با اینکه از کابران جدید گنو/لینوکس هستم اما در همان ابتدای کار با این مشکل مواجه شدم، تمام صفحات این تاپیک رو هم به دقت مطالعه کردم، خیلی جالبه که برای این مشکل بزرگ راه حل جامعی مطرح نشده!
استفاده از ویندوز و توزیعی از گنو/لینوکس در بیشتر مواقع اجتناب ناپذیر هست و با این حساب بدون شک باید برای این مشکل راه حل وجود داشته باشه!
ممنون میشم اگه دوستان یه راه حل جامع در این زمینه مطرح کنن چون با این شرایط من یکی واقعا نگران اطلاعاتم هستم.
این مشکل مربوط به لینوکس نیست.مشکل از ویندوزه.ویندوز هم که دوست نداره با لینوکس همکاری کنه اطلاعات پارتیشن بندی و مدیریت فایلهای خودش رو در سیستم NTFS افشا نمیکنه.nixoeen خیلی خوب گفته و با نظرش کاملا موافقم :
«خوب کار کردن با فایلسیستم NTFS در گنو-لینوکس پیشنهاد نمیشه، بخاطر اینکه مشخصات اون به صورت آزاد ارائه نشده و توسط مهندسی معکوس دراومده، و در خیلی موارد نمیشه حدس زد ویندوز چه عکسالعملی در مقابل تغییرات میده.»
اگر هم لینوکس داره از NTFS پشتیبانی میکنه وظیفه اش نیست.(همون طور که ویندوز از ext4 پشتیبانی نمیکنه و فایل سیستم خودش رو داره یا mac که فایل سیستم HFS داره)
لبنوکس به ما کمک میکنه راحت تر از ویندوز به لینوکس کوچ کنیم.و حداقل بتونیم از NTFS بی دردسر بخونیم.و اطلاعاتمون رو به EXT4 منتقل کنیم.
در کشور ما به دلیل رایگان بودن نرم افزار!!!ما توانایی داشتن چند سیستم عامل رو داریم.چند تا ویندوز داریم . یه هکینتاش کنارش.و چند توزیع لینوکس! خوب اینا با هم ناسازگارند چون رقیب اند! و باید خودمون مراقب فایلها و اطلاعاتمون باشیم.