دیشب که من خط ام قزع بوده ببین چ شده! اووه اووه اوووه @};- نفری ی ماج و یک گل قشنگ مهمون من
بچه ها ببخشید ها! موردی صحبت نمی کنم!! کلی بهتره! ی طور دیگه بگذارید داستان رو ببینیم! چرا ما اینقدر ارتباط عمومی و مناظره هامون به مشاجره ختم میشه؟ چرا زود می رنجیم؟ چرا اصلا اینقدر در برداشت های .... خفن عمل میکنیم! بابا ی گفتمان هستش ! انقدر خون خودتون رو کفیث نکنید! پلیز
دو سه تا خط بیشتر نمی خوام بنویسم! ولی همیشه یکسری ها جلوتر اند! خب توی اوپن سورس پیشرفت کردید! نمی دونم خط سرعت بالا دارید! و و و و ....
اما شما هم یکروزی از همه ی ..... ها استفاده می کردید! آیا واقعا نمی کردید؟؟
و البته که اینجا در این اجتماع بسیار کوچک ولی دوست داشتنی ی خودمون باید ی قوانین ای داشته باشیم که چ درست و یا غلط همه باید اجرا کنیم اش! وظیفه امون هستش!
اما شاید بد نباشه خدمتتون عرض کنم ،گویا همون برنامه ی ... شده ،فعلا کار بیشتر از ده نفر از دوستامون رو راه اندخته! که ممکنه توی محل اشون و یا شهرشون به هزار و یک دلیل یک خط DSL (مثل و من شما ) نتونند داشته باشند و با ی سرعت ۱۴.۴۰۰ کار کردن! حقیقتا سخته! من که یاد روزی می افتم که با چه ذوق و شوقی و چه هزینه ی رفتیم با پدرم ی مودم RockWell گرفتیم! (البته نهایت سرعت ش ۳۳.۶۰۰) بود و بعد با خرید اشتراک BBS (ساعتی ده هزار تومان) و term95 وصل شدم به نت! وای خدا چ دنیایی بود! با آدمهایی که نمی شناختم حرف میزنم! چقدر همه مهربان بودن! (نکته:: BBS باز هم بودم من
)
درسته ،ما قانون داریم اینجا لازمه همه اجرا کنیم اش! چه به نفع من باشه چ نباشه! اگه شماره ی سوم به سود من نیست! چهار اش هست! اینجا ی جامعه است ....
این موضوع رو هم یکی از ناظرین باز کردند که خب نشون از این مطلب هستش که هدف اشون اینه که ی شبه بازنگری در قوانین بکنند! نمی دونم شاید اصلا ی قسمت جدا باز کنند که مباحث خارج از موضوع کنیم توش! ی چیزی مثل کافه (( بزنیم سر کله هم
))
اما ی چیزی رو که من متوجه نمی شم توجه خاص ناظرین عزیز به همچنین مواردی ی که یکمی بحث اش داغه!
با عرض پوزش:: دیکته ی ننوشته ،غلط نداره!
این که من بیام و ی بحث اشتباه رو باز کنم (کرک فلان برنامه(ممکنه ب هزار یک دلیل اتفاق بی افته! ساده ترین اش! از شوق انجام یک کشف بزرگ! قانون مانون یادم بره! فقط بخوام ی کمکی کنم به چهار تا مثل خودم!
ولی برخورد های شما ناظرین عزیز می تونه نتیجه کار رو خیلی عوض کنه!!!
اینکه من بیام به طرف بگم برو ی مودم بخر که تو لینوکس پشتیبانی بشه! (کاری ک یک بار کردم) اصلا جالب نیست! بگو هزار تومن ! شاید نداشت ....
و یا اینکه اصلا پاسخ ندیم! ببخشید اگه اسم می برم! حاج ابراهیم گل ام! سید مهدی ی نازنین ! برادر بزرگ ام لومیون که خیلی به بنده لطف داشتند! انتظار داشتم شما ها وسط داستان رو بگیرید و نگذارید بحث اینقد ر کش پیدا کنه! نه اینکه تاپیک بسته بشه! نه نه!!
ولی می شد یکمی این دو سه تا دوست عزیزمون رو به آرامش دعوت کنیم!
به هر حال اصلا مهم نیست که کی ،چی گفته و کی چی برداشت کرده!! تمام شد و گذشت! بیایید بیشتر یاد بگیریم چطوری باید توی جمع با هم صحبت کنیم!
قشنگ به حرف های همدیگه گوش بدیم! زیاد رنجیده خاطر نشیم و کسی رو هم با حرف های خودمون! رنجیده نکنیم!
میگن آخه ی بزرگی بوده یجایی ،خلاصه همه ملت صف کشیده بودن که بروند پیشش و ازش ی مشورت بگیرن! گره ی کارشون باز بشه!
خلاصه صفی بود آقا ! بلند
ی عزیز دل ای هم میاد میره ته صف! میبینه همه تو صف اند! اینم میره نفر آخر
خلاصه نوبت اش که میشه ،اون بزرگ بهش میگه :: جانم! چ کمکی ازم بر می یاد!
بنده خدا هم میگه،هیچی آقا ! دیدم همه صف اند و منم وایسادم ببینم هرچی شما بگید ! من اصلا آدم ساده ای ام! نمی دونم چی باید بپرسم! هرچی شما بگید!
اون مرد بزرگ هم برمی گرده بهش میگه :: می خواهی ی چیزی بهت یاد بدم که هم برای دنیات خوب باشه و هم آخرت ات؟
و بهت میگه:::
«مرنج و مرنجان!»
روز همه ی شما عزیزان هم بخیر و خوشی! ماچ و رو بوسی! ولی خصوصی
خدایی ببین چند تا قافیه با هم در آمد
@};-