انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چقدر با رعایت قوانین Copy Right  در این انجمن موافق هستید؟

موافقم.
49 (64.5%)
موافقم اما نه همیشه!
17 (22.4%)
مخالفم.
10 (13.2%)

مجموع آرای اعضا: 75

نویسنده موضوع: چقدر با رعایت قوانین Copy Right در این انجمن موافق هستید؟  (دفعات بازدید: 61292 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1387، 09:43 ب‌ظ توسط Rain_Wolf »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
در انجمن موافقم.  8)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
اگه همه مودبانه صحبت کنن این مشکلات پیش نمیاد.همه باید یاد بگیرن که صحبت کنن نه مشاجره.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
اگه همه مودبانه صحبت کنن این مشکلات پیش نمیاد.همه باید یاد بگیرن که صحبت کنن نه مشاجره.
امیدوارم!‌ :)  حتما درست میشه @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo

محسنی که فکر کرد می تونه اینجا با قوانین دل بخواهی رفتار کنه، اما دیدیم رفت، و محسنی برگشت که لینوکس می دونه و از اپن سورس و فلسفش خبر داره و می دونه ایننننننننننجااااااااااااااااااااااااااا باید به قوانین احترام گذاشت.. \\:D/ \\:D/ \\:D/

باز هم می گم:
من اصلا دلیل این بحث ها رو نمی فهمم... اینجا انجمن اوبونتو گنو/لینوکس هستش و همه ملزم به رعایت قوانین اون... همینننننننننننننننننننن

نقل‌قول
اما اینجا، انجمن کاربران ایرانی اوبونتو است و احترام به قوانین و لایسنس ها وظیفه ی تک تک افراد.

نقل‌قول
در این انجمن نه به قانون کپی رایت بی احترامی می شود و نه خواهد شد Wink Wink

این بند از قوانین انجمن به شما تذکر می ده که شما حق معرفی نرم افزارهای غیر آزاد به کاربران انجمن برای استفاده کردن رو ندارید و مدیران برای جلوگیری از پایمال شدن قانون کپی رایت حق دارن اون تاپیک رو ویرایش و یا پاک کنند.

توی این بند از قوانین ذکر شده شما می تونید دو تا نرم افزار که یکی آزاد و یکی دارای کپی رایت هستند رو با هم مقایسه کنید...
توی مقایسه ی دو چیز هم اصولا یکی برتری دارد و یکی نقص Wink Wink

حالا متوجه شدید؟

تمامی اینها یعنی احترام به کپی رایت
این بند از قوانین انجمن یعنی جلوگیری از پایمال کردن قوانین و لایسنس ها

نقل‌قول
اینجا انجمن اوبونتو گنو/لینوکس هست و همه ملزم به اطاعت از قوانین نرم افزار آزاد....

همین و بس.... فکر نکنم جای این همه شلوغ بازی و بحث و جدل باشه

نقل‌قول
من اصلا دلیل صحبت های شما رو نمی فهمم. اینجا و تمامی انجمن های لینوکسی یک سری قوانین دارن که به شما اجازه مطرح کردن مباحث کرک و غیره رو نمی ده...
شما هم ملزم به احترام گذاشتن به قوانین هستید و تخطی از قوانین برای شما عواقب در پیش داره...

نقل‌قول
عزیز من... گفتیم هر کسی اجازه داره استفاده کنه اما این جا هم یه سری قوانین داره که باید بهش احترام گذاشت....

نقل‌قول
حس می کنم بستن یک تاپیک مسخره و مزخرف که مغایرت داره با ارزشهامون درست ترین کاریه که ناظرین می تونن انجام بدن...

نقل‌قول
برادره من.. اصلا وحی آسمونی هست یا نیست رو کاری ندارم....
وظیفمونه بهش عمل کنیم...
من نمی تونم به شماها بفهمونم یا مشکل از شماهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم این آقا متقاضی پر و پا قرض ناظر شدن در انجمن یا یه چیزی از این جور حرف ها هست. فکر کنم اینجوری که این داره از این قوانین  ( من درآوری ) دفاع می کنه ٫ یه درجه سوپر ناظر یا فوق مدیریت بگیره !
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین تازه کار

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
جناب dexidenova سلام دوست من فکر کنم اولین برخورردم با شما باشه  ;)
بقیش ویرایش شد
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 02:15 ب‌ظ توسط iqson716 »

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
سلام و با کسب اجازه از بزرگترها

۱- تقریباً ۱۰۰٪ حرف هایی که این‌جا زده می‌شود بد برداشت می‌شود.
=> لطفاً‌ توهین نکنید. بارها پیش آمده است که به علت فهم بد موضوع به دیگری توهین می‌کنید

۲- یکی از بزرگان حرف جالبی می‌زد: « ... ما از لینوکس استفاده می‌کنیم و آن را توسعه می‌دهیم فلسفه‌اش بماند برای شما...»‌

۳- فکر می‌کنم حرف دوستان مخالف این باشد: «‌ ... پیشنهاد می‌دهیم در قوانین تجدید نظر شود...»‌  آیا این حرف بدی یا شایان امتیاز منفی است  ???

۴- کلاً همه نوع کرک و مهندسی معکوس و ... نوعی دزدی است. من شخصاً  قوانین انجمن را در مورد کپی رایت قبول ندارم (‌ مخصوصاً‌ در مورد کتاب‌های کپی‌رایت دار)
ولی به آن‌ها عمل می‌کنم.( یک دفعه عمل نکردم و عواقبش را دیدم. ( هرچند باز هم بیشتر عواقب کج‌فهمی بود و ... ‌بگذریم  ;)‌ ) )

۵- کلاً  من وقت خود را برای فکر کردن به این که کپی رایت خوب است یا کپی‌لفت تلف نمی‌کنم. از شما هم خواهش می‌کنم نکنید.

Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام و با کسب اجازه از بزرگترها

۱- تقریباً ۱۰۰٪ حرف هایی که این‌جا زده می‌شود بد برداشت می‌شود.
=> لطفاً‌ توهین نکنید. بارها پیش آمده است که به علت فهم بد موضوع به دیگری توهین می‌کنید

۲- یکی از بزرگان حرف جالبی می‌زد: « ... ما از لینوکس استفاده می‌کنیم و آن را توسعه می‌دهیم فلسفه‌اش بماند برای شما...»‌

۳- فکر می‌کنم حرف دوستان مخالف این باشد: «‌ ... پیشنهاد می‌دهیم در قوانین تجدید نظر شود...»‌  آیا این حرف بدی یا شایان امتیاز منفی است  ???

۴- کلاً همه نوع کرک و مهندسی معکوس و ... نوعی دزدی است. من شخصاً  قوانین انجمن را در مورد کپی رایت قبول ندارم (‌ مخصوصاً‌ در مورد کتاب‌های کپی‌رایت دار)
ولی به آن‌ها عمل می‌کنم.( یک دفعه عمل نکردم و عواقبش را دیدم. ( هرچند باز هم بیشتر عواقب کج‌فهمی بود و ... ‌بگذریم  ;)‌ ) )

۵- کلاً  من وقت خود را برای فکر کردن به این که کپی رایت خوب است یا کپی‌لفت تلف نمی‌کنم. از شما هم خواهش می‌کنم نکنید.

من با شما موافقم اما با توهین کردن که نمیشه پیشنهاد ارایه داد!!!
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1387، 09:34 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
این رشته را بخاطر این باز کردم تا کاربران مختلف نظرات خودشان در مورد اتفاقاتی  که در این چند وقت افتاده بیان کنند.

دو نمونه آن این دو رشته است:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4781
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4890

که متاسفانه ناظرهای  انجمن (البته نه به اتفاق آرا)  مجبور به پاک کردن بعضی از پست ها و قفل رشته ها شدند.

می خواهم این مبحث را باز کنم شما چه قدر با  رعایت قوانین کپی رایت موافق هستید. هیچ کس در ایران نمی تواند بگوید در کامپیوتر خودش نرم افزار های دزدی نصب نکرده است. در بسیاری از موارد  متاسفانه این تنها راه و در بعضی از موارد هم متاسفانه راحت ترین راه است. پس بقول سارتر همه ی ما دارای دست های آلوده هستیم. ولی آیا باید اجازه طرح اینگونه مباحث را  در این انجمن داد؟

اینجا را  می توان یک تریبون آزاد دانست تا کار بران در مورد عملکرد ناظرها در موارد بالا و موارد مشابه  دیگر نظر دهند.
علارقم اینکه  دوست عزیزم به من مسقیتم برگشت و گقتش که ظاهرا رفتار من با خواسته ی بعضی از بزرگتر ها جور در نیامده و .....
اما لازم دونستم چند چند خطی بنویسم.
۱- اگر فکر می کنید و که بنده قوانین رو نخوندم و  وارد شدم!  --> خط به خط اش رو خوندم
۲- اگر فکر می کنید که تمایلی به استفاده ز شون ندارم! --> تمام زحمت و سختی شو به جون خردیم! فکر کنم از بسیاری از شما عزیزان بیشتر ، عمر ام رو روی متن بسته ها گذاشتم ! ولی همشون یکجا ریختم دور و در اوپن سورس از نو شروع کردم!
۳- اما اگه فکر می کنید به فلسفه علاقه ای ندارم!  --> آر ،‌اصولا از بحث های فلسفی زیاد خوشم نمی یاد(اشاره ب نظریه پردازی و داستان سرودن دارم - اما این به معنای این نمی شه که فلسفه ی اوپن سورس رو قبول نداره! «نمی دونم نیاز داشت زیرش رو باز خط بکشم یا نه؟» - ترجیح دادم اگه کاری از دستم بر بیاد برای هم نوع های خودم انجام بدم! تا اینکه فقط .... )
.
.
.
.

و نمی دونم چرا هنوز هم ناظران عزیزمون در حال گفتگوی پشت صحنه اند!  شاید فکر می کنند ممکنه دیکته اشون غلط داشته باشه! پس ترجیح میدند دیکته ننویسند.
:) خب آزاد اند.

پست آغاز این بحث رو تکرار کردم که مجدد ببینید!  شاید معنای گفته گوی آزاد و تریبون آزاد رو بتونیم در این بحث ببینیم!  :D
برداشت اجتماعی ::: تربون آزاد! یا با مایی یا بهتره .... (نقطه سر خط)
برداشت سیاسی  ::: تریبون آزاد! روشی برای ایجاد موضوعات پر مخاطلب! (دوست عزیزی که این بحث رو آغاز کردید! اولا از شما متشکرم و بعد هم این دو خط رو شما به دل نگیرید! تریبون که آزاد‌!‌خواستم ب روش ایجاد موضوعات پر  مخاطب رو یاد بدم!:) )

شاید یکمی هم این قسمت داستان ام خوش آیند نباشه! 
اما منتظر پاسخ و نظرات صریح این افراد تا آخر شب هستم:
آقای حسن پور
آقای زبر دست
آقای طریحی :-*
آقای سید مهدی ی عزیزم :-*
آقای حاج ابراهیم نازنین ام
آقای موهی
آقای سورنا
آقای کرگدن(یادم نیست ناظر بودی یا نه! ولی من تو رو به عنوان ناظر دوستت دارم)‌ :-*
*تبصره: حسودی تون نشه خب همه رو که نمیشه ماچ کرد! ی هیات ایم :D

پیش نتیجه::
 من هنوزم شبفته ی دنیای زیبای متن باز هستم و از هر نوع دو دسته گی و کارای موازی و .... ناراضی!  اینجا هم اولین انجمن فارسی زبان  و یا خارجی زبانی بوده و هستش که در اون عضو بودم و واقعا سعی کردم به تمام توانم براش انرژی بگذارم!  بسیار هم ز بودن با شما عزیزان خوشحال و خوشنود و راضی ام! ( بیست رو مونده تا امتحانات و من هنوز هم ول کن داستان نیستم! :D )

و اگه این عزیزان کماکان به سکوت ادامه بدهند! بعید می دونم که دیگه از فردا صبح لحظه ای از وقت ام رو صرف این اجتماع کوچک ولی دوست داشتی بکنم!
مخلص همه ی شما عزیزان هم هستم!  مخصوصا سجاد جون که بیشتر از همه تون به من لطف و محبت داشته @};-

چیزه! یک چیزایی هم اولش تو ذهنم بود ! ولی به دلیل مشکل در حافظه( به قول علی رم ما ها توی سیستم امونه که اونم نیم گیگ بیشتر ندارم و برای همین فلسفه ام خوب نیست) نصف اشون یادم رفت!  خدا رحم کرد وگر نه داستان ای می نوشتم براتون ! لیلی و مجنون :)

امید وارم که حداقل این پست رو یکبار او اول وقت کرده باشند که بخونند ! منظورم از اول ماجراست ! مرسی
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1387، 07:23 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
من با اجرا و رعایت قانون کپی رایت توی انجمن صد در صد موافقم جون باعث میشه کاربرا و بازدیدکننده‌ها دسترسی و هدایتشون به نرم افزارای بسته محدود بشه، یعنی این اجرای قانون بطور غیر مستقیم توی انجمن باعث میشه کسی نتونه نرم‌افزاری رو که بسته و غیر آزاد هست بیاد اینجا ترویج کنه . اما با قانون کپی‌رایت مخالفم و به نظرم این قانون (که توی ایران خوشبختانه تا حدود بسیار زیادی نیست) یک مدل تجاری رو عرضه میکنه که جلوی آزادی کاربرا رو میگیره و فقط برای کمک به غولهای نرم افزاری هست...
در حقیقت تا رمانی که یک قانون باشه (که البته تو ایران نیست) باید بهش اجرا کرد اما ما به عنوان کاربرای دنیای آزاد باید تمام تلاشمونو بکنیم (از دید من) تا کپی‌لفت رو جایگزینش کنیم نه اینکه بیشتر به این قانون دامن بزنیم.

با اجازتون بخشی از نظر دوستان رو که توی آی‌آر‌سی بحث کردیم میارم میذارم که دوستان اینقدر اصرار دارن  ;)

http://paste.pocoo.org/raw/60608/
فکر میکنم من دارم شرط و به سورنا میبازم

پ.ن: نقل قول رو به لینک تبدیل کردم بیخودی صفحات اینجا شلوغ نشه :P
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1387، 02:12 ب‌ظ توسط arashOio »
Humanity to others...

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
نقل‌قول
آقای حسن پور
آقای زبر دست
آقای موهی
آقای سورنا
آقای کرگدن(یادم نیست ناظر بودی یا نه! ولی من تو رو به عنوان ناظر دوستت دارم)‌ :-*

من هنوزم شبفته ی دنیای زیبای متن باز هستم و از هر نوع دو دسته گی و کارای موازی و .... ناراضی!  اینجا هم اولین انجمن فارسی زبان  و یا خارجی زبانی بوده و هستش که در اون عضو بودم و واقعا سعی کردم به تمام توانم براش انرژی بگذارم!  بسیار هم ز بودن با شما عزیزان خوشحال و خوشنود و راضی ام! ( بیست رو مونده تا امتحانات و من هنوز هم ول کن داستان نیستم! :D )

و اگه این عزیزان کماکان به سکوت ادامه بدهند! بعید می دونم که دیگه از فردا صبح لحظه ای از وقت ام رو صرف این اجتماع کوچک ولی دوست داشتی بکنم!
مخلص همه ی شما عزیزان هم هستم!  مخصوصا سجاد جون که بیشتر از همه تون به من لطف و محبت داشته @};-

چیزه! یک چیزایی هم اولش تو ذهنم بود ! ولی به دلیل مشکل در حافظه( به قول علی رم ما ها توی سیستم امونه که اونم نیم گیگ بیشتر ندارم و برای همین فلسفه ام خوب نیست) نصف اشون یادم رفت!  خدا رحم کرد وگر نه داستان ای می نوشتم براتون ! لیلی و مجنون :)

امید وارم که حداقل این پست رو یکبار او اول وقت کرده باشند که بخونند ! منظورم از اول ماجراست ! مرسی

اگر تمام پست ها خوانده بودید می دیدید که ناظران بسیار  فعالانه در بحث ها شرکت کرده اند. ولی قرار نیست که برای همه پست ها جواب بنویسند.

یک نکته ی دیگر که به نظرم اینجا مغفول مانده است. با وجود اینکه  طرفداران باز متن دل خوشی از نرم افزار های غیر آزاد ندارند ولی به حقوق صاحبان آن اثر احترام می گزارند. من خودم به شخصه  مشکلی  ندارم که کسی از یک نرم افزار غیر آزاد روی لینوکس استفاده کند  و اگر هم بتوانم سعی در کمک به آن شخص می نمایم ، همانطور که در رشته ی مربوط به نرم افزار مایا می بینید حتی آقای حسن پور لینکی که نحوه نصب آن را توضیح می داد  در اختیار  همه قرار دادند. مشکل از آنجا شروع  شد که تقاضای کرک آن نرم افزار داده شد. این به نظر من و تمام ناظرین یک نوع دزدی و پایمال کردن حقوق صاحبان  نرم افزار های غیر آزاد است. این نکته در مورد پست مودم هم صادق است.

یک نکته دیگر که موهی عزیز به خوبی آنرا در پست خود  بیان نموده اند. ناظرین نمی خواهند و نمی توانند در امور خصوصی افراد دخالت کنند. اگر کسی بخواهد یا بتواند یا اگر مجبور به کرک کردن نرم افزاری باشد به خود او مربوط است. ولی اینکه این مبحث را در این محیط بیان کنند و دیگر کاربران را به  این کار تشویق یا راهنمایی کنند بر خلاف قوانین می باشد.

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
نقل‌قول
آقای حسن پور
آقای زبر دست
آقای موهی
آقای سورنا

اگر تمام پست ها خوانده بودید می دیدید که ناظران بسیار  فعالانه در بحث ها شرکت کرده اند. ولی قرار نیست که برای همه پست ها جواب بنویسند.

یک نکته ی دیگر که به نظرم اینجا مغفول مانده است. با وجود اینکه  طرفداران باز متن دل خوشی از نرم افزار های غیر آزاد ندارند ولی به حقوق صاحبان آن اثر احترام می گزارند. من خودم به شخصه  مشکلی  ندارم که کسی از یک نرم افزار غیر آزاد روی لینوکس استفاده کند  و اگر هم بتوانم سعی در کمک به آن شخص می نمایم ، همانطور که در رشته ی مربوط به نرم افزار مایا می بینید حتی آقای حسن پور لینکی که نحوه نصب آن را توضیح می داد  در اختیار  همه قرار دادند. مشکل از آنجا شروع  شد که تقاضای کرک آن نرم افزار داده شد. این به نظر من و تمام ناظرین یک نوع دزدی و پایمال کردن حقوق صاحبان  نرم افزار های غیر آزاد است. این نکته در مورد پست مودم هم صادق است.

یک نکته دیگر که موهی عزیز به خوبی آنرا در پست خود  بیان نموده اند. ناظرین نمی خواهند و نمی توانند در امور خصوصی افراد دخالت کنند. اگر کسی بخواهد یا بتواند یا اگر مجبور به کرک کردن نرم افزاری باشد به خود او مربوط است. ولی اینکه این مبحث را در این محیط بیان کنند و دیگر کاربران را به  این کار تشویق یا راهنمایی کنند بر خلاف قوانین می باشد.

من حال نداشتم کل پستارو بخونم ولی در همون حدی که با علیرضا صحبت کردم ، حق رو به علیرضا میدم ، اول از همه استفاده کامرشیال نمیکنیم ، غیر اون من دیوونه نیستم برای مودم ۵ دلاریم ۲۰ دلار پول لایسنس بدم دستتون هم درد نکند. علیرضا خودت رو ناراحت نکن بشین درستو بخون :*
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
مرسی علی جان از این که باب اش رو باز کردی!  
ببین من هم با هیچ کدوم از این حرف ها مشکل ندارم!  و شاید اگه از همون کسی لاگین اش رو قفل کردند سوال کنید! بهتون میگه که جلوتر از این حرفها منم سعی کردم با هاش خصوصی صحبتی کنم و از اینکه این بحث رو (کرک) روباز کرده! منصرف اش کنم و متقاعد که اینجا حداقل جاش نبوده!

ی قصه ی بلد و بالا هم در مورد این نوشتم به نظرم!
من هم نه این کار رو تایید می کنم و نه ترویج!  اما این برخورد رو که اگه کسی حرف اش رو زد! پس نجس شده باید دورش بندازیم و توهین کنیم بهش و .... (و آنچه اتفاق افتاده رو ) اصلا نمی پسند و به همین دلیل هم هستش که کمی بیشتر در سمت مخالف وایسادم!
ببین! شما خودت ی تریبون آزاد باز کردی!  اما چقدر راحت شخصیت افراد رو زیر سوال بردند! با سیب زمینی و بی شعور و کم شعور .....  مقایسه شدیم!   چرا سجاد عزیزم فکر می کنه که این قوانین وحی منزل هستند و باید به همه ثابت اش کنه؟ و یا ایکیو سان اینقدر راحت شخثیت یکی رو زیر سوال می بره! و اگه اون طرف جواب ای در خورد و شاید سنگین تر بده! ( که اگه من بودم سکوت می کردم) باید کسی که در اقلیت هستش رو از لاگین محروم کنید؟!  
انتظار از من و شمایی میره که ادعای اوپن سورس می کنیم !  نه کسی که تازه آمده و می خواد یاد بگیره!
:) سربازی که رفتید انشاالله:: نیروی آموزشی توجیح نیست! پس هر خطایی می تونه بکنه!   هرچند که این توجیح خطا نیست!
من فوق العاده از رفتار ناظرین عزیز دلگیرم!         به همین راحتی نباید گذاشت که مباحث به بیراه بره!
اگر مدعی هستند! تریبون آزاد است! بسم الله!

کرک ی نصاب مدم اصولا کار درستی نیست! و نادرست تر اش هم ترویج اش هست! :)‌ اما خداوکیلی آخرین باری که با ویندوز کرک شده کار کردید کی بوده؟ و یا مگر شما با غیر از سیستم های عامل دزدی بوده که با این دنیا آشنا شدید؟!   پاک پاک بودید؟

من که نبودم! افتخاری هم نیست! اما از اینکه ببینم یک نفر وقتی من با خط .../...Kbps دارم کار می کنم داره با جون کندن و با سرعت درشکه کار می کنه! هیچ لذتی نمی برم!   به فرض مثال هم که خطایی کرد! و بحث اش رو باز کرد!  می شد خیلی دوستانه باهاش صحبت کرد!

ما همه ایرانی هستیم! نه نصحیت پذیریم و نه زیر بار زور می ریم! به هیچ قیمتی
توی کانال ! گویا بحث از درآمد و اینا شده بود و ضایع شدن در آمد مالک!    چه توجیه سطحی نگرانه ای!  من مودم ای خریدم که راه اندازم اش فقط مثلا برای فدورا هستش! خب من هزینه ی مودم رو پرداخت! وظیفه ی اون شرکت بوده که راه انداز اش رو برای همه ی سیستم های عامل ایجاد کنه!
نکرده! خب خودم می کنم یا ی راه اندازه دیگه ای رو به زود هم که شده بهش می خورونم!  باید کارم راه بی افته! هزینه کردم و مایل نیستم که مجدد ی سخت افزار دیگه بخرم!  
و نهایت امر! نه من کسی بودم و نه هستم و نه خواهم بود که بود و نبودم خدشه ای در این انجمن ایجاد کنه!
اما ی دید مدیریتی در مملکت ما هستش که میگه! اگه دیدی کاری بو داره! دستش نزن! بگذار برای مدیر بعدی
همون امروز روز مره رو انجام بده و جایگاه ات رو حفظ کن!
علی جان! فکر می کنم این اولین هم کلامی ی بنده و شما بود و خوشحال نشدم که زیاد بحث جالبی نبود! اما ازت متشکر که اینقدر جسارت به خرج دادی که ب موضوعی رو باز کنی که برای شورشی هایی مثل من جا باشه :D
سجاد جان ! ازت خواسته بودم که این نظرات ام رو تو کانال مطرح کنی که دیگه خودم تشریح کردم به حد کفایت!  به هر صورت از اینکه تو همه ی تضاد ها و تفاهم های فکری مون رو مستقیم به خودم گفتی! فوق العاده خوشحال ام! و برام ارزش داره! خصوصا از صراح کلام ات که عین خودمی :-*

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
این رو هم روشن کنم که منظورم من از بیراه!  بحث کرک نیست!      توهین به ی دوست عزیز هستش! کسی که ب تمام جود آمده تا پیش ما بمونه و به این راحتی حذف اش می کنیم!

ما یک سری قوانین بشری رو مقدس تر از آنچه دونستیم که خدا ازمون خواسته! شاید بهترین سازگاری رو من تونستم تو اوپن سورس  ببینم!  ی چیزی مثل همون »زکات علم ! نشر آن است!«
ولی هیچ جای اوپن سورس ندیدم که بشه خورد کردن شخصیت یک نفر رو توجیح کرد!

تا اونجایی که سر ی کمه ی کسری ی عزیزم که به جناب بیل گیتس و سیستم عامل اش گفته بود ! باهاش صحبت کردم و ایشون هم به بنده لطف کردند و اصلاح اش کردند! اما فکر می کنیم این دوستی رو که تا این حد تحقیر اش کردیم! به این راحتی میشه جبران کنیم؟

واقعا متاسفم ام