مرسی علی جان از این که باب اش رو باز کردی!
ببین من هم با هیچ کدوم از این حرف ها مشکل ندارم! و شاید اگه از همون کسی لاگین اش رو قفل کردند سوال کنید! بهتون میگه که جلوتر از این حرفها منم سعی کردم با هاش خصوصی صحبتی کنم و از اینکه این بحث رو (کرک) روباز کرده! منصرف اش کنم و متقاعد که اینجا حداقل جاش نبوده!
ی قصه ی بلد و بالا هم در مورد این نوشتم به نظرم!
من هم نه این کار رو تایید می کنم و نه ترویج! اما این برخورد رو که اگه کسی حرف اش رو زد! پس نجس شده باید دورش بندازیم و توهین کنیم بهش و .... (و آنچه اتفاق افتاده رو ) اصلا نمی پسند و به همین دلیل هم هستش که کمی بیشتر در سمت مخالف وایسادم!
ببین! شما خودت ی تریبون آزاد باز کردی! اما چقدر راحت شخصیت افراد رو زیر سوال بردند! با سیب زمینی و بی شعور و کم شعور ..... مقایسه شدیم! چرا سجاد عزیزم فکر می کنه که این قوانین وحی منزل هستند و باید به همه ثابت اش کنه؟ و یا ایکیو سان اینقدر راحت شخثیت یکی رو زیر سوال می بره! و اگه اون طرف جواب ای در خورد و شاید سنگین تر بده! ( که اگه من بودم سکوت می کردم) باید کسی که در اقلیت هستش رو از لاگین محروم کنید؟!
انتظار از من و شمایی میره که ادعای اوپن سورس می کنیم ! نه کسی که تازه آمده و می خواد یاد بگیره!
سربازی که رفتید انشاالله:: نیروی آموزشی توجیح نیست! پس هر خطایی می تونه بکنه! هرچند که این توجیح خطا نیست!
من فوق العاده از رفتار ناظرین عزیز دلگیرم! به همین راحتی نباید گذاشت که مباحث به بیراه بره!
اگر مدعی هستند! تریبون آزاد است! بسم الله!
کرک ی نصاب مدم اصولا کار درستی نیست! و نادرست تر اش هم ترویج اش هست!
اما خداوکیلی آخرین باری که با ویندوز کرک شده کار کردید کی بوده؟ و یا مگر شما با غیر از سیستم های عامل دزدی بوده که با این دنیا آشنا شدید؟! پاک پاک بودید؟
من که نبودم! افتخاری هم نیست! اما از اینکه ببینم یک نفر وقتی من با خط .../...Kbps دارم کار می کنم داره با جون کندن و با سرعت درشکه کار می کنه! هیچ لذتی نمی برم! به فرض مثال هم که خطایی کرد! و بحث اش رو باز کرد! می شد خیلی دوستانه باهاش صحبت کرد!
ما همه ایرانی هستیم! نه نصحیت پذیریم و نه زیر بار زور می ریم! به هیچ قیمتی
توی کانال ! گویا بحث از درآمد و اینا شده بود و ضایع شدن در آمد مالک! چه توجیه سطحی نگرانه ای! من مودم ای خریدم که راه اندازم اش فقط مثلا برای فدورا هستش! خب من هزینه ی مودم رو پرداخت! وظیفه ی اون شرکت بوده که راه انداز اش رو برای همه ی سیستم های عامل ایجاد کنه!
نکرده! خب خودم می کنم یا ی راه اندازه دیگه ای رو به زود هم که شده بهش می خورونم! باید کارم راه بی افته! هزینه کردم و مایل نیستم که مجدد ی سخت افزار دیگه بخرم!
و نهایت امر! نه من کسی بودم و نه هستم و نه خواهم بود که بود و نبودم خدشه ای در این انجمن ایجاد کنه!
اما ی دید مدیریتی در مملکت ما هستش که میگه! اگه دیدی کاری بو داره! دستش نزن! بگذار برای مدیر بعدی
همون امروز روز مره رو انجام بده و جایگاه ات رو حفظ کن!
علی جان! فکر می کنم این اولین هم کلامی ی بنده و شما بود و خوشحال نشدم که زیاد بحث جالبی نبود! اما ازت متشکر که اینقدر جسارت به خرج دادی که ب موضوعی رو باز کنی که برای شورشی هایی مثل من جا باشه
سجاد جان ! ازت خواسته بودم که این نظرات ام رو تو کانال مطرح کنی که دیگه خودم تشریح کردم به حد کفایت! به هر صورت از اینکه تو همه ی تضاد ها و تفاهم های فکری مون رو مستقیم به خودم گفتی! فوق العاده خوشحال ام! و برام ارزش داره! خصوصا از صراح کلام ات که عین خودمی