه کسی رو به اشتباه دسترسیش رو کم کردم اعلام کنه تا یکی از مدیرها (10 نفر) اجازه ویرایش بده
اینکار برای امنیت و قانونمند شدن لازم بود و بهتره تا زمانی که یکسری قانون تعیین نکردیم دسترسی ها رو زیادتر نکنیم
متاسفانه دسترسی من رو که در ترجمه شرکت داشتم تعییر داده بودید. هر دفعه رفتم فایل رو آپ کنم دیدم نمیشه. به علت مشغله کاری فقط یکبار موفق به گذاشتن پیام شدم که گفتین مشکلی نیست اما مشکل همچنان بووود.
به هرحال من مایلم در ترجمه شماره بعد هم شرکت کنم.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #272 : 31 شهریور 1391، 08:50 ب‌ظ »
متاسفانه دسترسی من رو که در ترجمه شرکت داشتم تعییر داده بودید. هر دفعه رفتم فایل رو آپ کنم دیدم نمیشه. به علت مشغله کاری فقط یکبار موفق به گذاشتن پیام شدم که گفتین مشکلی نیست اما مشکل همچنان بووود.
به هرحال من مایلم در ترجمه شماره بعد هم شرکت کنم.
خوشحال میشیم در شماره های بعدی شرکت کنید.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #273 : 31 شهریور 1391، 09:00 ب‌ظ »
دوستان یه شماره دیگه از مجله رو (شماره ادیت ۹) در مسیر همیشگی قرار دادم. این نسخه دیگه چیزی برای اضافه کردن نداره. مگر اینکه دوستان بخوان مطلبی رو اضافه کنیم. و البته فقط اسم جادی به سایتش لینک شده. اگه باقی دوستان هم میخوان اسمشون لینک بشه، آدرس وبشون رو به انجمن اعلام کنن. در ضمن هیچ نشانی از این انجمن توی مجله نیست.
ببخشید یکی دو ساعت دسترسی به نت نداشتم که پاسخگو باشم...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #274 : 31 شهریور 1391، 09:09 ب‌ظ »
دوستان یه شماره دیگه از مجله رو (شماره ادیت ۹) در مسیر همیشگی قرار دادم. این نسخه دیگه چیزی برای اضافه کردن نداره. مگر اینکه دوستان بخوان مطلبی رو اضافه کنیم. و البته فقط اسم جادی به سایتش لینک شده. اگه باقی دوستان هم میخوان اسمشون لینک بشه، آدرس وبشون رو به انجمن اعلام کنن. در ضمن هیچ نشانی از این انجمن توی مجله نیست.
دستت درد نکنه. آدرس من رو هم اگه اضافه کنی ممنون میشم.
www.linuxseason.ir
صفحه 12 و 13 علی نعمت اللهی

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #275 : 31 شهریور 1391، 09:11 ب‌ظ »
نظرتون درمورد این که مانند بقیه مترجم ها یک صفحه در ویکی همین انجمن بسازیم و تیم مترجمان را معرفی کنیم چیست؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #276 : 31 شهریور 1391، 09:51 ب‌ظ »

آدرس وبم: www.worldoflyrics.tk

تا یک ساعت دیگه میرم این نسخه رو نگاه میکنم ببینم که چه کردی!  ;D

نظرتون درمورد این که مانند بقیه مترجم ها یک صفحه در ویکی همین انجمن بسازیم و تیم مترجمان را معرفی کنیم چیست؟

نظر خوبیه! ولی به نظرم یکم صبر کنیم بهتره. تا یکم کار دستمون بیاد و همه چی مرتب بشه بعدش بریم سرغ اون بحث‎ها!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #277 : 31 شهریور 1391، 10:42 ب‌ظ »
صفحه آخر رو بیخیال شدین؟! واینکه vandu مثه اینکه این صفحه رو ندیدی:
https://docs.google.com/document/d/11sKInI0c7NcCJ_7K7Q-YakHIrRnVySwUagwLJYrswvA/edit

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #278 : 31 شهریور 1391، 10:47 ب‌ظ »
من خورده خورده ترجمه کردم. اسم منم هستش!؟؟ :'( :'(
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #279 : 31 شهریور 1391، 11:10 ب‌ظ »
https://docs.google.com/document/d/11sKInI0c7NcCJ_7K7Q-YakHIrRnVySwUagwLJYrswvA/edit

درسته من الان این صفحه رو دیدم. اصولا خیلی گوگل داکز رو نمیرم چون پیلترشکن میخواد و دردسر داره. آقا مصطفی گفت که قراره اونی که به رونی میدیم این صفحه آخری رو نداشته باشه. منم فعلا بدون اون آماده اش کردم. برای نسخه ای که میخوایم منتشر کنیم باید این ها رو به صفحه آخر اضافه کرد. هرچند کامل نیست و هیچ متنی برای معرفی فروم نداره و اینکه همه هم (از جمله خودم که بعدا اضافه می کنم) متن ننوشتن. البته باید دقت کنیم اونی که برای رونی ارسال میشه رو منتشر می کنه یا نه؟ یه وقت نصفه نیمه نده بیرون. همین...

Henry Ford

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #280 : 31 شهریور 1391، 11:13 ب‌ظ »
من خورده خورده ترجمه کردم. اسم منم هستش!؟؟ :'( :'(

اسم شما برای ترجمه متن «از کاربر جدید بپرس» ثبت شده به اسم «Lucky Guy» ...

Henry Ford

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #281 : 31 شهریور 1391، 11:17 ب‌ظ »

درسته من الان این صفحه رو دیدم. اصولا خیلی گوگل داکز رو نمیرم چون پیلترشکن میخواد و دردسر داره. آقا مصطفی گفت که قراره اونی که به رونی میدیم این صفحه آخری رو نداشته باشه. منم فعلا بدون اون آماده اش کردم. برای نسخه ای که میخوایم منتشر کنیم باید این ها رو به صفحه آخر اضافه کرد. هرچند کامل نیست و هیچ متنی برای معرفی فروم نداره و اینکه همه هم (از جمله خودم که بعدا اضافه می کنم) متن ننوشتن. البته باید دقت کنیم اونی که برای رونی ارسال میشه رو منتشر می کنه یا نه؟ یه وقت نصفه نیمه نده بیرون. همین...

ای بابا... این رونی هم شورش رو در آورده دیگه. والا به خدا...  >:(

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #282 : 31 شهریور 1391، 11:21 ب‌ظ »
بهتره یک مجله ترجمه شده بدیم بیرون نه چند تا.

برای معرفی تیم هم اگر بقیه دوستان موافق باشند همون ویکی باید خوب باشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #283 : 31 شهریور 1391، 11:24 ب‌ظ »
لطفا اسم مرا نیز اضافه کنید!

محمدرضا حقیری

وبگاه : http://iran-bsd.ir
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #284 : 31 شهریور 1391، 11:29 ب‌ظ »
بهتره یک مجله ترجمه شده بدیم بیرون نه چند تا.

برای معرفی تیم هم اگر بقیه دوستان موافق باشند همون ویکی باید خوب باشه.

آخرش معلوم نشد صفحه آخر داریم یا نه؟ اگه نداریم پس چرا اون فایل ایجاد شده و بچه ها حرفاشون رو توش می نویسن. اگر هم داریم پس چرا میگیم فقط یه مدل ترجمه که باعث بشه (چون نسخه ۵۴ صفحه ای باید به رونی برسه) صفحه آخری هم در کار نباشه؟!!؟

Henry Ford