انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61274 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:17 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
اولا كه اين دركي كه شما ازش صحبت مي كني در هيچ ايراني درك نمي شه تا وقتي كه يه نرم افزار قانوني و رجيستر شده تهيه كنه و پولشو هم بده.
یعنی این ۶۹٪ (تا این لحظه) و این همه کاربر که دارن از سیستم گنو/لینوکس به تنهایی استفاده میکنن درک ندارن؟ متشکرم :)

ضمنا من يه سوال از شما كردم تو بحث چند رسانه اي كه هنوز جواب نداديد، منتظر جواب شما هستم.
اگر خوب میخوندید و با عجله و بدون فکر جواب نمیدادین، حتما تابحال دست کم چند بار جوابتونو میگرفتین! ;)
دوست عزيز تا زماني كه من اون پست رو فرستادم هنوز جناب آقاي iqson جواب من رو نداده بودند. ;) :)
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:40 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
:دی
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:18 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
اولا كه اين دركي كه شما ازش صحبت مي كني در هيچ ايراني درك نمي شه تا وقتي كه يه نرم افزار قانوني و رجيستر شده تهيه كنه و پولشو هم بده.
یعنی این ۶۹٪ (تا این لحظه) و این همه کاربر که دارن از سیستم گنو/لینوکس به تنهایی استفاده میکنن درک ندارن؟ متشکرم :)

ضمنا من يه سوال از شما كردم تو بحث چند رسانه اي كه هنوز جواب نداديد، منتظر جواب شما هستم.
اگر خوب میخوندید و با عجله و بدون فکر جواب نمیدادین، حتما تابحال دست کم چند بار جوابتونو میگرفتین! ;)
شما ياد نگرفتي تو بحث ديگران دخالت نكني؟ شما ميدوني من چه سوالي پرسيدم كه ايشون جواب نداده؟ يا همين جوري خودتو مثل بز انداختي وسط و حاليت نيست چي داري مي گي؟ مردك نفهم.

اولا شما نه اینکه, درک و منطق و شعور اوپن سورس رو نداردید با این حرفاتون نشون دادید که هیچ ارزشی واسه خودتون هم قائل نیستید.
دوما فقط به خاطر دوستان و انجمن جلو زبونمو گرفتم
سوما اینجا فروم هستش و نه من قراره تموم وقتمو واسه شما بذارم نه کس دیگه ای
چهارما این جواب هایی که دوستان به سوال های امثال من و توی مبتدی میدند از روی لطف و فلسفه اوبونتو هستش نه یک وظیفه
پنجما جوابتو اینجا دادم ببین دلیلش چی بوده که تا حالا جوابتو نداده بودم
ششما کسی شما رو مجبور نکرده از اوپن سورس استفاده کنید و اینقدر سنگ کلوز سورس رو به سینه بزنید
هفتما شما هنوز اونقدر به تکامل نرسیدی که بخوای از این آزادی چیزی بفهمی وگرنه اینجا اینجوری به کسی مستقیما بی احترامی نمی کردی
هشتما تصمیمتون  واسه وارد شدن به دنیای آزاد اشتباه بوده یا حداقل زود بوده
نهما به نظر من شما در اسرع وقت برگرد به اصل خودت و هر وقت تونستی درک کنی که آزادی لینوکس یعنی چه برگرد اینجا
دهما امیدوارم دیگه پستی از شما تو فروم نبینم تا وقتی که بیای و بگی فهمیدم و مطالعه کردم درک میکنم شما چی میگید مثل دوستمون محسن که امیدوارم همیشه ایجا موندگار باشه

این یادتون باشه که این تاپیک واسه این بوجود اومد که امثال شما حرفتون رو بزنید و این یعنی آزادی ولی شما تو آخرین جوابتون به قطع  ثابت کردید که جنبه همچین آزادیی رو نداشتید.

در آخر  توصیه میکنم اینجا و اینجا  رو بخون تا از اوپن سورس شاید چیزی بفهمی
برادر عزیز برای چی ناراحت میشی وقتی برمیگردی میگی(بعضی چیزا برای بعضیا قابل درک نیست.
چون شما درک نمیکنید نبایدفکر کنید بقیه هم  مثل خودتون هستن)
خوب یعنی چی جوابش رو میشنوی شما با احترام توهین میکنی ایشون هم ناراحت میشن توهین شما رو تندتر به شما برمیگردونن
خوب دوستان نظرتون رو بگین برای چی توهین میکنین البته من از ادبیات این دوست عزیز که شما رو X خطاب کرد ناراحتم(شوکه شدم)
به نظرم میتونست مثل خود شما بهتون توهین کنه
در ضمن به ایشون مبتدی گفتین میخواستم علتش رو بدونم(ممنون میشم) راستیتش به منم بر خورد  :'(
یک خواهش هم از مدیر انجمن داشتم این تایپک رو حذف کنند نبودنش بهتر از بودنشه

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
ویرایش شد :دی
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:21 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من

شما ياد نگرفتي تو بحث ديگران دخالت نكني؟ شما ميدوني من چه سوالي پرسيدم كه ايشون جواب نداده؟ يا همين جوري خودتو مثل بز انداختي وسط و حاليت نيست چي داري مي گي؟ مردك نفهم.
هیچ وقت ندیدم تو انجمن کسی با کس دیگه اینطوری صحبت کنه.من به شخصه خیلی ناراحت شدم که با آقا mohi  اینطور صحبت کردید.یعنی چی؟اینجا انجمنه نه محیط چت که شما اینو میگی.
من هم با اجرای قوانین سایت موافقم.یکی از دلایلی که به لینوکس اومدم همین وجدان دردی! بود که از استفاده از نرم افزار های کرک شده داشتم.الان خیلی کمتر شده.
در مورد اونی هم که می فرمایید هیچ ایرانی حاضر نیست پول بده و نرم افزار بخره باید بگم که ما هممون ایرانی هستیم شما حق نداری این حرفو بزنی و به همه توهین کنی به قول شاعر:کافر همه را به کیش خود پنداررد :-X
اقا mohi و بقیه اعضای دوست داشتنی انجمن ببخشید :oops:
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
نقل‌قول
برادر عزیز برای چی ناراحت میشی وقتی برمیگردی میگی(بعضی چیزا برای بعضیا قابل درک نیست.
چون شما درک نمیکنید نبایدفکر کنید بقیه هم  مثل خودتون هستن)
خوب یعنی چی جوابش رو میشنوی شما با احترام توهین میکنی ایشون هم ناراحت میشن توهین شما رو تندتر به شما برمیگردونن
خوب دوستان نظرتون رو بگین برای چی توهین میکنین البته من از ادبیات این دوست عزیز که شما رو X خطاب کرد ناراحتم(شوکه شدم)
به نظرم میتونست مثل خود شما بهتون توهین کنه
در ضمن به ایشون مبتدی گفتین میخواستم علتش رو بدونم(ممنون میشم) راستیتش به منم بر خورد  Cry
یک خواهش هم از مدیر انجمن داشتم این تایپک رو حذف کنند نبودنش بهتر از بودنشه

دوست من گفتم بعضی چیزا واسه بعضیها قابل درک نیست یکی از بدیهیاته و نیاز به اثبات نداره در ضمن من ایشون رو مخاطب نگرفته بودم
اگه صحبت های ایشون رو بخونید میفهمید دلیل اینکه بهشون گفتم شما درک نمیکنید نباید راجع به بقیه هم اینطور فکر کنید(پاسخ خودتون رو با توجه با ۲ جواب آخر نذارید)
در ضمن ایشون اون توهینشون رو مستقیما به من نکردند وگرنه من جوابشو نمیدادم (بازم میگم قبل از اینکه جوابی بدی قبلش پاشخ های قبلی رو خوب بخون)
من خودم رو هم با ایشون جمع بستم و گفتم مبتدی فکر نکنم زیاد بی ربط گفته باشم (ابتدایی ترین چیز تو لینوکس درک آزادی اونه)
در مورد خواهشتون هم من نمیتونم نظری بدم  و مدیران عزیز حتما در این مورد  تصمیم خواهند گرفت

80% حق با شما هستش
پاسخهای قبلی ایشون رو خوندم
ولی با نظر شما که کسایی که لینوکس کار میکنند کلا باید از نرم افزارهای آزاد استفاده کنند یا این که
با قیمت اورجینال تهیه کنند موافق نیستم (حداقل در مورد درایورهای  سخت افزاری پولی) و اصلا صحبتش تو انجمن نباشه
(دوست من من گفتم بعضی چیزا واسه بعضیها قابل درک نیست یکی از بدیهیاته و نیاز به اثبات نداره در ضمن من* ایشون رو مخاطب نگرفته بودم*) در جواب پیام ایشون بود
(بعضی چیزا واسه بعضیها قابل درک نیست) یعنی درک نمیکنی در جواب پیام ایشون بود
(دلیل اینکه بهشون گفتم شما درک نمیکنید* نباید راجع به بقیه هم اینطور فکر کنید*)
(این شمایید که بدون منطق دارید حرف خودتون رو تکرار میکن)
در چند پیامی که شما به ایشون دادید( بدون منطق * درک نمیکنید *)
خوب دوست من هر کسی یک ظرفیتی داره

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:)  دیشب که من خط ام قزع بوده ببین چ شده! اووه اووه اوووه  @};-   نفری ی ماج و یک گل قشنگ مهمون من :D

بچه ها ببخشید ها! موردی صحبت نمی کنم!! کلی بهتره!  ی طور دیگه بگذارید داستان رو ببینیم! چرا ما اینقدر ارتباط عمومی و مناظره هامون به مشاجره ختم میشه؟ چرا زود می رنجیم؟ چرا اصلا اینقدر در برداشت های .... خفن عمل میکنیم!   بابا ی گفتمان هستش ! انقدر خون خودتون رو کفیث نکنید! پلیز :)

دو سه تا خط بیشتر نمی خوام بنویسم!  ولی همیشه یکسری ها جلوتر اند! خب توی اوپن سورس پیشرفت کردید!  نمی دونم خط سرعت بالا دارید!  و و و و  ....
اما شما هم یکروزی از همه ی ..... ها استفاده می کردید!   آیا واقعا نمی کردید؟؟   

و البته که اینجا در این اجتماع بسیار کوچک ولی دوست داشتنی ی خودمون باید ی قوانین ای داشته باشیم که چ درست و یا غلط همه باید اجرا کنیم اش! وظیفه امون هستش!

اما شاید بد نباشه خدمتتون عرض کنم ،‌گویا همون برنامه ی ... شده ،‌فعلا کار بیشتر از ده نفر از دوستامون رو راه اندخته!  که ممکنه توی محل اشون و یا شهرشون به هزار و یک دلیل یک خط DSL (مثل و من شما ) نتونند داشته باشند و با ی سرعت ۱۴.۴۰۰ کار کردن!  حقیقتا سخته! من که یاد روزی می افتم که با چه ذوق و شوقی و چه هزینه ی رفتیم با پدرم ی مودم RockWell گرفتیم! (البته نهایت سرعت ش ۳۳.۶۰۰) بود و بعد با خرید اشتراک BBS (ساعتی ده هزار تومان) و term95 وصل شدم به نت! وای خدا  چ دنیایی بود!  با آدمهایی که نمی شناختم حرف میزنم!   چقدر همه مهربان بودن!  (نکته:: BBS باز هم بودم من :D )

درسته ،‌ما قانون داریم اینجا لازمه همه اجرا کنیم اش!  چه به نفع من باشه چ نباشه!  اگه شماره ی سوم به سود من نیست! چهار اش هست!   اینجا ی جامعه است ....

این موضوع رو هم یکی از ناظرین باز کردند که خب نشون از این مطلب هستش که هدف اشون اینه که ی شبه بازنگری در قوانین بکنند! نمی دونم شاید اصلا ی قسمت جدا باز کنند که مباحث خارج از موضوع کنیم توش!  ی چیزی مثل کافه (( بزنیم سر کله هم :D ))

اما ی چیزی رو که من متوجه نمی شم توجه خاص ناظرین عزیز به همچنین مواردی  ی که یکمی بحث اش داغه!     
با عرض پوزش:: دیکته ی ننوشته ،‌غلط نداره!   :)

این که من بیام و ی بحث اشتباه رو باز کنم (کرک فلان برنامه(‌ممکنه ب هزار یک دلیل اتفاق بی افته! ساده ترین اش! از شوق انجام یک کشف بزرگ! قانون مانون یادم بره! فقط بخوام ی کمکی کنم به چهار تا مثل خودم!
ولی برخورد های شما ناظرین عزیز می تونه نتیجه کار رو خیلی عوض کنه!!!

اینکه من بیام به طرف بگم برو ی مودم بخر که تو لینوکس پشتیبانی بشه! (کاری ک یک بار کردم)  اصلا جالب نیست! بگو هزار تومن ! شاید نداشت ....

و یا اینکه اصلا پاسخ ندیم!   ببخشید اگه اسم می برم!   حاج ابراهیم گل ام!  سید مهدی ی نازنین ! برادر بزرگ ام لومیون که خیلی به بنده لطف داشتند!  انتظار داشتم شما ها وسط داستان رو بگیرید و نگذارید بحث اینقد ر کش پیدا کنه! نه اینکه تاپیک بسته بشه!   نه نه!!

ولی می شد یکمی این دو سه تا دوست عزیزمون رو به آرامش دعوت کنیم!

به هر حال اصلا مهم نیست که کی ،‌چی گفته و کی چی برداشت کرده!!  تمام شد و گذشت!  بیایید بیشتر یاد بگیریم چطوری باید توی جمع با هم صحبت کنیم!
قشنگ به حرف های همدیگه گوش بدیم!  زیاد رنجیده خاطر نشیم و کسی رو هم با حرف های خودمون! رنجیده نکنیم!
میگن آخه ی بزرگی بوده یجایی ،‌خلاصه همه ملت صف کشیده بودن که بروند پیشش و ازش ی مشورت بگیرن! گره ی کارشون باز بشه!

خلاصه صفی بود آقا ! بلند 
ی عزیز دل ای هم میاد میره ته صف! میبینه همه تو صف اند! اینم میره نفر آخر
خلاصه نوبت اش که میشه ،‌اون بزرگ بهش میگه :: جانم! چ کمکی ازم بر می یاد!
بنده خدا هم میگه،‌هیچی آقا !  دیدم همه صف اند و منم وایسادم ببینم هرچی شما بگید ! من اصلا آدم ساده ای ام!  نمی دونم چی باید بپرسم! هرچی شما بگید!
اون مرد بزرگ هم برمی گرده بهش میگه :: می خواهی ی چیزی بهت یاد بدم که هم برای دنیات خوب باشه و هم آخرت ات؟
و بهت میگه:::
«مرنج و مرنجان!»
روز همه ی شما عزیزان هم بخیر و خوشی!  ماچ و رو بوسی!  ولی خصوصی :D
خدایی ببین چند تا قافیه با هم در آمد ;)
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
همه ی صحبت های iqson716
iqson716 می شه به من بگی تو اینجا چکار می کنی؟
می شه به من بگی چرا تو این تاپیک پست می زنی ؟

این قسمت از  پست به علت مغیرت با قوانین (قانون مشاره ۱ ) انجمن ویرایش شد. این ویرایش پس از درخواست عمومی و خصوصی از این کاربر توسط گروه راهبران انجام گرفت
علی یزدی

علیرضا طالقانی:
من و شما با هم رفیقیم و رفاقتمون هم ربطی به این انجمن نداره، اما من الان در حیطه ی انجمن با شما صحبت می کنم... ;) ;)

علیرضا، نه واسه ی من مهمه و نه واسه بقیه اعضا و ناظرین که شما چقدر فلسفه می دونید...
ماها اینجا یه ارزش داریم به اسم رعایت قوانین و احترام به اونها... ok ؟

من الان هیچ دلیلی واسه درست برخورد کردن نمی بینم ....

محسنی که فکر کرد می تونه اینجا با قوانین دل بخواهی رفتار کنه، اما دیدیم رفت، و محسنی برگشت که لینوکس می دونه و از اپن سورس و فلسفش خبر داره و می دونه ایننننننننننجااااااااااااااااااااااااااا باید به قوانین احترام گذاشت.. \\:D/ \\:D/ \\:D/

باز هم می گم:
من اصلا دلیل این بحث ها رو نمی فهمم... اینجا انجمن اوبونتو گنو/لینوکس هستش و همه ملزم به رعایت قوانین اون... همینننننننننننننننننننن
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 12:50 ب‌ظ توسط platoali »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
با اجازه ی دوستان! اون قسمتی هایی که دیگه لازم نیست و نبودن اشون بهتر از بودن اشون هست رو حذف کردم! @};-
 :-X
فدای تو :) 
سجاد جان من هم عرض کردم که در هر جامعه ای باید قوانین اش رو رعایت کرد! چ به سود ما باشه و چ به ضرر!  اما  این قانون ها رو «وحی آسمونی نمی دونم!»  قبول نداری؟ :D  خب چکارت کنم بیا ی ماچ ات کنم!  شاید قبول کردی ;)
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1387، 12:17 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سجاد جان من هم عرض کردم که در هر جامعه ای باید قوانین اش رو رعایت کرد! چ به سود ما باشه و چ به ضرر!  اما  این قانون ها رو «وحی آسمونی نمی دونم!»  قبول نداری؟ :D  خب چکارت کنم بیا ی ماچ ات کنم!  شاید قبول کردی ;)

برادره من.. اصلا وحی آسمونی هست یا نیست رو کاری ندارم....
وظیفمونه بهش عمل کنیم...
\
این پست به علت مغیرت با قوانین (قانون مشاره ۱ ) انجمن ویرایش شد. این ویرایش پس از درخواست عمومی و خصوصی از این کاربر توسط گروه راهبران انجام گرفت
علی یزدی

« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 12:52 ب‌ظ توسط platoali »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
oops
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1387، 11:02 ق‌ظ توسط Titan »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy

برادره من.. اصلا وحی آسمونی هست یا نیست رو کاری ندارم....
وظیفمونه بهش عمل کنیم...
سجاد! حالا چ اصراری داری که حتما ی چیزی رو به بقیه بفهمونی!؟   اتفاقا من با همون وحی آسمونی ایش کار دارم ! که نیستش! :P
ی قانونی هستش  و همه داریم سعی می کنیم که رعایت اش کنیم!  اما نباید دچار وهم و خیال بشیم که همین هست و دیگر هیچ!
اگه هر کی بر خلاف اش حرف زد مرتد هستش و باید اعدام بشه!‌  (مثال گالیله رو یکی زده فکر کنم یکبار)
بابا جان!  در وجود و یا عدم وجود خدا هم میشه بحث کرد! به هر حال همش نیمه ی خالی پست ها رو نخون!   اون زیر خط دار رو فکر کنم برای بار چندم هستش که دارم تکرار می کنم!  (البته در مباحث مختلف)
@};-
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 12:54 ب‌ظ توسط platoali »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
من به آرا نگاه کردم . دیدم کسی مخالف نیست .
پس من به رای احترام می ذارم . هر چند که هنوز پای همه ی حرف هام هستم ولی همیشه اعتقاد داشتم که نظر باید نظر جمع باشه .
پس همه تصمیم گرفتین قفل باشه . پس قفل بشه . دیگه چی بگم ؟

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
من به آرا نگاه کردم . دیدم کسی مخالف نیست .
پس من به رای احترام می ذارم . هر چند که هنوز پای همه ی حرف هام هستم ولی همیشه اعتقاد داشتم که نظر باید نظر جمع باشه .
پس همه تصمیم گرفتین قفل باشه . پس قفل بشه . دیگه چی بگم ؟
:)   مثبت n
n میل می کند به سمت زیاد