انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39195 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #75 : 27 آبان 1391، 11:46 ب‌ظ »

البته گیمپ برای کار عکاسی نیست :) برای کارهای گرافیکیه .میشه ازش استفاده کرد البته برای ویرایش عکس .

برای عکاسها نرم افزارهای بسیار خوبی تو گنو هست (تنها قسمتی که احساس کمبود نکردم واقعا تو لینوکس همین زمینه هست.نرم افزارهای بسیار کاملی هستن.) نرم افزار DarkTable و البته RAWtherapee...
وووووووه
اینا چه نرم افزارهایی توپین واقعا اینا مجانین باورم نمی شه ؟!
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Darktable-1.0-es.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:RawTherapee_4.0.8_processing_a_photo_of_a_passion_fruit_flower.jpg
بابا دمت گرم گنو دمت گرم دس مریزاد
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • جهانی بیاندیش، محلی انجام بده.
    • Jellyfish Security
« پاسخ #76 : 27 آبان 1391، 11:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
این که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد. برای اثبات این قضیه می توان به ویروسی شدن اندروید (که بیس لینوکسی دارد) پس از فراگیر کردن آن اشاره کرد...
با این حرفت کار دست خودت دادی الان که دانیال بیاد سراغت .  :biggrin: :biggrin:  حالا از شوخی بگذریم . خودم یه زمانی ویندوز (xp) کار میکردم .این آخریها انگار یکی با یه طناب داشت خفم میکرد نمیدونم چرا.  :-k :-k :-k خلاصه از یه راه غیر مستقیم با گنو/لینوکس آشنا شدم . یادم هست برای کانفیگ کردن مودم Adsl ام نفری که اومده بود گفت مگه شغلت چیه؟ گفتم چطور ؟ گفت :آخه لینوکس کار میکنی .( البته از اونجایی که شغلم هیچ ربطی به دنیای کامپیوتر اللخصوص گنو/لینوکس نداره ).در جوابش گفتم از سر علاقه .اون همین جور مات و مبهوت مونده بود . برای امثال من هیچی مثل دست به آچار شدن لذت بخش نیست .

تغییرات زیادی از ویندوز XP تا ویندوز هشت رخ داده است.
امنیت در ویندوز هفت به مراتب بسیار بالاتر از XP هست ولی کسی نمی تونه رخنه های امنیتی بالا ویندوز نسبت به لینوکس رو انکار کنه و دقیقا به خاطر همین مسئله هست که اغلب سراغ سرورهای لینوکسی میرن ولی...
بحث اصلی ما در اینجا امنیت کلاینت ها هست. کلاینت ها اغلب با بدافزارها مورد آسیب قرار می گیرند نه رخنه های امنیتی. واقعا چه لزومی داره که یک کلاینت با رخنه های امنیتی مورد نفوذ قرار بگیره؟
دلیل اینکه در XP شما سنگینی خاصی احساس می کردید کاملا واضح هست. XP سیستم عامل محبوبی هست و به همون نسبت بدافزارهای بیشتری برای اون نوشته شده. کسی اگر بتونه درست به سیستم عاملش برخورد کنه توی همون XP هم با مشکل بر نخواهد خورد.
شاید بگید خب همه که متخصص نیستند. این گفته شما کاملا صحیح هست ولی این رو در نظر بگیرید که پیدا کردن تخصص در ویروسی نشدن بسیار راحت تر از کلانجار با برنامه های ترمینال لینوکس هست. منظورم اینه که برای یک کاربر معمولی ویندوز امکانات بیشتری داره و راحت تر هست و برای یک کاربر حرفه ای هم تفاوت چندانی وجود نداره.
نقل‌قول
ولی من قبول ندارم چون بحث امنیته و حفره های امنیتی و باگها!
در بالا توضیح دادم...

ینی از نظر امنیت هیچ تفاوتی ندارن؟

صد البته که دارن. رخنه های امنیتی ویندوز به نسبت لینوکس خیلی بالاتر هست ولی از نظر قابلیت بدافزار پذیری تفاوتی ندارند.
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #77 : 28 آبان 1391، 12:03 ق‌ظ »
به نظر من اگر به خاطر خود سیستم عامل فقط بخوایم انتخاب کنیم
ویندوز فون بسیار سر تر از اندرویید هست
بسار بهینه تر کار میکنه
در حالی که با پردازنده زیر یک گیگا هرتز با اندرویید نصف عمر گوشی شما در هنگ سپری میشه !
تفریباً همه می‌دونن که من اصلاً از اندروید خوشم نمی‌آد، ولی این دلیل نمی‌شه که شما هرچیزی خواستی بهش بگی. گوشی من (Xperia X10 mini) پردازنده‌ی تک‌هسته‌ای ۶۰۰مگاهرتز داره و با همین پردازنده ۴ روز باتری نگه می‌داره و تا الآن یک بار هم هنگ نکرده. با این که من خلی ازش کار می‌کشم و روش گیک‌بازی درمی‌آرم. ولی من یه بار یه گوشی ویندوزفون رو گرففتم ببینم چه‌جوریاس، در همون مدّتی که دستم بود هنگ کرد و مجبور شدم بدم دست صاحابش که باتری‌اش رو دربیاره و دوباره جابزنه.

این که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد.
نگو دوست عزیز! بهت می‌خندن، بعد ناراحت می‌شی ;)
آیا می‌دونی تقریباً همه‌ی سرورهای مهم دنیا گنو/لینوکسی هستن؟ کسی که می‌خواد ویروس بنویسه به نظرت منطقی‌تره که بره فلان بانک یا بهمان شرکت رو آلوده کنه یا این‌که بشینه رو دسک‌تاپ من و تو نیوفولدر بسازه؟

برای اثبات این قضیه می توان به ویروسی شدن اندروید (که بیس لینوکسی دارد) پس از فراگیر کردن آن اشاره کرد...
شما هم گرفتی ما رو ها! این درسته که گنو/لینوکس هرگز ویروس واقعی نداشته، نداره و نخواهد داشت، ولی این چه ربطی به اندروید داره؟ اندروید کجاش گنو/لینوکسه؟ این که نرم‌افزار لینوکس روش نصبه دلیل نمی‌شه گنو/لینوکس باشه یا لینوکس ناامن‌ باشه که برادر من! اگه این‌جوریه پس فایرفاکس هم ناامنه، چون رو ویندوز نصب می‌شه و ویندوز هم ویروس‌هاش زیاده. من تصوّرم اینه که شما هنوز نمی‌دونی نرم‌افزار لینوکس که تو اندروید ازش استفاده می‌شه با سیستم‌عامل گنو/لینوکس از زمین تا آسمون توقیر دارن. یکی نرم‌افزاره، اون یکی سیستم‌عامل.

به راحتی میشه بدافزاری برای لینوکس نوشت که در قالب برنامه کاربردی اهداف خودش را دنبال کند. (مانند چیزی که در اندروید می بینیم)
شما بنویس ببین کسی حاضره برنامه‌ای که نمی‌دونه توش چیه رو اجرا کنه؟ اتّفاقاً این یکی از بزرگ‌ترین دلیل‌هاییه که ما از ویندوز (و هرآن‌چه آزاد نیست) استفاده نمی‌کنیم

آیا مشکلی که کاربران عادی با ویندوز دارن رخنه های امنیتی اونه یا بدافزارهای زیادی که برای اون وجود داره؟!
مثل روز روشنه که مشکلشون با رخنه‌های امنیتیه. اون بدافزارهایی که شما می‌گی از طریق رخنه‌های امنیتی می‌تونن به سیستم ضرر برسونن. گرفتی ما رو؟

فکر نمی کنید که اگر گنولینوکس هم فراگیر بود، بدافزارهای رایج اون هم زیاد میشد؟
این رو هم که همین چندخط بالاتر برات توضیح دادم. اگه هیچ سیستم‌عاملی جز گنو/لینوکس وجود نداشت، باز هم براش ویروسی نداشتیم

این نوع صحبت کردن بیشتر انسان رو یاد لجن پراکنی های استالمن پس از مرگ استیو جابز میندازه...
قرار نشد توهین کنی دیگه! اگه این‌جوری بخواد پیش‌بره من هم بلدم بگم اگه لجن‌پراکنی‌ای بوده، برای شادی روح لجن تازه درگذشته بوده

درباره مسائل امنیتی دانیال جان احتمالا میاد توضیح میده ولی تو ویندوز اگر بهش مسلط باشید به جرات میگم مشکلی پیش نمیاد براتون ، البته بستر آلوده شدن تو ویندوز کاملا آماده هست و با کوچک ترین اشتباه فرد آلوده ممیشه همچنین در ویندوز برای رسیدن به امنیتی مناسب باید کمی تنظیمات انجام داد و ... چیزی که تو گنو/لینوکس به صورت آماده ارايه میشه . و البته بازم اگر طرف مراقب نباشه آلوده میشه ;D در کل همون موضوع اول مطرح هست : کاربر
من هم تا چندی پیش باهات موافق بودم. ولی یکی از دوستان امنیتی برام یه تستی انجام‌داد به اسم هانی‌پات و من به چشم خودم دیدم ویندوز۷ ای که تازه نصب شده، بعد از این که فقط ۵ دقیقه با کابل به اینترنت وصل بود و بدون این که در این مدّت حتا یه کلید هم فشار داده بشه یا موشی حرکت کنه، چندین حمله‌ی مختلف بهش شد و سه تا ویروس گرفت. از اون روز اصلاً دید من به امنیت ویندوز بیش از پیش عوض شد

اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #78 : 28 آبان 1391، 12:23 ق‌ظ »
به نظر من اگر به خاطر خود سیستم عامل فقط بخوایم انتخاب کنیم
ویندوز فون بسیار سر تر از اندرویید هست
بسار بهینه تر کار میکنه
در حالی که با پردازنده زیر یک گیگا هرتز با اندرویید نصف عمر گوشی شما در هنگ سپری میشه !
تفریباً همه می‌دونن که من اصلاً از اندروید خوشم نمی‌آد، ولی این دلیل نمی‌شه که شما هرچیزی خواستی بهش بگی. گوشی من (Xperia X10 mini) پردازنده‌ی تک‌هسته‌ای ۶۰۰مگاهرتز داره و با همین پردازنده ۴ روز باتری نگه می‌داره و تا الآن یک بار هم هنگ نکرده. با این که من خلی ازش کار می‌کشم و روش گیک‌بازی درمی‌آرم. ولی من یه بار یه گوشی ویندوزفون رو گرففتم ببینم چه‌جوریاس، در همون مدّتی که دستم بود هنگ کرد و مجبور شدم بدم دست صاحابش که باتری‌اش رو دربیاره و دوباره جابزنه.

این که میگن ویروس در ویندوز بیشتر هست کاملا درسته چون با توجه به اینکه ویندوز سیستم عامل محبوب در بین کاربران خانگی هست، مسلما این برای بدافزار نویس ها منطقی تر هست که سراغ سیستم عاملی برن که بیشترین قربانی را خواهد داشت وگرنه تفاوت چندانی در سناریو آلوده کردن سیستم عامل های گوناگون وجود ندارد.
نگو دوست عزیز! بهت می‌خندن، بعد ناراحت می‌شی ;)
آیا می‌دونی تقریباً همه‌ی سرورهای مهم دنیا گنو/لینوکسی هستن؟ کسی که می‌خواد ویروس بنویسه به نظرت منطقی‌تره که بره فلان بانک یا بهمان شرکت رو آلوده کنه یا این‌که بشینه رو دسک‌تاپ من و تو نیوفولدر بسازه؟

برای اثبات این قضیه می توان به ویروسی شدن اندروید (که بیس لینوکسی دارد) پس از فراگیر کردن آن اشاره کرد...
شما هم گرفتی ما رو ها! این درسته که گنو/لینوکس هرگز ویروس واقعی نداشته، نداره و نخواهد داشت، ولی این چه ربطی به اندروید داره؟ اندروید کجاش گنو/لینوکسه؟ این که نرم‌افزار لینوکس روش نصبه دلیل نمی‌شه گنو/لینوکس باشه یا لینوکس ناامن‌ باشه که برادر من! اگه این‌جوریه پس فایرفاکس هم ناامنه، چون رو ویندوز نصب می‌شه و ویندوز هم ویروس‌هاش زیاده. من تصوّرم اینه که شما هنوز نمی‌دونی نرم‌افزار لینوکس که تو اندروید ازش استفاده می‌شه با سیستم‌عامل گنو/لینوکس از زمین تا آسمون توقیر دارن. یکی نرم‌افزاره، اون یکی سیستم‌عامل.

به راحتی میشه بدافزاری برای لینوکس نوشت که در قالب برنامه کاربردی اهداف خودش را دنبال کند. (مانند چیزی که در اندروید می بینیم)
شما بنویس ببین کسی حاضره برنامه‌ای که نمی‌دونه توش چیه رو اجرا کنه؟ اتّفاقاً این یکی از بزرگ‌ترین دلیل‌هاییه که ما از ویندوز (و هرآن‌چه آزاد نیست) استفاده نمی‌کنیم

آیا مشکلی که کاربران عادی با ویندوز دارن رخنه های امنیتی اونه یا بدافزارهای زیادی که برای اون وجود داره؟!
مثل روز روشنه که مشکلشون با رخنه‌های امنیتیه. اون بدافزارهایی که شما می‌گی از طریق رخنه‌های امنیتی می‌تونن به سیستم ضرر برسونن. گرفتی ما رو؟

فکر نمی کنید که اگر گنولینوکس هم فراگیر بود، بدافزارهای رایج اون هم زیاد میشد؟
این رو هم که همین چندخط بالاتر برات توضیح دادم. اگه هیچ سیستم‌عاملی جز گنو/لینوکس وجود نداشت، باز هم براش ویروسی نداشتیم

این نوع صحبت کردن بیشتر انسان رو یاد لجن پراکنی های استالمن پس از مرگ استیو جابز میندازه...
قرار نشد توهین کنی دیگه! اگه این‌جوری بخواد پیش‌بره من هم بلدم بگم اگه لجن‌پراکنی‌ای بوده، برای شادی روح لجن تازه درگذشته بوده

درباره مسائل امنیتی دانیال جان احتمالا میاد توضیح میده ولی تو ویندوز اگر بهش مسلط باشید به جرات میگم مشکلی پیش نمیاد براتون ، البته بستر آلوده شدن تو ویندوز کاملا آماده هست و با کوچک ترین اشتباه فرد آلوده ممیشه همچنین در ویندوز برای رسیدن به امنیتی مناسب باید کمی تنظیمات انجام داد و ... چیزی که تو گنو/لینوکس به صورت آماده ارايه میشه . و البته بازم اگر طرف مراقب نباشه آلوده میشه ;D در کل همون موضوع اول مطرح هست : کاربر
من هم تا چندی پیش باهات موافق بودم. ولی یکی از دوستان امنیتی برام یه تستی انجام‌داد به اسم هانی‌پات و من به چشم خودم دیدم ویندوز۷ ای که تازه نصب شده، بعد از این که فقط ۵ دقیقه با کابل به اینترنت وصل بود و بدون این که در این مدّت حتا یه کلید هم فشار داده بشه یا موشی حرکت کنه، چندین حمله‌ی مختلف بهش شد و سه تا ویروس گرفت. از اون روز اصلاً دید من به امنیت ویندوز بیش از پیش عوض شد
دانیال جان همه حرف هات درست ولی دقیقا همین گوشی که میگی روش هیچی نمیشه نصب کرد تا منوش بالا بیاد 2 دقیقه طول میکشه
اگه موقعیت اضطراری پیش بیاد تا بتونی زنگ بزنی کار از کار گذشته
اینو به شخثه دیدم دیگه نزن زیرش !
در ضمن شما گوشی با ویندوز فون چی گرفتی
مال زمان شاه عباس نبوده ؟
حقیقت ها رو کتمان نمیکنیم
اغراق هم نکنیم !
یه جمله خارجکی هست که میگه
همانی میبینیم که آن خواهیم
موقع برسی بهتره بی طرف باشیم
با به به به به به به به کردن لینوکس چیزی نمیشه واقعی باید بشینیم مشکلاتش رو ببینیم و برطرف کنیم نه این که همش بگیم تاه بله فلانه بهمانه !
البته کار ایرونی جماعت اینه که به جای واقع بینی و کار فقط همین بحث ها رو میکنن که این شده روزگارمون
کلی مشکلات داریم و هیچی نداریم بعد طرف جو گیر میشه میگه تاریخ 6000 ساله داریم و ...
با این حرفا چیزی حل نمیشه
باید واقعیت ها رو دید
در بهتر بودن لینوکس در بسیاری ضمینه ها شکی نیست ولی این که کلا ویندوز رو اینقدر مسخره نشون میدید و لینوکس رو یه معجزه واقعا برای کسایی که هر دوش رو تجربه کردن جز یه جک چیز دیگری نیست
امنیت لینوکس خوبه بحثی درش نیست
خیلی قابلیت ها داره و ......
ولی کلی هم کمبود داره
در ضمن شما گوشیتو آپدیت کن اندروید 4 ببین چجوری میشه =))
اگر چیزی که شما میگی بازی چند گیگ
پس ببخشید
مردم مغز خر خوردن که میرن گوشی های 4 هسته ای با پردازنده 1.5 -1.7 میگیرن با دو گیگ رم ؟!
یعنی گوشی ما با 6 گیگا هرتز هنگ میکنه مال شما با 600 مگا هرتز مثل ساعت کار میکنه ؟!
الان دو احتمال وجود داره
یا شما توی دنیای دیگه ای هستین یا ما چون چیزی که در دنیای ما اتفاق میفته با گفته های شما بسی اختلاف داره :)
--
در ضمن دانیال جون هر چقدر پردازنده ضعیف تر باشه انرژی کمتری مصرف میکنه (هر چند عوامل دیگر هم دخیل هست) جای دیگه نگی به قول خودت میخندن ناراحت میشی :)
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1391، 12:28 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #79 : 28 آبان 1391، 12:28 ق‌ظ »
نه من توی دنیای دیگه‌ای هستم نه شما! مسأله اینه که شاید شما از رام استوک استفاده می‌کنی. من از minicm7 کوک nobodyAtall استفاده می‌کنم و شما هم می‌تونی نصبش کنی و به همین نتایج برسی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #80 : 28 آبان 1391، 12:42 ق‌ظ »
نه من توی دنیای دیگه‌ای هستم نه شما! مسأله اینه که شاید شما از رام استوک استفاده می‌کنی. من از minicm7 کوک nobodyAtall استفاده می‌کنم و شما هم می‌تونی نصبش کنی و به همین نتایج برسی
اندروید سیستم عامل بدی نسیت ولی نسبت به ویندوز فون منابع بیشتری مصرف میکنه !
ویندوز فون های قبلی واقعا مزخرف بودن ولی ویندوز فون 7 و 8 به خوبی با اندروید و آی او اس میتونه رقابت کنه و تنها مشکلی که الان داره نداشتن اپ هست
هر چند فکر نکنم اپ هاش زیاد بشه چون چیزی که باعث شد اندروید پیشرفت کنه اپن سورس بودنش بود چیزی که ویندوز فون نداره
اندروید 4 هم تو خیلی گوشی های جدید نصب نمیشه
من خودم همین گوشی که شما میگین رو آپدیت کردم به اندروید 4.0.4 حتی تماس گرفتن باهاش هم حوصله آدم رو سر میبرد :|
تایزن بیاد شاید یه شوکی وارد کنه سیستم عامل های فعلی هم یه تکونی به خودشون بدن
اگر هم gplv2 باشه که از همین الان میشه دید که گوگل از کد هاش برای بهبود اندروید استفاده خواهد کرد
اوبونتو فون رو هنوز نمیدونم چجوری میشه ولی سیستم عاملی که فایرفاکس میده احتمالا مثل همین گوشی های بدون سیستم عامل جاوا میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #81 : 28 آبان 1391، 12:48 ق‌ظ »
گرچه این‌جا جای بحث در این مورد نیست، ولی اتّفاقاً من به فایرفاکس خیلی بیش‌تر از حتا اوبونتو امیدوارم، چون از همین الآن مشخّصه که داره کارش رو درست انجام می‌ده و مسیر درست رو طی می‌کنه

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #82 : 28 آبان 1391، 01:16 ق‌ظ »
من خودم این گوشی رو تا به حال ۵ بار خریدم و عین ۵ بار همین کرنل و رام رو روش نصب کردم واقعا شاهکاره!
و عین ۵ تا شم رفیقم دیده بعد یه هفته ازم خریدتش!  ;)

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #83 : 28 آبان 1391، 01:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
نگو دوست عزیز! بهت می‌خندن، بعد ناراحت می‌شی
په نه په فقط شما می دونستی!
شما مثل اینکه توی درک عملکرد هر یک از بدافزارها و همچنین تفاوت رخنه امنیتی و بدافزارها دچار سوء تفاهم هستید!
عزیز من کدوم بدافزارنویس عاقلی به طور معمول برای سرورها برنامه می نویسه که شخص ایکس و ایگرگ دومیش باشه؟!
آیا شما اینطور می پندارید که بدافزار نویسی برای ساخت نیو فولدر و این کارای بامزه هست؟! حتما چیزی در مورد زامبی کردن کامپیوترها در حملات دی داس هم نشنیدید...
آدم خوبه در مورد یه چیز اطلاعات داشته باشه و بعد بیاد همینطوری واسه خودش نظر بده.
آخه کسی بخواد به بانک و شرکت نفوذ کنه میره برای سرورش بدافزار می نویسه؟؟!! :)))
نقل‌قول
اینکه گنو/لینوکس بدافزار آنچنانی ناشته تنها به این دلیل هست که درصد کمی از کاربران سیستم های خونگی از اون استفاده می کنند برای بدافزار نویس ها ارزشی نداره که برای این پلتفرم وقت بذارن. به عنوان مثال سیستم عامل مک دارای بیشترین آسیب پذیری هست ولی کمتر کسی پیدا میشه که بخواد برای اون بدافزار بنویسه یا حتی بهش نفوذ کنه چون سهم کمی رو در بازار داره. اندروید گنو نیست ولی لینوکس هست و کاملا بر اساس یونیکس ساخته شده.
این بحث نرم افزار لینوکس و فایرفایکس و... هم نمی دونم چیه که از خودتون در آوردید! اصلا چه ربطی به بحث داشت؟!!
نقل‌قول
یعنی شما قدرت و وقت این رو دارید که تک تک خط های برنامه هایی رو که از اون استفاده می کنید رو بررسی کنید؟ فرض کنید من یک برنامه به اسم "فال حافظ" برای گنو/لینوکس نوشتم، شما چطوری می تونید مطمئن باشید که برنامه من دارای دستورات مخرب نیست؟
نقل‌قول
همانطوری که در بالا گفتم شما در تعاریف دچار سوء تفاهم هستید. رخنه های امنیتی شامل باگ  های سیستم عامل هستند. بدافزارها از راه های عادی وارد سیستم میشن و ربطی به رخنه ها ندارند. مثلا برنامه ایکس یا ایگرگ که از دوستتون می گیرید ممکنه در بطن خود شامل بدافزار باشه، این چه ربطی به رخنه دار بودن ویندوز داره؟!
نقل‌قول
شما لینوکسی ها متعصب هایی هستید که بدون کوچکترین آداب علمی و فرهنگی سعی می کنید که مطالب خودتون رو به ذهن افراد کم اطلاع دیکته کنید. برو یک نگاه به لحن صحبت کردن هم قشری های خودت بکن متوجه میشی... اصلا من نمی دونم با کسی که اینقدر واضح از توهین های یک شخص دفاع می کنه چه انتظار اخلاقی میشه داشت...
این مهم نیست که من کی هستم، من رو از روی کارهایی که می کنم می شناسند. <آغاز بتمن>

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #84 : 28 آبان 1391، 01:59 ق‌ظ »
شما مثل اینکه توی درک عملکرد هر یک از بدافزارها و همچنین تفاوت رخنه امنیتی و بدافزارها دچار سوء تفاهم هستید!
دوست عزیز این شما هستید که در سوء تفاهم بزرگی به سر می‌برید. آیا «ویروس» یک بد‌افزار هست یا خیر؟ آیا ویروس از رخنه‌های امنیتی استفاده می‌کند یا خیر؟ خیلی ساده‌ست!

عزیز من کدوم بدافزارنویس عاقلی به طور معمول برای سرورها برنامه می نویسه که شخص ایکس و ایگرگ دومیش باشه؟!
تقریباً تمام کسانی که به عنوان کرکرهای بزرگ دنیا شناخته می‌شن، مثل ژولیان آسانژ و دویتان عزیز دیگرمون در ویکی‌لیکس!

آیا شما اینطور می پندارید که بدافزار نویسی برای ساخت نیو فولدر و این کارای بامزه هست؟! حتما چیزی در مورد زامبی کردن کامپیوترها در حملات دی داس هم نشنیدید...
چرا شنیدم. شما اگه می‌خوای حرفت رو اثبات کنی یه برنامه برای همین‌کار در محیط گنو/لینوکس بنویس. فکر می‌کنی تا به حال مایکروسافت و امثالهم سعی نکردن برای رد این ادّعای «گنو/لینوکس هرگز ویروس واقعی نداشته، نداره و نخواهد داشت» هم که شده یه دونه از این بدافزارها براش بنویسن؟

آخه کسی بخواد به بانک و شرکت نفوذ کنه میره برای سرورش بدافزار می نویسه؟؟!! :)))
بله. شما راه اصولی دیگه‌ای می‌شناسی برای این کار؟

اینکه گنو/لینوکس بدافزار آنچنانی ناشته تنها به این دلیل هست که درصد کمی از کاربران سیستم های خونگی از اون استفاده می کنند برای بدافزار نویس ها ارزشی نداره که برای این پلتفرم وقت بذارن.
گوبا مرغ شما بر یک پا استواره! این همه دلیل آوردم برات که این حرفت به شدّت مسخره‌است و توضیه کردم جایی عنوانش نکنی که تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد!

به عنوان مثال سیستم عامل مک دارای بیشترین آسیب پذیری هست
این حرفت ۱۰۰٪ اشتباهه. منبع این حرفت کجاست؟

ولی کمتر کسی پیدا میشه که بخواد برای اون بدافزار بنویسه یا حتی بهش نفوذ کنه چون سهم کمی رو در بازار داره.
شمابه چه‌قدر می‌گی کم؟ :D

اندروید گنو نیست ولی لینوکس هست و کاملا بر اساس یونیکس ساخته شده.
الآن مطمئن شدم که فرق بین نرم‌افزار و سیستم‌عامل رو نمی‌دونی. نخست این که اندروید به هیچ عنوان بر اساس یونیکس نیست و از ابتدا بر پایه‌ی جاوا نوشته شده. و دوم این که خب اصلاً سیستم‌عامل اندروید آشغال، چه ربطی به سیستم‌عامل گنو/لینوکس داره. شما یک نمونه ضعف در این سیستم‌عامل نشون بده من می‌گم چشم. شما دیدی یه چیزی بده، الکی می‌خوای بچسبونی‌اش به ما بگی این کار شماست. خیر، خود گوگل هم مدّعی نیست اندروید گنو/لینوکسه یا یونیکسه!

این بحث نرم افزار لینوکس و فایرفایکس و... هم نمی دونم چیه که از خودتون در آوردید! اصلا چه ربطی به بحث داشت؟!!
پس خوب گوش کن:
مفروضات:
۱. لینوکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل گنو/لینوکس استفاده می‌شه
۲. لینوکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌شه
۳. فایرفاکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل گنو/لینوکس استفاده می‌شه;
۴. فایرفاکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌شه

ادّعای شما: سیستم‌عامل اندروید بد است، پس لینوکس بد است
نتیجه‌ی ادّعا: سیستم‌عامل ویندوز بد است، پس فایرفاکس بد است

به نظرت خوت منطقیه این حرفی که می‌زنی؟

یعنی شما قدرت و وقت این رو دارید که تک تک خط های برنامه هایی رو که از اون استفاده می کنید رو بررسی کنید؟ فرض کنید من یک برنامه به اسم "فال حافظ" برای گنو/لینوکس نوشتم، شما چطوری می تونید مطمئن باشید که برنامه من دارای دستورات مخرب نیست؟
بله. تک‌تک برنامه‌هایی که ما استفاده می‌کنیم بررسی شده هستن. تقریباً همه رو دبیان و کنونیکال بررسی کردن و  بعد از اطمینان از سالم بودنش گذاشتن تو مخازن. یکی دوتا برنامه‌هم من خارج از مخازن نصب کردم که یکی رو خودم کدش رو بررسی کردم و مورد دیگه رو دوستم بررسی کرد و بهم اطمینان داد که سالمه ;)

شما لینوکسی ها متعصب هایی هستید که بدون کوچکترین آداب علمی و فرهنگی سعی می کنید که مطالب خودتون رو به ذهن افراد کم اطلاع دیکته کنید. برو یک نگاه به لحن صحبت کردن هم قشری های خودت بکن متوجه میشی... اصلا من نمی دونم با کسی که اینقدر واضح از توهین های یک شخص دفاع می کنه چه انتظار اخلاقی میشه داشت...
اون فردی که شما می‌گی حتا توهین هم نکرده. برو متنش رو بخون، چون می‌دونم که حتا بهش نگاه هم نکردی و از خاله‌زنک‌های انگل تکنولوژی شنیدی! این شمایی که که مثل یه جسد روی رودخونه‌ی پروپاگانداهای تبلیغاتی به هر جهتی که رود بخواد می‌ری و حتا چشمی نداری که باهاش بتونی حقیقت رو ببینی.
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1391، 02:04 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین ™SaMaN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #85 : 28 آبان 1391، 03:32 ق‌ظ »
آقای عليرضا مؤيد احمدی از عموم صحبت‌های شما و جستجو‌هایی که من در مورد شما کردم این برمیاد که شما تسلط خاصی در لینوکس ندارین و عموم استفاده شما در ویندوز بوده و کلا بیشتر به دولوپ در ویندوز و نرم‌افزارهایی با بستر مایکروسافتی تسلط دارین شما برای درک لینوکس شاید لازم باشه چندین توزیع رو چندین ماه روی کامپیوترتون تست کنید تا بفهمید که لینوکس چیه (بدون مراجعه به ویندوز یا مک)

ولی عموم افرادی که در این سایت حاضر هستند و از لینوکس لذت میبرند زمانی کاربر ویندوز بودن و حداقل تفاوتشون با شما اینه که ویندوز رو تجربه و به لینوکس رسیدند اگه شما به اندازه زمانی که ما در ویندوز گذروندیم در لینوکس بگذرونید سواد کافی برای تصمیم گیری بین این دو سیستم عامل رو پیدا میکنید و کاملا میتونید درک کنید وقتی گفته میشه لینوکس بد‌افزار نداره یعنی واقعا نداره یه چیز اثبات شده است و نخواهد داشت
در مورد اندروید هم مثل اینکه چندان اطلاعی ندارین٬ اندروید از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده٬ رام٬ کرنل٬ بیس‌بند٬ ای‌اف‌اس و... قسمتی از اندروید رو لینوکس تشکیل میده ولی وقتی بهش میگیم اندروید دیگه منظور این نیست که اندروید یک توزیع از لینوکسه! اون قسمتی هم که هک یا کرک یا بهش نفوذ میشه هیچ وقت قسمت لینوکسی اندروید نبوده و نخواهد بود٬ اگر بود مثل بمب توی دنیا میترکید!

از نظر من بهتر و بدتر زمانی معین میشه که توقع شما از سیستم عامل چی باشه٬ و کار روزانه‌ای که میخواین انجام بدین چیه نه ویندوز نسخه‌ای هستش که واسه همه پیچیده بشه و نه لینوکس و نه مک و ....
مثلا اگه گوشی شما آیفون باشه٬ سیستم عاملتون لینوکس! بهتره لینوکس رو عوض کنید یا آیفونتون رو (البته لینوکس اینقدر انعطاف داره که شما آیفون رو با لینوکس داشته باشید)
یا اگه شما مجبور به برنامه نویسی دات‌نت هستید و یا یه گیمر هستید. بهتره سراغه مک و لینوکس نرید!
ولی اگه شما امنیت میخواید و آزادی و سیستم عاملی اپن سورس که کاملا بی انتها باشه و حتی قسمت‌های مختلف سیستم عاملتون رو خودتون انتخاب کنید و هر روز چیز جدید یاد بگیرین و یاد بدین و همیشه به روز باشین لینوکس به شما پیشنهاد میشه.
در آخر به شما پیشنهاد میکنم انواع توزیع‌های لینوکس را امتحان کنید و برای درک بهتر بچه‌های لینوکسی در دیدارهای لینوکسی شهرتون شرکت کنید http://www.gullug.org

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #86 : 28 آبان 1391، 04:13 ق‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز این شما هستید که در سوء تفاهم بزرگی به سر می‌برید. آیا «ویروس» یک بد‌افزار هست یا خیر؟

بله
نقل‌قول
آیا ویروس از رخنه‌های امنیتی استفاده می‌کند یا خیر؟ خیلی ساده‌ست!
بستگی به نوع ویروسش دارد ولی هیچ الزامی برای این قضیه وجود ندارد.
در ضمن بدافزارهای سیستم عامل ها صرفا به "ویروس ها" خلاصه نمیشن.
نقل‌قول
تقریباً تمام کسانی که به عنوان کرکرهای بزرگ دنیا شناخته می‌شن، مثل ژولیان آسانژ و دویتان عزیز دیگرمون در ویکی‌لیکس!
شما این همه ویروس نویسی برای کلاینت ها رو فاکتور گرفتی و فقط چسبیدی به یک مورد در تیم ویکی لیکس؟ در ضمن من به شخصه جایی نخوندم که ژولیان آسانژ همچین کاری کنه. اگه شما خوندی از خبر لینک بده لطفا. در مورد عبارت "به طور معمول" پیشنهاد می کنم بیشتر دقت کنید.
نقل‌قول
چرا شنیدم. شما اگه می‌خوای حرفت رو اثبات کنی یه برنامه برای همین‌کار در محیط گنو/لینوکس بنویس. فکر می‌کنی تا به حال مایکروسافت و امثالهم سعی نکردن برای رد این ادّعای «گنو/لینوکس هرگز ویروس واقعی نداشته، نداره و نخواهد داشت» هم که شده یه دونه از این بدافزارها براش بنویسن؟
من چندان با api های محیط های لینوکس کار نکردم ولی اگر فرصت شد حتما می نویسم. چرا که نه. در ضمن به نظر من این ادعا مضحک به نظر می رسد. چچرا سیستم عاملی که ادعا می شود ویروس و رخنه ندارد دارای عنوان آنتی ویروس، اینترنت سکیوریتی و فایروال هست؟!!
نقل‌قول
بله. شما راه اصولی دیگه‌ای می‌شناسی برای این کار؟
برای نفوذ با توجه به تارگت های مختلف، باید دنبال سلوشن های مختفی بود. تا حالا چند تا بانک دیدی که از طریق نوشتن بد افزار مورد نفوذ قرار بگیرن؟ آیا غیر از این بوده که حساب های "کاربران" مورد نفوذ قرار گرفته یا اینکه در شبکه و یا برنامه بانک رخنه ای پیدا شده؟ پیشنهاد می کنم مقاله "بانک کشاورزی چگونه هک شد؟" رو مطالعه کنید.
نقل‌قول
گوبا مرغ شما بر یک پا استواره! این همه دلیل آوردم برات که این حرفت به شدّت مسخره‌است و توضیه کردم جایی عنوانش نکنی که تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد!
لطیفه جالبی بود.
نقل‌قول
مثلا اینجا:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=worst%20os
البته در منابع فارسی هم در این خصوص مطلب زیاد هست و می تونید جستجو کنید.
چیزی که خیلی مهمه و بر کسی پوشیده نیست اینه که مکینتاش امنیت بسیار پایین تری از ویندوز پس با توجه به اینکه درصد کمتری از کاربران به اون علاقه دارن، طبیعیه که بدافزارهای کمتری در اون رایج باشه.
نقل‌قول
شمابه چه‌قدر می‌گی کم؟
آمار موجود که مربوط به اوت ۲۰۱۰ می‌باشد به شرح زیر است:
ویندوز ۷: ۳۷٫۸٪
ویندوز ویستا: ۶٫۷٪
ویندوز اکس پی: ۳۹٫۷٪
ویندوز ۲۰۰۳: ۰٫۹٪
مک اواس: ۸٫۱٪
توزیع‌های گنو/لینوکس: ۵٫۲٪
منبع: ویکیپدیا
شما به 5 درصد میگی خیلی زیاد؟!!
نقل‌قول
الآن مطمئن شدم که فرق بین نرم‌افزار و سیستم‌عامل رو نمی‌دونی. نخست این که اندروید به هیچ عنوان بر اساس یونیکس نیست و از ابتدا بر پایه‌ی جاوا نوشته شده. و دوم این که خب اصلاً سیستم‌عامل اندروید آشغال، چه ربطی به سیستم‌عامل گنو/لینوکس داره. شما یک نمونه ضعف در این سیستم‌عامل نشون بده من می‌گم چشم. شما دیدی یه چیزی بده، الکی می‌خوای بچسبونی‌اش به ما بگی این کار شماست. خیر، خود گوگل هم مدّعی نیست اندروید گنو/لینوکسه یا یونیکسه!
اندروید نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح‌رایانه و هم اکنون برای تلویزیون نیز عرضه می‌نماید و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است.
... تیم اندروید به رهبری روبین فعالیت خود را برای تولید پلتفرم موبایل مبتنی بر کرنل لینوکس آغاز کردند...
آندروید نسخه ۱٬۵ یا Cupcake نسخه ۱٬۵ آندروید نخستین نسخه‌ای بود که به طور رسمی منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۷ بود.
آندروید نسخه ۱٬۶ یا Donut در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۹ آندروید نسخه ۱٬۶ یا دونات منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۲۹ بود.
نسخه ۲ و ۲٬۱ یا Éclair هر دو نسخه ۲ و ۲٬۱ آندروید مانند نسخه ۱٬۶ مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۹ طراحی شده‌اند.
نسخه ۲/۲ یا Froyo آندروید نسخه ۲/۲ در ۲۰ مه ۲۰۱۰ معرفی شد. این ویرایش آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۳۲ است.
منبع: ویکیپدیا
باز هم مطلب خواستی چند هزار صفحه دیگه در خصوص رابطه لینوکس و اندروید در منابع انگلیسی و فارسی موجود هست.
خوبه آم اگه یه چیز رو نمی دونه حداقل به طور قطعی در مورد اون نظر نده...
نقل‌قول
پس خوب گوش کن:
مفروضات:
۱. لینوکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل گنو/لینوکس استفاده می‌شه
۲. لینوکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌شه
۳. فایرفاکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل گنو/لینوکس استفاده می‌شه;
۴. فایرفاکس یه نرم‌افزاره که در سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌شه

ادّعای شما: سیستم‌عامل اندروید بد است، پس لینوکس بد است
نتیجه‌ی ادّعا: سیستم‌عامل ویندوز بد است، پس فایرفاکس بد است

به نظرت خوت منطقیه این حرفی که می‌زنی؟

من کی همچین حرفی زدم؟
اصلا بذار یک سوال بپرسم و تکلیف خودم رو با شما مشخص کنم... شما اصلا میدونی سیستم عامل چیه و چیکار می کنه؟!!
لینوکس کرنل یک سیستم عامل هست که بر پایه یونیکس نوشته شده و در سیستم عامل هایی مثل اندروید و گنو/لینوکس مورد استفاده قرار می گیره.
مثالی که من از اندروید آوردم به خاطر سیستم فایلی و عملکرد مشابه اون نسبت به گنو/لینوکس هست، وقتی اندروید وارد بازار شد کمتر بدافزاری برای اون وجود داشت ولی با فراگیر شدن اون، کم کم بدافزار ها هم بنا به دلایلی که قبلا گفتم برای اون به وجود اومدن.
نقل‌قول
بله. تک‌تک برنامه‌هایی که ما استفاده می‌کنیم بررسی شده هستن. تقریباً همه رو دبیان و کنونیکال بررسی کردن و  بعد از اطمینان از سالم بودنش گذاشتن تو مخازن. یکی دوتا برنامه‌هم من خارج از مخازن نصب کردم که یکی رو خودم کدش رو بررسی کردم و مورد دیگه رو دوستم بررسی کرد و بهم اطمینان داد که سالمه
دقیقا نکته همینجاست. کاربران لینوکس خودشون رو به منابع محدود می کنن. می دونی مثل چی می مونه؟ عین این می مونه که بگیم بله اگه همه نرم افزارشون رو از فروشگاه میاکروسافت و یا شرکت های مورد تایید مایکروسافت تهیه کنند آلوده نخواهند شد! دقیقا مسئله اینه که کاربران در گنو/لینوکس محدود هستند.
اینکه شما میگی کدها رو بررسی کردی شاید یک کاربر حرفه ای باشی ولی این مسلم هست که یک کاربران عادی همچین کاری رو انجام نخواهند داد و توان آن را ندارند. (هرچند که بررسی تک تک خطوط از جانب یک حرفه ای هم خنده دار و غیر ممکن به نظر می رسد!)
پس وقتی شما بخوای از برنامه هایی استفاده کنی که در مخازن نیستند، احتمال هر ریسکی وجود داره و شما نمی تونی بگی که سیستم عاملم ایمن هست...
نقل‌قول
اون فردی که شما می‌گی حتا توهین هم نکرده. برو متنش رو بخون، چون می‌دونم که حتا بهش نگاه هم نکردی و از خاله‌زنک‌های انگل تکنولوژی شنیدی! این شمایی که که مثل یه جسد روی رودخونه‌ی پروپاگانداهای تبلیغاتی به هر جهتی که رود بخواد می‌ری و حتا چشمی نداری که باهاش بتونی حقیقت رو ببینی.
استالمن یکی از شخصیت های مورد علاقه من بود ولی به خاطر توهین هایی که به جابز و گیتس کرد کاملا از چشمم افتاد. در حال حاضر من استالمن رو یک محقق برجسته ولی شکست خورده در روابط کاری و اجتماعی می بینم که به خاطر عقده ای که نسبت به افراد نخبه داره سعی کرده که هیاهو به پا کنه;)

آفلاین ارباب آرما

• Newbie
  • *
    • Jellyfish Security
« پاسخ #87 : 28 آبان 1391، 04:24 ق‌ظ »
نقل‌قول
آقای عليرضا مؤيد احمدی از عموم صحبت‌های شما و جستجو‌هایی که من در مورد شما کردم این برمیاد که شما تسلط خاصی در لینوکس ندارین و عموم استفاده شما در ویندوز بوده و کلا بیشتر به دولوپ در ویندوز و نرم‌افزارهایی با بستر مایکروسافتی تسلط دارین شما برای درک لینوکس شاید لازم باشه چندین توزیع رو چندین ماه روی کامپیوترتون تست کنید تا بفهمید که لینوکس چیه (بدون مراجعه به ویندوز یا مک)
بله کاملا صحیح هست. من خوره گنو/لینوکس نیستم صرفا برای برخی کارهای خاص از اون استفاده می کنم. من با توزیع های Ubuntu و Mint و Backtrack کار کردم و با توجه با کار و حرفه ام اصلا این امکان برای من وجود ندارد که از ویندوز استفاده نکنم.
البته با معماری یونیکس و ساختار کلی لینوکس تا حد زیادی آشنایی دارم.
نقل‌قول
ولی عموم افرادی که در این سایت حاضر هستند و از لینوکس لذت میبرند زمانی کاربر ویندوز بودن و حداقل تفاوتشون با شما اینه که ویندوز رو تجربه و به لینوکس رسیدند اگه شما به اندازه زمانی که ما در ویندوز گذروندیم در لینوکس بگذرونید سواد کافی برای تصمیم گیری بین این دو سیستم عامل رو پیدا میکنید و کاملا میتونید درک کنید وقتی گفته میشه لینوکس بد‌افزار نداره یعنی واقعا نداره یه چیز اثبات شده است و نخواهد داشت
در مورد اندروید هم مثل اینکه چندان اطلاعی ندارین٬ اندروید از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده٬ رام٬ کرنل٬ بیس‌بند٬ ای‌اف‌اس و... قسمتی از اندروید رو لینوکس تشکیل میده ولی وقتی بهش میگیم اندروید دیگه منظور این نیست که اندروید یک توزیع از لینوکسه! اون قسمتی هم که هک یا کرک یا بهش نفوذ میشه هیچ وقت قسمت لینوکسی اندروید نبوده و نخواهد بود٬ اگر بود مثل بمب توی دنیا میترکید!
من کی ادعا کردم که اندروید یک توزیع از گنو/لینوکس هست؟ من گفتم اندروید یک سیستم عامل لینوکسی و بر اساس یونیکس هست.
نقل‌قول
از نظر من بهتر و بدتر زمانی معین میشه که توقع شما از سیستم عامل چی باشه٬ و کار روزانه‌ای که میخواین انجام بدین چیه نه ویندوز نسخه‌ای هستش که واسه همه پیچیده بشه و نه لینوکس و نه مک و ....
صد در صد همینطور هست. من با توجه به موضوع تایپیک دلایل استفاده از ویندوز رو مطرح کردم که دوستان جبهه گیری کردند.
نقل‌قول
یا اگه شما مجبور به برنامه نویسی دات‌نت هستید و یا یه گیمر هستید. بهتره سراغه مک و لینوکس نرید!
و این دقیقا چیزی هست که من گفتم!
این دو سیستم عامل می تونن تا حدودی معایب هم رو بپوشونند...
نقل‌قول
ولی اگه شما امنیت میخواید و آزادی و سیستم عاملی اپن سورس که کاملا بی انتها باشه و حتی قسمت‌های مختلف سیستم عاملتون رو خودتون انتخاب کنید و هر روز چیز جدید یاد بگیرین و یاد بدین و همیشه به روز باشین لینوکس به شما پیشنهاد میشه.
وقتی صحبت از امنیت میشه، باید چیزهای زیادی رو در نظر گرفت. مثلا بله من اگر اسناد مهمی داشته باشم و مایل به نگهداریا ون در سرور شرکتم باشم بی شک از لینوکس استفاده می کنم، ولی آیا برای حفظ امنیت موزیک ویدیو های درون هاردم به امنیت لینوکسی لازم دارم؟ مسلما خیر! صحبت من اینه که هر چیزی رو باید در جای خودش سنجید. واقعا برای یک کاربر خانگی امنیت تا چه اندازه مهم هست و باید فدای کیفیت بشه؟
نقل‌قول
در آخر به شما پیشنهاد میکنم انواع توزیع‌های لینوکس را امتحان کنید و برای درک بهتر بچه‌های لینوکسی در دیدارهای لینوکسی شهرتون شرکت کنید http://www.gullug.org
بله من با هر دو گروه گیلان آشنایی دارم و اتفاقا چند باری در جلساتشون شرکت کردم.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #88 : 28 آبان 1391، 06:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
واقعا برای یک کاربر خانگی امنیت تا چه اندازه مهم هست و باید فدای کیفیت بشه؟
داری شوخی میکنی دیگه؟ ;D
یعنی من که الان روی کامپیوترم ویندوز ندارم چون نیازی بهش ندارم، دارم به خودم سختی میدم و از یه جنس بی کیفیت استفاده میکنم؟
شما تا حالا فایلهای ضروری و مهمتون رو از دست دادین بفهمین امنیت چقدر مهمه؟

در ضمن حرفاتون مثل آدمایی میمونه که تازه لینوکسی شدن. منم اولش همین حرفا رو میزدم. یه دات نت بلد بودیم فکر میکردیم دنیا همینه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #89 : 28 آبان 1391، 07:35 ق‌ظ »
نقل‌قول
مثلا اینجا:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=worst%20os
منبعتون برای امن بودن یک سیستم‌عامل UrbanDictionary هستش؟‌ ;D
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1391، 09:18 ق‌ظ توسط nixoeen »